Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-01-2007, 19:51:   #65
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Ανακοίνωσε Σίμιτς, "τέλος" ο Σιλά

Ο Ζαν Μαρί Σιλά Παίκτης του ΟΦΗ είναι από το απόγευμα της Τρίτης, ο Αλεξάνταρ Σίμιτς. Ο Σέρβος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ηρακλείου, που λήγει στις 30 Ιουνίου του 2010. Παράλληλα, η διοίκηση της κρητικής ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Ζαν Μαρί Σιλά.

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο πρόεδρος της ομάδας, Φανούρης Βατσινάς τόνισε προς τον παίκτη: "Σε περιμένει πάρα πολύ δουλειά. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις απ' όλους φυσικά και από σένα. Θέλει να δει την ομάδα μας όσο γίνεται ψηλότερα". Παράλληλα όμως μίλησε και για την υλοποίηση της επιθυμίας του Ράινερ Μάουρερ: "Σήμερα υλοποιούμε έναν ακόμη στόχο που είχε θέσει ο προπονητής. Στην ομάδα μας ήλθε ένας αξιόλογος παίκτης και είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια που γίνεται".

Από την πλευρά του ο παίκτης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το ότι θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας: "Είμαι εντυπωσιασμένος από το περιβάλλον της νέας μου ομάδας. Από το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής που ήλθα στο Ηράκλειο, οι άνθρωποι του ΟΦΗ με έχουν εντυπωσιάσει με την φιλοξενία τους, την ειλικρινή πρόθεση όλων να με βοηθήσουν σ' αυτό το νέο ξεκίνημα της καριέρας μου. Είχα πάρει πληροφορίες από τους Ντρούλιτς και Στογιάκοβιτς για τον ΟΦΗ. Ομως ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα βρεθώ σε ένα τέτοιο ανθρώπινο, φιλικό, περιβάλλον. Επίσης ο κόσμος του ΟΦΗ είναι εντυπωσιακός και αγαπάει με πάθος την ομάδα. Δεν σας κρύβω ότι νοιώθω σαν να είμαι αρκετό χρόνο εδώ. Ακόμη πρέπει να ομολογήσω ότι έχω εντυπωσιασθεί από τις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ομάδας μου. Δεν είναι τυχαία ο ΟΦΗ στη 4 η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Είναι μεγάλη ομάδα και είναι δικαιολογημένες οι απαιτήσεις που υπάρχουν απ' όλους. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της προηγούμενης ομάδας μου (OFK Βελιγραδίου) και τον τεχνικό διευθυντή για την βοήθεια που μου πρόσφεραν μέχρι σήμερα και συγχρόνως για την πολύτιμη βοήθεια τους να υλοποιήσω το στόχο που είχα να έλθω στον ΟΦΗ.

Για να μπορέσει να αγωνιστεί με την φανέλα του ΟΗ ο Σέρβος, έπρεπε να αδειάσει θέση ξένου. Ετσι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Ζαν Μαρί Σιλά

Πηγή : supersport.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση