Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-01-2007, 15:31:   #54
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

"Ο δυσκολότερος αγώνας"

Η αναμέτρηση με τον Ιωνικό είναι κομβικής σημασίας για την Καλαμαριά, που θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρήσει αμείωτες τις ελπίδες της για παραμονή στη Super League. Ο Ουέλινγοτον, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας την Παρασκευή, τόνισε ότι το συγκεκριμένο ματς είναι το δυσκοότερο της φετινής σεζόν για τους Πόντιους και έκανε έκκληση στους οπαδούς να πάνε μαζικά στο γήπεδο. Στην εθνική Κύπρου κλήθηκε ο Σίμος Κρασσάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουέλινγκτον:

"Προσωπικά, θεωρώ τον αγώνα με τον Ιωνικό τον πιο δύσκολο της φετινής σεζόν για την ομάδα μου. Η φιλοξενούμενη ομάδα δε θα έχει άγχος, γιατί βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Εμείς δεν επιτρέπεται, από εδώ και στο εξής, να έχουμε απώλειες βαθμών στην έδρα μας. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο για μας.

Θέλω να κάνω μία έκκληση στους φιλάθλους του Απόλλωνα Καλαμαριάς να έρθουν και συμπαρασταθούν στην ομάδα μας αυτή την Κυριακή, όπως έκαναν με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο. Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης μίας ομάδας".

* Ο Σίμος Κρασσάς κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Κύπρου (3 έως 8 Φεβρουαρίου 2007) ενόψει του 11ου Διεθνούς Τουρνουά Ανδρών 2007, που διοργανώνεται στην Κύπρο από τις 5 έως τις 8 Φεβρουαρίου 2007.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση