Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-01-2007, 14:59:   #50
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Με Φωτάκη, Γκούγκα και πάθος!

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιελάμβανε πρωινή προπόνηση για την ΑΕΛ, ώστε να ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αρη. Ο Γιώργος Δώνης είδε, με χαρά, να μην προκύπτουν νέα προβλήματα και τελικά επέλεξε αποστολή με 18 ποδοσφαιριστές. Σε αυτή βρίσκεται για πρώτη φορά ο Γιώργος Φωτάκης, ενώ επιστρέφει μετά από απουσία τεσσάρων μηνών ο Γκούγκα, για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή. Ολα καλά και με τον Στέλιο Βενετίδη, που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τους παίκτες που ταλαιπωρούνταν από ίωση τα τελευταία 24ωρα, οι Γκίκας, Κυπαρίσσης, Βενέτης και Χλωρός τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους. Συνολικά, οι 18 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι Κοτσόλης, Κηπουρός, Γκαλίτσιος, Κατσιαρός, Βενετίδης, Νταμπίζας, Φέρστερ, Βάλλας, Διγκόζης, Χατζηλιόντας, Πούτας, Καλαντζής, Αλωνεύτης, Μπασιλά, Κλέιτον, Ζιάγκας, Γκούγκα, Φωτάκης.

Ο στόχος της "βυσσινί θύελλας" είναι το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μπει η ομάδα με το δεξί στο 2007 και να πάρει τα πάνω της -κυρίως- ψυχολογικά και βαθμολογικά. Απαντες αναγνωρίζουν ότι το έργο τους σε μια έδρα όπως το "Κλεάνθης Βικελίδης" δε θα είναι εύκολο, αλλά πιστεύουν ότι μπορούν να φύγουν ακόμη και με τη νίκη, αν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους και παραμείνουν συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση