Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-01-2007, 15:39:   #44
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Κόλτσης: Μπορούμε την πρόκριση με ΠΑΟ

Ποδαρικό με το δεξί στο 2007 έκανε η Καλαμαριά, η οποία κέρδισε την Κέρκυρα, επιβεβαιώνοντας παράλληλα την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκεται. Ο Γιώργος Κόλτσης εξέφρασε την αισιοδοξία του για ακόμα καλύτερη συνέχεια, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει και την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο έμπειρος αμυντικός, μιλώντας στο "Αθλητικό Metropolis" δήλωσε αρχικά για το τρίποντο που κατακτήθηκε κόντρα στους Φαίακες: "Είναι πολύ σημαντική η νίκη, γιατί επιτεύχθηκε επί ενός αντιπάλου ίδιας δυναμικότητας. Στον πρώτο γύρο είχαμε άτυχα αποτελέσματα με συνδιεκδικητές. Στο δεύτερο γύρο θα πρέπει να προσέξουμε στα εντός έδρας. Όταν δημιουργείς ευκαιρίες πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός. Πάντως είναι θετικό ότι δημιουργούμε πλέον φάσεις και σιγά-σιγά θα έρθουν και τα τέρματα. Πέρα από τους 3 βαθμούς που πήραμε, συνεχίζουμε να είμαστε σε ανοδική πορεία, με θετικά αποτελέσματα, πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε και σε καλή κατάσταση".

Για να προσθέσει: "Έχουμε άλλα δυο ματς σε πέντε μέρες, πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε την πρόκριση με τον Παναθηναϊκό και μετά να ξεκουραστούμε για το σαββατιάτικο παιχνίδι με το Αιγάλεω. Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού στο πρωτάθλημα, οι βαθμολογικές διαφορές είναι μικρές. Οι θέσεις για Ευρώπη και υποβιβασμό θα κριθούν στις τελευταίες αγωνιστικές. Θεωρώ ότι βάσει της αγωνιστικής εικόνας που έχουμε δείξει έως τώρα, δικαιούμασταν άλλους 4 βαθμούς, τους οποίους μας στέρησε η διαιτησία. Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά, έχει δει και ο κόσμος ότι παλεύουμε".

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση