Θέμα: Opera 10.52
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-04-2010, 15:12:   #1
Stella
I'm Blonde and i like it!
 
Το avatar του χρήστη Stella
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.Alaloum
Μηνύματα: 3.411
Thanks: 752
Thanked 1.000 Times in 646 Posts
My Mood:
Stella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura about
Προεπιλογή Opera 10.52



Ο Opera είναι ένας δωρεάν browser που διαθέτει μια πληθώρα χρήσιμων χαρακτηριστικών, όπως, για παράδειγμα, feed-reader, e-mail και IRC client αλλά και ρυθμίσεις που προσαρμόζονται ανάλογα με το site που επισκέπτεστε.

Ο browser των Νορβηγών κατασκευαστών είναι ακόμα γνωστός για την ταχύτητα του αλλά και την εξαιρετική διαχείριση της μνήμης (η κατανάλωση της οποίας παραμένει χαμηλή ακόμα και όταν έχει ανοίξει πολλά παράθυρα και καρτέλες).

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η έκδοση 10.50 αποτελεί τον ταχύτερο browser του κόσμου. Και η σημαντικότερη νέα λειτουργία που βοηθά στο να επιβεβαιωθεί αυτός ο ισχυρισμός είναι η JavaScript engine Carakan, η οποία λειτουργεί έως επτά φορά ταχύτερα από την έως τώρα χρησιμοποιούμενη engine. Αλλά και το reendering engine του browser έχει υποστεί αρκετές βελτιώσεις.

Επιπλέον υποστηρίζεται η HTML 5, κάτι που κάνει εφικτή τη γηγενή εκτέλεση του βίντεο χωρίς τη χρήση προσθέτων. Αλλαγές δεν έγιναν μόνο στα ενδότερα του browser. Η μπάρα εργαλείων αντικαταστάθηκε από ένα κεντρικό κουμπί, το οποίο θυμίζει την αντίστοιχη επιφάνεια κουμπιών του Office 2007.

H νέα βιβλιοθήκη γραφικών Vega, υπόσχεται μια πιο άνετη απεικόνιση των εικόνων. Και αν ανοίξετε ένα private tab, τότε όλες οι ενέργειες που γίνονται σε αυτό αλλά και τα δεδομένα που συμπληρώνονται σε online φόρμες δεν αποθηκεύονται από τον Opera. Επιπλέον η νέα έκδοση του Opera ταιριάζει καλύτερα στην οπτική των Windows.

Η τελευταία έκδοση 10.52 αντιμετωπίζει μερικά σημαντικά bugs. Έτσι, για παράδειγμα, γίνεται σωστά το update από προηγούμενες εκδόσεις, έχει βελτιωθεί το plug-ins για τα PDFs ενώ έχει αυξηθεί και η απόδοση της Javascript engine κάνοντας ακόμα πιο γρήγορο τον browser.

Λεπτομερή στοιχεία για όλες τις αλλαγές της τελευταίας έκδοσης μπορείτε να βρείτε στο site του κατασκευαστή.
__________________
Ο χρήστης Stella δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links