Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-05-2010, 18:57:   #1
Stella
I'm Blonde and i like it!
 
Το avatar του χρήστη Stella
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.Alaloum
Μηνύματα: 3.411
Thanks: 752
Thanked 1.000 Times in 646 Posts
My Mood:
Stella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura about
Προεπιλογή «Ζωηρό» παραμένει το ηφαίστειο της Ισλανδίας



Ενδείξεις εντατικοποίησης της ηφαιστειακής δραστηριότητας έχουν καταγραφεί για το περιβόητο ηφαίστειο της Ισλανδίας, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση των επιστημόνων. Ωστόσο, η τέφρα που έσπειρε τον πανικό στην Ευρώπη το τελευταίο διάστημα, απομακρύνεται από τους αεροδιαδρόμους των κεντρικών αεροδρομίων της ηπείρου, σύμφωνα με το Reuters.

Οι ισχυροί άνεμοι που φυσούν σε υψηλό υψόμετρο ωθούν το νέφος της τέφρας νότια, πάνω από το βόρειο τμήμα του Ατλαντικού, σε ύψος περίπου εννέα χιλιομέτρων, με αποτέλεσμα να μην επηρεάζονται οι αερομεταφορές στη βόρεια Ευρώπη, με εξαίρεση κάποια τμήματα της Ιρλανδίας.

«Οι επιπτώσεις για τις αεροπορικές μεταφορές στην Ευρώπη είναι σχεδόν ανύπαρκτες, αν και αυτό έγκειται στις αρμόδιες αρχές κάθε χώρας», τόνισε ο μετεωρολόγος Γκουντρούν Νίνα Πίτερσον στη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

«Το Eyjafjallajokull εξακολουθεί να βρίσκεται σε πλήρη δραστηριότητα», επισημαίνει ο γεωφυσικός Sigurlaug Hjaltadottir. «Αυτό αποδεικνύεται βάσει των μετρήσεών μας και βάσει του γεγονότος ότι το ηφαίστειο συνεχίζει να εκτοξεύει τέφρα, σε συνδυασμό με μαζικές εκρήξεις».
__________________
Ο χρήστης Stella δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links