Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ (https://www.lateam.gr/forum/f101/)
-   -   Νέο Ford Focus (https://www.lateam.gr/forum/f101/neo-ford-focus-6775/)

ilias 18-12-2007 19:31:

Νέο Ford Focus
 
http://img510.imageshack.us/img510/2...05ford1ap5.jpg
Tην πρόθεσή της να δημιουργήσει ένα συναρπαστικό, νέο Focus RS , υψηλών επιδόσεων, που θα λανσαριστεί το 2009, ανακοίνωσε η FORD.
Μία εικονική φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από την εταιρία δίνει μία γεύση από την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σχεδιαστική κατεύθυνση του νέου μοντέλου.
Το νέο Focus RS θα βασιστεί στο δυναμικό νέο Focus ST. Την εξέλιξή του θα αναλάβει η Ford Team RS, μία ειδική ομάδα και η βασική φιλοσοφία για ένα νέο Focus RS είναι υπό εξέλιξη στους κόλπους της Ford Team RS, με επικεφαλής τον Capito, ήδη εδώ και μερικούς μήνες.
Η Ford Ευρώπης δεν θα αποκαλύψει οποιαδήποτε τεχνική λεπτομέρεια για το νέο Focus RS την εποχή που θα πλησιάσει το λανσάρισμά του, το 2009. Η εταιρία σχεδιάζει να παρουσιάσει δημόσια μία πρωτότυπη έκδοση του αυτοκινήτου, για πρώτη φορά, στα μέσα του 2008.
"Θα χρησιμοποιήσουμε το ανασχεδιασμένο 2008 Focus ST σαν βάση για ένα ασυμβίβαστο μοντέλο RS που θα γίνει το απόλυτο Focus δρόμου" δήλωσε ο Jost Capito ο οποίος, όπως έχει ανακοινωθεί, διορίζεται στο νέο ρόλο του Vehicle Line Director για το Τμήμα Οχημάτων Υψηλών Επιδόσεων ο Capito.
Όπως το Focus RS WRC κυριαρχεί στην αγωνιστική πίστα, έτσι θέλουμε το νέο Focus RS να γίνει κυρίαρχος των δρόμων, γιΆ αυτό θα παρακολουθούμε τους κυριότερους ανταγωνιστές καθώς θα εξελίσσουμε τις επιδόσεις, τη σχεδίαση, τη συμπεριφορά και το φρενάρισμα του αυτοκινήτου".
Στην εταιρεία δεν είναι έτοιμοι ακόμα να επιβεβαιώσουν οποιαδήποτε τεχνική λεπτομέρεια για το νέο Focus RS – ο Jost και η ομάδα του έχουν πολλά να κάνουν προκειμένου να τελειοποιήσουν τις ακριβείς προδιαγραφές και το στυλ.



skai.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:18:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam