Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-01-2007, 16:27:   #61
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Τραυματίστηκαν Τεό, Γκονζάλες

Ξινό βγήκε στον Μόμτσιλο Βούκοτιτς το οικογενειακό διπλό που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης ανάμεσα στην ομάδα του αντρών με την αντίστοιχη των νέων στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είδε τον Θοδωρή Ζαγοράκη να αποχωρεί κουτσαίνοντας, ενώ στη συνέχεια πρόβλημα με τον ώμο του αντιμετώπισε ο Αντόνιο Γκονζάλες που χάνει το ντέρμπι με τον Ηρακλή. Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκε και ο νεοαποκτηθέις Χοσέ Σατίρο ντο Νασιμέντο.

Και αν για τον αρχηγό του Δικεφάλου οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για επιπόλαιο τραυματισμό, ο οποίος δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, δεν συμβαίνει και το ίδιο και με τον Γκονζάλες που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα χάσει την αναμέτρηση με το "γηραιό". Για τη ιστορία το φιλικό έληξε με νίκη της πρώτης ομάδας με 3-1 με τους Βαγγελή, Γιασεμάκη και Τόργκελε να χρίζονται σκόρερ. Για την ομάδα των νέων, που σημειωτεόν προηγήθηκε, το γκολ πέτυχε ο Αθανασιάδης.

*Την Πέμπτη και ώρα 12:00 ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς θα παραθέσει συνέντευξη εν όψει του ματς με τον Ηρακλή.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links