Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-07-2010, 21:24:   #1
Stella
I'm Blonde and i like it!
 
Το avatar του χρήστη Stella
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.Alaloum
Μηνύματα: 3.411
Thanks: 752
Thanked 1.000 Times in 646 Posts
My Mood:
Stella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura about
Προεπιλογή Packard Bell oneTwo: Νέα πνοή στους υπολογιστές



Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για κάθε σχεδιαστή είναι να θέσει τα στάνταρ, για να δημιουργηθεί ένα προϊόν με τρόπο που όλοι να πιστεύουν ότι δεν υπάρχει περιθώριο για περεταίρω βελτίωση ή πρωτοτυπία. Η νέα σειρά Packard Bell oneTwo παρέχει απίστευτες δυνατότητες διασκέδασης και κοινής χρήσης πολυμέσων, απευθυνόμενη σε κοινό που αναζητά νέους τρόπους χρήσης της τεχνολογίας, είτε πρόκειται για εξοικειωμένους χρήστες υπολογιστών είτε για αρχάριους.

Με τα νέα all-in-one desktop oneTwo, η Packard Bell δίνει νέα πνοή στους υπολογιστές.


Ελκυστικός σχεδιασμός, που εξοικονομεί χώρο
Η νέα σειρά Packard Bell oneTwo περιλαμβάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς all-in-one υπολογιστές, οι οποίοι με τις αρμονικές αναλογίες και το ανανεωμένο ύφος τους ταιριάζουν σε κάθε χώρο. Το μοντέρνο σασί συνδυάζει το γυαλιστερό μαύρο, το λευκό ματ, το χρώμιο και το ασημί, για να ταιριάζει εύκολα σε κάθε μοντέρνο σπίτι, ελευθερώνοντας το χώρο και εξαφανίζοντας τα καλώδια. Ο σχεδιασμός του που περιλαμβάνει ένα μονό καλώδιο ρεύματος απλοποιεί την εγκατάσταση.

Οι γραμμές του είναι λιτές και αεροδυναμικές, χάρη στο μαύρο γυαλιστερό χρώμα της πρόσοψής του που τονίζεται από μία εντυπωσιακή καμπύλη που φιλοξενεί τα στερεοφωνικά ηχεία του συστήματος. Τέσσερα χειριστήρια στην πρόσοψη σάς επιτρέπουν να ρυθμίζετε με άνεση την ένταση και τη φωτεινότητα, ενώ παράλληλα φωτίζουν και το πληκτρολόγιο.

Εύχρηστη εμπειρία πολλαπλής αφής
Βελτιώστε την ψηφιακή σας ζωή με μία οθόνη πολλαπλής αφής. Ζήστε την εμπειρία του συνδυασμού πολλαπλών κινήσεων, τις προχωρημένες εφαρμογές πολυμέσων και τα gadgets που ενσωματώνει το σύστημα, μέσω των πλήκτρων αφής. Η εμπειρία είναι ταχύτερη, πιο διαισθητική και πιο διασκεδαστική στη χρήση.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο μεγέθη οθονών -21,5” ή 23”-, με λόγο 16:9, ανάλυση Full HD (1920 x 1080), που παρέχουν εξαιρετικές touch-screen, συμβατές με τα Microsoft Windows 7.

Η τεχνολογία touch-screen προσομοιάζει την οικεία σε όλους μας εμπειρία του καθημερινού χειρισμού αντικειμένων με τα χέρια σας, κάνοντας πιο εύκολη τη χρήση του υπολογιστή, με καλύτερα αποτελέσματα για άτομα με μικρή ή ελάχιστη εξοικείωση με τους υπολογιστές.

Ό,τι χρειάζεστε στις άκρες των δαχτύλων σας
Εκτός του ότι ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες αφής των Windows 7, το νέο Packard Bell oneTwo διατίθεται με τα Packard Bell TouchPortal και Packard Bell TouchGadgets εμπλουτίζοντας έτσι την εμπειρία σας.

Το Packard Bell TouchPortal είναι το σημείο εκκίνησης για να παίξεις με τα Packard Bell TouchGadgets και τις εφαρμογές touch-screen της Microsoft. Πρόκειται για ένα διαισθητικό εικονικό desktop, που διαχειρίζεται την πρόσβαση των χρηστών και τους επιτρέπει να απολαύσουν τα αγαπημένα τους περιεχόμενα πολυμέσων, εύκολα και άμεσα. Παρέχει επίσης άμεση πρόσβαση στις εφαρμογές Microsoft Touch Pack, με ένα απλό άγγιγμα.

Το Packard Bell TouchPortal διαθέτει πολλά μοντέρνα gadgets που επιτρέπουν να... παίζετε στα δάχτυλα την ψηφιακή ζωή σας, ενώ αποτελούν και μία ολοκληρωμένη λύση κοινωνικής δικτύωσης, επίσης με διαισθητική χρήση.

Το Packard Bell TouchFriends γεμίζει τη ζωή σας με συγκινήσεις αφού σας κρατάει συνδεδεμένους με τους φίλους σας, στα αγαπημένα σας κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook και το Flickr.

Το Packard Bell TouchMediaShare σας επιτρέπει να κατεβάζετε φωτογραφίες από το Flickr και το Facebook και αμέσως να τις στέλνετε στους φίλους σας με e-mail!

Το MediaShow εντοπίζει με έξυπνο τρόπο όλες τις φωτογραφίες, περιλαμβανομένων αυτών με τα πρόσωπα των καλύτερων σας φίλων, για να τις ανεβάσετε στα κοινωνικά σας δίκτυα. Επίσης μπορείτε με ευχάριστο τρόπο να χειρίζεστε τη HD διασκέδασή σας.

Αγγίζοντας το εικονίδιο Packard Bell TouchMusic ενεργοποιείται ο Media Player, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να οργανώσετε, να αναζητήσετε, να αναπαράγετε και απολαύσετε τη μουσική σας με την ευκολία που παρέχει η τεχνολογία drag-and-drop. Ζωγραφίστε με τα δάχτυλα σε ένα ψηφιακό χαρτί, γράψτε μια χειρόγραφη σημείωση ή βάλτε μια υπενθύμιση, όλα με την ευκολία ενός αγγίγματος, χρησιμοποιώντας το Packard Bell TouchMemo. Το PowerCinema 7 είναι ένας media player με τεχνολογία αφής, που δυνατότητες επεξεργασίας αρχείων πολυμέσων και βελτιωμένη αναπαραγωγή βίντεο HD .

Και υπάρχουν πολλά ακόμη να ανακαλύψετε και να δοκιμάσετε.

Διασκέδαση υψηλής ανάλυσης
Η νέα σειρά Packard Bell oneTwo ενσωματώνει κορυφαίας ποιότητας components που διασφαλίζουν εξαιρετική αίσθηση πολυλειτουργικότητας και διασκέδαση τύπου home theater με απόδοση full HD.

Στο άνω τμήμα της full HD οθόνης τους με λόγο 16:9 (ανάλυση 1920 x1080), όλα τα νέα Packard Bell oneTwo desktop φιλοξενούν το Creative THX TruStudio PC™, βάζοντας το χρήστη στο κέντρο της δράσης, με ολοζώντανο ήχο surround 5.1 καναλιών, εξαιρετικής ποιότητας και συστήματα ελέγχου παρόμοια με αυτά ενός στούντιο.
Ταινίες blu-ray , ψηφιακή τηλεόραση, καθώς και τα δικά σας αρχεία από τη φωτογραφική μηχανή σας ή από άλλες ψηφιακές συσκευές, μπορείτε εύκολα να τα εντοπίσετε και να τα απολαύσετε.

Για να ολοκληρωθεί η εικόνα, η νέα σειρά Packard Bell oneTwo παρέχεται με στάνταρ την πλήρη έκδοση του Adobe Photoshop Elements 8 για την επεξεργασία των φωτογραφιών σας.

Για την υποστήριξη της διασκέδασης με ποιότητα HD και της πολυλειτουργικής απόδοσης, η νέα σειρά Packard Bell oneTwo ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες της Intel ή της AMD. Μεταξύ αυτών και τη σειρά επεξεργαστών Intel Core i series ή την τελευταία τεχνολογία AMD Vision. Επίσης ενσωματώνει τις ξεχωριστές κάρτες γραφικών των NVIDIA ή ATI που υποστηρίζουν το Microsoft DirectX 10.1 ή το Microsoft DirectX 11 .

Διαθέτει έως 6 θύρες USB, αναγνώστη καρτών 5-σε-1, ενσωματωμένη κάμερα, υποδοχές εισόδου και εξόδου του ήχου. Όλα τα παραπάνω μεταμορφώνουν αυτό το all-in-one desktop PC σε ένα καταπληκτικό μέσο για να απολαμβάνετε αλλά και να μοιράζεστε τη διασκέδασή σας.

Το Packard Bell oneTwo 21.5 ιντσών θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Ιούλιο του 2010 με εκτιμώμενη τιμή που θα ξεκινά από τα 899 ?.

Το Packard Bell oneTwo 23 ιντσών θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Αύγουστο του 2010 με εκτιμώμενη τιμή που θα ξεκινά από τα 999 ?.

Η διαθεσιμότητα, η προσφορά λογισμικού και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.
__________________
Ο χρήστης Stella δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following 2 Users Say Thank You to Stella For This Useful Post:
geodon (03-07-2010), Smell (03-07-2010)
Sponsored Links