Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-07-2010, 19:31:   #1
Smell
.::HiTecH ManiaC::.
 
Το avatar του χρήστη Smell
 
Εγγραφή: Jun 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 3.357
Thanks: 1.421
Thanked 1.437 Times in 716 Posts
My Mood:
Smell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of light
Προεπιλογή Διαδραστικά συστήματα διδασκαλίας σε σχολεία της Μαγνησίας




Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, στο πλαίσιο της εισαγωγής των καινοτόμων τεχνολογιών στην εκπαίδευση, έχει ως βασική προτεραιότητα τη συμμετοχή της, καθώς και... την υποβοήθηση πρωτοβουλιών στην ανάπτυξη πρότυπων προγραμμάτων εκπαιδευτικής τεχνολογίας», τόνισε ο νομάρχης Μαγνησίας, Απ. Παπατόλιας, σε συνέντευξη Τύπου για τα διαδραστικά συστήματα διδασκαλίας, την χρήση των οποίων ενθαρρύνει η Νομαρχία σε σχολεία της περιοχής.

Η ΝΑ Μαγνησίας σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα, από το 2008 εκπόνησε και υλοποίησε το πιλοτικό πρόγραμμα εκπαιδευτικής τεχνολογίας «Ψηφιακή Μαγνησία» (δράση διαδραστικοί πίνακες [smart board], δράση «e-book: διαβάζω ψηφιακά», δράση Ψηφιακή Τάξη2 στο Δημοτικό Σχολείο Ανηλίου).

Η επίσημη παρουσίαση των παραπάνω δράσεων πραγματοποιήθηκε με την επίσκεψη της υπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, Άννας Διαμαντοπούλου, στον νομό στις 31 Μαϊου, οπότε ανακοινώθηκε ότι η Μαγνησία είναι πιλοτικός νομός σε ζητήματα, που αφορούν τεχνολογικές καινοτομίες στην εκπαίδευση και ειδικότερα την Ψηφιακή Τάξη.

Όπως επισήμανε ο κ. Παπατόλιας «σκοπός της νέας πρωτοβουλίας, που ανέπτυξε η ΝΑ συμπληρωματικά με το Υπουργείο Παιδείας όσον αφορά την εγκατάσταση διαδραστικών πινάκων, είναι να ενημερώσει, να υπενθυμίσει και να παροτρύνει όλα τα σχολεία του Ν. Μαγνησίας να δηλώσουν ηλεκτρονικά τη συμμετοχή του σχολείου τους στην πιλοτική εφαρμογή που σχεδιάζεται από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων για εγκατάσταση Διαδραστικών Συστημάτων σε όλα τα Γυμνάσια της χώρας.
__________________

Ουδέν ατέκμαρτον, ουδέν τυφλόν.

Ο χρήστης Smell δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links