Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά / Συνολικός χρόνος: 40 λεπτά / Υλικά για 4 άτομα
4 φέτες ξιφία
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/4 του φλιτζανιού ξίδι μπαλσάμικο
3 κουτ. της σούπας σόγια σος
1 κουτ. της σούπας ξερό βασιλικό
2 κουτ. της σούπας κάππαρη
500 γραμμ. ντοματίνια
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια
αλάτι
πιπέρι
Ανακατεύετε το ελαιόλαδο με το μπαλσάμικο, τη σόγια σος και το βασιλικό. Βάζετε τις φέτες του ξιφία σε ένα ταψί και ρίχνετε τη μαρινάδα.
Καθαρίζετε και κόβετε σε λεπτές φέτες τα κρεμμύδια και τα ντοματίνια στη μέση. Ανακατεύετε τα ντοματίνια με το κρεμμύδι και την κάππαρη, αλατοπιπερώνετε και τα ρίχνετε επάνω στις φέτες του ξιφία.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 οC για 25 λεπτά και σερβίρετε.
πηγη=yupi.gr