Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-01-2007, 16:49:   #69
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

«Να γίνουμε μεγάλη δύναμη»

Τον Κίκε Ερνάντεθ καλωσόρισε ο Λάμπρος Σκόρδας στην κιτρινόμαυρη οικογένεια κατά την επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του Άρη τη Δευτέρα. Ο πρόεδρος των Θεσσαλονικέων έθεσε ως στόχο την έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Από τη μεριά του ο Ισπανός τεχνικός χαρακτήρισε τον Άρη μεγάλη ομάδα, τονίζοντας ότι αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ο Λάμπρος Σκόρδας τόνισε χαρακτηριστικά: "Μετά τη λύση της συνεργασίας μας με τον κ. Όγιος, θέλαμε να πάρουμε έναν προπονητή, που να συμβαδίζει με τη νέα φιλοσοφία της ομάδας. Να κερδίζει κάθε παιχνίδι και να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Τα αποτελέσματα θα έρθουν με αυτόν τον τρόπο. Η ομάδα δείχνει ότι είναι στο σωστό δρόμο και με τη βοήθειά του θα μπορέσει να πάρει τους βαθμούς, που κάθε εβδομάδα αδίκως χάνει.

Ο προπονητής έχει εμπειρία από ένα πολύ ανταγωνιστικό και δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι το ισπανικό. Θα παραμείνει για 1,5 χρόνο, αυτή είναι η καταρχήν συμφωνία, αλλά εύχομαι η συνεργασία να είναι πετυχημένη και να μας οδηγήσει σε περισσότερα χρόνια συνεργασίας. Η ταραχή που δημιουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα, δεν είναι αυτή που πρέπει για τον Αρη. Του εύχομαι καλή επιτυχία και πιστεύω ότι μαζί θα πετύχουμε τους στόχους, που για φέτος είναι η έξοδος στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και τα επόμενα χρόνια η διεκδίκηση τίτλων".

Για τη δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας έκανε λόγο ο Κίκε Ερνάντεθ: "Θεωρώ τον Αρη μια μεγάλη ομάδα. Γι' αυτό ήρθα. Υπάρχει ένα πρότζεκτ στον Αρη από τους ανθρώπους, που φαίνεται ότι είναι πολύ καλό. Μπορούμε να κάνουμε πολύ καλή δουλειά, εάν δουλέψουμε όλοι προς αυτήν την κατεύθυνση, με στόχο ο Αρης να γίνει μια μεγάλη δύναμη παντού. Και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε όλα όσα έχουμε σαν όραμα.

Ο στόχος μας είναι να παίζουμε και ωραίο ποδόσφαιρο, το οποίο όμως έρχεται και μέσα από τις νίκες. Θα προσαρμόσουμε την ομάδα σε αυτά που μπορεί να κάνει. Στην Κέρκυρα, με εντυπωσίασε η αγωνιστικότητα και η διάθεση της ομάδας, σίγουρα έπρεπε να κερδίσει, αλλά υπήρχε μια κακή διαιτησία. Σίγουρα χωράει βελτίωση σε κάποια σημεία, αλλά τα θετικά ήταν περισσότερα από τα αρνητικά. Πρώτη φορά είδα τον Αρη, μέσα στην εβδομάδα θα προσπαθήσω να δω όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται για να μάθω και τους παίκτες. Πρέπει να βελτιωθούν κάποια πράγματα σε θέματα τακτικής μέσα από την προπόνηση".

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση