Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-04-2010, 21:36:   #1
Smell
.::HiTecH ManiaC::.
 
Το avatar του χρήστη Smell
 
Εγγραφή: Jun 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 3.357
Thanks: 1.421
Thanked 1.437 Times in 716 Posts
My Mood:
Smell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of light
Προεπιλογή Επιδημία οι ληστείες Τραπεζών στο Βόλο



Σε επιδημία εξελίσσονται οι ληστείες στο Βόλο με στόχο τραπεζικά καταστήματα. Μόνο στο τελευταίο πεντάμηνο έγιναν τέσσερα χτυπήματα ληστών σε τράπεζες.
Μόνο από τις αρχές του 2010 τέσσερις τράπεζες (η Εμπορική Σκιάθου, η Πειραιώς στη Ν. Ιωνία, και η Κύπρου στο Βόλο) έχουν αποτελέσει στόχο, ενώ ανεξιχνίαστη παραμένει η μεγάλη και καλά οργανωμένη ληστεία με απαγωγή της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Ιωλκού με Αναλήψεως.
Με εξαίρεση τη ληστεία στην Εθνική Τράπεζα στο Βόλο, που χαρακτηρίστηκε πρωτοφανής σε οργάνωση, στις υπόλοιπες οι «πρωταγωνιστές» έδρασαν χωρίς σχέδιο, ανέξοδα και με λεία ψίχουλα...
Ο οπλισμός των δραστών είναι πανομοιότυπος και ελαφρύς. Καπέλο τύπου τζόκεϊ, όπλο στην τσέπη –ίσως ψεύτικο- μαύρα γυαλιά ή μάσκα προσώπου και ένας σάκος στα χέρια.
Το πέρασμα από την τράπεζα είναι σύντομο, από ένα έως δύο λεπτά της ώρας, ενώ η λεία τους ελάχιστη, μπροστά στον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν να συλληφθούν. Στις δύο πρόσφατες ληστείες στο υποκατάστημα της Πειραιώς στη Ν. Ιωνία και της Κύπρου στο Βόλο, οι δράστες πήραν από τους ταμίες με την απειλή όπλου 5.000 και 10.000 ευρώ αντίστοιχα.Σε υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, η δράση ληστών για παρόμοια ποσά αποτελεί σημάδι των δύσκολων οικονομικά καιρών.


enet
__________________

Ουδέν ατέκμαρτον, ουδέν τυφλόν.

Ο χρήστης Smell δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links