Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-01-2007, 16:25:   #64
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Πλήγμα με Ζουέλα

Η Ξάνθη ξεκίνησε την προετοιμασία της για το επικείμενο ματς με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (18/01) και ο Σάββας Κωφίδης έχει, ήδη, ένα πρόβλημα που αφορά στην απουσία του τραυματία Ζουέλα, που θα μείνει εκτός γηπέδων για πολύ καιρό. Αντιθέτως, ήρθε η μπλε κάρτα του Γκαρσία, που υπολογίζεται κανονικά. Σενάρια για αντικαταστάτη του Πιζανόφσκι. Τιμητική διάκριση για τους οπαδούς της ομάδας.

Νοκ άουτ ο Ζουέλα!

Πύρρειος μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί η νίκη της ακριτικής ομάδας απέναντι στον Ηλυσιακό χθες με σκορ 2-0, αφού ναι μεν έγινε το σημαντικότερο βήμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου, ωστόσο αυτή είχε σαν... τίμημα τον σοβαρό τραυματισμό του Φρανσίσκο Ζουέλα.

Σήμερα, στην προπόνηση, επιβεβαιώθηκε ότι ο Ανγκολέζος μέσος έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο με αποτέλεσμα να τίθεται εκτός πλάνων του Σάββα Κωφίδη όχι μόνο για το επικείμενο ματς με το "τριφύλλι" αλλά και για τις επόμενες 25 ημέρες, τουλάχιστον. Έτσι, η προετοιμασία ξεκίνησε με το... αριστερό για τους γηπεδούχους, ενώ ο Κωφίδης απέφυγε να μιλήσει στους παίκτες του για τα λάθη που έκαναν χθες.

Πάντως, υπήρχαν και... ευχάριστα νέα και αυτά αφορούσαν το γεγονός ότι ήρθε στα γραφεία της ΠΑΕ η μπλε κάρτα του Γκαμαντιέλ Γκαρσία και έτσι ο νεοαποκτηθέντας άσος έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πιζανόφσκι φεύγει, ποιος έρχεται;

Από εκεί και πέρα, όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο παρελθόν ο Πιότρ Πιζανόφσκι θεωρείται "ξένο σώμα" στην Ξάνθη και ο Τσέχος τερματοφύλακας παραμένει στην απτρίδα του, έχοντας ξεκινήσει... σαφάρι αναζήτησης νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να βρεθεί και ο αντικαταστάτης του για τα γκολποστ.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, αυτός θα προέρχεται από την χώρα μας και κάποια από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι του Παναγιώτη Μπαρτζώκα της Καλλιθέας, όπως και του Γιώργου Αμπάρη, τον οποίο άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος ο Κωφίδης.

Βραβεύεται ο κόσμος...

Τέλος, η διοίκηση της Skoda εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι οι οπαδοί της ομάδας θα βραβευθούν από την Πολιτεία για την κόσμια συμπεριφορά τους, πριν από το παιχνίδι του Σαββάτου. Παράληλλα, τους δίνει και συγχαρητήρια.

"Τιμητική διάκριση για τον 12ο παίχτη της SKODA ΞΑΝΘΗ, τον κόσμο της, που έρχεται κάθε Κυριακή στο γήπεδο και την υποστηρίζει. Η Ελληνική Πολιτεία, δια του Υπουργού Δημοσίας Τάξης, απεφάσισε να βραβεύσει την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ, την ομάδα της Πόλης μας, στις 20.01.2007 και πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η βράβευση αυτή που αφορά στο ήθος και στην συμπεριφορά, δεν ανήκει στην εταιρία, δεν ανήκει στην ομάδα, ανήκει μόνο σε εσάς, αποκλειστικά και μόνο σε εσάς, για το ήθος, τον σεβασμό, την κουλτούρα, το επίπεδο και την ανθρώπινη και αθλητική νοοτροπία που αντιμετωπίσατε όλα αυτά τα χρόνια, την φιλοξενούμενη ομάδα, τους φιλάθλους, προπονητές και παράγοντες της.

Αφορμές παρουσιάστηκαν πολλές, ώστε να μπορούν να αλλοιωθούν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά μας. Με περίσσια δύναμη τις αντιμετωπίσατε και τις ξεπεράσατε. Αναγκάσατε με αυτή τη συμπεριφορά σας την Πολιτεία να μας βραβεύσει", αναφέρει αυτή.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση