Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-01-2007, 00:14:   #77
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Αλωνεύτης: Έτσι να συνεχίσουμε

Καλή η νίκη μέσα στο Αιγάλεω, αλλά προκειμένου αυτή να έχει αντίκρισμα επιτακτική καθίσταται η κατάκτηση του τριπόντου και στην επόμενη αναμέτρηση με τον Ιωνικό. Αυτό υποστήριξε ο Στάθης Αλωνεύτης σε συνέντευξή του στο tim.gr. O Kύπριος μέσος μίλησε και για τους στόχους των "βυσσινί" στο θεσμό του Κυπέλλου, ενώ χαρακτήρισε το ελληνικό πρωτάθλημα δυνατό και απρόβλεπτο.

Ο 24χρονος άσος δήλωσε αρχικά για τη νίκη επί του Αιγάλεω: "Ήταν ένα ματς θρίλερ που καταφέραμε και το κερδίσαμε στο 94'. Θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε τη νίκη γιατί η ομάδα έχει πάρα πολύ καλό υλικό, έχει πολύ ένθερμο κοινό στην εξέδρα και πιστεύω πως η δύναμη της θέλησης μας βοήθησε και θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη έπειτα από ένα ανοιχτό παιχνίδι, όπου κανείς δεν βολεύονταν από την ισοπαλία και εμείς δείξαμε πιο αποφασισμένοι στο τέλος για να τα καταφέρουμε. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν πρέπει να μείνουμε σ' αυτή καθώς μας περιμένει πολύ δύσκολος δρόμος ως το τέλος της σεζόν".

Ακολούθως πρόσθεσε: "Θα είναι διαφορετικά άμα νικήσουμε την άλλη αγωνιστική τον Ιωνικό στην έδρα μας. Παίρνοντας τους τρεις πόντους σε αυτό το παιχνίδι θα λέμε ότι έχει αντίκρισμα η μεγάλη μας επιτυχία στο Αιγάλεω. Είναι πολύ έντονος ο συναγωνισμός πλέον καθώς το πρωτάθλημα είναι δύο ταχυτήτων. Από τη μια υπάρχει η έξοδος στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και από την άλλη υπάρχει ο υποβιβασμός. Όλα είναι ρευστά και νομίζω πως όλα εξαρτώνται από εμάς. Εάν αξιοποιήσουμε την ποιότητα που υπάρχει στην ομάδα θα τα καταφέρουμε, γιατί όχι, και να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την έξοδο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Όλα αυτά βέβαια υπό προϋποθέσεις, καθώς οφείλουμε να βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και να κάνουμε τον απολογισμό στο τέλος. Προς το παρών καλούμαστε να δείξουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο. Η Λάρισα έχει όλα όσα χρειάζονται σε μια ομάδα για να πάει καλά και στο άμεσο μέλλον να πρωταγωνιστήσει, όμως αυτό που χρειάζεται να προστεθεί είναι η ωριμότητα και η αυτοσυγκέντρωση από τον καθένα στην ομάδα έτσι ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί".

"Θέλουμε να διακριθούμε στο Κύπελλο"

Αναφορικά με το που μπορεί να φτάσει η Λάρισα στο Κύπελλο, σχολίασε: "Βέβαια και θέλουμε να πάμε καλά στο θεσμό του κυπέλλου. Πήραμε ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι στην Κέρκυρα όμως δεν θα είναι εύκολος ο επαναληπτικός καθώς οι αντίπαλοι μας διαθέτουν μια καλή και επικίνδυνη ομάδα. Θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή έτσι ώστε να πάρουμε την πρόκριση και από κει και πέρα όλα είναι ανοιχτά καθώς ο θεσμός του κυπέλλου κρίνεται συνήθως στη λεπτομέρεια. Πάντως θέλουμε να διακριθούμε και μέσα από το κύπελλο Ελλάδος και θα προσπαθήσουμε πολύ γι' αυτό".

Δεν παρέλειψε να καταθέσει και τις απόψεις του για την έως τώρα διαμορφωθείσα κατάσταση στο πρωτάθλημα: "Είναι πάρα πολύ δυνατό και απρόβλεπτο. Κοιτάζοντας τώρα το βαθμολογικό πίνακα νομίζω πως μόνο για τον τίτλο του πρωταθλητή υπάρχει μια ομάδα, ο Ολυμπιακός, που έχει ένα προβάδισμα. Όλες οι άλλες οι θέσεις είναι ακόμη διεκδικίσημες. Δεν βλέπετε τι γίνεται από την 4η θέση και κάτω; Με μια - δυο συνεχόμενες νίκες βρίσκεται μια ομάδα κοντά στη έξοδο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ ενώ στην αντίθετη περίπτωση με δύο συνεχόμενα στραβοπατήματα μπαίνει στη ζώνη του υποβιβασμού! Τίποτε δεν έχει ξεκαθαρίσει. Εμείς έχουμε δίπλα μας και έναν υπέροχο κόσμο, κάτι που διαθέτουν πολύ λίγες ομάδες. Μας βοηθάει πάρα πολύ και ΘΕΛΩ να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους. Να τους ικανοποιήσουμε με τις εμφανίσεις μας".

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση