Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-01-2007, 22:56:   #51
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Κανελλάκης: "Δική μου η ευθύνη"

Ο πρόεδρος του Ιωνικού Ο μεγαλομέτοχος του Ιωνικού, Χρήστος Κανελλάκης με δηλώσεις του την Παρασκευή, χαρακτήρισε αποκλειστικά δική του ευθύνη την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα, ενώ για μία ακόμα φορά τόνισε ότι όποιος παίκτης δεν θέλει να παραμείνει είναι ελεύθερος αρκεί να φέρει πρόταση.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Νίκαιας τόνισε:"Η κατάσταση, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί είναι τραγική και η ψυχολογία όλων είναι πάρα πολύ κακή. Καταλαβαίνω την πικρία και την αγανάκτηση των φιλάθλων μας, αλλά στην ίδια θέση βρίσκομαι και εγώ ως οπαδός της ομάδας και στεναχωριέμαι το ίδιο και περισσότερο. Όταν ένα καράβι βουλιάζει, θέλουν να το εγκαταλείψουν όλοι, αλλά στην προκειμένη περίπτωση εγώ δεν πρόκειται να το εγκαταλείψω γιατί είμαι ο πλοιοκτήτης και ούτε πρόκειται να το αφήσω ακυβέρνητο να βολοδέρνει στα βράχια.
Κάποιος γνωστός, τώρα τελευταία, μου θύμισε μια φράση του πατέρα μου, που συνήθιζε να λέει «τα κάστρα πέφτουν από μέσα», αλλά θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μη συμβεί κάτι τέτοιο. Ο Ιωνικός έχει μεγάλη ιστορία και δεν θα επιτρέψουμε να την αμαυρώσει κανένας και ειδικά αυτοί που αγωνίζονται. Είπαμε σε όποιον δεν μπορεί ή δεν θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του να μας φέρει προσφορά και να φύγει. Τα συμβόλαια γίνονται για να διασφαλίζονται όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές, αλλά και οι ομάδες.
Είναι στιγμές που όλοι κρινόμαστε, γι αυτό εφόσον εγώ κρίνω πως κάποιος από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι προκλητικά αδιάφορος και εφόσον έχει τιμή μεταπώλησης, θα βρεθεί κατευθείαν στην εξέδρα, διαφορετικά θα λυθεί το συμβόλαιό του. Γι αυτό μερικοί θα πρέπει να συμμορφωθούν, αρχής γεννωμένης από το ματς με τον Παναθηναϊκό. Η κακή ψυχολογία δεν μπορεί να είναι μόνιμο άλλοθι, γιατί δεν μπορεί να ξέχασαν τη μπάλα που έπαιζαν στην αρχή της περιόδου. Θα πρέπει να αποδείξουν, όχι σε μένα, αλλά στους φιλάθλους του Ιωνικού ότι αξίζουν να παίζουν σε αυτή την ομάδα".

Αναφερόμενος και στις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του, ο κ. Κανελλάκης σχολίασε: "Ο κόσμος που έρχεται σε ένα γήπεδο, ότι και να πει έχει πάντα δίκιο και γι αυτό αυτοί που υπόκεινται σε κριτική σε όλο τον κόσμο, είναι οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και οι παράγοντες. Εγώ από την πλευρά μου, δηλώνω ότι η ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση είναι δική μου και μόνο δική μου".

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Σωκράτη Οφρυδόπουλο: "Η προσφορά του Σωκράτη στον Ιωνικό ήταν πάρα πολύ μεγάλη και εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί θα αξιοποιηθεί σε άλλο πόστο από την ΠΑΕ Ιωνικός. Η απόφαση για τη λύση της μεταξύ μας συνεργασίας δεν ήταν του κ. Ινάσιο, αλλά προέκυψε μετά από συζήτηση που είχαμε οι δυό μας και καταλήξαμε στο να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον Ιωνικό".

Πάντως ένας ακόμα παίκτης έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα της Νίκαιας. Ο Γκαμπριέλ Λετιέρι, με απόφαση του κ. Χρήστου Κανελλάκη, αποτελεί από παρελθόν για Ιωνικό και η διοίκηση της ΠΑΕ τον ευχαριστεί για τα τρία (3) χρόνια προσφοράς του στον σύλλογο. Ο ξένος ποδοσφαιριστής πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα".

Στον αγωνιστικό τομέα, τώρα, ο Γιώργος Βουρεξάκης, που έχει έξι ράμματα στο φρύδι από τον αγώνα κυπέλλου με την Κέρκυρα, δεν προπονήθηκε την Παρασκευή, αλλά το Σάββατο θα προπονηθεί κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Ινάσιο για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Δεν προπονήθηκαν επίσης οι Φανγκουέιρο, Μπαστιανίνι και Νατσούρας, ενώ ο Μακόρ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας του. Ο Φανγκουέιρο, έχει μία κάκωση στον δικέφαλο, και η συμμετοχή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό αποκλείεται. Ο Μπαστιανίνι, έχει ένα ελαφρύ διάστρεμμα στο δεξιό πόδι, υποβάλλεται σε φυσικοθεραπευτική αγωγή και θα φανεί αν μπορεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ ο Νατσούρας αισθάνεται πόνους στο πόδι από κάποια κλωτσιά που δέχθηκε στο ματς του κυπέλλου. Κανονικά προπονήθηκαν οι Κοτίτσας, Κωνσταντινίδης και Ξενίδης οι οποίοι θα βρίσκονται στην αποστολή, όπως και ο Γκούτμαν που εξέτισε την ποινή του.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα τεθούν το Σάββατο σε κυκλοφορία και για τον σκοπό αυτό τα ταμεία του γηπέδου θα είναι ανοιχτά από 10.00 έως τις 13.00, ενώ την Κυριακή θα ανοίξουν από τις 12 το μεσημέρι. Οι φίλαθλοι του Ιωνικού θα καθίσουν στις θύρες 1-2, 3, 4 και 5, ενώ οι μεμονωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού που θα έρθουν στο γήπεδο θα καθίσουν στη θύρα 7-8 για την οποία έχουν εκδοθεί 888 εισιτήρια.

Τα εισιτήρια τιμώνται 10 ευρώ για τη θύρα 3, 15 ευρώ για τη θύρα 1-2 και 100 ευρώ για τη θύρα 5 (επισήμων), ενώ η θύρα 4 λειτουργεί ως «οικογενειακή». Τέλος, για τη θύρα 7-8 τα εισιτήρια τιμώνται προς 30 ευρώ το ένα.

Σημειώνεται ότι τα εισιτήρια θα πωλούνται μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας όλων των φιλάθλων.

Πηγή : supersport.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links