Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-01-2007, 09:25:   #1
Stefania
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη Stefania
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.A.
Μηνύματα: 1.338
Thanks: 55
Thanked 48 Times in 34 Posts
My Mood:
Stefania is on a distinguished roadStefania is on a distinguished roadStefania is on a distinguished roadStefania is on a distinguished road
Προεπιλογή Έχασε στα «φρουτάκια» και το κατήγγειλε στην Αστυνομία!!!!

Έπαιξε «φρουτάκια» και την επομένη πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε ότι έχασε 2900 ?. Λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς ο σερβιτόρος του καταστήματος, ενώ η ιδιοκτήτρια και ο εκμεταλλευτής της επιχείρησης διαφεύγουν.
Συγκεκριμένα, ένας 32χρονος από τον Πλάτανο Αλμυρού πήγε χθες το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού και κατήγγειλε ότι σε κατάστημα ιδιοκτησίας 62χρονης που λειτουργεί στην περιοχή διενεργείται μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών το τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια». Ο ίδιος, υποστήριξε στην Αστυνομία, τις πρωινές ώρες της Δευτέρας παίζοντας στα «φρουτάκια» έχασε το ποσό των 2900 ?. Οι αστυνομικοί πήγαν στο κατάστημα και κατέσχεσαν 10 ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τηλεοράσεις όπου παίζονταν το παιχνίδι. Επίσης κατασχέθηκε το ποσό των 790 ? ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παιχνιδιού. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.
Ο χρήστης Stefania δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links