Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-01-2007, 19:57:   #63
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Ρεπό και ανασύνταξη

Μια ανάσα πριν τον... τελικό με την Κέρκυρα πήραν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου, που είχαν ρεπό και θα επιστρέψουν αύριο στις προπονήσεις, για να αρχίσει η προετοιμασία τους. Την Πέμπτη θα βγουν τα εισιτήρια του Κυριακάτικου αγώνα, ενώ μια ημέρα αργότερα αντιπροσωπεία παικτών θα επισκεφτεί σχολείο του Περιστερίου. Βραβεύεται ο Γιώργος Σπανός από τον Υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο ορφανό.

Ανάπαυση πριν τον πόλεμο!

Το καθιερωμένο τους ρεπό απόλαυσαν την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου των δυτικών προαστείων, προκειμένου να ανακτήσουν δυνάμεις για την δύσκολη συνέχεια και το εξαιρετικά κρίσιμο ματς με την νεοφώτιστη ομάδα. Από αύριο θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την εν λόγω αναμέτρηση, με διπλή προπόνηση, πρωϊ και απόγευμα.

Το ευχάριστο γεγονός για τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς είναι ότι μπορεί να υπολογίζει και πάλι στα πλάνα του τους Γιώργο Κορακάκη, Ρομπέρτο Μερίνο και Μαρσέλο Ολιβέιρα, καθώς όλοι τους εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν κανονικά στην δράση, προκειμένου να βοηθήσουν να έρθει η απαραίτητη νίκη.

Πέμπτη τα εισιτήρια...

Από εκεί και πέρα, την Πέμπτη θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου του Ατρόμητου τα εισιτήρια, ενώ η διάθεση τους θα γίνει από το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων (12.00-19.00) και το ίδιο ωράριο θα ισχύσει και την Παρασκευή. Από τις 10.00 μέχρι τις 14.00 θα γίνει η διάθεση τους το Σάββατο ενώ την Κυριακή από τις 10.00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα (15.00) θα πωλούνται από τα εκδοτήρια των οδών Γιαννιτσών και Τζον Κέννεντι.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 10 Ευρώ στις Θύρες 5-6, 15 Ευρώ στις Θύρες 4-7 και 40 Ευρώ στη Θύρα 3. Παράλληλα, για τις ανάγκες των μεμονωμένων φιλάθλων της Κέρκυρας, θα είναι ανοικτή η Θύρα 1 με τιμή εισιτηρίου 20 Ευρώ.

Επισκέψεις και... αυτόγραφα

Κατά τ' άλλα, το πρόγραμμα της επίσκεψης στα σχολεία του Περιστερίου θα συνεχιστεί για μια ακόμα εβδομάδα ενώ παράλληλα θα μοιραστούν εισιτήρια στους μαθητές για τον αγώνα με την ομάδα των Φαιάκων. Την αντιπροσωπεία των "κυανόλευκων" θα αποτελέσουν οι Ρομπέρτο Μερίνο, Αχμέντ Μαγκντί και Βασίλης Αποστολόπουλος. Αυτή τη φορά οι παίκτες θα επισκεφθούν το 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Περιστερίου.

Επίσης, το ερχόμενο Σάββατο εξάλλου θα βρίσκονται στο "Atromitos Store" οι Φράνσις Ντόε και Κώστας Ανδριόλας για να μοιράσουν αυτόγραφα στους θαυμαστές τους.

Βραβεύεται ο Σπανός

Τέλος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, θα παραλάβει το βραβείο που θα απονείμει σήμερα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίαση του "Δικτύου των Ενιαίων Σημείων Επαφής (one-stop shops), Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας της ΟΠΑΠ Α.Ε.".

Η εν λόγω εκδήλωση θα γίνει σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στο Περιστέρι, ενώ την ΠΑΕ θα εκπροσωπήσουν ακόμα οι Κορακάκης, Μιχαηλίδης, Κατεμής και Λουτσιάνο και η managing director Κάτια Κοξένογλου.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση