Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-05-2010, 17:11:   #1
Stella
I'm Blonde and i like it!
 
Το avatar του χρήστη Stella
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.Alaloum
Μηνύματα: 3.411
Thanks: 752
Thanked 1.000 Times in 646 Posts
My Mood:
Stella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura about
Προεπιλογή Καυτά φιλιά για Ιαν Σκοτ καιΤζούλια Αλεξανδράτου



Μετά το καυτό DVD που προκάλεσε σάλο, η Τζούλια φαίνεται πως ήρθε πιο κοντά με τον Γάλλο παρτενέρ της Ιαν Σκοτ. Ο φωτογραφικός φακός της «Εspresso» τούς έπιασε στα πράσα μέσα στο πολυτελές μαύρο τζιπ της σέξι καλλονής ενώ πήγαιναν στο μαγαζί όπου τραγουδάει.

Μετά τις 11.00 το βράδυ η Τζούλια βγαίνει από το σπίτι της αγκαλιά με έναν ψηλό νεαρό που τη συνοδεύει. Φοράει κοντό σορτσάκι και χρυσαφιά ζακέτα. Στο πόδι της έχει ακόμη την επιγονατίδα. Είναι από τις ελάχιστες φορές που δεν είναι μαζί της ο συνεργάτης της Μένιος Φουρθιώτης. Αμέριμνοι ανταλλάσσουν τρυφερά χάδια και φιλιούνται παθιασμένα. Δεν έχουν μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλον. Κατευθύνονται προς το πολυτελές τζιπ της Τζούλιας. Καθώς πλησιάζουν στο αυτοκίνητο, προς έκπληξή μας διακρίνουμε πως ο καστανόξανθος άντρας δεν είναι άλλος από τον Γάλλο πορνοστάρ Ιαν Σκοτ. Το ερωτευμένο ζευγάρι μπαίνει στο τζιπ και στη θέση του οδηγού κάθεται ο παρτενέρ του «απαγορευμένου DVD», ενώ η ξανθιά σεξοβόμβα φαίνεται να απολαμβάνει τη συντροφιά του. Η Τζούλια δεν ξεκολλάει τα μάτια της από πάνω του, γελάει διαρκώς, ενώ ο Ιαν της χαϊδεύει τα μαλλιά. Βάζει μπρος τη μηχανή και εξαφανίζονται.

Εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα ο γοητευτικός παρτενέρ της Τζούλιας βρίσκεται στην Αθήνα. Οι δυο τους διατηρούσαν τηλεφωνική επαφή από την ημέρα που γνωρίστηκαν, ενώ όλο αυτό το διάστημα που ήταν χώρια αντάλλασσαν συνεχώς μηνύματα. Μπορεί η Τζούλια να γνώρισε τον Ιαν Σκοτ στα γυρίσματα του επίμαχου βίντεο, αλλά οι δυο τους "έδεσαν" από την πρώτη στιγμή. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που τη γοήτευσε περισσότερο ήταν το γεγονός πως ο Ιαν Σκοτ κράτησε για τον εαυτό του όλα όσα έζησε μαζί της στη σουίτα του ξενοδοχείου και οι συνεντεύξεις που έδωσε ήταν φειδωλές. Ο Ιαν, μάλιστα, φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που τον τελευταίο καιρό εμπιστεύεται περισσότερο η Τζούλια μετά τον πιστό της συνεργάτη Μένιο Φουρθιώτη.
__________________
Ο χρήστης Stella δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links