Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-01-2007, 20:25:   #59
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή

Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις της Formula 1 στην Ελλάδα, αφού άναψε το πράσινο φως για τη δημιουργία πίστας στη χώρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ημερησία», υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα που καθορίζει τις τεχνικές προδιαγραφές για τη δημιουργία και λειτουργία πίστας αγώνων.

Σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία, ως αυτοκινητοδρόμια χαρακτηρίζονται ειδικές εγκαταστάσεις που προορίζονται για τη διεξαγωγή αγώνων αυτοκινήτου και αποτελούνται από πίστα αγώνων αυτοκινήτου, κτιριακές εγκαταστάσεις που μπορούν να υποστηρίξουν τους αγώνες αυτοκινήτου και συμπληρωματικές υποδομές.

Ήδη τρεις πόλεις έχουν εκδηλώσει τον ενδιαφέρον τους για τη δημιουργία αυτοκινητοδρομίων, που ανοίγει το δρόμο στο άμεσο μέλλον για τα συναρπαστικά μονοθέσια της Formula 1 και στην Ελλάδα. Πρόκειται για την Πάτρα, την Κρήτη και τον Ορχομενό Βοιωτίας. Ειδικά για την πρωτεύουσα της Αχαΐας η εταιρεία «Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας ΑΕ» σκοπεύει να ζητήσει από τον ΕΟΤ την έγκριση σκοπιμότητας για τη δημιουργία αυτοκινητοδρομίου στην περιοχή Ρέντες Χαλανδρίτσας Πάτρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προϋπολογισμός για την κατασκευή της πίστας ανέρχεται σε πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ.
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση