Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μπριζόλα με Πέστο Ντομάτας

This is a discussion on Μπριζόλα με Πέστο Ντομάτας within the ΣΥΝΤΑΓΕΣ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά / Συνολικός χρόνος: 30 λεπτά / Υλικά για 4 άτομα 4 μοσχαρίσιες μπριζόλες 250 γραμμ. μανιτάρια ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-06-2008, 09:56:   #1
antonis
VIP
 
Το avatar του χρήστη antonis
 
Εγγραφή: Jun 2007
Περιοχή: Κόρινθος
Μηνύματα: 1.425
Thanks: 24
Thanked 308 Times in 220 Posts
My Mood:
antonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura about
Προεπιλογή Μπριζόλα με Πέστο Ντομάτας

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά / Συνολικός χρόνος: 30 λεπτά / Υλικά για 4 άτομα



4 μοσχαρίσιες μπριζόλες

250 γραμμ. μανιτάρια

1 φρέσκο κρεμμυδάκι

1 ντομάτα

6 λιαστές ντομάτες

1/2 ματσάκι μαϊντανό

1/2 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα

2 κουτ. του γλυκού ρίγανη

ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

Αλατοπιπερώνετε τις μπριζόλες, πασπαλίζετε με τη μισή ρίγανη και τις ψήνετε στο γκριλ ή σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 οC για 30-40 λεπτά, ανάλογα με την προτίμησή σας.

Αλατοπιπερώνετε τα μανιτάρια και τα σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά.

Κόβετε την ντομάτα στη μέση και την πιέζετε για να βγάλει τα υγρά και τους σπόρους της. Την κόβετε σε μικρότερα κομμάτια. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το φρέσκο κρεμμυδάκι και χοντροκόβετε το μαϊντανό.

Βάζετε στο πολυμίξερ την ντομάτα, τις λιαστές ντομάτες, το κρεμμυδάκι, το μαϊντανό, την παρμεζάνα, το ελαιόλαδο, την υπόλοιπη ρίγανη και λίγο αλάτι. Πολτοποιείτε το μείγμα και το σερβίρετε σαν σάλτσα με τις ψημένες μπριζόλες. Συνοδεύετε με τα ψητά μανιτάρια.

ΤΙΡ

Το πέστο είναι ιταλικός όρος μαγειρικής για κάθε μείγμα που έχει ελαιόλαδο, παρμεζάνα, αρωματικά και ανάλογα με την περίσταση λαχανικά, ξηρούς καρπούς ή μαλακά λευκά τυριά.


πηγη=yupi.gr
__________________
Ο χρήστης antonis δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Σάλτσα ντομάτας για πρόληψη του καρκίνου του προστάτη LATEAM RSS NEWS 0 10-09-2010 12:43:
Σάλτσα φρέσκιας ντομάτας ενάντια στον καρκίνο του προστάτη LATEAM RSS NEWS 0 10-09-2010 12:43:
Σπαγκέτι με Κρύα Σάλτσα Ντομάτας antonis ΣΥΝΤΑΓΕΣ 0 15-07-2008 21:17:
H Μπριζόλα Exodia ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 22-11-2006 12:09:


Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:59:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam