Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-07-2010, 16:06:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Χρήση αποτυπώματος στα ΑΤΜ


Το πρώτο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων με τη χρήση δακτυλικού αποτυπώματος έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες στην Πολωνία.

Τα βιομετρικά ΑΤΜ της τραπεζικής εταιρείας ΒPS λειτουργούν με ανιχνευτές βιομετρικών στοιχείων και χάρη σε αυτούς τους μηχανισμούς ο καταναλωτής δεν χρειάζεται να έχει πλέον μαζί του τις κλασικές κάρτες για να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε διατραπεζική διαδικασία.

Όσοι καταθέτες επιθυμούν να ενεργοποιήσουν αυτό το μηχανισμό χρειάζεται να περάσουν από την τράπεζα για να καταγράψουν τα δεδομένα τους σε ειδικά μηχανήματα, που σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία αποκλείουν και το παραμικρό ενδεχόμενο λάθους.

Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο σκανάρισμα που γίνεται όχι απλά σε επίπεδο δαχτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά σε ακόμη πιο εσωτερικό τμήμα του δακτύλου. Η εν λόγω τεχνολογία έχει εμφανιστεί από το 2006 στην Ιαπωνία, όπου και φιλοξενούνται ήδη 80.000 "βιομετρικά" ΑΤΜ, τα οποία έχουν εξυπηρετήσει πάνω από 15 εκατομμύρια πελάτες.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links