Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ (https://www.lateam.gr/forum/f101/)
-   -   Passat CC: Η τετράπορτη coupe πρόταση της Volkswagen (https://www.lateam.gr/forum/f101/passat-cc-h-tetraporti-coupe-protasi-tis-volkswagen-7026/)

ilias 14-01-2008 14:29:

Passat CC: Η τετράπορτη coupe πρόταση της Volkswagen
 
http://img141.imageshack.us/img141/2...ext01smum5.jpg
Την παγκόσμια πρεμιέρα του κάνει από σήμερα στην έκθεση του Ντιτρόιτ το νέο τετράπορτο coupe της VW, βασισμένο στο Passat, εισέρχοντας έτσι σε μια νέα - για την Γερμανική εταιρεία - κατηγορία αυτοκινήτων. Το Volkswagen Passat CC συνδιάζει την coupe εμφάνιση με τους χώρους και την πρόσβαση ενός sedan. Οι μυώδεις γραμμές του γερμανικού μοντέλου στο καπώ και τα πλαϊνά δίνουν μια διαφορετική έκφραση στην coupe εκδοχή του Passat.
To Passat CC θα έξοπλίζεται με τρεις κινητήρες ξεκινώντας από τον 1.8 TSI των 160 ίππων, με ενδιάμεσο τον 2.0 TSI των 200 ίππων και καταλήγοντας στην κορυφαία επιλογή του 3.6 V6 FSI των 300 ίππων. Όσον αφορά τη μετάδοση, θα είναι διαθέσιμα τα Tiptronic εξατάχυτα κιβώτια για χειροκίνητη μετάδοση είτε αυτόματη. Για τον κορυφαίο κινητήρα όμως, τον 3.6 V6 FSI, το Passat CC θα εξοπλίζεται με το επτατάχυτο DSG κιβώτιο της VW.
Ειδικά κατασκευασμένη για το Passat CC είναι η ηλεκτρική πανοραμική ηλιοροφή, η οποία καλύπτει ολόκληρο το εμπρός μέρος της οροφής του αυτοκινήτου. Στο εσωτερικό, η VW δείχνει να έδωσε μεγάλη προσοχή, ενώ εκείνα που ξεχωρίζουν είναι τα τέσσερα εργονομικά σπορ καθίσματα, το σύστημα κλιματισμού, η νέα σχεδίαση του πίνακα οργάνων και τα νέα συστήματα ήχου και πλοήγησης.
Το Passat έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία περισσότερο από τρεις δεκαετίες, και η νέα αυτή πρόταση ενός τετράπορτου coupe της Volkswagen, δείχνει αρκετά ελκυστική. Κύριες αγορές για το Passat CC είναι η Δυτική Ευρώπη, η Βόρεια Αμερική και η Ιαπωνία, νε την Ευρώπη να είναι εκείνη που θα υποδεχτεί πρώτα το νέο μοντέλο της Volkswagen μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2008.


sportdrive.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:05:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam