Υλικά
# 3 ψαρονέφρια κομμένα σε φετούλες
# 10 σταγόνες ταμπάσκο
# αλάτι
# ελάχιστη μαργαρίνη ή βούτυρο
# 1/4 κούπας κρασί λευκό ξηρό
# 10 μικρά τετράγωνα κομματάκια κεφαλοτύρι ή γραβιέρα ή πεκορίνο
# ψιλοκομμένο μαϊντανό για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Κόψτε το ψαρονέφρι σε λεπτές φέτες. Τοποθετήστε τις σε πυρίμαχο σκεύος. Αλατίστε και ραντίστε το κάθε φιλέτο με λίγο ταμπάσκο. Βάλτε σε κάθε φιλέτο λίγο βούτυρο και από πάνω τοποθετήστε τις φετούλες τυριού. Περιχύστε με το κρασί. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο 190 βαθμών Κελσίου, για 20 λεπτά. Προσέξτε να μην ψήσετε το φαγητό πολύ, για να μην σκληρύνει. Αφού ψηθεί, πασπαλίστε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.