Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-06-2010, 11:05:   #1
Smell
.::HiTecH ManiaC::.
 
Το avatar του χρήστη Smell
 
Εγγραφή: Jun 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 3.357
Thanks: 1.421
Thanked 1.437 Times in 716 Posts
My Mood:
Smell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of light
Προεπιλογή Σε λίγες ώρες αποκαλύπτεται το νέο iPhone



Έφτασε η μέρα που οι οι φανατικοί gadgetακηδες αλλά και οι κάτοχοι του iphone, όλου του κόσμου περίμεναν εδώ και πολύ καιρό!

Η Apple, σήμερα στις 8 ώρα Ελλάδος ξεκινάει το WWDC (Apple Worldwide Developers Conference 2010) όπου και θα παρουσιαστεί το νέο iPhone για το οποίο τους τελευταίους μήνες έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες και φήμες.

Οι προσδοκίες του κόσμου είναι μεγάλες και όλοι περιμένουν μία εντυπωσιακή αποκάλυψη από τον Steve Jobs που σίγουρα δεν θα τους απογοητεύσει.

Η Apple αν και δίνει ιδιαίτερη σημασία στο θέμα ασφάλειας και μυστικότητας, αυτή τη φορά μάλλον δεν τα κατάφερε και πολύ καλά αφού μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα υπήρξαν δύο περιπτώσεις διαρροής του νέου iPhone και φυσικά είδαν το φως της δημοσιότητας.
Σχεδιαστικά το νέο iPhone μοιάζει λίγο με τον προκάτοχό του με μερικές όμως διαφορές ως προς τις καμπύλες και φυσικά θα χρησιμοποιεί το νέο λειτουργικό, iPhone OS 4.0.

Μέχρι όμως να γίνει και η επίσημη παρουσίαση σε λίγες ώρες, όλα αυτά αποτελούν απλά φήμες, οπότε υπομονή μέχρι το απόγευμα που θα αποκαλυφθεί η νέα συσκευή.
__________________

Ουδέν ατέκμαρτον, ουδέν τυφλόν.

Ο χρήστης Smell δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links