Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ

This is a discussion on ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ within the ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ forums, part of the ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ category; «Θα αλλάξει η εικόνα στο πρωτάθλημα» Την πεποίθηση του ότι η εκλογή στην θέση του αντιπροέδρου της Super League θα ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-10-2007, 21:05:   #91
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

«Θα αλλάξει η εικόνα στο πρωτάθλημα»

Την πεποίθηση του ότι η εκλογή στην θέση του αντιπροέδρου της Super League θα δώσει μία διαφορετική εικόνα στο πρωτάθλημα αλλά και θα βοηθήσει τις ομάδες εκτός του ΠΟΚ να συσπειρωθούν εξέφρασε ο Λάμπρος Σκόρδας με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Ο πρόεδρος του Άρη δεν θέλησε να τοποθετηθεί για την παραίτηση του Πηλαδάκη, ενώ τόνισε πως προτεραιότητά του θα είναι η δίκαιη μοιρασιά των τηλεοπτικών.

Ο Λάμπρος Σκόρδας ξεκίνησε τη συνέντευξη του στο "Libero fm 107,4" δίνοντας συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα για την πρόκριση στο EURO του 2008: «Καταρχήν, συγχαρητήρια στην Εθνική μας για τη δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Πλέον τείνει να γίνει συνήθεια και είναι πολύ σημαντικό, γιατί δείχνει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει να δώσει και σε άλλους τομείς. Ο Άρης ήταν υποχρεωμένος να βάλει υποψηφιότητα για την αντιπροεδρία της Σούπερ Λίγκα. Μετά τους κ.κ. Κόκκαλη και Δαμήλο, σε εκείνη την ψηφοφορία υπήρχαν 3 λευκά και 4 ψήφοι υπέρ μου, γεγονός που έδειχνε ότι στη λίγκα υπήρχε μία άποψη για το ότι οι αποφάσεις είναι κατ’ αποκλειστικότητα των ομάδων του κέντρου και έπρεπε να βρει δρόμο να εκφραστεί. Όταν παραιτήθηκε ο Πηλαδάκης δεν είχαμε αποφασίσει αν θα ασχοληθούμε πιο ενεργά με αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ δύσκολο να γίνουν σημαντικές αλλαγές. Δέχτηκα όμως τηλεφωνήματα από προέδρους άλλων ομάδων, οι οποίοι έχουν τους ίδιους προβληματισμούς και σκέφτηκα ότι έτσι το πρωτάθλημα μπορεί να γίνει αυτό που θεωρητικά θέλουμε. Δεν υπήρχε άλλη υποψηφιότητα και έτσι εκλέχτηκα ομόφωνα. Η εκλογή μου νομίζω ότι αφήνει μία εικόνα διαφορετική για τη συνέχεια της Σούπερ Λίγκα και για μία συσπείρωση των ομάδων πέρα του πρώην ΠΟΚ, που παλαιότερα κρατούσαν τις τύχες όλων στα χέρια τους».

Ο κ. Σκόρδας επεσήμανε τους λόγους που αυτή η αλλαγή θα ευνοήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι σημαντικός αυτή τη στιγμή ο χρόνος, γιατί έχουμε μία σχετική εμπειρία. Πέντε ομάδες συνεχίζουν στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ που σημαίνει ότι το ποδόσφαιρο θα είναι στην καθημερινότητα των φιλάθλων, η Εθνική προκρίθηκε στο EURO και είναι μία καλή συγκυρία να ασχοληθούμε με το ποδόσφαιρο, έτσι όπως θα έπρεπε να κάνουμε. Για παράδειγμα, η εκπομπή της ΝΕΤ που προβάλλεται κάθε Κυριακή, πρέπει να προκαλεί τα ίδια συναισθήματα και των υπόλοιπων ομάδων της Σούπερ Λίγκα και όχι μόνο των τριών της Αθήνας. Αν προβάλλουν μόνο αυτές τις τρεις ομάδες και αφήνουν τις υπόλοιπες στην αφάνεια και τη μιζέρια, δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε το ποδόσφαιρο έτσι όπως θέλουμε. Ο στόχος μου είναι να προβάλουμε το ίδιο μας το προϊόν, που είναι η λίγκα. Είναι πολύ σημαντικό και ταυτόχρονα θα αναγκάσει όλους τους υπόλοιπους, να μην ικανοποιούνται μόνο για ορισμένα πράγματα. Το ποδόσφαιρο πρέπει να έχει ολοκληρωτικά οφέλη. Το σημαντικό είναι το πρωτάθλημα και όχι κάθε μία ομάδα ξεχωριστά. Όλες οι ομάδες να μπορούν να έχουν ελπίδες στο μέλλον".

"Δεν μπορώ να προκαταβάλω καμία θέση κανενός. Αν δεν υπάρχει ισονομία σε όλα τα ζητήματα δεν μπορεί να υπάρχει ενοποιημένο ελληνικό πρωτάθλημα. Όταν έχει μία προϊστορία το ελληνικό ποδόσφαιρο με πολλούς φιλάθλους στο γήπεδο, πρέπει να αναλογιστούμε ποιο είναι αυτό που τους απομακρύνει. Πρέπει να έχουμε καλύτερη διαιτησία, να πιέσουμε το κράτος για καλύτερα γήπεδα. Αν θεωρήσουμε το ποδόσφαιρο χωρίς δικαιοσύνη και προκαθορισμένου αποτελέσματος, τότε δεν κάνουμε τίποτα. Αυτή τη στιγμή ακόμη και ο ΟΠΑΠ πρέπει να αντιληφθεί ότι η Λίγκα είναι ο βασικός του συνεργάτης. Δεν πρέπει να ψάχνουμε να βρούμε ρυθμίσεις για κάποιες ομάδες, όσο να βρούμε χορηγούς για να τις βοηθήσουμε. Πρέπει να φτιάξουμε οπαδούς των ομάδων αλλά και του ποδοσφαίρου. Ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο το ποδόσφαιρο είναι προσοδοφόρα επιχείρηση, στην Ελλάδα δεν μπορεί να θεωρηθεί ούτε οικοτεχνία».

Όσο για την παραίτηση του κ. Πηλαδάκη, ο Λάμπρος Σκόρδας δεν θέλησε να πάρει θέση: «Θεωρώ ότι ήταν λάθος η παραίτηση του Πηλαδάκη, τον οποίο εκτιμώ σαν άνθρωπο και σαν προσωπικότητα. Έχει κάποιο λόγο η παραίτησή του. Δεν θέλω να σχολιάσω την χτεσινή του τοποθέτηση και τα όσα είπε περί Ατρόμητου. Πρέπει να διαχειριστούμε το υλικό προς το όφελος όλων των ομάδων. Πρέπει να έχουν όλοι άποψη και θέλω να δώσω ισορροπία σε αυτήν την κατανομή».

Σχετικά με τα οφέλη που θα έχουν οι φίλαθλοι της ομάδας του, είπε: «Για τον φίλαθλο του Άρη, η ομάδα είναι ελκυστική στα μάτια τους όσον αφορά την εικόνα που παρουσιάζουμε για παράδειγμα στο γήπεδο, στις εγκαταστάσεις. Όμως ο Άρης πρέπει να ανεβάσει τα έσοδά του και να πλησιάσει τα δεδομένα των ευρωπαϊκών ομάδων. Και μόνο όταν αλλάξει το «περιβάλλον» θα γίνει αυτό, ώστε να μπορέσει δηλαδή να κάνει τα πράγματα που δεν μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή. Πρέπει το ελληνικό πρωτάθλημα να βρει παραπάνω πόρους. Κανείς δεν θέλει να επενδύσει σε ένα χώρο με βία και διάφορα άλλα, αλλά όταν αυτός ο χώρος γίνει πιο λαμπερός και προβάλλεται πιο πολύ, τότε θα προχωρήσουμε μπροστά και θα προσελκύσουμε τον κόσμο. Αν δεν τα καταφέρω, αργά η γρήγορα θα πάρω τις αποφάσεις που πρέπει» και συνέχισε λέγοντας πως στόχος του είναι η καλή πορεία όλων των ομάδων της Θεσσαλονίκης: «Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης ελπίζω ότι θα ακολουθήσουν μία καλή πορεία και εμείς θα είμαστε σε συνεργασία με όλους. Αυτή είναι η δουλειά που θέλω να κάνω. Πρέπει να βρούμε ιδέες και κανόνες να τους εφαρμόσουμε».

Σε ερώτηση για τις προτεραιότητες που έχει θέσει ως αντιπρόεδρος της Σούπερ Λίγκα δήλωσε: «Ήδη έθεσα χτες το θέμα της δίκαιης μοιρασιάς όσον αφορά στη διαχείριση των τηλεοπτικών, όπως και των συνομιλιών που πρέπει να γίνουν με την Πολιτεία και μέσα στις επόμενες ημέρες θα συσταθεί μία Επιτροπή για αυτά τα ζητήματα. Πρέπει να οργανωθούμε τώρα για να είμαστε έτοιμοι την επόμενη χρονιά».

Τέλος, σε ερώτηση για το ντέρμπι της Κυριακής τόνισε: «Το παιχνίδι δεν θα είναι όπως το οραματίζομαι, γιατί στο γήπεδο θα ήθελα οπαδούς και των δύο ομάδων. Θα πρέπει να υπάρχουν χώροι διαμορφωμένοι και ασφάλεια για να συνυπάρχουν μεταξύ τους οι φίλαθλοι, γιατί δε μου αρέσει να διεξάγονται τα ντέρμπι χωρίς κόσμο και των δύο αντιπάλων. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης θα προσφέρει θέαμα και θα παίξει για τη νίκη. Σιγά-σιγά θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Παλιά 21-10-2007, 14:01:   #92
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

[right:47550eb509]http://www.sportime.gr/images//Kentriko/kara.jpg[/right:47550eb509]

Πάμε Βέροια, πάμε Θεσσαλονίκη...


"...Μωρό μου πάμε βόρεια, πάμε Θεσσαλονίκη" λέει το... άσμα και ας μας επιτραπεί η παράφραση. Η 5η αγωνιστική μπαίνει στην ευθεία, αλλά για τον Παναθηναϊκό αποτελεί μια κρίσιμη στροφή στη Βέροια (19.00, SSport 1), με στόχο τη νικηφόρα επαναφορά. Ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον Άρη να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19.00, NET). Τα καιρικά φαινόμενα πήγαν να κλέψουν την παράσταση το Σάββατο, όμως ο Κοβάσεβιτς πέτυχε το καθοριστικό γκολ απέναντι στον Πανιώνιο και οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη (4-1). Οι βροχοπτώσεις λίγο έλειψε να αναβάλλουν τον αγώνα ΑΕΚ-Λάρισα, όμως η Ένωση κέρδισε 1-0 με τον Μαντούκα. Την 5η αγωνιστική σχολιάζει για το Sportime.gr ο Άγγελος Διγκόζης.

Ολυμπιακός-Πανιώνιος 4-1

Πραγματοποιώντας σχετικά καλή εμφάνιση, η ομάδα του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-1 του Πανιωνίου διατηρώντας το απόλυτο στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Οι πρωταθλητές είχαν προηγηθεί με τον Λούα Λούα στο 5' αλλά οι Νεοσμυρνιώτες μπόρεσαν να ισοφαρίσουν με εκτέλεση πέναλτι του Τζιμπούρ στο 54'. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Τάκη Λεμονή ανέβασαν την απόδοσή τους και με τέρματα στο 64', 73' και 81' κατάφεραν να δώσουν διαστάσεις στο σκορ, με τη διαφορά να μην αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος λόγω αποβολής του Μάκου.

ΑΕΚ-Λάρισα 1-0


Πριν την έναρξή του, οι καιρικές συνθήκες καθιστούσαν την διεξαγωγή του αγώνα εξαιρετικά αμφίβολη. Όπως, όμως, λέει και το τραγούδι που σήμανε τη νέα εποχή για την ΑΕΚ "πέρασε η μπόρα"! Η Ένωση κέρδισε 1-0 τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ χάρη στο γκολ του Γκουστάβο Μαντούκα στο 4ο λεπτό κι ενώ έπαιζε με 10 παίκτες από το 12' λόγω της σωστής αποβολής του Γιούργκεν Μάχο. Ο Μαρσέλο Μορέτο που κλήθηκε να τον αντικαταστήσει έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με την κιτρινόμαυρη φανέλα και στη μοναδική φάση που δεν μπόρεσε να αντιδράσει πήρε τη... βοήθεια του δοκαριού, όπου σταμάτησε το σουτ του Μπακαγιόκο στο 49'. Ο Άκης Ζήκος και ο Έντσο Ράμος κορυφαίοι για την ΑΕΚ, ενώ η Λάρισα διαμαρτύρεται για πέναλτι στην ίδια φάση με το δοκάρι του Αφρικανού επιθετικού της.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ

ΜΟΡΦΗ: Είναι ένα δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Εμείς φέτος παρουσιαζόμαστε πολύ καλοί και αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Ατρόμητο, είχαμε σταθερά καλή απόδοση. Αν βρεθούμε σε καλή μέρα, τότε μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το θέμα στη Λιβαδειά είναι και οι καιρικές συνθήκες, κάτι που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος. Το γήπεδο έχει μια ιδιαιτερότητα και επηρεάζεται, ειδικά από τον αέρα. Νομίζω, ωστόσο, ότι εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουμε.
ΚΛΕΙΔΙ: Η άμυνα είναι το κλειδί για μας, αφού έχουμε δυο-τρεις επιθετικούς που θα σκοράρουν.
ΠΑΙΚΤΕΣ: Μπασαλά – Ραντζίσκι, Λαμπριάκος, Πόι
ΣΗΜΕΙΟ: Χ2

ΟΦΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


ΜΟΡΦΗ: Ο ΟΦΗ θα κερδίσει το ματς. Πιστεύω ότι έχει περισσότερη εμπειρία για τέτοια ματς και φέτος τουλάχιστον δείχνει ιδιαίτερα δυνατός στο Παγκρήτιο και πολύ επιθετικός. Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα, τον είδαμε και στην Ξάνθη. Έχει καλή κυκλοφορία, αλλά του λείπει η ουσία στον επιθετικό τομέα. Νομίζω πως όλη τη χρονιά θα τον συνοδεύει ο τίτλος του πρωτάρη.
ΚΛΕΙΔΙ: Αν ανοίξει γρήγορα το σκορ ο ΟΦΗ, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.
ΠΑΙΚΤΕΣ: Λεοζίνιο, Σφακιανάκης – Δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον παίκτη.
ΣΗΜΕΙΟ: 1

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ


ΜΟΡΦΗ: Αμφότερες οι ομάδες ήταν σε κακή αγωνιστική κατάσταση πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος και είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Είναι νωρίς να μιλάμε για την παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο ο ηττημένος θα έχει βαρύ ψυχολογικό φορτίο να σηκώσει και να το ξεπεράσει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι και οι δύο θέλουν το παιχνίδι και θα παλέψουν για τη νίκη.
ΚΛΕΙΔΙ: Όποιος σκοράρει πρώτος, θα κερδίσει.
ΠΑΙΚΤΕΣ: Περόνε, Ουέλινγκτον – Ογκνιένοβιτς, Τάσιτς
ΣΗΜΕΙΟ: 12

ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ

ΜΟΡΦΗ: Νομίζω ότι ο Άρης θα κερδίσει. Είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος φέτος έχει συνεχή σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και δεν έχει πείσει ότι μπορεί να σταθεί σε ένα τόσο μεγάλο ματς. Δεν πιστεύω ότι έχει τύχη στο Χαριλάου. Ο Άρης έχει καλύτερους ποδοσφαιριστές και καλύτερη ομάδα και θα πάρει τη νίκη.
ΚΛΕΙΔΙ: Ο Άρης υπερτερεί στα άκρα και το παιχνίδι θα κριθεί από τις πλαγιοκοπήσεις.
ΠΑΙΚΤΕΣ: Νέτο, Γκαρσία, Κόκε – Γεωργιάδης, Βρύζας
ΣΗΜΕΙΟ: 1

ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΜΟΡΦΗ: Ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει. Παρότι έκανε μια πολύ κακή παρένθεση στον Αστέρα, παρουσιάζεται καλός γενικά τη φετινή σεζόν και θα πάρει το παιχνίδι. Αν έμενε ο κ. Καλαϊτζίδης, ο οποίος ήταν πολύ διαβασμένος για το ματς με τους πράσινους θα έδινα μεγαλύτερη τύχη στην Βέροια. Με καινούριο προπονητή θα είναι δύσκολο να κάνουν κάτι, διότι ακόμα δεν ξέρει πρόσωπα και πράγματα, ούτε την ελληνική πραγματικότητα και το ελληνικό πρωτάθλημα.
ΚΛΕΙΔΙ: Ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος μπορεί να φέρει προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Όσο πιο γρήγορα σκοράρει, τόσο πιο εύκολα θα πάρει το ματς.
ΠΑΙΚΤΕΣ: Μεντόζα – Μάτος, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης
ΣΗΜΕΙΟ: 2

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ


ΜΟΡΦΗ: Ο Ατρόμητος θα κερδίσει… Είναι μια αρκετά δουλεμένη ομάδα που αποτελείται από ποδοσφαιριστές που παίζουν μαζί πολλά χρόνια. Έχουν ομοιογένεια και αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο του. Θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, θα φτάσει πολύ ψηλά. Τον Ηρακλή τον είδα στο εκτός έδρας ματς με την Τρίπολη και δεν θυμίζει σε τίποτα μια ομάδα που μπορεί να πάει εκτός έδρας και να κερδίσει.
ΚΛΕΙΔΙ: Οι στημένες φάσεις, στις οποίες είναι πολύ επικίνδυνος ο Ηρακλής.
ΠΑΙΚΤΕΣ: Λουτσιάνο – κανένας.
ΣΗΜΕΙΟ: 1

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-10-2007, 14:06:   #93
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

[right:27a1dfaa4a]http://www.sportime.gr/images//Kentriko/kara.jpg[/right:27a1dfaa4a]

Πάμε Βέροια, πάμε Θεσσαλονίκη...


"...Μωρό μου πάμε βόρεια, πάμε Θεσσαλονίκη" λέει το... άσμα και ας μας επιτραπεί η παράφραση. Η 5η αγωνιστική μπαίνει στην ευθεία, αλλά για τον Παναθηναϊκό αποτελεί μια κρίσιμη στροφή στη Βέροια (19.00, SSport 1), με στόχο τη νικηφόρα επαναφορά. Ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον Άρη να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19.00, NET). Τα καιρικά φαινόμενα πήγαν να κλέψουν την παράσταση το Σάββατο, όμως ο Κοβάσεβιτς πέτυχε το καθοριστικό γκολ απέναντι στον Πανιώνιο και οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη (4-1). Οι βροχοπτώσεις λίγο έλειψε να αναβάλλουν τον αγώνα ΑΕΚ-Λάρισα, όμως η Ένωση κέρδισε 1-0 με τον Μαντούκα. Την 5η αγωνιστική σχολιάζει για το Sportime.gr ο Άγγελος Διγκόζης.

Ολυμπιακός-Πανιώνιος 4-1

Πραγματοποιώντας σχετικά καλή εμφάνιση, η ομάδα του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-1 του Πανιωνίου διατηρώντας το απόλυτο στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Οι πρωταθλητές είχαν προηγηθεί με τον Λούα Λούα στο 5' αλλά οι Νεοσμυρνιώτες μπόρεσαν να ισοφαρίσουν με εκτέλεση πέναλτι του Τζιμπούρ στο 54'. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Τάκη Λεμονή ανέβασαν την απόδοσή τους και με τέρματα στο 64', 73' και 81' κατάφεραν να δώσουν διαστάσεις στο σκορ, με τη διαφορά να μην αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος λόγω αποβολής του Μάκου.

ΑΕΚ-Λάρισα 1-0


Πριν την έναρξή του, οι καιρικές συνθήκες καθιστούσαν την διεξαγωγή του αγώνα εξαιρετικά αμφίβολη. Όπως, όμως, λέει και το τραγούδι που σήμανε τη νέα εποχή για την ΑΕΚ "πέρασε η μπόρα"! Η Ένωση κέρδισε 1-0 τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ χάρη στο γκολ του Γκουστάβο Μαντούκα στο 4ο λεπτό κι ενώ έπαιζε με 10 παίκτες από το 12' λόγω της σωστής αποβολής του Γιούργκεν Μάχο. Ο Μαρσέλο Μορέτο που κλήθηκε να τον αντικαταστήσει έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με την κιτρινόμαυρη φανέλα και στη μοναδική φάση που δεν μπόρεσε να αντιδράσει πήρε τη... βοήθεια του δοκαριού, όπου σταμάτησε το σουτ του Μπακαγιόκο στο 49'. Ο Άκης Ζήκος και ο Έντσο Ράμος κορυφαίοι για την ΑΕΚ, ενώ η Λάρισα διαμαρτύρεται για πέναλτι στην ίδια φάση με το δοκάρι του Αφρικανού επιθετικού της.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ

ΜΟΡΦΗ: Είναι ένα δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Εμείς φέτος παρουσιαζόμαστε πολύ καλοί και αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Ατρόμητο, είχαμε σταθερά καλή απόδοση. Αν βρεθούμε σε καλή μέρα, τότε μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το θέμα στη Λιβαδειά είναι και οι καιρικές συνθήκες, κάτι που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος. Το γήπεδο έχει μια ιδιαιτερότητα και επηρεάζεται, ειδικά από τον αέρα. Νομίζω, ωστόσο, ότι εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουμε.
ΚΛΕΙΔΙ: Η άμυνα είναι το κλειδί για μας, αφού έχουμε δυο-τρεις επιθετικούς που θα σκοράρουν.
ΠΑΙΚΤΕΣ: Μπασαλά – Ραντζίσκι, Λαμπριάκος, Πόι
ΣΗΜΕΙΟ: Χ2

ΟΦΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


ΜΟΡΦΗ: Ο ΟΦΗ θα κερδίσει το ματς. Πιστεύω ότι έχει περισσότερη εμπειρία για τέτοια ματς και φέτος τουλάχιστον δείχνει ιδιαίτερα δυνατός στο Παγκρήτιο και πολύ επιθετικός. Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα, τον είδαμε και στην Ξάνθη. Έχει καλή κυκλοφορία, αλλά του λείπει η ουσία στον επιθετικό τομέα. Νομίζω πως όλη τη χρονιά θα τον συνοδεύει ο τίτλος του πρωτάρη.
ΚΛΕΙΔΙ: Αν ανοίξει γρήγορα το σκορ ο ΟΦΗ, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.
ΠΑΙΚΤΕΣ: Λεοζίνιο, Σφακιανάκης – Δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον παίκτη.
ΣΗΜΕΙΟ: 1

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ


ΜΟΡΦΗ: Αμφότερες οι ομάδες ήταν σε κακή αγωνιστική κατάσταση πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος και είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Είναι νωρίς να μιλάμε για την παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο ο ηττημένος θα έχει βαρύ ψυχολογικό φορτίο να σηκώσει και να το ξεπεράσει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι και οι δύο θέλουν το παιχνίδι και θα παλέψουν για τη νίκη.
ΚΛΕΙΔΙ: Όποιος σκοράρει πρώτος, θα κερδίσει.
ΠΑΙΚΤΕΣ: Περόνε, Ουέλινγκτον – Ογκνιένοβιτς, Τάσιτς
ΣΗΜΕΙΟ: 12

ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ

ΜΟΡΦΗ: Νομίζω ότι ο Άρης θα κερδίσει. Είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος φέτος έχει συνεχή σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και δεν έχει πείσει ότι μπορεί να σταθεί σε ένα τόσο μεγάλο ματς. Δεν πιστεύω ότι έχει τύχη στο Χαριλάου. Ο Άρης έχει καλύτερους ποδοσφαιριστές και καλύτερη ομάδα και θα πάρει τη νίκη.
ΚΛΕΙΔΙ: Ο Άρης υπερτερεί στα άκρα και το παιχνίδι θα κριθεί από τις πλαγιοκοπήσεις.
ΠΑΙΚΤΕΣ: Νέτο, Γκαρσία, Κόκε – Γεωργιάδης, Βρύζας
ΣΗΜΕΙΟ: 1

ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΜΟΡΦΗ: Ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει. Παρότι έκανε μια πολύ κακή παρένθεση στον Αστέρα, παρουσιάζεται καλός γενικά τη φετινή σεζόν και θα πάρει το παιχνίδι. Αν έμενε ο κ. Καλαϊτζίδης, ο οποίος ήταν πολύ διαβασμένος για το ματς με τους πράσινους θα έδινα μεγαλύτερη τύχη στην Βέροια. Με καινούριο προπονητή θα είναι δύσκολο να κάνουν κάτι, διότι ακόμα δεν ξέρει πρόσωπα και πράγματα, ούτε την ελληνική πραγματικότητα και το ελληνικό πρωτάθλημα.
ΚΛΕΙΔΙ: Ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος μπορεί να φέρει προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Όσο πιο γρήγορα σκοράρει, τόσο πιο εύκολα θα πάρει το ματς.
ΠΑΙΚΤΕΣ: Μεντόζα – Μάτος, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης
ΣΗΜΕΙΟ: 2

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ


ΜΟΡΦΗ: Ο Ατρόμητος θα κερδίσει… Είναι μια αρκετά δουλεμένη ομάδα που αποτελείται από ποδοσφαιριστές που παίζουν μαζί πολλά χρόνια. Έχουν ομοιογένεια και αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο του. Θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, θα φτάσει πολύ ψηλά. Τον Ηρακλή τον είδα στο εκτός έδρας ματς με την Τρίπολη και δεν θυμίζει σε τίποτα μια ομάδα που μπορεί να πάει εκτός έδρας και να κερδίσει.
ΚΛΕΙΔΙ: Οι στημένες φάσεις, στις οποίες είναι πολύ επικίνδυνος ο Ηρακλής.
ΠΑΙΚΤΕΣ: Λουτσιάνο – κανένας.
ΣΗΜΕΙΟ: 1

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-10-2007, 18:26:   #94
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Εκδηλώσεις για τη βία και το ρατσισμό

Η Superleague ανακοινώνει ότι αποφάσισε να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις κατά του ρατσισμού που προωθεί η F.A.R.E. (Football against Racism in Europe) σε συνεργασία με την UEFA (Action Week 17-30 Οκτωβρίου).

Με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων και την συνεργασία της ΜΚΟ «Ψηφιακή Πρόσβαση» έχουν προγραμματισθεί δύο εκδηλώσεις , με σκοπό να μεταδώσουν μηνύματα κατά της βίας και του ρατσισμού σε όλη την Ελλάδα.


Πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 23 Οκτωβρίου διοργανώνεται από τον Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Νεολαίας και Aθλησης καθώς και την πρωτοβουλία «e-filathlos»,

Τουρνουά Σχολείων με την συμμετοχή παιδιών διαφόρων εθνικοτήτων στο γήπεδο Ρουφ από τις 17:00-21:00.

Παράλληλα πριν την έναρξη των αγώνων της 6ης αγωνιστικής (27,28 Οκτωβρίου) τις ομάδες (κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο) θα συνοδεύουν παιδιά διαφόρων εθνικοτήτων, ενώ θα αναρτηθεί και πανό με το μήνυμα «Κόκκινη στη Βία και τον Ρατσισμό».

Σκοπός των εκδηλώσεων αυτών είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου και η ανάδειξη της ανάγκης για απάλειψη της βίας και των ρατσιστικών φαινομένων. Η Super League στα πλαίσια της κοινωνικής της δράσης υποστηρίζει την προσπάθεια της F.A.R.E και καλεί τον φίλαθλο κόσμο να συμμετέχει ενεργά στην στήριξη ανάλογων δραστηριοτήτων που βοηθάνε στην ανάδειξη του πολιτισμού μας.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-10-2007, 20:48:   #95
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

[right:c46d52db28]http://www.sportime.gr/images//podosfairo/a_ethniki/aris/koke.jpg[/right:c46d52db28]
Κιτρινόμαυρα βραβεία

Ο Σέρχιο Κόκε, με την απόδοση του και τα δύο γκολ που πέτυχε, ουσιαστικά έκρινε υπέρ του Αρη το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ. Ετσι, έκρινε και το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για τον MVP της 5ης αγωνιστικής της Super League, καθώς αναδείχθηκε νικητής στην ψηφοφορία των φιλάθλων. Σε ό,τι αφορά το καλύτερο γκολ της 5ης αγωνιστικής, το βραβείο πάει στον Γκουστάβο Μαντούκα, που ήταν ο σκόρερ της ΑΕΚ στο 1-0 επί της Λάρισας στο ΟΑΚΑ.

Tα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP είναι :

1. Σέρχιο Κόκε (Aρης) 57,1%
2. Εντσον Ράμος (ΑΕΚ) 22,4%
3. Ντάρκο Κοβάσεβιτς (Ολυμπιακός) 12,2%
4. Αντρέας Ιβανσιτς (Παναθηναϊκός) 6,2%
5. Ντάνιελ Τσέζαρεκ (Αστέρας Τρίπολης) 2,1%

Tα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal είναι :
1. Γκουστάβο Μαντούκα (ΑΕΚ) 74,1%
2. Μερκούρης Καραλιόπουλος (Καλαμαριά) 13,8%
3. Αντρέας Ιβανσιτς (Παναθηναϊκός) 6,9%
4. Ιεροκλής Στολτίδης (Ολυμπιακός) 3,4%
5. Λουτσιάνο ντε Σόουζα (Ατρόμητος) 1,8%

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-10-2007, 16:33:   #96
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

[right:2cdeedbbf0]http://www.sportime.gr/images//podosfairo/a_ethniki/lost.jpg[/right:2cdeedbbf0]
Super League, TV Series

Ο δολοφόνος είναι… κατά συρροή. Η ομάδα σήμανσης ψάχνει στην Ξάνθη να βρει αποδειχτικά στοιχεία και να τα ταιριάξει με εκείνα από Λιβαδειά, Ν. Σμύρνη, Βέροια και Μαρούσι. Η ΑΕΚ ήταν και πάλι πρωταγωνίστρια στις οθόνες μας κι έκανε ένα ακόμα «έγκλημα» στην αγωνιστική, η οποία σημαδεύτηκε από την απελευθέρωση του ΠΑΟΚ από τα δεσμά του, την μεταμόρφωση του Εργοτέλη, τον διπρόσωπο Ερέρα, τα φιλαράκια του Ηρακλή, τη χαμένη Λάρισα και φυσικά τους διαιτητές που δεν λένε να κερδίσουν μια… δίκη.

CSI – ΞΑΝΘΗ

Υπάρχει αφίσα σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας… Φυσικά και έχει τοιχοκολληθεί και στο λεκανοπέδιο. Η ΑΕΚ «καταζητείται», αφού εξελίσσεται σε serial killer του φετινού πρωταθλήματος. Μοιάζει, όμως, να ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Πάει, χτυπάει και φεύγει χωρίς να αφήνει τα ίχνη της. Το έγκλημα στην Ξάνθη δεν διέφερε ιδιαίτερα από τα προηγούμενα ως προς τον αποτέλεσμα, δηλαδή τον… φόνο. Διέφερε ως προς τον τρόπο, αφού αυτή τη φορά η ΑΕΚ βασάνισε περισσότερο το υποψήφιο θύμα της και προσπάθησε να του αφήσει περισσότερα σημάδια, έστω κι αν στο φινάλε το μόνο που υπήρχε στο σώμα της Ξάνθη ήταν το γνωστό «Ζ». Η ειδική ομάδα σήμανσης προσπαθεί να συλλέξει τα αποδεικτικά στοιχεία και να μεταφέρει τη… γνώση της στο επόμενο υποψήφιο θύμα της ΑΕΚ, δηλαδή τον Ηρακλή.

PRISON BREAK

Μερικές φορές τα χειρότερα δεσμά είναι εκείνα που βάζει ο ίδιος ο άνθρωπος στον εαυτό του. Ο ΠΑΟΚ μοιάζει να φυλακίζεται από την αυτοκαταστροφική του μανία! Ένας αποκλεισμός στο κύπελλο, μια ήττα σε ένα ντέρμπι και οι παίκτες του δικεφάλου έμοιαζαν να είναι φυλακισμένοι στις απαιτήσεις του κόσμου. Η Καλαμαριά και ο Περόνε έμοιαζαν διατεθειμένοι να τους κλείσουν στην απομόνωση και να περιορίσουν κάθε σκέψη για απόδραση. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, όμως, είχε αντικλείδι και σκοράροντας αμέσως μετά το γκολ του Αργεντινού οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην απελευθέρωση. Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στο ευρύ 4-1 και σε συνδυασμό με το 3-0 επί του Ηρακλή, είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι στα παιχνίδια του είναι να μην… γίνει η αρχή.

NIP / TUCK


Έψαχνε εδώ και καιρό να βρει τα χειρουργικά του όργανα… Ήταν σαν να έλειπαν οι συνεργάτες που θα του έδιναν το νυστέρι και παρότι ο ασθενής ήταν διατεθειμένος να μπει στο χειρουργείο και να υποβληθεί στην επέμβαση. Ο Νίκος Καραγεωργίου προσπαθούσε ξανά και ξανά να αλλάξει κάτι και οι διοικούντες τον Εργοτέλη αντίθετα με την ελληνική μόδα είχαν υπομονή και δεν έψαξαν την πρώτη αφορμή για να τον διώξουν. Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε λίγα 24ωρα να περάσει από την ανατροπή που έπαθε επί της Καλαμαριάς (το 0-1 έγινε 2-1) στο 2-0 επί του Ολυμπιακού και στη συνέχεια να βρει το κουράγιο (σπάνιο για μικρότερη ομάδα) για φτάσει στην ισοφάριση και να μην φύγει με σκυμμένο το κεφάλι για ακόμα μια Κυριακή.

ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ


Τι κάνει ο Εστεμπάν Ερέρα στις προπονήσεις; Ο Αργεντινός επιθετικός της Βέροιας κατάφερε και στο ματς με τον ΟΦΗ να χάσει τα γκολ που θεωρητικά δεν χάνονται και εκεί που αναρωτιέται κανείς αν σίγουρα έπαιζε επιθετικός στην πατρίδα του πριν έρθει στην Ελλάδα, έρχεται και κλείνει στόματα. Ο άσος των νεοφώτιστων πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, ουσιαστικά ρεφάροντας το «τσαφ» που είχε κάνει μια εβδομάδα νωρίτερα στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, όμως, ρέφαρε και τα «τσαφ» που έκανε και στα προηγούμενα 53 λεπτά, όταν είχε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει και να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για την ομάδα του. Ενδεικτικότερη όλων, το δοκάρι στο 15’ της αναμέτρησης.

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ


Οι δυνατές φιλίες δημιουργούνται στα δύσκολα… Δεν είναι τυχαίο πως οι περισσότεροι άντρες έχουν διατηρήσει επαφές από το στρατό. Ο Ηρακλής αν μη τι άλλο ξέρει τόσο από δύσκολα, όσο και από στρατό, αφού μετά από πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη είχε δει τον Χριστό φαντάρο! Οι κυανόλευκοι προσπαθούσαν με όσα όπλα έχουν να φτάσουν σε μια νίκη που θα έκανε τη διαφορά στη βαθμολογία και θα τους ξεκολλούσε λίγο τόσο από τα κάτω στρώματα, όσο και από το μηδέν ενεργητικό στα… τρίποντα. Ο Νίκος Νικολόπουλος έκανε τη διαφορά στο Καυταντζόγλειο και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, που μπορεί με διαφορετική ψυχολογία να συνεχίσει στο πρωτάθλημα και να αισιοδοξεί για την υπόθεση παραμονή.

LOST

Έτσι όπως πάει η δουλειά, η Λάρισα θα γυρίσει και δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Μόνο που αντί για χαμένη σε ένα νησί του Ειρηνικού ωκεανού μπορούμε να την δούμε να ψάχνεται κάπου στην Γηραιά Ήπειρο. Η ΑΕΛ προς το παρόν όχι απλά δεν μοιάζει ικανή να κρατήσει τα δύο καρπούζια στη μία μασχάλη, αλλά δεν δίνει την αίσθηση ότι θα τα καταφέρει στην πορεία. Το ευρωπαϊκό νεανικό και φρέσκο πρόσωπο που δείχνει και κερδίζει τον θαυμασμό όλων των φιλάθλων κρύβεται πίσω από ένα ρυτιδιασμένο και κουρασμένο πρόσωπο όταν έρχεται η ώρα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Και σίγουρα κάποιες διαιτητικές… κακουχίες έχουν συμβάλει στην αλλοίωση των εν Ελλάδι χαρακτηριστικών της Λάρισας, όμως ο Γιώργος Δώνης καλείται να κάνει ένα άμεσο λίφτινγκ.

LAW AND ORDER

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης μπορεί να υπερηφανεύεται, ο Γιώργος Ψυχομάνης να εγκαλεί συσκέψεις και οι διαιτητές να απορούν για τον χορό που στήνεται γύρω τους. Όσο, όμως, παρουσιάζονται τα ίδια χάλια κάθε αγωνιστική, τόσο ο κόσμος θα στήνει τους άρχοντες με τα μαύρα στον τοίχο και θα ορίζει τακτικές δικάσιμους για τα βράδια κάθε Κυριακής. Η διαιτησία βρέθηκε στο επίκεντρο για μια ακόμα αγωνιστική και δυστυχώς δεν συνέβη επειδή έχουμε… λόξα στην Ελλάδα να ασχολούμαστε με τους διαιτητές. Δηλαδή, την έχουμε και λίγο τη λόξα, όμως τα διαιτητικά τρία δίνουν συνέχεια περισσότερες αφορμές.

DESPERATE HOUSEWIVES


Μερικές φορές είναι άκρως διασκεδαστικό όταν οι ξένοι προπονητές ανακαλύπτουν το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Γκεόργκι Βασίλιεφ βρίσκεται στον πάγκο του Λεβαδειακού από την αρχή της σεζόν, ωστόσο ποτέ δεν σταματάει να μαθαίνει. Στο Καυταντζόγλειο έκανε τη δήλωση της χρονιάς μέχρι τώρα και κατέδειξε την απελπισία του για όσα έβλεπε μέσα στο γήπεδο. «Ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το ασθενοφόρο», σχολίασε για τις συνεχείς διακοπές του αγώνα.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-10-2007, 16:15:   #97
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

[right:16fdaf1be4]http://www.sportime.gr/images//Kentriko/aekatromitos.jpg[/right:16fdaf1be4]
Γ(κ)ελά-ει καλύτερα...

Πολλές φορές τους αναγάγουμε σε μάρτυρες της αλήθειας και άλλες τους κατηγορούμε για ψευδή δεδομένα. Οι αριθμοί, ωστόσο, υπάρχουν για να καταγράφουν τα γεγονότα και να παρουσιάζουν τα δεδομένα. Η εκκίνηση που έχει η ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα (6-0-0), της δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας. Από τη σεζόν 2000-01 όταν έγιναν για πρώτη φορά 16 οι ομάδες της Α' Εθνικής, την καλύτερη επίδοση συγκομιδής βαθμών την κατέχει ο Ολυμπιακός με 78 και ρεκόρ 25-3-2, κάτι που μεταφράζεται σε 12 βαθμούς απώλεια. Αυτό που καλείται λοιπόν η Ένωση να πετύχει φέτος για να αισθάνεται κατά κάποιο τρόπο σίγουρη για το πρωτάθλημα, είναι να ισοφαρίσει αυτή την επίδοση. Το Sportime.gr σας παρουσιάζει τα ρεκόρ των πρωταθλητών τα τελευταία χρόνια, καθώς και την συγκομιδή και την απώλεια των βαθμών τους σε κάθε σεζόν.


2000-01
1ος ο Ολυμπιακός
78 βαθμούς (25-3-2)
Απώλεια: 12 βαθμοί

2001-02
* το πρωτάθλημα διεξήχθη με 14 ομάδες

2002-03
1ος ο Ολυμπιακός
70 βαθμούς (21-7-2)
Απώλεια: 20 βαθμοί

2003-04
1ος ο Παναθηναϊκός
77 βαθμούς (24-5-1)
Απώλεια: 13 βαθμοί

2004-05
1ος ο Ολυμπιακός
65 βαθμούς (19-8-3)
Απώλεια: 25 βαθμοί

2005-06
1ος Ολυμπιακός
70 βαθμούς (23-1-6)
Απώλεια: 20 βαθμοί

2006-07
1ος. Ολυμπιακός
71 βαθμούς (22-5-3)
Απώλεια: 19 βαθμοί

2007-08
1η ΑΕΚ
(6-0-0) 18 βαθμοί
Απώλεια: 0 βαθμοί

2ος Παναθηναϊκός
(4-1-1) 13 βαθμοί
Απώλεια: 5 βαθμοί

3ος Ολυμπιακός
(3-3-0) 12 βαθμοί
Απώλεια: 6 βαθμοί

Στην χειρότερη των περιπτώσεων η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να χάσει 12 βαθμούς στις επόμενες 24 αγωνιστικές, ενώ στην καλύτερη 25, με την λογική να λέει πάντως, πως όποια ομάδα καταφέρει να έχει απώλεια λιγότερη των 20 βαθμών, θα συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει τον φετινό τίτλο. Βέβαια ακόμη είναι πολύ νωρίς για τα όποια συμπεράσματα, ωστόσο οι αριθμοί πολλές φορές δείχνουν τον δρόμο...

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-10-2007, 16:25:   #98
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Αλλαγή ώρας το ΑΕΚ – Ηρακλής

Η Superleague ανακοίνωσε ότι μετά από αίτημα της Αστυνομίας, ο αγώνας ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Ηρακλής στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 16.30, αντί για τις 19.00 που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Αιτία ότι την ίδια μέρα στις 20.00 γίνεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ το ντέρμπι «αιωνίων» στο μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και η αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί ότι θα ήταν σε θέση να διατηρήσει την τάξη με τους οπαδούς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού να προσέχονται στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις περίπου την ίδια ώρα.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-10-2007, 22:42:   #99
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Σούπερ Καπ


Ο Μήτρογλου πανηγυρίζει... Οι δύο προπονητές έδειξαν ότι δεν υπολόγιζαν και πολύ το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στην Ελλάδα, παρατάσσοντας τις ομάδες με αρκετούς αναπληρωματικούς και νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ωστόσο το θέμα κυρίως στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλό.

Ο Μιχάλης Σηφάκης ήταν ο πρωταγωνιστής των "ερυθρόλευκων" στα πρώτα λεπτά και στο έκτο λεπτό είπε όχι στον Μπαχράμη σε πλασέ εξ επαφής, ενώ στο 18' έκανε τριπλή εκπληκτική απόκρουση σε σουτ των Λαμπρόπουλου, Μπαχράμη, Κόσλεϊ. Όμως και ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρία να σκοράρει με τον Κωσνσταντίνου στο 12', αλλά ο Κηπουρός βγήκε νικητής στο τετ α τετ με τον Κύπριο. Στο 27' ο άσος των πρωταθλητών, έβγαλε την κάθετη μπαλιά στον Μήτρογλου, αλλά αυτή τη φορά ήταν ο Μπουβαλάς που σταμάτησε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα. Στο 39' όμως οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν το γκολ. Συγκεκριμένα ο Σοϊλέδης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μήτρογλου με ωραία γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Κηπουρού.

Το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη στο δεύτερο ημίχρονο αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο και δεν κατάφερε ξανά να ανησυχήσει τον Σηφάκη. Ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή και στο 80' άγγιξε το γκολ με τον Γκαλέτι. Ο Αργεντινός με φάουλ σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Κηπουρού, ο οποίος αρκέστηκε να κοιτάζει την μπάλα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καπιτανής από την Κύπρο

Ολυμπιακός(Τάκης Λεμονής): Σηφάκης, Πάντος, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Αρτσούμπι, Μενδρινός, Σοϊλέδης (77΄ Γκαλέτι), Κατσικογιάννης, Νούνιες (76΄ Βασιλόγιαννης), Μήτρογλου, Κωνσταντίνου
Λάρισα (Γιώργος Δώνης): Κηπουρός, Μπουκουβάλας, Φέρστερ, Βενέτης, Κατσιαρός, Λαμπρόπουλος, Βεργώνης (46΄ Αλεξάνδρου), Μπαχράμης (57΄ Μουνιόθ), Ιγκλέσιας (46΄ Κυριακίδης), Πάρα, Κόσλεϊ


Η χρυσή βίβλος των Σούπερ Καπ

# 1980: Ολυμπιακός-Καστοριά 4-3
Σκόρερ: 5΄, 19΄ Αλστρομ, 71΄ Ξανθόπουλος, 84΄ Κοκολάκης - 70΄ Μπάκης, 76΄ Κόπανος, 82΄ Βοϊτσίδης

# 1987: Ολυμπιακός-ΟΦΗ 1-0
Σκόρερ: 65΄ Ξανθόπουλος

# 1988: Παναθηναϊκός-Λάρισα 3-1
27΄, 64΄ Νίλσεν, 58΄ Καλατζής - 59΄ Μητσιμπόνας


# 1989: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-1 (6-5 στα πέναλτι)
Σκόρερ: 46΄ Β. Βλάχος - 78΄ Χριστοδούλου

# 1990: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Δεν διεξήχθη λόγω της εκρηκτικής ατμόσφαιρας που είχε δημιουργηθεί από τη μεταπήδηση του Στράτου Αποστολάκη από τους «ερυθρόλευκους» στους «πράσινους».

# 1991: Νταμπλ ο Παναθηναϊκός

# 1992: Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-1
Σκόρερ: 34΄ Μπατίστα, 58΄ Τσαλουχίδης, 60΄ Καραπιάλης - 31΄ Αλεξανδρής

# 1993: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-0
Σκόρερ: 22΄ Σαραβάκος

# 1994: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 3-0
Σκόρερ: 30΄ Ουζουνίδης, 76΄ πεν. Αποστολάκης, 86΄ Μάρκος

# 1995: Νταμπλ ο Παναθηναϊκός

# 1996: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-1 (10-9 στα πέναλτι)
Σκόρερ: 88΄ Σαβέφσκι - 90΄ Αλεξούδης

# 2007: Ολυμπιακός-Λάρισα 1-0
Σκόρερ: 39΄ Μήτρογλου

Πηγή : supersport.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-11-2007, 14:32:   #100
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

[right:ecab35c09c]http://www.sportime.gr/images//podosfairo/uefa/Uefa_logo2.jpg[/right:ecab35c09c]
Άνοδος για την Ελλάδα

Παναθηναϊκός και Άρης έδωσαν υπερπολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα και "βοήθησαν" τη χώρα μας να ανέβει μία θέση στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ, δηλαδή στη 16η θέση. Η Ελλάδα έφτασε τους 22.830 βαθμούς και ξεπέρασε την Ελβετία, η οποία έχει 22.725. Πλέον χρειαζόμαστε τρεις βαθμούς (μια νίκη και μια ισοπαλία) για να υποσκελίσουμε και την 15η Βουλγαρία, που έχει μείνει χωρίς ομάδα.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή την σεζόν δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία στους εκπροσώπους μας να μαζέψουν πολλούς βαθμούς και να καλύψουν το χαμένο έδαφος των τριών προηγούμενων πέτρινων χρόνων και δεν πρέπει να την αφήσουν να πάει χαμένη.

12. Τουρκία 28.225 3/4
13. Βέλγιο 25.200 1/4
14. Τσεχία 24.500 3/4
15. Βουλγαρία 23.166 4
16. ΕΛΛΑΔΑ 22.830 6/6
17. Ελβετία 22.725 2/4
18. Νορβηγία 22.025 2/5
19. Δανία 19.450 2/4

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ geodon ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 28 01-10-2011 01:57:
ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ geodon ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 6 11-12-2008 10:59:
ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ geodon ΜΠΑΣΚΕΤ 3 11-11-2008 11:56:
ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ilias ΜΠΑΣΚΕΤ 1 10-12-2007 17:52:
ΓΕΝΙΚΑ ilias ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ 0 28-11-2007 19:06:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:25:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam