Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-01-2007, 16:44:   #56
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Συνάντηση για το... μέλλον

Το απόγευμα της Δευτέρας (15/1) πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προπονητή του ΟΦΗ κ. Ράινερ Μάουρερ και των συνεργατών του με τους προπονητές των τμημάτων υποδομής κ.κ. Καργιώτη, Καβουσανό, Τσαΐνη και Τιτομιχελάκη. Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητηθούν θέματα τα οποία έχουν σχέση με την οργάνωση και το προπονητικό πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής.

Από εκεί και πέρα, μία ημέρα μετά την ήττα με 3-1 από την ΑΕΚ, πραγματοποιήθηκε προπόνηση αλλά ο Νίκος Κουνενάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο παίκτης του ΟΦΗ ωστόσο θα μπορέσει μέσα στις επόμενες ημέρες να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό τη στιγμή που ο Κωνσταντινίδης έχει ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο.

Όσον αφορά στους Ισά και Ρουμπάκη, έκαναν μόνο θεραπεία αφού έχουν ενοχλήσεις στο δεξιό αστράγαλο.

Την Τρίτη (16/1) οι παίκτες έχουν ρεπό ενώ τις επόμενες δύο ημέρες το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις.

Ευχαριστήρια...

H διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ευχαριστεί την διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας και την ΠΑΕ-Λάρισα για τις διευκολύνσεις που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας στο διάστημα που παρέμεινε στη Λάρισα. Επίσης η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ευχαριστεί την διοίκηση της ΠΑΕ-ΑΕΚ για τις διευκολύνσεις που παρείχε αλλά και για την άψογη φιλοξενία που πρόσφερε στην αποστολή της ομάδας μας.


Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση