Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-01-2007, 21:52:   #49
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Κόλτσης: Βαθμό παρά την κούραση

Η παράταση στον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, είναι δεδομένο ότι προκάλεσε κούραση στις τάξεις του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Αυτό τόνισε και ο Γιώργος Κόλτσης σε δηλώσεις του, ξεκαθαρίζοντας όμως πως οι Πόντιοι θα τα δώσουν όλα στο σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με το Αιγάλεω, έχοντας ως στόχο να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα.

"Προερχόμαστε από θετικά αποτελέσματα, όσον αφορά στο Πρωτάθλημα, καθώς και από μία καλή εμφάνιση στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος. Παρά την κούραση, που έχει όλη η ομάδα λόγω των υποχρεώσεών της, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε στο Αιγάλεω ένα θετικό αποτέλεσμα", ήταν τα λόγια του Κόλτση στην επίσημη ιστοσελίδα της Καλαμαριάς.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση του "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" ολοκληρώθηκε την Παρασκευή και ο Μάκης Κατσαβάκης με τους παίκτες του, αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να υπερκεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να φύγουν από την Αθήνα με βαθμό ή βαθμούς. Η αποστολή της Καλαμαριάς απαρτίζεται από τους:

Μπούσι, Φαβάλι, Χαλαουάνι, Kόβατς, Σαμουηλίδη, Περόνε, Κρασσά, Βέλα, Ουέλιγκτον, Γαλανόπουλο, Γαϊδαρτζή, Καραλιόπουλο, Κελπέκη, Κόλτση, Ορφανό, Παπαδόπουλο, Φυτανίδη και Σαρακατσάνο.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση