Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-06-2010, 22:10:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή 24ωρη απεργία στις 29 Ιουνίου



Πανελλαδική 24ωρη απεργία κήρυξαν για την Τρίτη 29 Ιουνίου η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.



Οι δύο συνδικαλιστικές οργανώσεις αντιδρούν στις αλλαγές των εργασιακών σχέσεων που προώθησε το υπουργείο Εργασίας, με το προεδρικό διάταγμα που δημοσιοποίησε την Τετάρτη (16/6).

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 9,89 υπερασπίστηκε τις αλλαγές, λέγοντας πως δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, αφού η υπογραφή του μνημονίου για τη χορήγηση του πακέτου στήριξης από ΕΕ και ΔΝΤ, είχε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Υπενθυμίζεται πως στις σχετικές αλλαγές, οι εργοδότες έχουν το “ελεύθερο” να απολύουν 6 ή 30 εργαζομένους το μήνα, αναλόγως του μεγέθους του προσωπικού, ενώ μειώνεται και το ύψος των αποζημιώσεων.

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, δήλωσε την Παρασκευή (17/6) είπε ότι η εργοδοτική κοινότητα δεν ζήτησε ούτε επιχαίρει τα νέα μέτρα, ενώ υποστήριξε ότι πώς χειρίζεται ο εργοδότης τα εργασιακά του είναι θέμα του ίδιου και δεν υπαγορεύονται από κανέναν νόμο.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links