Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ > VIDEO POINT !!!!!!!!!

Το θρυλικό συρτάκι του Ζορμπά από ιθαγενείς!!!

This is a discussion on Το θρυλικό συρτάκι του Ζορμπά από ιθαγενείς!!! within the VIDEO POINT !!!!!!!!! forums, part of the ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ category; You Tube You Tube ΤΟΝ ΓΥΡΟ του κόσμου κάνει πάλι, 43 χρόνια μετά, το θρυλικό συρτάκι του Ζορμπά. Μόνο που ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-06-2008, 22:53:   #1
P@ntelis Web
Administrator
 
Το avatar του χρήστη P@ntelis Web
 
Εγγραφή: Oct 2006
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μηνύματα: 1.372
Thanks: 439
Thanked 690 Times in 351 Posts
My Mood:
P@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the rough
Smile Το θρυλικό συρτάκι του Ζορμπά από ιθαγενείς!!!


ΤΟΝ ΓΥΡΟ του κόσμου κάνει πάλι, 43 χρόνια μετά, το θρυλικό συρτάκι του Ζορμπά. Μόνο που αυτή τη φορά πρωταγωνιστής δεν είναι ο Άντονι Κουίν, αλλά μια ομάδα νεαρών Αβορίγινων χορευτών που παρουσιάζει μια διαφορετική προσέγγιση στον πιο διάσημο ελληνικό χορό. Οι Chooky Dancers από το Έλκο, ένα μικρό και απομακρυσμένο νησί βόρεια της Αυστραλίας, ντυμένοι με την παραδοσιακή ενδυμασία της φυλής τους και με το γνωστό τελετουργικό βάψιμο στο κορμί τους έλαβαν μέρος στην εκδήλωση «Γλέντι», που διοργανώνει κάθε χρόνο η ελληνική κοινότητα του Ντάργουιν της Βόρειας Αυστραλίας.
Ο ενθουσιασμός του κοινού που παρακολούθησε για πρώτη φορά την πρωτότυπη, όσο και περίεργη, εκτέλεση του Ζορμπά ήταν τέτοιος, που οι δημιουργοί του αποφάσισαν να ανεβάσουν ένα απόσπασμα στο Διαδίκτυο. Αυτό ήταν και η αφορμή ώστε να γίνουν γνωστοί σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, καθώς στους δύο μήνες που το βίντεο είναι διαθέσιμο, το έχουν δει περίπου 500.000 άνθρωποι. Πολλά τα σχόλια των επισκεπτών του Υoutube, και δεν είναι λίγοι αυτοί που χαρακτηρίζουν τον χορό των ιθαγενών απολαυστικό.

Επιτυχία
Έπειτα από εκείνη την εμφάνιση, δεν μπορούσαν να φανταστούν το μέγεθος της επιτυχίας τους. «Είναι φανταστικό ότι ο κόσμος θέλει να μας βλέπει να χορεύουμε. Ποιος θα το πίστευε ότι το κοινό θα αντιδρούσε έτσι σε έναν χορό ιθαγενών. Είναι απίστευτο!», λέει ο 21χρονος αρχηγός του συγκροτήματος Λάιονελ Ντζιριμπιλμπιγούι. Οι Αβορίγινες ήδη έχουν δεχθεί πολλές προτάσεις για παραστάσεις όχι μόνο στην Αυστραλία αλλά και στην Ελλάδα. Ανάμεσα στους θαυμαστές τους, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ιndependent», συγκαταλέγεται και ο συνθέτης που έγραψε τη μουσική της ταινίας «Ζορμπάς», ο Μίκης Θεοδωράκης, ενώ όταν ένας ιδιοκτήτης καφετέριας στο Καστελλόριζο πρόβαλε το βίντεο στην πλατεία οι κάτοικοι το διασκέδασαν δεόντως. Οι χορευτές ελπίζουν να αποτελέσουν πρότυπο για όλους τους Αβορίγινες του νησιού τους, το οποίο υποφέρει από τα τυπικά κοινωνικά προβλήματα που πλήττουν τις κοινότητες των ιθαγενών.

Τα Νέα
__________________
Ο χρήστης P@ntelis Web δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to P@ntelis Web For This Useful Post:
Κατερίνα (29-06-2008)
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Εξεταστική SIEMENS : Εξέταση Γιώργου Ζορμπά και Φόλκερ Γιούνγκ LATEAM RSS NEWS 0 06-07-2010 22:40:
Χόρεψε την Βραζιλία ...συρτάκι Κατερίνα ΜΠΑΣΚΕΤ 0 17-07-2008 11:10:
Δίκτυο πόλεων, σχετικών με τον Καζαντζάκη και το Ζορμπά, δημιουργεί η διεθνής εταιρεία φίλων Νίκου Καζαντζάκη LATEAM RSS NEWS 0 24-06-2008 17:31:
Τέλος εποχής για τον θρυλικό Netscape Navigator ilias ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 31-12-2007 17:46:
Ιθαγενείς της Αυστραλίας χορεύουν το Ζορμπά! antonis ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 05-11-2007 17:46:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:10:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam