ΣΤΑΜΝΑΤΟ
ΥΛΙΚΑ
1200γρ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΠΙΡΤΟΚΟΥΤΟΥ
1500γρ ΠΑΤΑΤΕΣ
150γρ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
150γρ ΡΕΓΚΑΤΟ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ
8 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
½ ΚΟΥΠΑ ΚΡΑΣΙ ΚΟΚΚΙΝΟ
1 ΚΟΥΠΑ ΛΑΔΙ
ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ – ΡΙΓΑΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΣΤΑΜΝΑ Ή ΓΑΣΤΡΑ. ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΡΟ. ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΕΥΟΣ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΗ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 160º ΓΙΑ 2 ½ ΩΡΕΣ.