Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ (https://www.lateam.gr/forum/f101/)
-   -   Porsche: Boxster RS 60 Spyder & Boxster S σε περιορισμέν (https://www.lateam.gr/forum/f101/porsche-boxster-rs-60-spyder-boxster-s-se-periorismen-6583/)

antonis 29-11-2007 23:39:

Porsche: Boxster RS 60 Spyder & Boxster S σε περιορισμέν
 
http://img145.imageshack.us/img145/3124/porshejn9.jpghttp://img123.imageshack.us/img123/2758/porshe2lb5.jpg
Η Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG παρουσιάζει μια νέα έκδοση του σπορ μοντέλου Boxster με τον κινητήρα στο κέντρο, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Μπολόνια στις αρχές Δεκεμβρίου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το χρώμα, το σχεδιασμό, τα χαρακτηριστικά και τη φιλοσοφία της, η Boxster RS 60 Spyder παραπέμπει στην εποχή των αγώνων αυτοκινήτου της δεκαετίας του '60.

Επιπλέον, η Sportscar AE παρέχει σε περιορισμένη διαθεσιμότητα, ειδική έκδοση της δημοφιλής Boxster S Manual. Σε αυτό το πολύ ειδικό κάμπριο, ενσωματώνονται διάφορα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που τονίζουν το σπορ του χαρακτήρα: οι εξωτερικές λεπτομέρειες (αεροτομές μπροστά και στα πλάγια, εξωτερικοί καθρέπτες) σε ματ απόχρωση αλουμινίου, τα κόκκινα πίσω φωτιστικά σώματα και η αλουμινένια τάπα βενζίνης τονίζουν την ανόθευτη σπορ φύση αυτού του αυτοκινήτου των 295 ίππων. Ταυτόχρονα, το "short shifter" παρέχει μειωμένη διαδρομή στον επιλογέα ταχυτήτων και κάνει την οδήγηση πιο γρήγορη, πιο ακριβής και πιο ικανοποιητική.

Από την άλλη μεριά, η νέα Boxster RS 60 Spyder παίρνει τη σκυτάλη του δυναμισμού και της ανόθευτης φύσης από αυτό το τόσο επιτυχημένο διθέσιο αγωνιστικό αυτοκίνητο με τον κινητήρα στο κέντρο: μετά από αμέτρητες νίκες στην κατηγορία της, η Porsche Type 718 RS 60 Spyder κατάφερε στους αγώνες αυτοκινήτου της δεκαετίας του ‘60 να επιβληθεί στους ανταγωνιστές της και στις κατηγορίες με μεγαλύτερο κινητήρα, σημειώνοντας την πρώτη γενική της νίκη το 1960 σε έναν από τους πιο φημισμένους αγώνες μεγάλων αποστάσεων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κατασκευαστών στη σημαντική αγορά των ΗΠΑ, όπου οι Xανς Χέρμαν και Ολιβιέ Κεντεμπιέν κέρδισαν στον αγώνα 12 Ωρών του Σέμπρινγκ στη Φλόριντα.

Το μπροστινό τμήμα αυτού του νέου μοντέλου που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό του πακέτου SportDesign της Porsche διαφοροποιεί σημαντικά την RS 60 Spyder από την Boxster S. Ένα τροποποιημένο σύστημα εξαγωγής που αποτελείται από μια σπορ εξάτμιση με διπλές απολήξεις αυξάνει την απόδοση του κινητήρα στους 303 ίππους. Το μοντέλο αυτό διαθέτει επίσης αποστάτες που μεταθέτουν τους τροχούς 19 ιντσών του πακέτου εξοπλισμού SportDesign σε ακόμα πιο εμφανή θέση στους θόλους. Επίσης στο βασικό εξοπλισμό, η ανάρτηση PASM φροντίζει για την σπορ αλλά ταυτόχρονα άνετη συμπεριφορά του αυτοκινήτου στο δρόμο.

Το ασημί μεταλλικό χρώμα (GT silver metallic) τονίζεται ακόμα περισσότερο από την αντίθεση με το φυσικό δέρμα που χρησιμοποιείται στο εσωτερικό, σε κόκκινο χρώμα Carrera red, ενώ η οροφή επίσης διαθέτει κόκκινη επένδυση. Εναλλακτικά υπάρχει και η επιλογή του φυσικού δέρματος σε σκούρο γκρι χρώμα, το οποίο συνδυάζεται με οροφή μαύρου χρώματος.

Τα χαρακτηριστικά και το επίπεδο εξοπλισμού αυτού του ειδικού μοντέλου είναι αντίστοιχα πολύ ειδικά και εξελιγμένα: στα μαρσπιέ των πορτών που είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα ξεχωρίζει το λογότυπο "RS 60 Spyder", ο μοχλός ταχυτήτων διαθέτει ειδικό σπορ σχεδιασμό, ενώ οι ειδικές αυλακώσεις στα κεντρικά τμήματα των σπορ καθισμάτων και στις κεντρικές επενδύσεις των πορτών, καθώς και στη στεφάνη του τιμονιού και στο μοχλό του χειρόφρενου τονίζουν την σπορ και πολυτελή ατμόσφαιρα που κυριαρχεί στο εσωτερικό.

Ο σχεδιασμός του πίνακα οργάνων, με επένδυση σε ασημί μεταλλικό χρώμα GT, είναι αντίστοιχα σπορ και δυναμικός. Η πυξίδα που κανονικά βρίσκεται πάνω από τον πίνακα οργάνων απουσιάζει σε αυτό το ειδικό μοντέλο, ενώ το μεγάλο στροφόμετρο στο κέντρο και τα δύο κυκλικά όργανα που το πλαισιώνουν προσθέτουν μια μοναδική και "ανόθευτη" πινελιά, προσδίδοντας και μέσα στην καμπίνα τον ιδιαίτερο χαρακτήρα ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Αυτά τα ειδικά χαρακτηριστικά εμφάνισης τονίζονται και με άλλες λεπτομέρειες, όπως το πλαίσιο του παρμπρίζ με τη μαύρη επένδυση και τα κόκκινα πίσω φωτιστικά σώματα, ενώ στην κεντρική κονσόλα, στα πίσω τμήματα των προσκέφαλων των καθισμάτων και στα rollbar χρησιμοποιείται ασημί μεταλλικό χρώμα GT, το οποίο συνδυάζεται αρμονικά με τις ζώνες ασφαλείας που διαθέτουν επίσης ασημί επένδυση.

Όπως θα περίμενε κανείς από ένα τέτοιο ειδικό μοντέλο, η νέα Boxster RS 60 Spyder θα διατεθεί σε μια Ειδική Έκδοση 1.960 μονάδων, με το ασημί λογότυπο στο ντουλαπάκι του συνοδηγού.

Η παγκόσμια διάθεση της νέας Porsche Boxster RS 60 Spyder θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2008 ενώ η Boxster S Limited Edition διατίθεται ήδη από το Επίσημο Δίκτυο της Sportscar AE ξεκινώντας από τη βασική τιμή του απλού Boxster S manual, ήτοι 81.300 ευρώ.

cRc 30-11-2007 01:55:

Αυτο κάτι λέει Αντώνη , έτσι να ξεχωρίζεις απο τα πολλά Mercedes

jim_pap_2 30-11-2007 20:11:

βρε μανια με το μερσεντες πα πα πα πα θα σου το δωσο να το κανεις βοτα να ησυχάσω βρε

cRc 30-11-2007 20:39:

Μπα δεν θέλω τώρα που είδα το Boxter..........

jim_pap_2 01-12-2007 09:41:

εσει χανεις :buha: :buha: :buha: :buha:

antonis 01-12-2007 10:42:

Εχει λήξει η εποχή των μερσεντές...
Σήμερα δεν αγοράζουν...σήμα, πλατφόρμα και πίσω κίνηση.
Αγοράζουν τεχνολογία και εκεί είναι πίσω η μερσεντές...
Δείτε την διαφήμηση με τους δρόμους γεμάτους παρατημένες μηχανές
αυτοκινήτων και τα κοράκια να...βολτάρουν απο πάνω τους και ο νοών
νοείτο...
Υπάρχουν βέβαια και οι αμετανόητοι λάτρεις του...είδους
Αγάπα το φίλο σου με τα ελλατώματα του...
Τι να τον κάνουμε τον τζίμη τον...συμπονούμε, χαχαχαχαχαχα

jim_pap_2 01-12-2007 19:35:

θα σου ελεγα και αλλα φιλε αλλα θα βγουμε εκτος θεματος απλα ψαξε να βρεις την εκπομπη traction την σημερινη που ειχε αφιερωμα για ενα παλιο μερσεντες δεστο και μετα ελα να μου πεις
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

cRc 01-12-2007 20:03:

Είδες και μόνος σου το λές "παλιο" mercedes .......

:rofl: :rofl:

jim_pap_2 02-12-2007 12:47:

Με φαγατε ολες αυτες τις μερες με το μερσεντες και σημερα το πρωι καποιος που θα μαθω ποιος ειναι με επισκευτικε με ενα πορσε και τρακαρε διπλα στο δικο μου μερσεντες
Ευτιχως δεν επαθε τιποτα αυτος ως ανθρωπος και το μερσεντες μου
γιατι το πορσε επαθε χαχαχαχαχαχαχαχαχα
μου αφησε τον μπροστα τον προφυλακτιρα αλλα μου εκανε και μια δουλεια
μου τιναξε ενα δεντρο απο τα φυλα που επρεπε να το κανω εγω
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:44:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam