Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-01-2007, 01:31:   #56
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Για πάντα ακρίτες Κοντοδήμος-Φλίσκας

Με μια λιτή ανακοίνωση η διοίκηση της Ξάνθης ανακοίνωσε την Τρίτη (09/01) ότι προχώρησε στην πρόωρη ανανέωση των υπάρχοντων συμβολαίων που έχει με τους Κοντοδήμο και Φλίσκα για άλλα τέσσερα χρόνια, ήτοι μέχρι το χειμώνα του 2011, δείχνοντας έτσι και έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό τους.

Μπορεί η ακριτική ομάδα να αναζητάει έναν επιθετικό στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, προεκιμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεών της, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι παραμελεί και το υπάρχον δυναμικό της.

Τουναντίον, όπως ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα, προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας της με δυο παίκτες που έχουν βασικό ρόλο στα πλάνα του Σάββα Κωφίδη -πλέον- για την πρώτη ομάδα. Των Δημήτρη Κοντοδήμου και Κώστα Φλίσκα, καθώς αμφότεροι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Ξάνθη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

"Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ ανανέωσε τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών Δημήτρη Κοντοδήμου και Κωνσταντίνου Φλίσκα έως τις 31.12.2011", αναφέρει χαρακτηριστικά η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώτος έχει πάιξει σε 12 αγώνες της Super League φέτος και ο δεύτερος σε άλλους τέσσερις.

"Είναι πολύ θετικό ότι η ομάδα επιβραβεύει τις προσπάθειες μου και δείχνει με την ανανέωση του συμβολαίου ότι με εμπιστεύεται. Βέβαια οι δικές μου προσπάθειες δεν σταματούν εδώ, μπορώ να προσφέρω ακόμη περισσότερα και μαζί με τους συμπαίχτες μου να παίξουμε ακόμη πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο και να προσφέρουμε θέαμα στους φιλάθλους που έρχονται στο γήπεδο", ανέφερε ο Κοντοδήμος.

"Αισθάνομαι πολύ καλά που θα συνεχίσω την συνεργασία μου με τον σύλλογο της SKODA ΞΑΝΘΗ. Νομίζω πως κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θέλει να έχει την ηρεμία του και να συγκεντρώνεται αποκλειστικά στην δουλειά του και αυτό συμβαίνει στη SKODA ΞΑΝΘΗ. Από την δική μου πλευρά θα προσπαθήσω ακόμη περισσότερο ώστε να δικαιώσω όλους αυτούς που πιστεύουν σε μένα και με εμπιστεύονται κάθε Κυριακή", τόνισε από την πλευρά του ο Φλίσκας.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση