Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-01-2007, 02:22:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Μαφιόζικη εκτέλεση

Μαφιόζικη εκτέλεση τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενός 38χρονου μπράβου και ενός 27χρονου συνοδού του, τα ξημερώματα σε πατσατζίδικο της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 45 στη Νίκαια. Οι δύο δράστες είχαν στήσει ενέδρα στα θύματα, Αριστείδη Γιαγιά και τον Βασίλη Νασιπιάν και τους πυροβόλησαν την ώρα που οι δύο ανύποπτοι άνδρες έβγαιναν από εστιατόριο της περιοχής. Από τα πυρά έπεσε αμέσως νεκρός ο Γιαγιάς, ενώ ο Νασιπιάν τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου υπέκυψε λίγες ώρες αργότερα, καθώς έφερε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι. Οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα και εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ κυκλωμάτων της νύχτας.
Ο Αριστείδης Γιαγιάς είχε κατηγορηθεί το 2000 για τη δολοφονία του Αλβανού Ανδρέα Ντούνη, κατά τη διάρκεια του πολέμου της νύχτας στον Πειραιά και επίσης το όνομά του συμπεριλαμβανόταν στη δικογραφία με τους 44 νονούς της νύχτας, που είχε υποβάλει στον εισαγγελέα η Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής το καλοκαίρι του 2002.
Ο Βασίλης Νασιπιάν, 27 ετών, ήταν ομογενής από την πρώην Σοβιετική Ένωση.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που ερευνά την εκδοχή η δολοφονική επίθεση να αποτελεί συνέχεια άλλων γεγονότων και μιας δολοφονίας, που σημειώθηκαν στις αρχές Ιανουαρίου.
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links