Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου "Οι συνταγές μου"

This is a discussion on Αργυρώ Μπαρμπαρίγου "Οι συνταγές μου" within the ΣΥΝΤΑΓΕΣ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; ΛΑΜΠΡΙΑΤΙΚΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΥΛΙΚΑ • 1 KG ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ • 50 ΓΡ. ΜΑΓΙΑ • 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΖΑΧΑΡΗ • ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-04-2010, 14:59:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.769
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Αργυρώ Μπαρμπαρίγου "Οι συνταγές μου"

ΛΑΜΠΡΙΑΤΙΚΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ





ΥΛΙΚΑ
• 1 KG ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
• 50 ΓΡ. ΜΑΓΙΑ
• 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΖΑΧΑΡΗ
• 1 ½ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΑΛΑΤΙ
• 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ
• ½ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΑΣΤΙΧΑ
• 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
• 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
• 500ML ΝΕΡΟ ΧΛΙΑΡΟ
• ΣΟΥΣΑΜΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
• 2 ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΒΓΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΣΕ ½ ΚΟΥΠΑ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ 15’ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΦΙΧΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΨΩΜΙ. ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 1 ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΓΚΟ. ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ 2 ΚΑΡΒΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ 4 ΚΟΡΔΟΝΙΑ. ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΣΤΑΥΡΩΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΒΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΒΓΟ. ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΣΑΜΙ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΑΛΛΗ 1 ΩΡΑ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200C ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Παλιά 02-04-2010, 15:02:   #2
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.769
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή

ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ





• 2 KG ΕΝΤΕΡΑ ΑΡΝΙΣΙΑ
• 1 KG ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
• 1 1/2 ΚΟΥΠΑ ΑΝΙΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
• 500 ΓΡ. ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
• 1/3 ΚΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
• ΑΛΑΤΙ - ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ. ΤΑ ΜΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 30’ ΣΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΞΥΔΙ. ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ. ΤΑ ΖΕΜΑΤΑΜΕ ΣΕ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ, ΤΣΙΜΠΟΝΤΑΣ ΤΑ Μ’ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ. ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ. ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΟΥΝ. ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ 1’, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΙΘΟ, ΤΟ ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ. ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 40’ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to ironitsa For This Useful Post:
Smell (02-04-2010)
Παλιά 02-04-2010, 15:06:   #3
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.769
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ






ΥΛΙΚΑ
• 200 ΓΡ. ΑΝΤΙΔΙΑ
• 200 ΓΡ. ΣΠΑΝΑΚΙ
• 1 ΣΑΛΑΤΑ ΛΟΛΑ
• ½ ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
• ½ ΜΑΤΣΑΚΙ ΔΥΟΣΜΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
• 1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ Ή ΦΛΩΡΙΝΗΣ
• 4 ΑΒΓΑ ΒΡΑΣΤΑ
• 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
• 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
• ½ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΑΡΥ
• 2 ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΤΟΥΡΣΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
1 ΝΤΟΜΑΤΑ (προαιρετικά)

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ

• ½ ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
• 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΞΥΔΙ
• ½ ΛΕΜΟΝΙ
• 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
• ΑΛΑΤΙ - ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ. ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ, ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΑΣΕΙ ΣΦΙΧΤΑ Τ’ ΑΒΓΑ, ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ. ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ Σ’ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΤΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ, ΤΟ ΚΑΡΥ ΚΑΙ Τ’ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ. ΞΑΝΑΓΕΜΙΖΟΥΜΕ Τ’ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΚΑΙ Τ’ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ. ΚΟΒΟΥΜΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΡΩΜΑ.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-04-2010, 15:09:   #4
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.769
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ




ΥΛΙΚΑ
• 1KG ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΞΑΡΜΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ
• 2 ΚΟΥΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
• 1 ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΠΥΡΑ
• 1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ
• ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ

• ½ ΚΟΥΠΑ ΛΑΔΙ
• 3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
• 3 ΦΕΤΕΣ ΜΟΥΣΚΕΜΕΝΟ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ
• 50 ΓΡ. ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ
• 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΞΥΔΙ
• ½ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΑΛΑΤΙ
• ½ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΖΑΧΑΡΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΞΕΠΑΓΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ, ΤΟΝ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΚΟΚΑΛΑ & ΔΕΡΜΑ. ΤΟΝ ΜΑΔΑΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΚΟΥΤΑΛΙΑ, ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ. ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ.
ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ: ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ, ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ, ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ, ΤΟ ΞΥΔΙ, ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ. ΧΤΥΠΑΜΕ ΔΙΑΚΕΚΟΜΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΛΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΑΔΙ. ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΛΕΙΑ ΚΡΕΜΑ.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-04-2010, 15:12:   #5
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.769
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή

ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ




ΥΛΙΚΑ
• 2 ΠΑΚΕΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
• 125 ΓΡ. ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
• 500 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΝΟΥΝΟΥ
• 1 ΒΑΖΟ ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΒΥΣΣΙΝΑ
• 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΖΑΧΑΡΗ

ΣΩΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

• 200 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΝΟΥΝΟΥ
• 125 ΓΡ. ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
• 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΑΚΑΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΧΟΝΤΡΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ. ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΒΥΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΤΟΥΣ. ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΝΟΥΝΟΥ, ΤΗ ΛΙΩΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΣΣΙΝΑ. ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΜΠΟΛ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 6 ΩΡΕΣ. ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ. ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΒΥΣΣΙΝΟ, ΒΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΗΞΕΙ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΒΡΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΕΜΑ
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-04-2010, 20:48:   #6
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.769
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή

ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ




ΥΛΙΚΑ
• 200 ΓΡ. ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ
• 1 KG ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
• 2 ΚΟΥΠΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
• 150 ΓΡ. ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ
• ½ ΚΟΥΠΑ ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
• 1/3 ΚΟΥΠΑΣ ΔΥΟΣΜΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
• 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΑΛΑΤΙ
• ½ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΖΑΧΑΡΗ
• ½ ΛΕΜΟΝΙ
• ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΣΚΕΥΟΣ ΣΙΓΟΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 30’ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 5’. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ. ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΖΕΜΑΤΑΜΕ ΤΑ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΑ Ή ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΑΛΜΗ. ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ, ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΥΛΛΟ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ. ΤΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΧΩΡΙΣ Ν’ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ½ ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ. ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ Μ’ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΤΥΛΙΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-04-2010, 20:50:   #7
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.769
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή

ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ





ΥΛΙΚΑ

• 2 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ (500 ΓΡ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ)
• 300 ΓΡ. DIROLLO ΛΕΥΚΟ
• 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ + 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ
• ΤΟ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ½ ΛΕΜΟΝΙ
• ΠΙΠΕΡΙ

ΓΙΑ ΤΟ PESTO

• 50 ΓΡ. ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ
• 1/3 ΚΟΥΠΑΣ ΦΡΕΣΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ
• 1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
• 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΞΥΔΙ
• ½ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΖΑΧΑΡΗ
• 1/3 ΚΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
• ΑΛΑΤΙ - ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ. ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΑΚΙΑ. ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΟ DIROLLO ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΑ 2/3 ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΑΚΙΑ. ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ. ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ. ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180C ΓΙΑ 30’. ΚΑΘΕ 10’ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ.
ΓΙΑ ΤΟ PESTO, ΧΤΥΠΑΜΕ Σ’ ΕΝΑ ΜΠΛΕΝΤΕΡΑΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ, ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ PESTO.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to ironitsa For This Useful Post:
Smell (09-04-2010)
Παλιά 08-04-2010, 20:54:   #8
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.769
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή

ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ





ΥΛΙΚΟ
• 500 ΓΡ. ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ
• 500ΓΡ. ΣΠΑΝΑΚΙ
• 18 ΦΥΛΛΑ ΛΑΖΑΝΙΑ
• 400ΓΡ. ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ
• 3 ΚΟΥΠΕΣ ΓΑΛΑ
• 100 ΓΡ. ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
• 1 ΚΟΥΠΑ DIROLLO CLASSIC
• 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΑΛΕΥΡΙ
• 1 ΜΙΚΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
• 2 + 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
• 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
• 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΡΙΓΑΝΗ
• 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ
• 1 ΠΡΕΖΑ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
• ΑΛΑΤΙ - ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ, ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ. Σ’ ΕΝΑ ΣΚΕΥΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΡΙΓΑΝΗ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 20’.
ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΚΕΥΟΣ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ 3’. ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΖΑΝΙΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΜΕΧΡΙ Ν’ ΑΦΡΙΣΕΙ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ 1’. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ. ΑΡΩΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ, ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ, ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ DIROLLO CLASSIC. ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΨΙ, ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΙ ΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΜΕ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΛΑΖΑΝΙΑ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ. ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΙΜΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ 6 ΑΚΟΜΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΑΚΙΟΥ. ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΙ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ. ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ DIROLLO CLASSIC, ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 C ΓΙΑ 40’, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-04-2010, 20:56:   #9
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.769
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή

ΑΡΝΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ




ΥΛΙΚΑ

• 1 KG ΑΡΝΑΚΙ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ
• 2 KG ΧΟΡΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ
• 500 ΓΡ. ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
• 1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΝΗΘΟ
• ½ ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
• 2 ΚΡΟΚΟΥΣ
• ΤΟ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΛΕΜΟΝΙΑ
• 2-3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΑΛΕΥΡΙ
• ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΟΡΤΑ. ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ, ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ. ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ. ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ, ΧΩΡΙΣ Ν’ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ 1 ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΕΙ. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ, ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ½ ΚΟΥΠΑ ΖΟΥΜΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΑΝΑΚΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ, ΧΩΡΙΣ Ν’ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to ironitsa For This Useful Post:
Smell (09-04-2010)
Παλιά 15-04-2010, 18:41:   #10
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.769
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ #1




ΥΛΙΚΑ
• 500 ΓΡ. ΣΠΑΓΓΕΤΙ
• 10-12 ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ
• 3 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ
• 200 ΓΡ. ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ
• ½ ΚΟΥΠΑ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
• 4-5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
• 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
• 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
• ½ ΚΟΥΠΑ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
• ½ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
• 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ
• 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΠΑΠΡΙΚΑ
• ΑΛΑΤΙ - ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΑΚΙ. ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ 2΄-3΄. ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ, ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1΄. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ 20΄. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΓΙΑ 8΄, ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΛΑΤΙ & 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΛΑΔΙ. ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ. ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Συνέντευξη Αννας Διαμαντοπούλου στην "Ημερησία" : "Κανείς δεν αντέχει το κόστος των πρόωρων εκλογών" LATEAM RSS NEWS 0 26-02-2011 16:11:
Γ.Παπανδρέου στο "Euro 50 Group": "Χτίζουμε κάτι διαφορετικό στην Ελλάδα, το ίδιο να κάνει και η Ευρώπη" LATEAM RSS NEWS 0 21-01-2011 15:42:
Συνέδριο "Βιομηχανία 2020"- Λ.Κατσέλη:"Να πιστέψουμε όλοι μαζί ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας" LATEAM RSS NEWS 0 08-02-2010 21:42:
Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για κλείσιμο του "Ελεύθερου Τύπου" του "Τύπου της Κυριακής" και του ραδιοφωνικού σταθμού "City 99,5" LATEAM RSS NEWS 0 24-06-2009 16:15:
"Ή μειώνουμε έλλειμμα και χρέος ή θα βουλιάξουμε όλοι μαζί", τονίζει στο "Βήμα" ο υπουργός Οικονομίας LATEAM RSS NEWS 0 14-06-2009 10:53:


Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:53:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam