Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΕΚ

This is a discussion on ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΕΚ within the ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ forums, part of the ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ category; Είναι Τραϊανός και είναι καλά! «Φέτος κάνω προετοιμασία κι εύχομαι να συνεχίσω χωρίς προβλήματα για να αισθανθώ και πάλι ποδοσφαιριστής». ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-06-2007, 02:14:   #231
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Είναι Τραϊανός και είναι καλά!

«Φέτος κάνω προετοιμασία κι εύχομαι να συνεχίσω χωρίς προβλήματα για να αισθανθώ και πάλι ποδοσφαιριστής». Το πρώτο βήμα για να θεραπευτείς είναι να αναγνωρίσεις ότι έχεις πρόβλημα. Ο Τραϊανός Δέλλας ανέβηκε στο βήμα το περασμένο καλοκαίρι και ίδρυσε τη λέσχη των… ανωνύμων ποδοσφαιριστών. Αντιλήφθηκε τα λάθη του, συνειδητοποίησε ότι τον τελευταίο καιρό διέσυρε τον εαυτό του κι έβαλε στοίχημα. Λίγους μήνες μετά, το κερδίζει. Η συνολική φετινή του παρουσία στην ΑΕΚ είναι η μεγάλη δικαίωση για έναν άνθρωπο που έφτασε βήμα-βήμα στην κορυφή, έκανε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο και όταν είδε το βουνό που έπρεπε να ανέβει δεν φοβήθηκε. Το Sportime.gr σας παρουσιάζει με rewind το βίο ενός κολοσσού!

Ήταν... αναστρέψιμος

Ο σκηνοθέτης Γκασπάρ Νοέ παρουσίασε μια σκληρή ταινία από το τέλος της προς την αρχή. Μην ψάχνετε για happy end, παρά μόνο για βία και ωμή πραγματικότητα. Η εξιστόρηση της μεγάλης ιστορίας του Τραϊανού Δέλλα ξεκινάει με συνεχόμενα χτυπήματα στο στήθος, άλμα πάνω από τις πινακίδες και τρέξιμο προς τους οπαδούς της ΑΕΚ. Είχε σκοράρει το γκολ που έμελλε να είναι το νικητήριο για την Ένωση. Γυρνώντας προς τα πίσω, βρίσκουμε το «τέλειο» έγκλημα του Κολοσσού στο ντέρμπι. Αλάνθαστος και απροσπέλαστος αμυντικά, με θετικές πρωτοβουλίες στην οργάνωση του αγώνα της Ένωσης κι ένα κερδισμένο πέναλτι, το οποίο έπαιξε (αφού μετατράπηκε και σε γκολ) καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.

Κλικ και πάμε πίσω! Στις 13 Σεπτεμβρίου, ο Τραϊανός Δέλλας βρίσκεται στην ενδεκάδα της ΑΕΚ επιστρέφοντας στην Ιταλία. Είναι από τους θετικούς στο γήπεδο, όμως στο 55’ αποχωρεί τραυματίας. Η διάγνωση είναι θλάση! Ίδια διάγνωση υπήρξε και πριν δέκα μέρες, στην επιστροφή του από την Εθνική ομάδα. Μόνο που ήταν ελαφριάς μορφής, γεγονός που του είχε επιτρέψει να αποθεραπευτεί σχετικά γρήγορα. Θα χάσει, όμως, κρίσιμα ματς όπως το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, ο αγώνας με την Άντερλεχτ και στη Γαλλία με τη Λιλ.

Παντού θα σε βρίσκω…

Αλλάζουμε κεφάλαιο και περνάμε στο καλοκαίρι... Στην εποχή που ο Τραϊανός Δέλλας έψαχνε να βρει τον εαυτό του, τον ποδοσφαιριστή, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος. Ήταν κοινό μυστικό ότι δεν έκανε την καλύτερη δυνατή ζωή για έναν επαγγελματία παίκτη και η φθορά στα μάτια του κόσμου, τον έκαναν να πεισμώσει. Στην Αυστρία οι συμπαίκτες του, του δίνουν ένα ακόμα κίνητρο για να γίνει και πάλι ο ηγέτης που όλοι γνωρίσαμε. Εκλέγεται αρχηγός με τις περισσότερες ψήφους και αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να βρει τον εαυτό του.

Δεν χάνει προπόνηση και όσοι παρακολουθούν την προετοιμασία κάνουν λόγο για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αν βρει τον καλό του εαυτό είναι ασύγκριτος στην Ελλάδα. Δείχνει να κερδίζει θέση μαζί με τον Μπρούνο Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας και στην πρώτη συνέντευξη εν μέσω προετοιμασίας σοκάρει με την ειλικρίνειά του. «Το στοίχημα με τον εαυτό μου είναι να γυρίσω στα επίπεδα που ήμουν πριν. Φέτος κάνω προετοιμασία κι εύχομαι να συνεχίσω χωρίς προβλήματα, για να αισθανθώ και πάλι ποδοσφαιριστής. Πέρυσι δεν ένιωθα έτσι».

Παντού θα σε ψάχνω...

Ειρωνεία, υποτιμητικά σχόλια, απαξίωση… Η αγωνιστική απραξία του Τραϊανού Δέλλα τον έκαναν αγνώριστο. Όποτε έμπαινε στην ενδεκάδα της ΑΕΚ έμοιαζε με κάποιον πρώην ποδοσφαιριστή, του οποίου το καλογυμνασμένο σώμα και η εμπειρία ήταν τα μόνα στοιχεία ότι υπήρξε πρωταθλητής Ευρώπης. Η εμφάνιση στο Καυταντζόγλειο, όπου ο Γεωργιάδης τον περνάει σαν σταματημένο, το γκολ του Ολυμπιακού στον τελικό του κυπέλλου, όπου δεν πηδάει ούτε την… «Εστία» και δεκάδες ακόμα μεμονωμένες φάσεις φέρνουν τη σκληρή κριτική. Ο κόσμος της ΑΕΚ θεωρεί ότι ο Δέλλας υπέγραψε λόγω φιλίας με τον Ντέμη Νικολαΐδη και αρχίζει να αμφιβάλει έντονα, αν θα μπορέσει ποτέ να προσφέρει ουσιαστικά στην Ένωση. Πράγματι κάτι τέτοιο δεν φαίνεται, αφού ο Κολοσσός έπαιξε στο πρωτάθλημα μόλις σε έξι ματς με μέσο όρο συμμετοχής 40 λεπτά.

Υπογραφή…! Στα μέσα του Σεπτεμβρίου του 2005 η ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Τραϊανού Δέλλα. Κάποιες εμφανίσεις του στους Θρακομακεδόνες για να προπονηθεί με την Ένωση είχαν προετοιμάσει το έδαφος, όμως και πάλι το θέμα έσκασε ως «βόμβα». «Όταν έφυγα είχα πει ότι η μόνη ομάδα για την οποία θα γύριζα στο ελληνικό πρωτάθλημα θα ήταν η ΑΕΚ. Αυτό έγινε σήμερα. Είναι η μόνη ομάδα που αγάπησα και αγαπήθηκα από τον κόσμο της». Το συμβόλαιό του είναι μονοετές και η αμοιβή του είναι βάσει συμμετοχών. Το πρόβλημα στη μέση, εξάλλου, τον είχε αφήσει καιρό αγωνιστικής δράσης και θα χρειαζόταν ακόμα πολύς καιρός για να είναι έτοιμος...

Ό,τι δεν σε σκοτώνει…

… τον έκανε πιο δυνατό. Παρότι τίποτα δεν έμοιαζε ευοίωνο το καλοκαίρι του 2005 και ο Τραϊανός Δέλλας βρισκόταν ουσιαστικά στα αζήτητα. Το συμβόλαιό του με τη Ρόμα είχε λήξει και μετά από μια σεζόν με 20 συμμετοχές και δύο γκολ, οι πρωτευουσιάνοι αποφάσισαν ότι δεν θέλουν να κρατήσουν τον Έλληνα αμυντικό. Το πρόβλημα στη μέση του δεν έλεγε να υποχωρήσει και ήταν δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να ρισκάρει. Η Λάτσιο μπήκε στο παιχνίδι, όπως και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως ο Δέλλας φάνηκε εξαιρετικά εκλεκτικός (σε ομάδες και οικονομικά) με αποτέλεσμα να μείνει μετέωρος.

Όλη η καριέρα του στην Ιταλία ήταν ένα συνεχές τρενάκι στο λούνα παρκ. Ήταν και η ομάδα βλέπετε, που δεν είναι συνώνυμο της ηρεμίας… Από την αποθέωση στο κυνηγητό στην Τριγκόρια, από την αναγνώριση του ιταλικού Τύπου στα υποτιμητικά σχόλια, ειδικά όταν είχε επιστρέψει ως Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα. Ο κόσμος της Ρόμα τον είχε ως έναν από τους τρεις παίκτες που δεν αποδοκίμαζε ποτέ (μαζί με τον Τότι και τον Μοντέλα) και τουλάχιστον στη Ρόμα δεν είχε τον Σέρσε Κόσμι και τον Λουτσιάνο Γκαούτσι. Οι δυο τους είχαν καταφέρει να κάνουν κόλαση την πρώτη χρονιά του Τραϊανού Δέλλα στην Ιταλία. Είχε χρειαστεί ελάχιστες εμφανίσεις για να τον μάθει το Campionato και να τον προσεγγίσει η Ρόμα. Η Περούτζια ήθελε ανανέωση, ο Έλληνας αρνήθηκε και πέρασε έξι μήνες στην… απομόνωση της Β’ ομάδας μέχρι να κατηφορίσει προς Ρώμη.

«Κομμένος» και ραμμένος!

Η απόφαση να περάσει για δεύτερη φορά τα σύνορα, ήρθε σχεδόν όπως και κάθε απόφαση για την καριέρα του. Από… απελπισία και στα πρόχειρα! Ήταν Ιούλιος του 2001, όταν ο Μάκης Ψωμιάδης ήθελε να ψαλιδίσει τον προϋπολογισμό και ο Φερνάντο Σάντος έπρεπε να κόψει έναν παίκτη. Ο Τραϊανός Δέλλας ήταν ο… τυχερός της υπόθεσης, αφού δεν συμπεριλαμβανόταν στα σχέδια του Πορτογάλου, γεγονός που γέννησε μια τεράστια παρεξήγηση.

«Τότε στην ΑΕΚ για τη θέση του κεντρικού αμυντικού ήμασταν εγώ, ο Φερούζεμ, ο Κωστένογλου και ο Καψής. Η τότε διοίκηση, μαζί με τον προπονητή φυσικά, έκανε μεταγραφές τον Γκαμάρα και τον Ραμπεσαντρατανά. Είχαμε μαζευτεί πολλά άτομα στην ίδια θέση και ο προπονητής έκανε μια εισήγηση, απ’ όσα μου έχει πει και από αυτά που ξέρω, ότι «εγώ έχω έξι παίκτες σε αυτή τη θέση, όποιον νομίζετε εσείς ότι πρέπει να φύγει, είστε ελεύθεροι». Η διοίκηση επέλεξε εμένα. Πίστευε ότι είχα το μεγαλύτερο συμβόλαιο; Πίστευε ότι δεν μπορώ να προσφέρω; Δεν μπορώ να ξέρω τι πίστευε. Έτσι έγινε. Με στεναχώρησε αφάνταστα το γεγονός, όχι ότι έφευγα από την ΑΕΚ, που ήταν ήδη στενάχωρο, αλλά ότι αυτό συνέβη 1-2 μέρες πριν το τέλος των μεταγραφών. Να σου λέει μια ομάδα, ο πρόεδρος, που τότε ήταν ο Ψωμιάδης, «φύγε» δεν είναι πολύ εύκολο για ένα ποδοσφαιριστή. Εκεί κάπου χάνεις λίγο την ισορροπία σου. Ενώ ξέρεις ότι υπάρχει ένα συμβόλαιο, κάτι σταθερό, ξαφνικά το χάνεις. Την ίδια στιγμή που φοβήθηκα, που αγχώθηκα, τρελάθηκα μου ήρθε μια πρόταση από την Περούτζια από την Ιταλία και δεν το σκέφτηκα καθόλου».

Στην ΑΕΚ δεν έκανε τη μεγαλύτερη καριέρα που θα φανταζόταν κανείς, όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης (στη σύντομη προεδρία του το 1999) τον έκανε δώρο στον Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς. Από την αρχή απέκτησε μια ιδιαίτερη επαφή με τον κόσμο, που τον αποδέχτηκε με αγάπη. Ρόλο έπαιξε το γκολ του στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ (4-4), αλλά και το γεγονός ότι στο αλήστου μνήμης αγώνα με τον Ολυμπιακό και τον Δημητρόπουλο, ήταν από εκείνους που πρωτοστάτησαν στην επανάσταση. Εκείνο το επεισόδιο με τον διαιτητή της αναμέτρησης του είχε στοιχίσει, αφού τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τεσσάρων αγωνιστικών. Την επόμενη σεζόν πετυχαίνει το μοναδικό του γκολ της σεζόν και το τελευταίο στην Ελλάδα πριν το χθεσινό. Με αντίπαλο τα Γιάννινα στη Ν. Φιλαδέλφεια ισοφαρίζει
σε 1-1 με δυνατό σουτ στο 26’.

Ο μικρός ξενιτεμένος...

Η ωριμότητα της σκέψης του, η εντυπωσιακή κορμοστασιά του και η άσχημη κατάσταση στον Άρη, τον έστειλαν από μικρό στην ξενιτιά. Σε ηλικία 21 ετών, ο Τραϊανός Δέλλας αποφασίζει να μετακομίσει στην Αγγλία, κάτι αρκετά προχωρημένο για την εποχή. Είχε προηγηθεί εκείνο το καλοκαίρι το πανευρωπαϊκό με την Εθνική Ελπίδων, όπου είχαμε φτάσει μέχρι τον τελικό και ηττηθεί από την Ισπανία. Οι σκάουτερ τον ανακάλυψαν και τον πήραν στην Αγγλία. Στην πρώτη του χρονιά στη Β’ κατηγορία είχε εννέα συμμετοχές και την επόμενη σεζόν στην Α’ κατηγορία είχε 17 και τρία γκολ, όμως ο επαναπατρισμός κέρδισε το όνειρο για μια μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό.

Ο Άρης ήταν το πρώτο του λιμάνι. Η ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε, η ομάδα που πλήγωσε και τον πλήγωσε! Ουσιαστικά, η σεζόν 1996-97 ήταν και η μοναδική που έκανε αξιοπρόσεχτη την παρουσία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με 21 συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Νωρίτερα, υπήρχε το… φροντιστήριο στις Σέρρες, όπου έπαιξε για δύο χρόνια (1994-1996) σε Β’ και Γ’ Εθνική. Η καριέρα του ξεκίνησε στον Άρη. Γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου του 1976.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Παλιά 03-06-2007, 22:01:   #232
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Ο Ζεράλντο στην ΑΕΚ

Λεπτομέρειες απομένουν πλέον για να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ ο Ζεράλντο. Ο Πορτογαλός αμυντικός, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Record", έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την ελληνική ομάδα και από ώρα σε ώρα αναμένεται να αποτελεί μέλος της κιτρινόμαυρης οικογένειας. Οσον αφορά το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, ο 26χρονος θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με απολαβές που θα αγγίζουν τις 300.000 ευρώ τον χρόνο. "Προτίμησα την ΑΕΚ από την Ισπανία" τόνισε ο τεχνικός της Ένωσης Σέρα Φερέρ, μιλώντας σε εφημερίδα της Μαγιόρκα, ενώ εκθείασε τον Ντέμη Νικολαϊδη και τον Ριβάλντο. Κοντά στην ΑΕΚ και ο Μανού.

Ο Ζεράλντο είναι τελικά ο εκλεκτός του Σέρα Φερέρ για το "κλείσιμο της τρύπας", στην άμυνα της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος αμυντικός, τα έχει βρει σε όλα με τον δικέφαλο και απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Ο αδερφός του Μπρούνο Άλβες, θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τα έσοδα του να αγγίζουν τα 300.000 ευρώ τον χρόνο. Η ΑΕΚ μάλιστα καλείται να καταβάλει και το ποσό των 300.000 ευρώ που είναι η ρήτρα της Πασος Φερέιρα για να αποδεσμεύσει τον παίκτη. Αξίζει να αναφέρουμε, πως η πορτογαλική εφημερίδα "record", κάνει λόγο για "κλεισμένη" μεταγραφή κάτι που σημαίνει, πως το μόνο που απομένει είναι να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Ο Ζεράλδο Άλβες γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1980 στην Πόβοα της Βαρζίμ, έχει ύψος 1,84 μ. και βάρος 81 κιλά. Τα πρώτα του ποδοσφαρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες τις Βαρζίμ. Το 1998 προωθήθηκε στη πρώτη ομάδα ενώ τον επόμενο χρόνο, μεταγράφηκε στην Μπενφίκα. Ακόμα έχει φορέσει τη φανέλα των Μπέιρα Μαρ, Ζιλ Βιθέντε, και Πάσος Φερέιρα.

Η καριέρα του Ζεράλντο με αριθμούς
Έτος - ομάδα - συμμετοχές - γκολ

2000/01-Μπενφίκα: 5-1
2001/02-Μπέιρα Μαρ: 9-1
2002/03-Ζιλ Βισέντε: 16-0
2003/04-Πάσος Φερέιρα: 17-1
2004/05-Πάσος Φερέιρα: 19-4
2005/06-Πάσος Φερέιρα: 26-2
2006/07-Πάσος Φερέιρα: 28-3

Κοντά και ο Μανού

Μέρα με την μέρα, ο Μανού, έρχεται όλο και πιο κοντά στην ΑΕΚ. Ο Φερνάντο Σάντος δέίχνει να μην υπολογίζει τον παίκτη και η Ένωση εμφανίζεται ως ο καταλληλότερος προορισμός, από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ, η βραζιλιάνικη παροικία των Ριβάλντο, Μαντούκα, Σέζαρ και Ράμος και η παρουσία του Σέρα Φερέρ στον πάγκο της ομάδας, αποτελούν δέλεαρ για τον Πορτογάλο άσο. Ο τύπος στην χώρα της Ιβιρικής χερσονήσου μάλιστα τονίζει πως πιθανότερος προορισμός για τον "τούρμπο" είναι η ΑΕΚ.

Κι άλλο γκολ ο Λαριβέι

Το 10ο γκολ για το πρωτάθλημα Κλαουσούρα της Β' κατηγορίας της Αργεντινής, με την φανέλα της Ουρακάν, πέτυχε το Σάββατο ο Χοακίν Όσκαρ Λαριβέι. Ο 23χρονος άσος βρίσκεται μέσα στις πρώτες επιλογές του Σέρα Φερέρ για την ενίσχυση της επίθεσης της ομάδας. Ο Αργεντίνος επιθετικός, μιλώντας στην αθλητική εφημερίδα "sportday" σχετικά με το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας τόνισε:

"Μoυ έχει πει ο μάνατζέρ μου ότι η ΑΕΚ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για μένα και ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις μαζί της. Αυτή είναι μια προοπτική που με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Θα ήθελα πολύ να παίξω στην ομάδα που θα παίζει και ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει στην Μπόκα Τζούνιορς, ο Μάρτιν Αρουαμπαρένα, και ο μεγάλος Ριβάλντο. Μετράει πολύ και το κίνητρο που δίνει η προοπτική συμμετοχής στο Champions League, που είναι μια διοργάνωση μεγαλύτερη ακόμα και από το Κόπα Λιμπερταδόρες. Περιμένω με αγωνία να τελειώσει η διαπραγμάτευση και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Μέχρι τότε το μυαλό μου θα είναι στην Ουρακάν, την οποία θέλω να βοηθήσω να ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Μόλις τα καταφέρουμε, μπορώ μετά να φύγω για την Ελλάδα. Παίζουμε το πρώτο μπαράζ με τη Σαν Μαρτίν το Σάββατο και, μετά και τη ρεβάνς, θα είμαι ελεύθερος να έρθω στην Ελλάδα".

*Οσον αφορά την περίπτωση του Ζαπάτα που είχε παίξει πολύ ως πιθανός μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, σύμφωνα με τον αργεντίνικο τύπο βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση με την Ρίβερ Πλέιτ. Ο Πασαρέλα επέμενε να τον κρατήσει και πλέον όλα δείχνουν πως ο Αργεντίνος χαφ θα παραμείνει στο Μπουένος Άιρες.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-06-2007, 16:32:   #233
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

«Πρωτάθλημα και τέλος...»

Το περασμένο καλοκαίρι όταν ο Άκης Ζήκος επέστρεψε στην ΑΕΚ από την Μονακό, είχε δηλώσει πως κατά πάσα πιθανότητα το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τους «κιτρινόμαυρους» θα ήταν και το τελευταίο της καριέρας του. Ένα χρόνο μετά, ο 33χρονος μέσος το δήλωσε ξεκάθαρα κατά το περιθώριο της παρουσίασης των νέων καρτών διαρκείας: «Είναι η τελευταία χρονιά που παίζω ποδόσφαιρο», είπε με εμφανή στο πρόσωπο του τη συγκίνηση.

«Μόλις μου είπανε να συμμετέχω ως εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών, αμέσως θυμήθηκα τον αγώνα με τη Μίλαν και τις μαγικές στιγμές. Ξέρω ότι δε γίνεται σε κάθε αγώνα να έχουμε 60.000 θεατές, αλλά πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει φέτος την ΑΕΚ, αφού γίνεται μία προσπάθεια. Είναι πρωτοποριακός για την Ελλάδα ο τρόπος που λειτουργεί και δημιουργεί η ΑΕΚ», τόνισε για τα νέα εισιτήρια διαρκείας ο Άκης Ζήκος και αργότερα δήλωσε πως θέλει να κλείσει με το πρώτο πρωτάθλημα την καριέρα του.

«Ξέρετε ότι για μένα φέτος είναι η τελευταία χρονιά που παίζω ποδόσφαιρο. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου ως πρωταθλητής στην Ελλάδα με την ΑΕΚ την ομάδα που αγαπάω. Φυσικά δεν είναι κάτι που σίγουρα θα κάνουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε».


Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-06-2007, 16:20:   #234
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

ΛΑριΒέι για Φερέρ

Με τα καλύτερα λόγια για τον Σέρα Φερέρ μίλησε ο Χοακίν Λαριβέι που δηλώνει εντυπωσιασμένος από τη συνάντησή του με τον Ισπανό. Αντιφάσεις για το μέλλον του Αργεντίνου, καθώς ο ιδιοκτήτης της εταιρείας μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, τόνισε πως η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά, ενώ ο ατζέντης του δηλώνει πως η Κάλιαρι έχει καταθέσει καλύτερη πρόταση. Επιμένει η Νυρεμβέργη για Λυμπερόπουλο. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για να αγοραστεί έκταση για το νέο προπονητικό κέντρο. Διαψεύδουν άπαντες το ενδιαφέρον της Ίντερ για Σορεντίνο. Το αδιαχώρητο παρατηρήθηκε στα σημεία πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας.

«Εντυπωσιάστηκα από τον Φερέρ»


Η συνάντηση που είχε πριν λίγες μέρες με τον Λορέντσο Σέρα Φερέρ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον Χοακίν Λαριβέι. Ο επιθετικός της Ουρακάν, μιλώντας στην εφημερίδα «Score», έσταξε μέλι για τον τεχνικό της ΑΕΚ, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από την προσέγγιση του Ισπανού προπονητή.

«Ήταν πολύ όμορφο που μίλησα με έναν άνθρωπο που ήταν προπονητής της Μπαρτσελόνα και της Μπετις. Ο Φερέρ είναι πολύ γνωστός και μίλησε πολύ καλά για τον τρόπο που αγωνίζομαι. Μου μίλησε και μου είπε πως η ΑΕΚ με βλέπει πολύ καιρό και πως του αρέσει πολύ ο τρόπος που αγωνίζομαι. Ότι είμαι πολύ καλός παίκτης. Ο κ. Φερέρ μου εξήγησε ότι η ΑΕΚ θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ότι πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και πως είναι από τις καλύτερες ομάδες της χώρας. Εντυπωσιάστηκα από την συνάντηση που είχαμε. Είναι η καλύτερη εντύπωση που θα μπορούσε να αφήσει σε έναν παίκτη αυτά που άκουσα από τον κ. Φερέρ. Ο κ. Φερέρ είναι πολύ καλός προπονητής. Είμαι πολύ χαρούμενος με την επίσκεψη του κ. Φερέρ γιατί είναι πολύ σημαντικό το ότι ο ίδιος ο προπονητής έρχεται να σε δει ο ίδιος, να σου μιλήσει, να σε επιλέξει ως έναν από τους καλύτερους παίκτες», τόνισε ο Λαριβέι ο οποίος μίλησε και σε αργεντίνικη εφημερίδα για το μέλλον του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν εξαρτάται από μένα. Θέλω να φύγω από την Ουρακάν… πρώτος».

Αντιφάσεις για Λαριβέι

Στο μεταξύ, το τοπίο αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Λαριβέι, αν βέβαια αποχωρήσει από την Ουρακάν, παραμένει θολό. Ο Χοσέ Τιτόλο ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας μάνατζερ που εκπροσωπεί τον παίκτη, έδωσε το προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους» λέγοντας ότι «η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Χοακίν. Όντως μας έγινε πριν από λίγες ημέρες μία πολύ καλή πρόταση, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο».

Την ίδια ώρα, όμως, ο Χουάν Χοσέ Τορέντε, ένας από τους εκπρόσωπους του παίκτη, δήλωνε στην «Sportday» πως υπάρχει καλύτερη πρόταση από την Κάλιαρι η οποία ναι μεν είναι στα ίδια επίπεδα όσον αφορά στις αποδοχές του Αργεντίνου, ωστόσο προσφέρει περισσότερα στην εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του.

«Η Κάλιαρι κατέθεσε νέα πρόταση στο γκρουπ που έχει τα δικαιώματα του παίκτη, η οποία είναι καλύτερη από αυτή της ΑΕΚ όσον αφορά το γκρουπ μας. Αν η ΑΕΚ, ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα, θέλει τον Χοακίν, πρέπει να βελτιώσει την προσφορά της. Αυτό που θέλει το γκρουπ μας να εξασφαλίσει είναι ότι ο παίκτης θα πάει κάπου που θα έχει καλό μισθό. Η αλήθεια είναι ότι όσον αφορά τις αποδοχές του παίκτη, οι προσφορές της ΑΕΚ και της Κάλιαρι είναι στα ίδια επίπεδα. Ο παίκτης, όμως, δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του. Πρέπει να αποφασίσει μαζί με αυτούς που έχουν τα δικαιώματά του. Και το γκρουπ μας έχει αγοράσει από την Ουρακάν το 100% των δικαιωμάτων του. Τον Λαριβέι δεν τον ενδιαφέρει αν το γκρουπ που έχει τα δικαιώματά του θα πάρει λιγότερα ή περισσότερα χρήματα», ήταν τα λόγια του Τορέντε.

Επιμένει για Λύμπε η Νυρεμβέργη

Μπορεί η ΑΕΚ να έχει απαντήσει αρνητικά στις δύο προηγούμενες προτάσεις της Νυρεμβέργης για τον Λυμπερόπουλο, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να πτοεί την γερμανική ομάδα. Οι Κυπελλούχοι της χώρας δεν εγκαταλείπουν την περίπτωση του Μεσσήνιου άσου και βρίσκονται σε συχνή επαφή με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Μάλιστα, οι άνθρωποι της Νυρεμβέργης έχουν επιβεβαιώσει και επίσημα πως το ενδιαφέρον τους παραμένει ζωντανό αν και την παρούσα στιγμή κοιτούν και άλλες περιπτώσεις όπως του Μάρκο Στρέλερ.

Δύο εκ. ευρώ για προπονητικό κέντρο

Σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών θα προχωρήσει στα τέλη του Ιουνίου το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ. Το ποσό θα φτάνει στα δύο εκ. ευρώ και θα χρησιμοποιηθεί για να γίνει το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Η έκταση στην οποί αυτό θα κατασκευαστεί έχει βρεθεί και το μόνο που απομένει είναι η έγκριση της αύξησης, κάτι που θα πραγματοποιηθεί σε γενική συνέλευση που θα γίνει στις 28 ή στις 29 Ιουνίου.

Διάψευση για Σόρε

Μπορεί η «Gazzetta» να έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Στέφανο Σορεντίνο, αλλά το θέμα διαψεύδεται από όλες τις πλευρές.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί η Ίντερ με τον Σορεντίνο. Δεν τον έχουμε παρακολουθήσει, δεν έχουμε ασχολούμαστε με την περίπτωση του», τόνισε ο υπεύθυνος σκάουτινγκ των «νερατζούρι», Τζιανπατίστα Λανφράγκι.

Σε διάψευση του φημολογούμενου ενδιαφέροντος προχώρησε και ο μάνατζερ του παίκτη, Τζουζέπε Μπονέτο. «Η κατάσταση με τον Στέφανο παραμένει η ίδια. Δηλαδή δεν υπάρχει καμία προσφορά μέχρι τώρα για τον Στέφανο, τουλάχιστον μία προσφορά που να ικανοποιεί την ΑΕΚ. Για όσα γράφονται ή λέγονται από τους Ιταλούς συναδέλφους σας, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Διάβασα κι εγώ για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ιντερ για τον Στέφανο σε περίπτωση που μεταγραφεί ο Τόλντο στη Λάτσιο. Και γνωρίζω ότι στη Λάτσιο ενδιαφέρονται για τον Τόλντο. Όμως, εμείς δεν είχαμε καμία επαφή με κάποιον από την Ιντερ. Κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μας να μας εκφράσει το -φημολογούμενο- ενδιαφέρον της ομάδας. Οπότε, μην πιστεύετε όλα όσα γράφουν οι συμπατριώτες μου. Κάποιοι έχουν μεγάλη φαντασία. Εμείς, πάντως, συνεχίζουμε να ψάχνουμε ομάδα στην Ιταλία για τον Στέφανο», τόνισε στην «Sportday» ο Ιταλός μάνατζερ.

Αδιαχώρητο για τα διαρκείας

Η μεταγραφική δραστηριότητα της ΑΕΚ φαίνεται πως ήταν ικανή για να δημιουργήσει κύμα ενθουσιασμού στους φίλους της ομάδας. Κάτι τέτοιο, άλλωστε, διαφάνηκε στις δύο πρώτες μέρες κατά τις οποίες τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν. Στα σημεία πώλησης, και ειδικά σε αυτό της Νέας Φιλαδέλφειας, παρατηρήθηκε το αδιαχώρητο με τις ουρές που είχαν να δημιουργηθεί να είναι αρκετά μεγάλες.

Την Δευτέρα, την πρώτη μέρα κυκλοφορίας των καρτών, πουλήθηκαν 403 εισιτήρια, ενώ σημαντική αύξηση υπήρξε την Τετάρτη όπου ο αντίστοιχος αριθμός έφτασε τα 1.050. Έχουν δηλαδή πουληθεί μέχρι στιγμής περίπου 1.500 κάρτες και όλα δείχνουν πως το ρεκόρ των 20.000 διαρκείας έχει μεγάλες πιθανότητες να καταρριφθεί φέτος.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-06-2007, 23:31:   #235
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

"Θέλω τίτλους με την ΑΕΚ"

Στο επίσημο περιοδικό της ΑΕΚ μίλησε ο Μάρτιν Αρουαμπαρένα. Ο Αργεντίνος αμυντικός της «Ένωσης» αναφέρθηκε στους στόχους του με τη φανέλα της νέας του ομάδας τονίζοντας: «Τώρα στόχος μου με την ΑΕΚ είναι να κατακτήσουμε τίτλους. Η καλή ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ είναι ένας πολύ σημαντικός στόχος. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η ΑΕΚ μπορεί να καταφέρει να κάνει κάτι πολύ καλό στο Champions League». Ενσαλίβα: Κίνητρο για να έρθω, η ΑΕΚ. Για επαφή με Γκαγιάρδο κάνουν λόγο τα ΜΜΕ. Κατάνια και Λεβαντε για «Σόρε».

Αρουαμπαρένα: Όνειρα και στόχοι υπάρχουν πάντα

Το ΑΕΚ Empire που κυκλοφορεί αύριο Παρασκευή (08/06) σας παρουσιάζει τον Μάρτιν Αρουαμπαρένα. Το επίσημο περιοδικό της ΑΕΚ βρέθηκε στην Ισπανία, μίλησε με τον Αργεντίνο αμυντικό και άκουσε τους Πιρές, Φορλάν, Αγιάλα να του πλέκουν το εγκώμιο. Διαβάστε, επίσης, αποκλειστικά όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής του Ριβάλντο και την πρώτη συνέντευξη του Ταμαντανί Ενσαλίβα.

Ο Μάρτιν Αρουαμπαρένα μίλησε για τα όνειρα που έχει πραγματοποιήσει και τους μελλοντικούς στόχους του: «Όνειρα και στόχοι υπάρχουν πάντα. Όταν ήμουν πιο μικρός ήταν να παίξω στην Μπόκα. Όταν έπαιξα, ήθελα να αγωνιστώ στην εθνική. Όταν το κατάφερα, ήθελα να έρθω στην Ευρώπη. Τώρα στόχος μου με την ΑΕΚ είναι να κατακτήσουμε τίτλους. Η καλή ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ είναι ένας πολύ σημαντικός στόχος. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η ΑΕΚ μπορεί να καταφέρει να κάνει κάτι πολύ καλό στο Champions League. Το θέμα είναι να υπάρχει μια γερή ομάδα, καλοί ποδοσφαιριστές και η ΑΕΚ έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Αυτό ακριβώς έγινε και με τη Βιγιαρεάλ. Όταν ξεκινήσαμε όλοι πίστευαν ότι δεν θα περάσουμε ούτε τον πρώτο γύρο και τελικά φτάσαμε στα ημιτελικά. Κανείς δεν το περίμενε ότι ένα αουτσάιντερ θα μπορούσε να φτάσει τόσο ψηλά. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με την ΑΕΚ. Μια μικρή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές μπορεί να κερδίσει μια ομάδα με μεγάλο προϋπολογισμό και με μεγάλη ιστορία».

Για το αν αισθάνεται γεμάτος από την καριέρα του:
«Και στη Μπόκα που είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία πιστεύω ότι έχω αφήσει το όνομά μου και στη Βιγιαρεάλ θεωρώ ότι έχει γραφτεί το όνομά μου στην ιστορία του συλλόγου και ευελπιστώ ότι τα επόμενα δύο τρία χρόνια θα έχω να κάνω κάτι και για την ΑΕΚ, έτσι ώστε να ολοκληρώσω μια καλή επαγγελματική πορεία».

Για το αν έχει δει παιχνίδια της ΑΕΚ και τι εικόνα έχει σχηματίσει:
«Έχω δει το ματς με τη Μίλαν και μου έχουν στείλει ένα DVD με όλα τα παιχνίδια του Champions League. Ήταν σαν να βλέπω αγώνα στην Αργεντινή!! Το κοινό ήταν πολύ φανατισμένο. Η ΑΕΚ έπαιξε καλά τόσο εντός όσο και εκτός έδρας και πιστεύω ότι είναι μια καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί οι ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε η ομάδα να πάει ακόμα καλύτερα στο πρωτάθλημα και να κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ στην κλήρωση των προκριματικών του Champions League θα είναι στους αδύνατους:
«Δεν με προβληματίζει αυτό το γεγονός. Η ΑΕΚ έχει τις δυνατότητες και μπορεί να περάσει στους ομίλους ανεξάρτητα με ποιον αντίπαλο θα κληρωθεί. Όπως τα καταφέραμε με τη Βιγιαρεάλ που όλοι έλεγαν ότι είναι μικρή ομάδα, έτσι μπορούμε να πετύχουμε και με την ΑΕΚ».

Ενσαλίβα: Κίνητρο η ΑΕΚ

Ο Ταμαντανί Ενσαλίβα στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, δήλωσε: «Το Champions League είναι ο βασιλιάς των διοργανώσεων στην Ευρώπη και σίγουρα το ότι θα λάβω μέρος είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Επομένως ήταν ένα έξτρα κίνητρο. Το πιο ισχυρό κίνητρο που με ώθησε, πάντως, στο να έρθω στην ΑΕΚ είναι η ...ίδια η ΑΕΚ. Το ότι οι άνθρωποί της έδειξαν «γνήσιο» ενδιαφέρον, για να με αποκτήσουν.

Και το είχαν κάνει από τον Ιανουάριο. Έδειξαν ότι υπολόγιζαν σε μένα και μου έδωσαν να καταλάβω ότι θα ήταν σημαντικό γι` αυτούς να έρθω στην ομάδα. Επίσης, είναι σημαντικό ότι σεβάστηκαν και τη δική μου επιθυμία να κρατήσω το λόγο μου απέναντι στους ανθρώπους του Πανιωνίου και να μείνω εκεί μέχρι το τέλος της περιόδου, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αν κι έχω πολύ λίγες ημέρες στην ΑΕΚ, με έχουν κάνει να αισθανθώ μέρος της οικογένειάς τους. Μίλησα και με τον προπονητή στο All Star Game και κατάλαβα πως λειτουργεί και πόσο οργανωμένα θέλει να κινείται. Είναι εξαιρετική η οργάνωση της ομάδας. Μόνο και μόνο η προοπτική να παίξω στην ΑΕΚ με κάνει πολύ χαρούμενο κι ανυπόμονο να ξεκινήσουμε».

Για τα όνειρά του:
«Τώρα είμαι κοντά στο να ζήσω το όνειρό μου. Ήρθα στην Ευρώπη στα 16 μου χρόνια με την ελπίδα να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Με την ΑΕΚ έχω τη δυνατότητα να παίξω σ` αυτό το επίπεδο και να ζήσω το όνειρό μου. Η ΑΕΚ αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή και μπορεί να το πετύχει. Κάθε ποδοσφαιριστής έχει όνειρα κι ελπίδες για το πώς θα εξελιχθεί η καριέρα του, αλλά δυστυχώς πολλά απ’ αυτά δεν εκπληρώνονται. Κάτι δεν πάει καλά και τα πράγματα δεν εξελίσσονται θετικά, έτσι όπως τα έχουμε σχεδιάσει. Εγώ, ειλικρινά, ευχαριστώ το Θεό που με έφτασε έως εδώ και τον παρακαλώ να με οδηγήσει πιο ψηλά».

Για το πώς αισθάνεται που θα έχει συμπαίκτη τον Ριβάλντο:
«Είναι μεγάλη τιμή να έχω τον Ρίμπο συμπαίκτη. Θυμάμαι, όταν παίξαμε για πρώτη φορά φέτος αντίπαλοι, πήρα τον αδερφό μου τηλέφωνο να του πόσο ενθουσιασμένος ήμουν που θα αντιμετώπιζα αυτόν το σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Πόσο μάλλον τώρα που θα έχω την ευκαιρία να παίξω μαζί του. Έχει το σεβασμό όλων. Είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Είναι της κλάσης του Κακά και του Ροναλντίνιο».

Κατάνια και Λεβαντε για «Σόρε»

Τα σενάρια για τον Στέφανο Σορεντίνο συνεχίζονται. Αυτή τη φορά τα ΜΜΕ της Ιταλίας αποκάλυψαν ενδιαφέρον της Κατάνια για τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Οι φήμες θέλουν την Ιταλική ομάδα να ενδιαφέρεται και για τον Μπρούνο Τσιρίλο.

Από εκεί και πέρα, στο «sportal.it» γινόταν λόγος για ενδιαφέρον της Λεβάντε για τον Σορεντίνο. Δύσκολα, ωστόσο, ο πορτιέρο της «Ένωσης» θα αποφασίσει να μετακομίσει στην Ισπανία, μιας και η προτεραιότητά του είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Το παρασκήνιο της μεταγραφής του «Ρίμπο»

Το επίσημο περιοδικό της ΑΕΚ σας παρουσιάζει όλο το παρασκήνιο της μεγάλης μεταγραφής του Ριβάλντο. Η απόφαση για την υποβολή πρότασης, η πρώτη επαφή, το μεταμεσονύκτιο ραντεβού, οι υπογραφές και η επιθυμία του Βραζιλιάνου σταρ.


Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-06-2007, 20:58:   #236
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Φερέρ: Πιο δυνατοί με Ρίμπο

Ένα σκαλοπάτι παραπάνω θα είναι η φετινή ΑΕΚ με την προσθήκη του Ριβάλντο, σύμφωνα με τον Σέρα Φερέρ. Ο Ισπανός τεχνικός, μιλώντας σε εφημερίδα της πατρίδας του εκθείασε τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ λέγοντας: "Ο Ριβάλντο ακόμα και στα 35 του είναι πολύ ανταγωνιστικός. Αποτελεί παράδειγμα για τους νεότερους παίκτες της ομάδας. Δεν θα παίξει σε όλα τα παιχνίδια στο 100%, αλλά θα μας είναι πολύ χρήσιμος". Ενδιαφέρον για τον Ίβιτσα Ίλιεφ της Μεσίνα, εξέφρασαν σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύμτα, οι κιτρινόμαυροι. Εξαφανίζονται τα διαρκείας.

"Ο Ρίμπο μας κάνει πιο δυνατούς"


Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Λορένσο Σέρα Φερέρ στην εφημερίδα "Marca", μίλησε για τη νέα ΑΕΚ που βρίσκεται στα σκαριά. Υποκλίθηκε στην αγωνιστική ποιότητα του Ριβάλντο, εκθειάζοντας παράλληλα τις ικανότητές του. Αναφέρθηκε ακόμα στη ζωή του στην Αθήνα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντέμη Νικολαϊδη και την διοίκηση της ΑΕΚ.
Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Ισπανού προπονητή...

•Τι κάνει ένας άνθρωπος της εξοχής στο χάος της Αθήνας;

«Φροντίζω ώστε να μην μπλέκω στο χάος. Αυτή η περιπέτεια είναι μία μεγάλη πρόκλη¬ση, διότι είμαι ένας άνθρωπος που δίνεται σε ό,τι κάνει».

• Έχετε μάθει ήδη να χορεύετε συρτάκι;

«Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα ο χορός, αλλά μου αρέσει να τον βλέπω».

• Τον Παρθενώνα πρέπει να τον γνωρίζετε καλύτερα κι από τους ξεναγούς...

«Τον γνωρίζω αρκετά καλά. Μου αρέσουν πολύ το μάρμαρο κι η τέχνη».

• Ξεφεύγει από τη ρουτίνα το ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Πέρασε μία περίοδο κάμψης, αλλά δεν θα αργήσει η Ελλάδα να επανέλθει σε απο¬δεκτά επίπεδα. Πρέπει να πειστούν για τις δυνατότητες που έχουν».

• Ανανεώσατε με την ΑΕΚ μέχρι το 2011. Μέχρι που μπορείτε να ζητήσετε και διπλή υπηκοότητα...

«Για να δούμε αν θα μπορέσω να ολοκληρώσω αυτή τη θητεία μου. θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Αυτοί είναι πολύ ευχαριστημένοι μαζί μου κι εγώ μαζί τους. Τους βλέπω πολύ ανεβασμένους ψυχολογικά και θα βοηθήσω για την ανάπτυξη του σχεδίου. Βέβαια στο ελληνικό πρωτάθλημα μόνο δύο ομάδες δεν άλλαξαν προπονητή. Μέχρι και ο πρωταθλητής κινήθηκε σ' αυτό το επίπεδο».

• Η ομάδα επέπλευσε με τον Νικολαΐδη...

«Είναι μία ομάδα φίλων, νεαροί επιχειρηματίες με πολύ ξεκάθαρες ιδέες. Σιγά σιγά φτιάχνουν την ομάδα».

• 0 Ριβάλντο είναι μεταγραφή για το φαίνεσθαι ή μπορεί ακόμα να προσφέρει σε μία ομάδα;

«Με τον Ριβάλντο θα είμαστε πιο δυνατοί. Έχει τεχνική κατάρτιση και ποιότητα και θα αποτελεί παράδειγμα για τους μικρότερους. Στα 35 του παραμένει ένας πολύ ανταγωνιστικός παίκτης. Δεν θα παίξει σε όλα τα παιχνίδια στο 100%, αλλά θα μας είναι πολύ χρήσιμος».

• Στενοχωριέται ακόμα ο Νικολαϊδης όταν χάνει Ατλέτικο;

«Ναι, στενοχωριέται. Πάντα μου μιλάει μ πολύ καλά λόγια για την Ατλέτικο και πρέπ να εκμεταλλευτούμε αυτή τη σχέση με τις ισπανικές ομάδες».

• Ο Φερνάντο Τόρες και ο Νικολαϊδης έκαναν καλό δίδυμο.

«Ο Ντέμης μου το λέει συχνά. Μου λέει τι έκανε πολύ καλό δίδυμο με τον Τόρες στην επίθεση της Ατλέτικο».

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ενδιαφέρον για Ίλιεφ

Την περίπτωση του Ίβιτσα Ίλιεφ, της Μεσίνα, φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρό της η ΑΕΚ, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα. Ο 27χρονος Σέρβος αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και εκτός από την νύν ομάδα του, έχει παίξει ακόμα και με την φανέλα της Παρτιζάν, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Πέρυσι πήγε στη Τζένοα ως δανεικός, με την οποία σε 17 συμμετοχές, πέτυχε 3 γκολ. Ακόμη έχει φορέσει και την φανέλα με το εθνόσημο δύο φορές, πετυχαίνοντας και ένα γκολ. Είναι γεννημένος στις 27 Οκτωβρίου του 1979, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αν η ΑΕΚ κινηθεί τελικά για την απόκτησή του, δεν θα χρειαστεί να πληρώσει τίποτα στη Μεσίνα, καθώς στις 30 Ιουνίου μένει ελεύθερος. Το κασέ του σύμφωνα με πληροφορίες, ανέρχεται στις 450.000 ευρώ ετησίως.

5.500 και συνεχίζουν...

Πέρασαν πλέον πέντε μέρες από την κυκλοφορία των νέων καρτών διαρκείας, οι πωλήσεις των οποίων έχουν ξεπεράσει και τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις. Μέχρι χθές Παρασκευή, είχαν πουληθεί πάνω από 5.500 κομάτια, ενώ η συνέχεια αναμένεται να είναι ακόμη πιο συναρπαστική με το ρεκόρ των 20.000 και κάτι καρτών της περσινής χρονιάς, να φαντάζει πολύ μικρό.


Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-06-2007, 20:42:   #237
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

«Ψήνεται» ο Γκαγιάρδο

Θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ είναι ο Αργεντίνος μέσος Γκαγιάρδο, σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα του στον αργεντίνικο τύπο. Στην τελική ευθεία για Λαριβέι, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής έδινε το πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τα μπαράζ ανόδου της ομάδας του και μετά αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του. Στο παιχνίδι της απόκτησής του και η ιταλική Κάλιαρι. Ξεπέρασαν τις 6.000 κομμάτια τα διαρκείας τα οποία αναμένεται να γίνουν 12.000 πριν το τέλος του Ιουνίου...

"Γνωρίζει για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ ο Γκαγιάρδο"

Το όνομα του έχει βγεί στην επιφάνεια τις τελευταίες μέρες και είναι αλήθεια ότι έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας. Ο λόγος για τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο ο οποίος έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα φορώντας τα κιτρινόμαυρα. Ο πατέρας του παίκτη, μιλώντας σε δημοσιογράφο της αργεντίνικης εφημερίδας "Ole" τονίζει σχετικά: "Ναι είναι αλήθεια ότι εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από την ΑΕΚ. Ο Μαρσέλο ξέρει για την Ελλάδα και δεν έχει πρόβλημα να πάει εκεί. Πάντως, έχει πρόταση και από τη Μονακό. Με τον προπονητή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Λε Γκουέν, έχει προβλήματα. Θα περιμένει μέχρι τις 25 Ιουνίου όταν θα κάνει την τελική συζήτηση με τον Λε Γκουέν και την διοίκηση της Παρί για να καταλήξουν κάπου και να πάρει και αυτός τις αποφάσεις του".

Το ενδιαφέρον της Μονακό δεν είναι αμελητέο. Εκεί άλλωστε ο παίκτης πέρασε τα σημαντικότερα χρόνια στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Το μόνο δεδομένο, είναι πως ο 31χρονος άσος δεν θα συνεχίσει στην Παρί. Έχει προβλήματα με τον Λε Γκουέν και θεωρείται σίγουρο πως δεν μπορούν να συνυπάρξουν κάτω από την ίδια στέγη για ακόμη μία σεζόν. Τώρα, η περίπτωση να καταλήξει ο παίκτης στην Ελλάδα και την ΑΕΚ αποτελεί έναν γρίφο. Όπως έχουμε σημειώσει και πάλι, αν και πρόκειται για έναν πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή, είναι δύσκολο να χωρέσει στην ίδια ενδεκάδα με τον Ριβάλντο. Αξίζει να σημειωθεί τέλος, πως αυτό το διάστημα ο παίκτης βρίσκεται στην Αργεντινή και συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

"Προτεραιότητα η ΑΕΚ για τον Λαριβέι"


Τα ξημερώματα της Κυριακής, η ομάδα του η Ουρακάν, κέρδισε με 1-0 την Σαν Μαρτίν στα μπαράζ, κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Ο Χοακίν Λαριβέι έχει πλέον μπροστά του τον επαναληπτικό και στη συνέχεια αναμένεται να τρέξουν οι εξελίξεις που αφορούν την περίπτωσή του. Εκτός από την ΑΕΚ, πολύ δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του έχει μπει και η ιταλική Κάλιαρι. Ο Σέρα Φερέρ ωστόσο θέλει πολύ τον παίκτη και ο παίκτης φέρεται να είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση. Ο ατζέντης του παίκτη, Χουάν Χοσέ Τορέντε μιλώντας με Έλληνες δημοσιογράφους, αποκάλυψε πως έχει έρθει σε επαφή με ανθρώπους της ΑΕΚ ενώ αναμένεται να τα ξαναπούν και την Δευτέρα. "Έχω μιλήσει με άνθρωπο της ΑΕΚ και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την Δευτέρα. Κι αυτό διότι όπως μου ειπώθηκε, η ομάδα θέλει να έρθει σε επαφή με τον ίδιο τον Χοακίν και να τον ρωτήσει αν είναι 100% βέβαιος πως θέλει να παίξει στην ΑΕΚ και αν είναι απόλυτα έτοιμος τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά να έρθει στην Ευρώπη. Βέβαια η απάντηση του παίκτη αναμένεται να είναι καταφατική, αφού η ΑΕΚ αποτελεί την πρώτη του επιλογή", υποστήριξε ο Χοσέ Τορέντε στην εφημερίδα "Sportday".

Πανικός για τα διαρκείας


Αυτό που γίνεται φέτος με τα διαρκείας της ομάδας, δεν έχει προηγούμενο. Χθες Σάββατο, οι πωλήσεις, είχαν ξεπεράσει τις 6.000 κομμάτια, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα, εκτιμάται ότι ο αριθμός των καρτών θα έχει διπλασιαστεί. Θεωρείται πλέον δεδομένο πως το περσινό ρεκόρ πωλήσεων θα αποτελεί παρελθόν μέχρι το τέλος Αυγούστου. Αν μάλιστα η ομάδα καταφέρει και μπει για ακόμη μία χρονιά στους ομίλους τότε δεν αποκλείεται τα 30.000 κομάτια για τα οποία γίνεται λόγος τις τελευταίες μέρες, να αποδεικνύονται λίγα!

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-06-2007, 13:36:   #238
korn
Moderator
 
Το avatar του χρήστη korn
 
Εγγραφή: Oct 2006
Περιοχή: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Μηνύματα: 6.725
Thanks: 2.251
Thanked 1.470 Times in 1.072 Posts
My Mood:
korn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the rough
Προεπιλογή

Χιώτης: Έπρεπε να μείνω

11/6/2007 9:47

Η καριέρα του είναι συνδεδεμένη με την ΑΕΚ, όμως τη νέα χρονιά δεν θα φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Αν και ήταν πολλά χρόνια στην ομάδα, δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε και πίστευε ότι άξιζε. Ο Διονύσης Χιώτης μίλησε στο Sportime για τους λόγους που η ΑΕΚ έχει μείνει μακριά από τα πρωταθλήματα, για τις καλές και τις κακές στιγμές του, αλλά και για το ότι είχε πολλά να προσφέρει ακόμα.

Διονύση, έφυγες από την ΑΕΚ ύστερα από περίπου δώδεκα χρόνια. Φαντάζομαι ότι τα πράγματα θα είναι λίγο περίεργα όταν τη νέα χρονιά δεν θα φορέσεις την κιτρινόμαυρη φανέλα...

«Θα είναι, όντως, περίεργο, αλλά θα το ξεπεράσω. Θα πρέπει να το δω επαγγελματικά, όπως άλλωστε το είδαν και στην ομάδα».

Θεωρείς ότι έπρεπε να μείνεις, στην ΑΕΚ;

«Είναι απόφαση του προπονητή. Εγώ πιστεύω ότι έπρεπε να μείνω».

Ποια είναι η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή που είχες με την ΑΕΚ;

«Στην ΑΕΚ έζησα καλές και κακές στιγμές. Για μένα δυστυχώς οι περισσότερες ήταν άσχημες! Πιστεύω ότι η πορεία που κάναμε στο Champions League ήταν η καλύτερη, ενώ από τις χειρότερες στιγμές είναι κάποια προσωπικά και αγωνιστικά προβλήματα».

Πιστεύεις, δηλαδή, ότι άξιζες περισσότερο χρόνο συμμετοχής;

«Ναι. Μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο. Αν δεν θεωρούσα ότι άξιζα θα έφευγα μόνος μου».

Τα προσωπικά προβλήματα ποια ήταν;

«Όλα αυτά που πέρασα στην ΑΕΚ πιο παλιά. Οικονομικά προβλήματα και άλλα που είναι γνωστά στον κόσμο».

Από πού προέρχεται η απογοήτευση σου;

«Η απογοήτευση μου είναι λογική. Πολλές φορές έβγαινε προς τα έξω ότι έφταιγα πάντα εγώ. Τόσο αγωνιστικά όσο κι εκτός γηπέδου. Είχα αρκετό καιρό να παίξω και ξέρετε τι σημαίνει αυτό για έναν τερματοφύλακα. Οταν έμπαινα με κατηγορούσαν. Να φανταστείτε, άκουσα ότι έφταιγα εγώ επειδή αποκλειστήκαμε από το Χαϊδάρι και το παιχνίδι είχε έρθει 0-0».

Στην ΑΕΚ έχουν γίνει αρκετές ηχηρές μεταγραφές. Θεωρείς ότι ήρθε η ώρα για την αναγέννηση της ομάδας;

«Δεν είναι σίγουρο. Τη χρονιά που η ΑΕΚ είχε κάνει ηχηρές μεταγραφές και μάλιστα μας αποκαλούσαν «Dream Team» δεν είχαμε καλή πορεία Αντιθέτως, την πρώτη χρονιά που ανέλαβε την ομάδα ο Νικολαΐδης, φτάσαμε μια ανάσα από τον τίτλο χωρίς να έχουμε τα μεγάλα ονόματα. Και χάσαμε το πρωτάθλημα από το περιβόητο πέναλτι του κ. Βασσάρα».

Τι πιστεύεις ότι έχει φταίξει κι η ΑΕΚ δεν έχει πάρει πρωτάθλημα τόσα χρόνια;

«Δεν είναι ένας συγκεκριμένος λόγος. Έφταιξαν πολλά πράγματα. Πρώτον, τα εσωτερικά προβλήματα Πάντα υπήρχε φαγωμάρα Η διοίκηση τσακωνόταν με τους παίκτες ή ο κόσμος με τον προπονητή. Ακόμη και οι οπαδοί μεταξύ τους. Ποτέ δεν είχαμε ηρεμία Δεύτερον, η ανωτερότητα του αντιπάλου και τρίτον εξωαγωνιστικοί λόγοι. Καταλαβαίνετε τι εννοώ».

Θεωρείς ότι ο Νικολαΐδης έχει κάνη τις σωστές ενέργειες, ώστε να επιστρέφει η ΑΕΚ στους τίτλους;

«Αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Ελπίζω να έχει κάνει τις σωστές κινήσεις».

Τόσα χρόνια στην ΑΕΚ έχεις γίνει και οπαδός της ομάδας. Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο;

«Τώρα όμως, θα πρέπει να γίνω οπαδός της νέας ομάδας μου! Αυτό που θέλω να πω είναι να υπάρχει ηρεμία και ομόνοια Αυτό έχει ανάγκη η ΑΕΚ».

Όσον αφορά το μέλλον σου η γίνεται;

«Πιστεύω ότι εντός δέκα ημερών θα έχουν όλα τελειώσει. Έχω προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω».

Ποιο θα είναι το κριτήριο για το επόμενο βήμα στην καριέρα σου;

«Να προσφέρει όσα θέλω και να μπορεί να με ικανοποιήσει Επίσης κριτήριο θα είναι και ο χρόνος συμμετοχής. Θέλω να παίζω και αυτό μου έχει λείψει».

Τι μπορούμε να περιμένουμε από σένα;

«Αυτό που έκανα τόσα χρόνια Πιστεύω ότι έχω να προσφέρω πολλά ακόμα».
__________________
Ο χρήστης korn δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-06-2007, 14:07:   #239
korn
Moderator
 
Το avatar του χρήστη korn
 
Εγγραφή: Oct 2006
Περιοχή: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Μηνύματα: 6.725
Thanks: 2.251
Thanked 1.470 Times in 1.072 Posts
My Mood:
korn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the rough
Προεπιλογή

Μανού, Λαριβέι και Λύμπε...

11/6/2007 21:33

Έναν ισχυρό… σύμμαχο στην προσπάθειά της να ντύσει τον Μανού στα «κιτρινόμαυρα» έχει η ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Φερνάντο Σάντος με δηλώσεις του στον Πορτογαλικό Τύπο σήμερα, ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι δεν υπολογίζει τον δεξιό χαφ για τη νέα χρονιά. Ο προπονητής της Μπενφίκα είπε ότι ο Μανού είναι καλός παίκτης, ωστόσο, επεσήμανε χρειάζεται ακόμα βελτίωση για να παίξει στην ομάδα του. "Μέσα στα πλάνα μου η ΑΕΚ", δηλώνει σε ελληνική εφημερίδα ο παίκτης. Το… βιολί τους οι Γερμανοί για «Λύμπε». Εξελίξεις με Λαριβέι. Για ενδιαφέρον από ιταλικό σύλλογο κάνει λόγο ο ατζέντης του Σορεντίνο. Στο top10 των καλύτερων αμυντικών του Πορτογαλικού πρωταθλήματος ο Ζεράλντο. Συνέντευξη Τύπου της Ερασιτεχνικής για το γήπεδο.

Σάντος για Μανού

Ο προπονητής της Μπενφίκα με δηλώσεις που δημοσιεύονται στην «Correio de Manha» αναφερόμενος στον Μανού τόνισε: «Εχει ένα στοιχείο που είναι εξαιρετικό, την ταχύτητα, αλλά πρέπει να δουλέψει και σε κάποιους άλλους τομείς».

Στη συνέχεια ο Σάντος έγινε πιο συγκεκριμένος: «Τόσα χρόνια αγωνιζόταν σε μικρές ομάδες (Αμαδόρα και Αλβέρκα), που έπαιζαν κλειστά, με έναν μόνο επιθετικό και χωρίς να επιτίθενται οργανωμένα. Η ταχύτητα είναι το μεγάλο του προσόν, αλλά όταν πρέπει να επιτεθεί οργανωμένα, αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα και έχει πρόβλημα στην τελική πάσα».

Και ολοκλήρωσε την αναφορά του στον Μανού τονίζοντας: «Θα του έκανε καλό να αγωνιζόταν σε μία ομάδα όπου θα είχε την πολυτέλεια να κάνει κάποια λάθη». Στο ρεπορτάζ, μάλιστα, γινόταν αναφορά στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον παίκτη.

Στην ουσία ο Φερνάντο Σάντος άνοιξε την πόρτα της εξόδου στον Μανού, ο οποίος πιθανότατα θα πρέπει να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο σύλλογο. Παράλληλα, όμως, ο Σάντος έδειξε και το δρόμο στην διοίκηση της ομάδας του.

Διότι με τις δηλώσεις του, φάνηκε ότι θέλει να παραχωρηθεί ο Μανού ως δανεικός. Και η ΑΕΚ που έχει καταθέσει πρόταση για την αγορά του ποδοσφαιριστή ύψους 500.000 ευρώ, δεν θα είχε πρόβλημα να πάρει τον παίκτη δανεικό για ένα χρόνο με οψιόν για την αγορά του, όπως έγινε και στην περίπτωση του Μαντούκα.

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, ότι η «Ένωση» ακόμα δεν έχει πάρει απάντηση από τη Μπενφίκα στην πρόταση που έχει καταθέσει κάτι που αναμένεται να γίνει ακόμα και μέσα στην εβδομάδα.

"Μέσα στις επιλογές μου η ΑΕΚ"

Το όνομά του έχει απασχολήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό την ΑΕΚ. Ο Μανού, η περίπτωση του οποίου (όπως και του Λαριβέι άλλωστε) έχει γίνει σίριαλ για τους κιτρινόμαυρους δείχνει να αλλάζει στάση. Πλέον δεν είναι απόλυτος στο θέμα της παραμονής του στην Μπενφίκα, καθώς αφήνει ένα παράθυρο ανοιχτό να μετακομίσει στην Ελλάδα και να σμίξει και πάλι με τον Γκουστάβο Μαντούκα. Σε δηλώσεις στην εφημερίδα "Sportday", τονίζει χαρακτηριστικά: "Δεν έχω ενημερωθεί για κάτι από την Μπενφίκα. Στην τελευταία κουβέντα που είχε ο μάνατζέρ μου με τον κ. Σάντος, ο προπονητής είχε πει ότι βρίσκομαι στα πλάνα του. Έχω ξαναπεί πως η πρώτη μου επιλογή είναι να μείνω στην Μπενφίκα. Όμως, αν μου πει ο κ. Σάντος ότι δεν θα παίζω, τότε θα ψάξω κάτι καλύτερο για μένα. Σίγουρα, η ΑΕΚ είναι μέσα στις επιλογές μου. Θα προτιμούσα να μείνω στην Πορτογαλία, επειδή η σύζυγός μου είναι έγκυος. Όμως, το συζήτησα μαζί της και δεν είναι αντίθετη στην ιδέα να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Ο Μαντούκα είναι φίλος μου και μιλάμε συχνά. Μακάρι να βρεθώ ξανά συμπαίκτης του. Αυτό είναι κάτι που θα το ήθελα".

Επιμένουν οι Γερμανοί για «Λύμπε»

Στο μεταξύ, η Νυρεμβέργη επιμένει για τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου δήλωσε σε γερμανική εφημερίδα και επεσήμανε: «Η υπόθεση είναι πολύπλοκη. Πλέον, περιμένουμε σημάδια από την ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν είναι τόσο καλό για εμάς το ότι πέτυχε γκολ με την Εθνική».

Δηλώσεις στην εφημερίδα έκανε και πρόεδρος της ομάδας, Μίκαελ Ροθ που επανέλαβε ότι: «Ο Λυμπερόπουλος είναι ο παίκτης που θέλει οπωσδήποτε ο προπονητής μας, έχουμε συμφωνήσει μαζί του και απομένει να βρούμε με την ΑΕΚ το ποσό που θα χρειαστεί για την απόκτησή του, όπως γίνεται συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις».

Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Νυρεμβέργη θέλει να «τελειώσει» το θέμα πριν από τις 26 Ιουνίου, όταν και αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Στους 10 καλύτερους ο Ζεράλντο

Στη λίστα με τους 10 καλύτερους αμυντικούς της Πορτογαλίας βρίσκεται ο Ζεράλντο σύμφωνα με την εφημερίδα "A Bola", ενώ μέσα στην 10άδα περιλαμβάνεται και ο αδερφός του Μπρούνο Άλβες. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την αξία του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ΑΕΚ, ενώ δικαιώνει τους κιτρινόμαυρους για την επιλογή τους. Στο μεταξύ ο Μπρούνο Άλβες μίλησε στην "O' Jogo" για την σχέση του με τον αδερφό του, τονίζοντας σχετικά: «Στο ματς της Πόρτο με την Πάσος η οικογένειά μας πέρασε... δύσκολες στιγμές. Ο χαμένος θα περνούσε μία εφιαλτική βραδιά στο σπίτι. Ευτυχώς το ματς ήρθε ισόπαλο και στο τέλος πετύχαμε και οι δύο τους στόχους μας. Να ξέρετε ότι αν ο Ζεράλντο είχε την μπάλα στα πόδια και έμπαινε για γκολ στην περιοχή μας, φυσικά και θα έτρωγε τάκλιν, και μάλιστα σκληρό, από εμένα! Αλλά τελικά δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Μετά, βέβαια, θα είχαμε... μάχες στο σπίτι, όμως είμαι συνηθισμένος σε αυτά. Το να αντιμετωπίζω τον αδελφό μου είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα, γιατί είμαστε μια πολύ ενωμένη οικογένεια. Δεν φοβάμαι το ενδεχόμενο να πάρει κάποια στιγμή το... πάνω χέρι ο Ζεράλντο επειδή είναι πιο μεγάλος».

Σιγουριά στην Κάλιαρι για Λαριβέι

Τα ΜΜΕ στην Αργεντινή αναφέρουν ότι άνθρωπος της ΑΕΚ, πιθανότατα ο Λορένσο Σέρα Φερέρ, θα ταξιδέψει στη χώρα τους, προκειμένου να μιλήσει με τον Χοακίν Λαριβέι. Στην Ιταλία, ωστόσο, ορισμένα ΜΜΕ θεωρούν ότι ήδη η μεταγραφή του Αργεντινού κανονιέρη στην Κάλιαρι έχει «κλείσει». Δημοσιεύματα, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Ιταλικής ομάδας, επιστρέφει από το ταξίδι του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με την υπογραφή του παίκτη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «www.espresso.repubblica.it», ο πρόεδρος της Κάλιαρι Μάσιμο Σελινο, επιστρέφει από το Μαϊάμι έχοντας στα χέρια του συμβόλαιο με την υπογραφή του ποδοσφαιριστή και φαίνεται ότι υπάρχει σιγουριά ότι ο κανονιέρης της Ουρακάν, θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

Στην ΑΕΚ, πάντως, δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια της απόκτησης του ποδοσφαιριστή και θεωρούν μάλιστα ότι έχουν αρκετές πιθανότητες να την πραγματοποιήσουν. Όπως και να έχει η εβδομάδα που… τρέχει είναι καθοριστική.

Ψάχνεται ο Ίβιτς…

Από εκεί και πέρα, έχει αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες, ότι ο Βλάνταν Ίβιτς θα φέρει πρόταση στην ΑΕΚ για να αποχωρήσει από την ομάδα 6 μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του. Η ομάδα που φέρεται να θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Σέρβο είναι η Σάλτσμπουργκ.

"Κάτι κινείται με Σορεντίνο"

Εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του Στέφανο Σορεντίνο σε ομάδα της πατρίδας του αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες μέρες. Ο ατζέντης του παίκτη μιλώντας στην ιταλική έκδοση της ιστοσελίδας "goal.com", τόνισε πως υπάρχει ενδιαφέρον από ιταλικό σύλλογο, αλλά θα πρέπει πρώτα να μιλήσει με την διοίκηση της ΑΕΚ για να προχωρήσει σε ανακοινώσεις. "Κάτι κινείται με την υπόθεση του Στέφανο. Ο παίκτης πραγματοποίησε με την φανέλα της ΑΕΚ τα δύο τελευταία χρόνια πολύ καλές εμφανίσεις και απέδειξε την αξία του. Δουλεύουμε την επιστροφή του παίκτη στο ιταλικό πρωτάθλημα. Προσπαθούμε να βρούμε μία κοινή φόρμουλα με την ΑΕΚ και υπάρχει αισιοδοξία ότι μέσα στις επόμενες μέρες το θέμα θα έχει ξεκαθαριστεί", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σκλόσα.

Ο Ανατολιωτάκης για το γήπεδο

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει την Τετάρτη ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Ανδρεάς Ανατολιωτάκης με θέμα το γήπεδο. Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρει:

"Σας γνωρίζουμε ότι ο Πρόεδρος του Σωματείου μας κ. Ανδρέας Ανατολιωτάκης στις 13/06/2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:30, στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ. επί της Λεωφ. Δεκελείας 138-140, θα δώσει συνέντευξη τύπου αναλύοντας λεπτομερώς, με υπευθυνότητα αλλά και σεβασμό προς τον κόσμο της Α.Ε.Κ. όλα τα θέματα που απασχολούν το Σωματείο μας, κυριότερα των οποίων είναι η κατασκευή του γηπέδου μας στη Ν. Φιλαδέλφεια, νεότερα για την οικονομική διαφορά με την ΠΑΕ – Α.Ε.Κ., τα σήματα, το γιατί δεν εκχωρήθηκε το ΤΑΠ και τι θα γίνει από δω και πέρα και ο τρόπος διοίκησης των τμημάτων στη νέα σαιζόν στηριζόμενος επάνω σε άλλη βάση. Μετά το τέλος της συνέντευξης οι παρευρισκόμενοι δημοσιογράφοι μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις".
__________________
Ο χρήστης korn δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-06-2007, 14:51:   #240
korn
Moderator
 
Το avatar του χρήστη korn
 
Εγγραφή: Oct 2006
Περιοχή: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Μηνύματα: 6.725
Thanks: 2.251
Thanked 1.470 Times in 1.072 Posts
My Mood:
korn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the roughkorn is a jewel in the rough
Προεπιλογή

Και ξανά προς Γερμανία τραβά

14/6/2007 9:29

Το... νερό φαίνεται ότι έχει μπει στ' αυλάκι και δεν λέει να σταματήσει. Τα σενάρια για φυγή του Λυμπερόπουλου στη Νυρεμβέργη επανέρχονται από μερίδα του Τύπου, σύμφωνα με τα οποία ο 32χρονος άσος συμφώνησε σε όλα με τους Γερμανούς και πλέον το μόνο που απομένει, είναι να τα βρουν και οι ομάδες. Περίπου 2 εκ. ευρώ θα εισπράξει η ΑΕΚ από την πώληση του "Λύμπε", ενώ ο ίδιος θα έχει αποδοχές, 700.000 ευρώ, ετησίως. Εκτός αποστολής για το Ιντερτότο, ο Μιχάλης Σηφάκης, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο του για την ΑΕΚ. Τον Αργεντινό Γκαγιάρδο, βλέπει ο Σέρα Φερέρ, που σύμφωνα με την "Ole" βρίσκεται στην χώρα της Λατινικής Αμερικής. Φήμες για... χτύπημα Ίβιτς σε Τσιρίλο, για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ετοιμάζει "βαλίτσες" ο Νίκος

Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ και του ελληνικού πρωταθλήματος, Νίκος Λυμπερόπουλος, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Νυρεμβέργης, σύμφωνα με την εφημερίδα Goal. Η διοίκηση των "κιτρινόμαυρων", είχαν ήδη αρνηθεί δύο προηγούμενες προτάσεις του γερμανικού συλλόγου, όμως η τρίτη και πιο δελεαστική, έδωσε το "οκ" στους Γερμανούς, να διαπραγματευτούν με τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Έτσι, μετά από μια προφορική πρόταση 800.000 ευρώ και μια δεύτερη, επίσημη, ύψους 1.3 εκ. ευρώ, η Νυρεμβέργη επανήλθε με την τρίτη και "φαρμακερή", ύψους 2 εκ. ευρώ. Μάλιστα, από την από τα γραφεία του βαυαρικού συλλόγου έχει διαρρεύσει πως ο Λυμπερόπουλος έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα τους και απομένει μόνο, μια μικρή διαφορά στο οικονομικό με την "Ένωση", η οποία όμως δεν φαίνεται ικανή να χαλάσει το "deal".

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα έχει ετήσιες αποδοχές ύψους 700.000 ευρώ, καθαρά, για δύο χρόνια. Οι συζητήσεις του διεθνούς Έλληνα επιθετικού, με τους ανθρώπους της Νυρεμβέργης, έγιναν με τις "ευλογίες" της ΑΕΚ, αφού σε διαφορετική περίπτωση, μια τέτοια επαφή θα ήταν παράνομη. Θυμίζουμε πως ο "Λύμπε" έχει συμβόλαιο με την "Ένωση" για δύο ακόμα χρόνια, μέχρι το 2009, επομένως δεν είχε δικαίωμα να έρθει σε επαφή και να μπει σε διαπραγματεύσεις, με άλλο σύλλογο.

Οι δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Νυρεμβέργης, Μάρτιν Μπάντερ

Στην ιστοσελίδα της γερμανικής "Nurnberger Nachrichten", ο αντιπρόεδρος και αθλητικός διευθυντής της Νυρεμβέργης, Μάρτιν Μπάντερ, μιλάει για το ενδεχόμενο απόκτησης του Νίκου Λυμπερόπουλου και κάνει λόγο για σπουδαία μεταγραφή. Επίσης, ο Μπάντερ τονίζει πως, δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο ελληνικός σύλλογος δεν θέλει να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή του στην Νυρεμβέργη.

Ο κύριος Μάρτιν Μπάντερ, τονίζει πως δεν "αγχώνεται" όταν ακούει πως "ο παίκτης δεν είναι προς πώληση", αφού γνωρίζει πολύ καλά πως με την κατάλληλη προσφορά, θα μπορέσει να πάρει τον Νίκο Λυμπερόπουλο στην ομάδα του. Δηλώνει απολύτως έτοιμος να "πολεμήσει" για την απόκτηση του Νίκου, αφού στο μυαλό του, η εν λόγω μεταγραφή είναι πολύ σπουδαία. "Οι εφημερίδες παίζουν το παιχνίδι τακτικής της ομάδας. Κανείς παίκτης δεν είναι αδιαπραγμάτευτος. Η ΑΕΚ ίσως θέλει να κρατήσει τον παίκτη, εμείς θέλουμε να τον αποκτήσουμε και αγωνιζόμαστε γι’ αυτόν. Σε μας θα βγάλει και μερικά ευρώ παραπάνω, ενώ θέλει να έρθει οπωσδήποτε".

Τέλος, δεν απέκρυψε το γεγονός πως πήρε αρνητική απάντηση από τον πρόεδρο της "Ένωσης", Ντέμη Νικολαΐδη: "Ο κύριος Νικολαΐδης, απάντησε αρνητικά στην πρότασή μας και μας ξεκαθάρισε ότι πρόθεσή της ομάδας του είναι να κρατήσει τον Λυμπερόπουλο. Η στάση του ήταν ξεκάθαρη. Είχαμε πράγματι αρνητική απάντηση. Δεν μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι θα γίνει νέα πρόταση. Θα εξετάσουμε το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Συνεχίζουμε να μιλάμε για τον Λυμπερόπουλο και να θέλουμε να βρούμε μία λύση με την ΑΕΚ, διότι εμείς πιστεύουμε ότι ο παίκτης θέλει να έρθει σε εμάς. Από την πλευρά μας, φυσικά, συνεχίζουμε να ενδιαφερόμαστε για τον συγκεκριμένο παίκτη. Σεβόμαστε όμως το γεγονός ότι έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα του. Εμείς προσπαθούμε να πείσουμε την ΑΕΚ να μας δώσει τον παίκτη, γιατί όπως σας εξήγησα, μάς ενδιαφέρει αρκετά η περίπτωσή του. Από εκεί και πέρα, δεν γνωρίζουμε τον λόγο για τον οποίον η ΑΕΚ δεν θέλει να τον παραχωρήσει", είπε στο τέλος ο κύριος Μπάντερ.

Ο Ίβιτς "σπρώχνει" Μπρούνο

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ίλια Ίβιτς, θέλει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, τον αμυντικό της "Ένωσης", Μπρούνο Τσιρίλο, όπως ισχυρίζεται η εφημερίδα Ώρα για σπορ. Το ενδεχόμενο αυτό, όχι μόνο δεν ανησυχεί την ΑΕΚ, αντίθετα, είναι πολύ ευχάριστο για την διοίκηση του συλλόγου, αφού στο συμβόλαιο του, υπάρχει ρήτρα που προβλέπει πως, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός, θέλουν τον Τσιρίλο, θα πρέπει να καταβάλουν στην ΑΕΚ το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Εκτός Ιντερτότο ο Σηφάκης

Η διοίκηση του ΟΦΗ συναίνεσε στο αίτημα του τερματοφύλακα της ομάδας, Μιχάλη Σηφάκη και δεν τον συμπεριέλαβε στην λίστα που έδωσε στην UEFA, για τους αγώνες του Ιντερτότο. Το γεγονός αυτό, "ανοίγει" τον δρόμο για την μεταγραφή του 23χρονου στην ΑΕΚ (αφού θα μπορεί να συμμετέχει κανονικά στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της Ένωσης). Βέβαιως, όλα αυτά, σε περίπτωση που η ΑΕΚ υποβάλει και επισήμως, πρόταση για την απόκτηση του Μιχάλη Σηφάκη.

"Βόμβα" Γκαγιάρδο

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Ole", ο Λορέντζο Σέρα Φερέρ, βρίσκεται στην Αργεντινή προς αναζήτηση ποδοσφαιριστών. Το τελευταίο όνομα που "φιγουράρει" στις προτιμήσεις του Ίβηρα τεχνικού της "Ένωσης", είναι αυτό του Αργεντινού Μαρσέλο Γκαγιάρδο. Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τον Φερέρ να έχει έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Χουάν Μπέρος, προκειμένου να βολιδοσκοπίσει τις προθέσεις του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο ίδιος ο Χουάν Μπέρος είπε: "Μίλησα με τον Γκαγιάρδο και τον ενημέρωσα για την επαφή μου με ανθρώπους της ΑΕΚ. Του μετέφερα το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας και τον ρώτησα αν θα τον ενδιέφερε πρόταση από το ελληνικό πρωτάθλημα. Εκείνος μου απάντησε πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, επομένως, από την πλευρά μας, το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να περιμένουμε επίσημη πρόταση της ελληνικής ομάδας και να την αξιολογήσουμε".
__________________
Ο χρήστης korn δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας



Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:11:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam