Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-01-2007, 14:51:   #82
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

[right:410510dc42]http://img96.imageshack.us/img96/853/ferer2to4.jpg[/right:410510dc42]
«Ρουκέτα» Φερέρ

Οι οπαδοί της ΑΕΚ περιμένουν πώς και πώς τη μεταγραφή του ξένου επιθετικού, αλλά ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ δεν αποκλείει το γεγονός να μην υπάρξει τέτοια! Ο Ισπανός τεχνικός, με δηλώσεις του τόνισε ότι "αν δε βρεθεί παίκτης που να ανταποκρίνεται σε αυτά που ζητάμε, τότε δεν αποκλείεται να μην κάνουμε καμία μεταγραφή". Ο Σέρα ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν την Τούμπα και να νικήσουν τον ΟΦΗ επιβάλοντας τον ρυθμό τους επί 90 λεπτά, εξέφρασε την άποψή του πως ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος θα είναι πιο δύσκολος για όλους και αναφέρθηκε και στην... αμερικανική πρεσβεία. Επιστροφή στο μέλλον. Μετά τον Βάργκας, η Ένωση εξετάζει άλλη μια περίπτωση... θερινής νυκτός, τον Μεγιόνγκ Ζε, που είχε απασχολήσει τον Ίλια Ίβιτς και το καλοκαίρι.

"Το πολύ-πολύ να μην κάνουμε μεταγραφή"

Για τα μεταγραφικά, ο Φερέρ τόνισε: "Υπάρχουν θέματα που μας απασχολούν, αλλά δεν μπορώ να σας τα μεταφέρω. Δεν θέλουμε να δίνουμε ψεύτικες υποσχέσεις, αφού δεν είναι καλό τόσο για τους ποδοσφαιριστές, όσο και για την ομάδα. Δεν θα γίνει μεταγραφή για να πούμε ότι πήραμε κάποιον. Αν δεν βρούμε τον παίκτη που θέλουμε, μπορεί να μη γίνει καμία μεταγραφή". Από εκεί και πέρα, ο 54χρονος τεχνικός εστίασε στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, λέγοντας:

"Ξεχνάμε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ευτυχώς η ζωή και το πρωτάθλημα συνεχίζεται. Εχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, που είναι δύσκολο. Ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα, όπως έδειξε και στον α' γύρο. Πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε και μάλιστα με τέτοια εμφάνιση, που θα αποδεικνύει ότι βρήκαμε και πάλι τη δυναμική που είχαμε πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος".

Σε ερώτηση για το αν το -6 από την κορυφή αποτελεί ψυχολογικό μειονέκτημα για τους παίκτες της ΑΕΚ, ο Σέρα απάντησε: "Δεν πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν πρέπει, όμως, με τίποτα να αυξηθεί αυτή η διαφορά". Και συνέχισε αναφερόμενος στη μάχη του τίτλου:

"Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος θα είναι πιο δύσκολος από τον πρώτο. Εχουμε μπει στην τελική ευθεία. Ολοι, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, θα έχουμε δύσκολο έργο. Εγώ θέλω να δω μεγάλη διάθεση από τους παίκτες μου στον αγώνα με τον ΟΦΗ και όχι εμφάνιση και διάθεση όπως στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι παίκτες μπορεί να είναι πεσμένοι, σε ό,τι αφορά την αγωνιστική κατάσταση τους. Είναι λογικό αυτό και έχουμε τον τρόπο για να το αντιμετωπίζουμε".

Τέλος, σχολίασε και την επίθεση με ρουκέτα στην αμερικανική πρεσβεία: "Οι Ελληνες ξέρουν περισσότερα και μπορούν να μιλήσουν για αυτό το θέμα. Οταν γίνονται ενέργειες που προσβάλουν την ειρήνη, πάντα υπάρχει ανησυχία. Δε νομίζω, όμως, ότι πρέπει να υπάρχει ανησυχία για αυτό τον λόγο σε αυτή τη χώρα".

Κανένα πρόβλημα με "Λεό"

Στον αγωνιστικό τομέα, την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ προπονήθηκαν στο γυμναστήριο, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα με διατατικές ασκήσεις μασάζ και πισίνα, ενώ οι τερματοφύλακες βγήκαν και στο γήπεδο. Όσοι ποδοσφαιριστές δεν ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα τους το πρωί, θα συνεχίσουν το απόγευμα με μασάζ και πισίνα.

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης, που δεν προπονήθηκε την Πέμπτη λόγω γαστρεντερίτιδας, γυμνάστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ αποθεραπεία συνεχίζουν ο Άκης Ζήκος, ο Νίκος Γεωργέας και ο Γιώργος Αλεξόπουλος και ατομικό πρόγραμμα ο Ιφεάνι Ουντέζε.

Ατομικό πρόγραμμα, αλλά σε υψηλούς ρυθμούς, ακολουθούν ο Παναγιώτης Λαγός και ο Εμερσον.

* Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη στις 10.00 και θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση