Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΕΚ

This is a discussion on ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΕΚ within the ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ forums, part of the ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ category; Η πέμπτη μετεγγραφή της ΑΕΚ είναι γεγονός. Ο Ιγνάσιο Σκόκο το μεσημέρι της Τετάρτης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-06-2008, 18:39:   #461
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



Η πέμπτη μετεγγραφή της ΑΕΚ είναι γεγονός. Ο Ιγνάσιο Σκόκο το μεσημέρι της Τετάρτης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Ένωση, το οποίο έχει χρονική διάρκεια τριών ετών. Οι οικονομικές απολαβές του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού φτάνουν περίπου τις 500.000 ευρώ, ενώ για την παραχώρησή του στους "κιτρινόμαυρους", η πρώην πλέον ομάδα του, η Πούμας έλαβε το ποσό του 1,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Φυσικά αποτελεί ρεκόρ, για τη διοίκηση Νικολαΐδη η οποία μπαίνει στον 5ο χρόνο της θητείας της στην ομάδα. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως το τελευταίο εμπόδιο που έβαλε η Πούμας σχετικά με τις 200.000 ευρώ που χρωστούσε στον παίκτη, ξεπεράστηκε χάρη στη κίνηση του Σκόκο να μην τα ζητήσει από τους Μεξικάνους.

Φεύγοντας από τα γραφεία της ΠΑΕ παρουσιάστηκε πλήρως ικανοποιημένος από την εξέλιξη της υπόθεσής, λέγοντας: "Ήξερα ότι έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα. Γνωρίζω ότι ήμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας. Ότι θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Μου έκαναν μεγάλη εντύπωση όλοι μέσα στην ομάδα. Μου συμπεριφέρθηκαν από την πρώτη στιγμή πολύ καλά. Εκανα και μία βόλτα στην πόλη, η οποία και αυτή μου άρεσε πολύ", ενώ σχετικά με τα χρήματα που χάρισε στην Πούμας δήλωσε: "Το σημαντικό είναι ότι ανήκω στην ΑΕΚ. Ήθελα πολύ να γίνει η μεταγραφή".

Όταν του ζητήθηκε να κάνει και... προγραμματικές δηλώσεις στον κόσμο της Ένωσης, τόνισε: "Δεν θέλω να δώσω κάποια υπόσχεση. Εχω έρθει σε ένα μεγάλο σύλλογο, που θέλει να πρωταγωνιστήσει του χρόνου και στις τρεις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το ΟΥΕΦΑ. Θα δώσω τα πάντα για να τα καταφέρω και πιστεύω ότι θα ικανοποιήσω τις απαιτήσεις των φιλάθλων", ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην παρουσία του Ριβάλντο: "Πήρα την απόφαση να έρθω στην ΑΕΚ γιατί είναι ένας μεγάλος σύλλογο της Ευρώπης. Όπως για κάθε ποδοσφαιριστή, έτσι για μένα είναι τιμή να έχεις συμπαίκτη τον Ριβάλντο. Τον γνωρίζω, τον παρακολουθώ στις μεγάλες ομάδες που αγωνίστηκε, στα Μουντιάλ που συμμετείχε. Είναι τιμή που θα τον έχω συμπαίκτη".

Λίγο αργότερα η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ επισημοποίησε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Ignacio Martin Scocco. O 23 ετών μεσοεπιθετικός (29/5/1985) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων".

Μαζί με την ανακοίνωση της απόκτησής του, στο site της ΠΑΕ "ανέβηκαν" και δηλώσεις του: "Το όνειρο κάθε Λατινοαμερικάνου ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί σε έναν μεγάλο σύλλογο της Ευρώπης και η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Όταν ο εκπρόσωπος μου μετέφερε την πρόταση και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θέλω να παίξω εδώ. Δεν έχω παρακολουθήσει το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά έχω παρακολουθήσει την ΑΕΚ σε παιχνίδια του Champions League και στο UEFA. Πρόκειται λοιπόν για μια δυνατή ομάδα που συμμετέχει πάντα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μάχεται για την κατάκτηση του τίτλου. Σε αυτή την ομάδα θέλω να συμμετέχω.

Θα είναι τιμή για μένα να είμαι συμπαίκτης με έναν ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης, όπως είναι ο Rivaldo. Τον γνωρίζω, τον έχω παρακολουθήσει στα παιχνίδια του Mundial και είναι πρόκληση να αγωνίζομαι μαζί του. Επίσης η παρουσία Αργεντινών παικτών στην ομάδα θα με βοηθήσει πολύ να προσαρμοστώ γρήγορα.

Μου έχουν ήδη πει για το ενδιαφέρον του κόσμου για μένα. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες των φιλάθλων και είμαι αποφασισμένος να παραδοθώ στη φανέλα αυτής της ομάδας. Έχω έρθει με την πρόθεση να παλέψω για αυτή την ομάδα".

Aπορρίφθηκαν οι προτάσεις για Μπλάνκο και Σορεντίνο
Φυσικά οι μοναδικές εξελίξεις στην ΑΕΚ, την Τετάρτη δεν αφορούσαν τον Σκόκο. Στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασε πρόταση από την Αλ Αχλί για τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Συγκεκριμένα προσφέρουν 1 εκατομμύριο ευρώ στην Ένωση για να αποκτήσουν δανεικό για ένα χρόνο τον Αργεντίνο επιθετικό. Αν τους αφήσει ικανοποιημένους θα μπορούν να τον κρατήσουν, αν δώσουν στην ΑΕΚ περίπου 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα στα χέρια του Ντέμη Νικολαΐδη έφτασε πρόταση της Κάλιαρι για δανεισμό του Στέφανο Σορεντίνο. Δεν έγινε όμως δεκτή, καθώς δεν ήταν συμφέρουσα οικονομικά για την Ένωση. Τέλος, ο πρόεδρος της ΑΕΚ συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Κονέ. Ο νεαρός μέσος του ζήτησε να μείνει ελεύθερος αν δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη και ο Νικολαΐδης δεσμεύτηκε να απαντήσει μέχρι την Παρασκευή.

# Το πρωί της Τετάρτης πάντως εκδικάστηκε από τον Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αγωγή του Υπουργείου Οικονομικών προς την οικογένεια του Μάκη Ψωμιάδη και της Τριανταφυλλιάς Γεωργίου (λογίστρια) για τα εικονικά τιμολογία που έκοψαν κατά τη διάρκεια της θητείας τους στην προεδρία της Ένωσης. Και οι 4 τιμωρήθηκαν με ποινή φυλάκισης 5 ετών.

Τα φιλικά στην Αυστρία
Στο Σάλτσμπουργκ και συγκεκριμένα στην περιοχή Λέογκανγκ θα μεταβεί η ομάδα της ΑΕΚ από τις 24/7 έως και τις 4/8 για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της. Οι φιλικοί αγώνες που θα δώσει εκεί και οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους είναι:

# Γκρόιτερ Φιρτ (Β' Γερμανίας) στο Λέογκανγκ στις 26/7
# Κότμπους (Α' Γερμανίας) στο Κούσταϊν στις 29/7
# Γιόσκο Φένστερ Ριντ (Α' Αυστρίας) στο γήπεδο "Fill Metallbau" στις 30/7
# Παλέρμο (Α' Ιταλίας) στο Μπισοφσόφεν την 1/8
# Μόναχο 1860 (Β' Γερμανίας) στο "Grunwalder Stadion" στις 3/8

Πηγή : novasports.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Παλιά 20-06-2008, 18:40:   #462
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να ακούγονται ουκ ολίγα σχετικά με το μέλλον του Ροντόλφο Μάρτιν Αρουαμπαρένα στην ΑΕΚ, όμως ο ίδιος ο παίκτης δείχνει αποφασισμένος να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Ένωση. Τι δήλωσε ο «Βάσκος» στην «Ole» για τη μεγάλη του αγάπη, τη Μπόκα Τζούνιορς και το ενδεχόμενο να επιστρέψει σε αυτή. Ανοιχτός ο δρόμος για Καρντόσο.

-Πως πάει η καριέρα σου στην Ελλάδα;
"Καλά. Βέβαια τους δύο τελευταίους μήνες δεν έχω παίξει. Έχω ακόμη ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο και θα δούμε τι θα γίνει".

-Λένε πως δεν έχεις μέλλον στην ΑΕΚ. Είσαι κοντά στην απόσυρση;
"Από φυσική κατάσταση, είμαι καλά. Τελευταία δεν έπαιζα λόγω ενός τραυματισμού στον αστράγαλο και στη συνέχεια λόγω των αποφάσεων του προπονητή. Όταν δω ότι δεν έχω να δώσω παραπάνω πράγματα θα πάω σπίτι μου".

Πως βλέπεις τον εαυτό σου εκτός γηπέδων;
"Στο σπίτι και να ξεκουράζομαι. Για την ώρα δεν με βλέπω για προπονητή, γιατί είμαι τρελός και δεν μου αρέσει να βλέπω ποδόσφαιρο. Η γυναίκα μου μετά από τόσα χρόνια που βλέπει να σηκώνομαι το πρωί θέλει να με απολαμβάνει στο σπίτι".

Πως βλέπεις το ποδόσφαιρο της Αργεντινής σήμερα;
"Οι παίκτες παίζουν γρήγορα και φεύγουν νωρίς από τους συλλόγους τους. Είναι ένα πρωτάθλημα σκληρό, γεμάτο πάθος. Αυτό είναι άλλωστε που σε παραξενεύει περισσότερο όταν πηγαίνεις στην Ευρώπη".

Δεν έχεις έστω και στην άκρη του μυαλού σου τη διάθεση να επιστρέψεις;
"Ναι σίγουρα, την έχω. Έχω φίλους και οικογένεια. Βέβαια έχω φύγει από εκεί 8 χρόνια τώρα και δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να τελειώσω την καριέρα μου εκτός Ευρώπης".

Έχει ακουστεί το ενδεχόμενο να πας στην Μπόκα. Σκέφτεσαι να τερματίσεις την καριέρα σου στην Αργεντινή;
"Το όνειρο μου ήταν πάντα να επιστρέψω στην Μπόκα και να τελειώσω την καριέρα μου εκεί. Αυτή τη στιγμή η επιθυμία αυτή μου έχει περάσει. Θα μου άρεσε να παίξω τα τελευταία μου χρόνια στην Ευρώπη. Επιπλέον όταν είπα στη γυναίκα μου ότι θέλω να επιστρέψω στην Μπόκα μου είπε όχι, γιατί είναι οπαδός της Ρίβερ".

Δηλαδή έχεις παντρευτεί μία «εκατομμυριούχο»;
"Ναι, αυτή είναι η αλήθεια γιατί πάντα θέλει να χάνει η Μπόκα. Βέβαια είναι πάντα δίπλα μου ακόμη και αν χρειαστεί να πάω να παίξω στο Ιράκ. Θα έρθει μαζί μου χωρίς να πει κουβέντα".

Γιατί όσοι έχουν παίξει στην Μπόκα θέλουν πάντα να επιστρέψουν;
"Η Μπόκα είναι πάντα Μπόκα. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι είναι καταπληκτική. Γεμάτη πάθος. Αυτά που γίνονται στο Λα Μπομπονέρα δεν περιγράφονται με λόγια".

Στο μεταξύ, ο Νέρι Καρντόσο της Μπόκα Τζούνιορς όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και των άλλων ομάδων, για την απόκτησή του, ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόβλημα να πάει είτε στο Μέξικο, είτε στην Ευρώπη, αρκεί βέβαια να ικανοποιηθεί τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα του.

Πηγή : novasports.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-06-2008, 18:42:   #463
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



Τις τελευταίες μέρες έχουν αυξηθεί οι επαφές για τους μεταγραφικούς στόχους και μάλιστα την Πέμπτη το βράδυ κυκλοφόρησε ότι οι κίτρινοι θα προχωρήσουν και σε ανακοινώσεις απόκτησης του σέντερ φορ (και ενδεχομένως του Ρομπέρζ). Παράλληλα στην Κύπρο εντείνεται η φημολογία που θέλει τον Γιαννάκη Οκκά να βρίσκεται στο στόχαστρο του Αρη, αλλά, δεν φαίνεται να υπάρχει αληθινή βάση.

Ωστόσο, η υπόθεση του Παπαδόπουλου, φαίνεται να φρενάρει τις μεταγραφικές αναζητήσεις του Αρη και μέχρι τη Δευτέρα που υποτίθεται ότι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με την μετακίνηση του διεθνή αμυντικού, μάλλον δεν θα προκύψει κάτι εντυπωσιακό.

Κατά τα άλλα, ο Λάμπρος Σκόρδας, ξεκαθάρισε από χθες ότι δεν θα παραχωρηθεί ο παίκτης στον Ολυμπιακό. «Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν πωλείται στον Ολυμπιακό», αναφέρει και αποκλείει ουσιαστικά την ελληνική αγορά.

Την ερχόμενη εβδομάδα φτάνει στη Θεσσαλονίκη ο Μάρτσιο Αμορόζο. Ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει για την προετοιμασία του με τον Aρη, ακολουθώντας την τακτική του. κρυφτού. Γνωρίζει ότι δεν έχει θέση στην ομάδα, αλλά, επιστρέφει κι όπως λέει, θα είναι παρών στην προετοιμασία.

Η διοίκηση θα τον καλέσει για να συζητήσουν τη λύση του συμβολαίου του που φτάνει τα 760 χιλιάδες ευρώ και εκεί αναμένεται να γίνει το μεγάλο παζάρι. Ο Βραζιλιάνος δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω και μάλλον θα κοστίσει ακριβά η αποδέσμευσή του.

# O Αρης θα δώσει ένα πολύ σημαντικό φιλικό παιχνίδι με τη Βέρντερ Βρέμης στις 24 Ιουλίου επί αυστριακού εδάφους. Υπενθυμίζεται πως η ομάδα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Ζέεφελντ από τις 14 έως τις 31 Ιουλίου.

Πηγή : novasports.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-07-2008, 00:14:   #464
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Λυμπερόπουλος!



Το χρονικό ενός... προαναγγελθέντος "διαζυγίου", που μετρούσε αντίστροφα από πέρυσι το καλοκαίρι, είναι γεγονός! Οι δρόμοι του Νίκου Λυμπερόπουλου και της ΑΕΚ χώρισαν τη Δευτέρα μετά από 5 χρόνια κοινής πορείας. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους. Στο εξωτερικό -εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου- θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής επιθετικός.

Πως όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Όλα ξεκίνησαν από πέρυσι το καλοκαίρι. Τότε με το ενδιαφέρον της Νυρεμβέργης για την απόκτησή του. Οι "κιτρινόμαυροι" έκαναν πρόταση ανανέωσης στον έμπειρο επιθετικό έναντι 600.000 για 3 χρόνια, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή. Η απόφαση να παίξει επιτέλους στο εξωτερικό άρχισε να ωριμάζει μέσα του και την εξέφρασε στον Ντέμη Νικολαΐδη ξανά τον Δεκέμβριο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν έκανε δεκτό το σχετικό αίτημα, όμως η επιθυμία του αρχηγού της ΑΕΚ δεν είχε σβήσει. Έτσι πριν από λίγο καιρό ζήτησε αναπροσαρμογή ή λύση του συμβολαίου του. Η προσφορά που του έκαναν οι "κιτρινόμαυροι" ήταν ίδια με την περσινή, κάτι που δεν τον άφησε ικανοποιημένο. Έτσι ζήτησε να μείνει ελεύθερος. Το αίτημά του έγινε δεκτό και έτσι στην "Ένωση" πέρα από τις μετεγγραφές του αριστερού μπακ και του αμυντικού χαφ, θα πρέπει να ψάξουν και για επιθετικό.

Προφανώς για να έφτασε στο σημείο ο Νίκος Λυμπερόπουλος να ζητήσει να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, κάποια πρόταση θα έχει στα χέρια του. Μέχρι στιγμής όμως τίποτα δεν έχει διαρρεύσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Η διοίκηση της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή για την πολύτιμη προσφορά του στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και να του ευχηθεί ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της μεγάλης καριέρας του".

Η ΑΕΚ αντίδοτο στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Για το Φούσλι της Αυστρίας αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας, η ΑΕΚ, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Νέιθαν Μπερνς πάντως, παρά τον αποκλεισμό του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες παρουσιάστηκε ευδιάθετος, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε θα μπορεί να αφοσιωθεί στη νέα του ομάδα.



Από την άφιξη της ΑΕΚ στο ΜόναχοΞεκινούν τα... βάσανα για τους παίκτες της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» το πρωί της Δευτέρας αναχώρησαν για το Μόναχο, από όπου μετέβησαν οδικός στην Αυστρία και στο Φούσλι που βρίσκεται λίγο έξω από το Σάτσμπουργκ. Το κλίμα ήταν ευχάριστο, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να ξυπνήσουν νωρίς, καθώς το ραντεβού που τους είχε δώσει ο Γιώργος Δώνης ήταν για τις 7:20 το πρωί.

Ο τελευταίος που ενσωματώθηκε στην ομάδα, ήταν ο Νέιθαν Μπερνς, ο οποίος έφτασε στην Αθήνα το πρωί της Κυριακής. Πριν αναχωρήσει από την πατρίδα του, ο Αυστραλός επιθετικός μίλησε για τον αποκλεισμό του, από την Ολυμπιακή ομάδα. Δεν έδειξε να ανησυχεί ιδιαίτερα, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε έχει την ευκαιρία να αφοσιωθεί στην προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων».

Όταν ρωτήθηκε για το πώς εξέλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση του προπονητή του: "Πρέπει να βάλω όλα στην άκρη. Είναι το μοναδικό πράγμα που μπορώ να κάνω τώρα. Η μετεγγραφή μου στην ΑΕΚ θα μου δώσει την ευκαιρία να ξεχάσω τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πρέπει να κάνω καλή προετοιμασία και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες", είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα αναγνώρισε και τα θετικά που υπάρχουν από τον αποκλεισμό του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες: "Αν είχα πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα πήγαινα στην Αθήνα λίγο πριν ξεκινήσει η χρονιά. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαζόταν να περάσουν 8 μήνες μέχρι να καταφέρω να μπω στην πρώτη ομάδα. Τώρα μπορώ να κάνω κανονικά την προετοιμασία. Πρέπει να διώξω τα αρνητικά στοιχεία και να κρατήσω τα θετικά", ενώ μίλησε και για την απόφαση του προπονητή του: "Η απόφαση για τον Αρνι σίγουρα θα ήταν δύσκολη. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές και ξέρει τι κάνει".

# Παράλληλα δημοσιεύματα από την Αφρική ανέφεραν πως οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Τέκο Μοντίσε. Οι Ορλάντο Πάιρετς όμως δεν έκαναν δεκτή τη πρόταση των «κιτρινόμαυρων» για την παραχώρηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού, καθώς θεωρούν πως η αξία του είναι μεγαλύτερη από τα χρήματα που τους προσέφερε η Ένωση.

Πηγή : novasports.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-07-2008, 20:16:   #465
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Σκόκο: "Θέλω το πρωτάθλημα"



Για όλους και για όλα μίλησαν στο επίσημο περιοδικό της ΑΕΚ, ο Ιγκνάσιο Σκόκο και ο Νέιθαν Μπερνς. Αμφότεροι έθεσαν ως στόχο τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός τόνισε πως είναι έτοιμος να παραδοθεί στη φανέλα της Ένωσης. Ο Αυστραλός αποκάλυψε πως είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Ιγκνάσιο Σκόκο:

Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: "Εκπληρώνω το πρώτο μου όνειρο που ήταν να αγωνιστώ στην Ευρώπη και από την άλλη νιώθω ότι έχω την τύχη να παίξω σε ένα μεγάλο σύλλογο. Από εκεί και πέρα, εξαρτάται από μένα να πετύχω και τα υπόλοιπα όνειρα και στόχους που έχω. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες του κόσμου. Είμαι προετοιμασμένος, να τα δώσω όλα, να ιδρώσω, να παραδοθώ στη φανέλα. Έχω έρθει με την πρόθεση να παλέψω για τίτλους σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετάσχουμε. Η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ είναι ένα σημαντικό βήμα για μένα".

Για το πώς βίωσε την αναμονή της συμφωνίας: "Αυτό που προσπάθησα να κάνω ήταν να κρατηθώ στην άκρη, έτσι ώστε να μην με επηρεάσει και να μου κάνει κακό το όλο θέμα. Είχα πολύ άγχος, ρωτούσα το μάνατζέρ μου αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά προσπαθούσα να κρατήσω το μυαλό μου σε ό,τι έκανα εκείνη τη στιγμή και να μην ασχολούμαι πολύ. Σίγουρα δεν ήταν καθόλου εύκολο. Ρωτούσα συχνά για το τι γίνεται και όσο περνούσαν οι μέρες μέχρι να γίνει η πρώτη συνάντηση, το άγχος μεγάλωνε. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά"

Για τους στόχους του: "Σίγουρα ο πρώτος στόχος μου είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ξέρω ότι η ΑΕΚ έχει πολλά χρόνια να το καταφέρει. Επίσης, θέλω τη διάκριση στο Κύπελλο UEFA και σε ό,τι αφορά τις προσωπικές μου βλέψεις, θέλω να κληθώ στην εθνική ομάδα της χώρας μου. Το γεγονός ότι παίζω σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο βοηθάει σε αυτό, διότι κάνει να ανοίγουν κάποιες πόρτες για μένα. Επαναλαμβάνω ότι όλα εξαρτώνται από μένα".

Για το αγωνιστικό του στυλ: "Είμαι ένας επιθετικός, δίχως καθορισμένη θέση. Μπορώ να παίζω σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά αυτό που μου αρέσει πιο πολύ είναι να αγωνίζομαι ως δεκάρι. Μου αρέσει και να δημιουργώ προϋποθέσεις για γκολ παίρνοντας τη μπάλα από την άμυνα, αλλά και να σκοράρω. Δεν ήμουν και από τους πρώτους σκόρερ της προηγούμενης ομάδας μου, αλλά έχω σημειώσει αρκετά γκολ στην καριέρα μου".

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Νέιθαν Μπερνς:

Για το αν θεωρεί πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να κάνει το μεγάλο άλμα για την Ευρώπη...
"Ναι σίγουρα. Έπαιξα δύο χρόνια σε υψηλό επίπεδο στην Αυστραλία και η Ευρώπη είναι το επόμενο βήμα. Τους τελευταίους μήνες αναζητούσα μια ομάδα στην Ευρώπη και μετά από όλο αυτό το ψάξιμο, πλέον μπορώ να απολαύσω το ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ τα επόμενα τέσσερα χρόνια".

Για το αν η ΑΕΚ είναι το... σκαλοπάτι για να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη...
"Πάντα ήθελα να παίζω στην καλύτερη ομάδα. Τώρα με την ΑΕΚ θα έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο Κύπελλο UEFA. Όπου κι αν βρίσκεσαι, σημασία έχει να παίζεις καλά. Το μυαλό μου τώρα, είναι στο πως θα καταφέρω να καθιερωθώ στην ΑΕΚ. Για το μέλλον θα δούμε".

Για το αν είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας...
"Σίγουρα υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις. Όμως εγώ θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι που θα παίζω και θέλω να είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα".

Για το γεγονός ότι πολλοί τον συγκρίνουν ήδη με τον συμπατριώτη του Χάρι Κιούελ...
"Ο Χάρι αυτή τη στιγμή είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο και έχω να διανύσω πολύ δρόμο μέχρι να πετύχω κάτι από όσα έχει πετύχει εκείνος".

Για το ενδιαφέρον που είχαν δείξει κάποιες ευρωπαϊκές ομάδες, για την απόκτησή του...
"Είναι αλήθεια ότι κάποιες μεγάλες ομάδες ενδιαφέρθηκαν για μένα. Η Μπάγερν Μονάχου, η Λίβερπουλ και κάποιες άλλες αγγλικές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά πρέπει να είμαι ρεαλιστής σχετικά μ� αυτό. Η ΑΕΚ μου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στην Ευρώπη και νομίζω ότι έκανα τη σωστή επιλογή".

Για το ενδεχόμενο να χρειαστεί να περιμένει λίγο καιρό μέχρι να καθιερωθεί στην ΑΕΚ...
"Θα προπονηθώ σκληρά και θα περιμένω μέχρι να αρπάξω την ευκαιρία μου. Έχω τη δύναμη να το αντιμετωπίσω".

Πηγή : novasports.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to geodon For This Useful Post:
korn (12-07-2008)
Παλιά 24-07-2008, 03:32:   #466
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Τέλος ο Δέλλας



Παρελθόν για την ΑΕΚ αποτελεί ο Τραϊανός Δέλλας από το πρωί της Τετάρτης (23/7). Ο διεθνής αμυντικός συμφώνησε να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τους "κιτρινόμαυρους", αναζητώντας νέο σταθμό στην καριέρα του μετά από τρία χρόνια.

Μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να ακολουθήσει το δρόμο του Νίκου Λυμπερόπουλο (που πλέον ανήκει στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης) και να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας.

Ο Δέλλας είχε συναντήσεις τις τελευταίες μέρες με τους διοικούντες τον σύλλογο με στόχο να συζητήσει ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του και αναπροσαρμογής των απολαβών, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν βρήκε σύμφωνους τους ανθρώπους της ομάδας και αποφασίστηκε ότι καλύτερη λύση είναι το "διαζύγιο".

Με την απόκτηση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και την συνεχή αγωνιστικό πρόοδο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, καθώς και την παρουσία των Ζεράλδο Αλβες και Γιώργου Αλεξόπουλου, ο συναγωνισμός στο χώρο του κέντρου της άμυνας αυξήθηκε κατακόρυφα για τον 32χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος πλέον βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με συγκεκριμένη ομάδα του εξωτερικού.

Ο Δέλλας αποχωρεί από την Ενωση μετά από τρεις σεζόν στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα, όπου συνολικά είχε 64 παιχνίδια (45 πρωτάθλημα, 7 κύπελλο, 12 Ευρώπη) και 3 γκολ (όλα στο πρωτάθλημα).

Η σχετική ανακοίνωση

"H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Tραϊανό Δέλλα. Η διοίκηση της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή για την σημαντική προσφορά του στα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και να του ευχηθεί καλή συνέχεια στη μεγάλη καριέρα του".

Πηγή : contra.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-07-2008, 02:48:   #467
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Νίκησε την Μπούρσασπορ, έχασε Αλβες



Με τον Ριβάλντο να βρίσκει στόχο από τα 11 βήματα στο 58', η ΑΕΚ επικράτησε της Μπούρσασπορ με 1-0 σε φιλικό παιχνίδι που ου διεξήχθη στο Λέογκανγκ της Αυστρίας. Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να χαμογελά για την εμφάνιση και τη νίκη, καθώς τραυματίστηκε ο Ζεράλδο Αλβες.

Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο, ο αμυντικός της Ένωσης θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 8 εβδομάδες. «Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Ζεράλδο Άλβες τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με την Μπούρσασπορ. Ο ποδοσφαιριστής μετέβη αμέσως σε διαγνωστικό κέντρο όπου υποβλήθηκε σε ακτινογραφία, η οποία έδειξε εκτεταμένη ρήξη συνδέσμου αριστερής ποδοκνημικής και αποσπαστικό κάταγμα του έξω φύματος του αστραγάλου. Τοποθετήθηκε γυψονάρθηκας ακινητοποίησης και το μέλος θα παραμείνει ανυψωμένο για λίγες ημέρες ενώ παράλληλα θα υποβάλλεται σε αντιφλεγμονώδη και αντιοιδηματική αγωγή. Η αποχή του υπολογίζεται σε έξι με οκτώ εβδομάδες».

ΑΕΚ: Σάχα, Παπασταθόπουλος, Ζεράλδο Αλβες (53' Αλεξόπουλος), Κουτρουμάνος (79' Γεωργέας), Χουανφράν (57' Πέρες), Ενσαλίβα (46' Ταχτσίδης), Πλιάτσικας (46' Ριβάλντο), Κονέ (79' Γκέντσογλου), Μπερνς (62' Ζορμπάς), Σκόκο (46' Λαγός), Μπλάνκο (79' Παυλής).

Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί και τυπικά η απόκτηση του Χουανφράν. «Ο ποδοσφαιριστής Juan Francisco Garcia Garcia υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων. Ο Ισπανός αμυντικός (15/7/1976) δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της απόκτησης του: «Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές, έχουμε έναν προπονητή που του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, του αρέσει πολύ να παίζουμε με πάσες και οι εντυπώσεις μου από την ομάδα είναι πολύ θετικές. Το κίνητρο μου είναι η επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας να με εντάξουν στο δυναμικό της, θέλω να κατακτήσω τίτλους γιατί η ΑΕΚ έχει πολλά χρόνια να κατακτήσει και εγώ είμαι εδώ για να κερδίσω τουλάχιστον έναν τίτλο».

Ο Χουναφράν γεννήθηκε στην πόλη Βαλένθια της Ισπανίας, είναι 11 φορές διεθνής με την Εθνική Ισπανίας και έχει αγωνιστεί στις: Λεβάντε, Βαλένθια, Θέλτα Βίγο, Μπεσίκτας, Άγιαξ και Σαραγόσα.

Τέλος την Πέμπτη αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα μετεγγραφικά ζητήματα της ομάδας. Εκπνέει η προθεσμία της συμφωνία Κυργιάκου-Νικολαΐδη, ενώ όλα δείχνουν ότι ο Άγγελος Μπασινάς θα απαντήσει θετικά στην πρόταση της Ένωσης. Όσο για τον Παπασταθόπουλο, η Τζένοα εξακολουθεί να είναι το μεγάλο φαβορί για να τον αποκτήσει, με τον Αγιαξ να ακολουθεί.

Πηγή : novasports.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-08-2008, 02:39:   #468
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Πρώτη γεύση από ΑΕΚ πήραν Μπασινάς και Κυργιάκος



Προτού οι δύο παίκτες ενσωματωθούν στο πρόγραμμα προετοιμασίας με τη νέα τους ομάδα, πήραν μια γεύση από το φιλικό με τους Ιταλούς, ενώ είχαν εγκάρδιο χαιρετισμό με όλους τους νέους συμπαίκτες τους και δη τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Δώνη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έδειξαν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, όπως θα δείτε από τις σχετικές φωτογραφίες, ενώ στα "πηγαδάκια" δεν έκρυψαν την ανυπομονησία τους να αρχίσουν προετοιμασία με τη νέα τους ομάδα. Στις συζητήσεις δεν έλειψαν και τα σχόλια για την κλήρωση της ΑΕΚ στο κύπελλο UEFA.


Πηγή : contra.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας



Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:05:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam