Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ (https://www.lateam.gr/forum/f101/)
-   -   Ford Ranger 3.0 TDCi: Ισχυρότερο από ποτέ (https://www.lateam.gr/forum/f101/ford-ranger-3-0-tdci-isxurotero-apo-pote-6614/)

antonis 30-11-2007 19:16:

Ford Ranger 3.0 TDCi: Ισχυρότερο από ποτέ
 
http://img502.imageshack.us/img502/9657/forder3.jpg

Αναμφίβολα ελκυστικό το παρουσιαστικό του Ford Ranger, δεν προδίδει τον ξεκάθαρο επαγγελματικό του προσανατολισμό.

Φωτογραφία: Ford

Ολοκληρώθηκε η γκάμα του επαγγελματικού pick-up της Ford, με την προσθήκη της ισχυρότερης πετρελαιοκίνητης έκδοσής του.

Ο λόγος, βέβαια, για το Ranger, το οποίο απέκτησε κινητήρα τριών λίτρων και επιπλέον δυνατότητες στην εντός και εκτός δρόμου κίνηση.

Διαθέσιμο μόνο σε διπλοκάμπινη έκδοση, το Ranger των 3.000 κ.εκ. αποδίδει με τη βοήθεια υπερσυμπιεστή 156 ίππους και 380 Nm ροπής στις 1.800 σ.α.λ.

Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου πέντε σχέσεων και διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης, ενώ η εμπλοκή του μπροστινού άξονα ή των σχέσεων υπο-πολλαπλασιασμού πραγματοποιείται χειροκίνητα από τον αντίστοιχο επιλογέα.

Πέρα από την αυξημένη ισχύ, η συγκεκριμένη έκδοση διαθέτει και πλούσιο, για τα δεδομένα της κατηγορίας, εξοπλισμό, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δερμάτινα καθίσματα, κονσόλα με πληροφορίες που αφορούν την εκτός δρόμου κίνηση, δυο αερόσακους, ABS με EBD, air condition και ηχοσύστημα με δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικών αρχείων mp3.

Στο βασικό εξοπλισμό ανήκουν επίσης τα bull-bar, τα προστατευτικά των πίσω φωτιστικών σωμάτων και οι ζάντες αλουμινίου των 16 ιντσών.

Η έκδοση με τον κινητήρα των τριών λίτρων διατίθεται και με αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο ηλεκτρομαγνητικός συμπλέκτης επιτρέπει την εν κινήσει επιλογή της τετρακίνησης, ανεξάρτητα από την ταχύτητα κίνησης.

Οι τιμές του τρίλιτρου Ranger ξεκινούν από τα 30.909 ευρώ για τη χειροκίνητη έκδοση και από τα 30.409 ευρώ για την αυτόματη, με συνυπολογισμένη την έκπτωση που προσφέρει αυτή τη χρονική περίοδο το πρόγραμμα της «απόσυρσης» της Ford.


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:21:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam