Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΝΕΑ ΓΙΑ ΞΑΝΘΗ

This is a discussion on ΝΕΑ ΓΙΑ ΞΑΝΘΗ within the ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ forums, part of the ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ category; Ξάνθη-Καλαμαριά 0-0 Μετά από ένα πολύ κακό παιχνίδι -με οκτώ κίτρινες κάρτες- που θα ξεχαστεί σύντομα, Ξάνθη και Καλαμαριά αναδείχθηκαν ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-01-2007, 23:43:   #71
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Ξάνθη-Καλαμαριά 0-0

Μετά από ένα πολύ κακό παιχνίδι -με οκτώ κίτρινες κάρτες- που θα ξεχαστεί σύντομα, Ξάνθη και Καλαμαριά αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, αποτέλεσμα που σίγουρα δεν ικανοποιεί καμία από τις δυο ομάδες. Οι ακρίτες επειδή προβλημάτισαν για μια ακόμα φορά με την απόδοση τους, συνεχίζοντας να αγνοούν τη νίκη με τον Σάββα Κωφίδη στον πάγκο τους, ενώ οι Πόντιοι γιατί θα μπορούσαν να είχαν πάρει το "τρίποντο" αν δεν ήταν το δοκάρι του Ορφανού στο 89ο λεπτό. Πάντως, διατηρήθηκε το αήττητο των Πηαγδίων, που επεκτάθηκε στα 35 ματς. Κωφίδης: "Αντιμετωπίζουμε επιθετικό πρόβλημα".

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ: Θέμα εκατοστών... Αν ο Δημήτρης Ορφανός δεν είχε αστοχήσει στην φάση του 89ου λεπτού, όταν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, μετά από "κόντρα" της Καλαμαριάς, σίγουρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά τώρα, καθώς θα ήταν εξαιρετικά απίθανο να προλάβαινε η Ξάνθη να "επιστρέψει" στο παιχνίδι, ισοφαρίζοντας σε 1-1 μέσα σε τρία λεπτά. Με τα αν, όμως, δεν κάνουμε πραγματικότητες και έτσι διατηρήθηκε αυτό το άγευστο και άχρωμο 0-0...

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο πρώτο ημίχρονο οι ακρίτες εμφάνισαν πρόβλημα στην επιθετική τους λειτουργία και πιο συγκεκριμένα την ανάπτυξη που είχαν. Το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους αλλά και πως έκαναν ευκαιρίες μόνο με τον Λαμπριάκο, που ήταν η... όαση τους, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Παράλληλα, στα αμυντικά τους καθήκοντα παρουσιάστηκαν "προβληματικοί" στις γρήγορες επιθέσεις που έκανα οι αντίπαλοί τους, αλλά τελικά δεν το πλήρωσαν καθώς όποτε χρειάστηκε να επέμβει ο Μάλαρτζ, το έκανε με επιτυχία. Πάντως, το γκολ που θα ήθελαν να είχαν σημειώσει, δεν ήρθε ποτέ.

Από την άλλη πλευρά οι Πόντιοι αν και είχαν -σε θεωρητικό τουλάχιστον επίπεδο- πολλά αμυντικά προβλήματα, λόγω των απουσιών, εντούτοις αυτά δεν φάνηκαν σχεδόν καθόλου. Η αλληλοκάλυψη των παικτών τους και η τακτική των ξαφνικών αντεπιθέσεων τους βοήθησε όχι μόνο να μην κινδυνεύσουν ουσιαστικά, αλλά αντιθέτως να έχουν και καλύτερες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Παρουσιάστηκαν πιο κινητικοί, είχαν περισσότερο πάθος και με την κατοχή της μπάλας δική τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, πέτυχαν τον στόχο τους, που ήταν να μην δεχθούν κάποιο γρήγορο γκολ.

Στην επανάληψη, η Skoda δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στα προβλήματα της, παρά τις αλλαγές του Κωφίδη, αφού οι διάδρομοι προς την αντίπαλη εστία παρέμειναν κλειστοί και το μυαλό των ποδοσφαιριστών της... θολωμένο. Πάντως, από το 75ο λεπτό και ύστερα, βελτίωσε κάπως την εικόνα της, προσπαθώντας και πετυχαίνοντας να αυξήσει την πίεση της, χωρίς βέβαια να αλλάξει κάτι θεαματικά. Μέχρι που φτάσαμε στο τελευταίο 10λεπτο, όταν έχασε δυο διαδοχικές, πανομοιότυπες ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ που επιζητούσε και να πάρει τη νίκη, ενδεικτικό του άγχους που υπήρχε. Φυσικά τον ρόλο τους έπαιξαν και οι σωστές αντιδράσεις του Κόβατς, με αποτέλεσμα να έρθει η έβδομη εντός έδρας ισοπαλία φέτος.

Όσο για τον Απόλλωνα, αφού είδε ότι το ματς πήγαινε στα μέτρα πρόσεξε ακόμα περισσότερο την άμυνα του και είναι χαρακτηριστικο ότι, σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, έκανε αισθητή την παρουσία του στα καρέ του Μάλαρτζ μόνο μια φορά. Ακόμα και αυτή, όμως, θα ήταν αρκετή για να φύγει από την Θράκη με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του, αν ο Ορφανός ήταν πιο τυχερός αλλά και ψύχραιμος, στην επέλασή του προς το αντίπαλο τέρμα. Ωστόσο, για κακή του τύχη, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και έτσι ο Μάκης Κατσαβάκης, που χειρίστηκε σωστά το ματς παρά τις πολλές απουσίες της ομάδας του, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το colpo grosso, αρκούμενος στον ένα βαθμό.

Ο MVP: Φύλακας άγγελος από την Σλοβακία... Ο Πάβελ Κόβατς ήταν καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα σταθερός, αφού σε όσες περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβει το έκανε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Ο 32χρονος πορτιέρο ήταν ο βασικός υπεύθυνος για την διατήρηση του αήττητου της Καλαμαριάς για δεύτερο σερί ματς, αλλά και του μηδέν παθητικού, καθώς στα 10 τελευταία λεπτά έκανε δυο σωτήριες αποκρούσεις, στην 19η φετινή συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι είναι από τους σταθερότερους παίκτες στη θέση του.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ: Καθένας με τον πόνο του... Ο Απόλλωνας αποδεικνύεται σε κακό δάιμονα του Σάββα Κωφίδη, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι του με τον Ηρακλή, στις 5 Νοεμβρίου του 2006, είχε γνωρίσει την ήττα με 2-1, ενώ μετά και το σημερινό 0-0 διατηρήθηκε η παράδοση που τον θέλει να μην έχει κάνει ποτέ νίκη με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι έκαναν την τρίτη διαδοχική τους ισοπαλία χωρίς γκολ, ενώμ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν αήττητοι για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα πρωταθλήματος, διατηρώντας το μηδέν παθητικό. Πάντως, η τελευταία τους νίκη στα Πηγάδια ήταν την περίοδο 1993/94, αφού στα επόμενα πέντε -συμπεριλαμβανομένου και του σημερινού- ματς ουδέποτε κέρδισαν.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ: Ένας Σταύρος δεν φέρνει την άνοιξη... Ο Λαμπριάκος ήταν πάντα μέσα στις, λιγοστές πάντως, επικίνδυνες καταστάσεις που δημιούργησε η Ξάνθη και έδειξε την περισσότερη διάθεση για να πετύχει ένα γκολ. Δεν τα κατάφερε, όμως, ούτε με το κεφάλι, αλλά ούτε και με σουτ, ωστόσο, σίγουρα ήταν μαζί με τον Αρκάντιους Μάλαρτζ οι δυο μοναδικοί διακριθέντες για την ομάδα τους, αφού προσπάθησε να την βοηθήσει να πάρει τη νίκη, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος. Από την άλλη πλευρά, ο Κόβατς ήταν πάρα πολύ καλός, είχε πολύ σωστές επεμβάσεις και με βάση την συνολική εικόνα των δυο ομάδων, θα ήταν άδικο να μην φύγει η Καλαμαριά με τον ένα βαθμό στις αποσκευές της, όπως και έγινε τελικά. Σίγουρα, πάντως, το θέμα που είδαν οι περίπου 3.000 οπαδοί θα το ξεχάσουν πολύ σύντομα.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Σάββας Κωφίδης: "Προσπαθήσαμε να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις τόσο από τις πλευρές, όσο και από τον κεντρικό άξονα. Δεν είχαμε σωστές επιλογές στην τελική πάσα, είχαμε λάθος τοποθετήσεις και λάθος τελειώματα στις επιθετικές μας προσπάθειες. Εκεί νομίζω ότι κρίθηκε το παιχνίδι. Οπως βλέπετε η ομάδα αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα από την αρχή της χρονιάς κάτι που φαίνεται και από τα τέρματα που έχουμε πετύχει. Το ξέρουμε και θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση έστω της τελευταίας στιγμής".

Μάκης Κατσαβάκης: "Ήρθαμε με πάρα πολλά προβλήματα. Παρόλα αυτά κάναμε μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια απέναντι σ'ένα αντίπαλο που είχε ανάγκη από τους τρεις βαθμούς της νίκης, όπως και εμείς άλλωστε. Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε τελειώσει καλύτερα για εμάς αλλά θα μπορούσε και να είχε χαθεί. Δεν πειράζει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Θα παρακαλέσω θερμά τους διαιτητές να δείχνουν μεγαλύτερη ευαισθησία στις μικρότερες ομάδες. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κατεβάζουμε εντεκάδες ανάγκης".

Ξάνθη (Σάββας Κωφίδης): Μάλαρτζ, Αντζας, Μαχράτζε, Κοντοδήμος, Κωστούλας, Φλίσκας, Μεσέρα (Σονκό 76'), Λαμπριάκος, Γκαρθία (Μάνσο 52'), Γαρπόζης (Μπαϊκαρά 38'), Κιντάνα.

Καλαμαριά (Μάκης Κατσαβάκης): Κόβατς, Γαλανόπουλος, Παπαδόπουλος, Κόλτσης, Φυτανίδης, Βέλα Τζούνιορ, Ορφανός, Φαβάλι (Γαϊδαρτζής 65'), Μπούσι, Σαμουηλίδης, Περόνε.

ΞΑΝΘΗ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

ΣΚΟΡ: 0-0
ΓΚΟΛ: -
ΚΑΡΤΕΣ: Λαμπριάκος 13', Άντζας 92'-Βέλα Τζούνιορ 7', Παπαδόπουλος 23', Περόνε 57', Σαμουηλίδης 60', Γαϊδαρτζής 71', Ορφανός 74'

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Παλιά 30-01-2007, 00:10:   #72
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Νέα αρχή με Ηλυσιακό

Το παιχνίδι με την Καλαμαριά ανήκει στο παρελθόν για την Ξάνθη, που στρέφει, πλέον, την προσοχή της στο κύπελλο και την ρεβάνς με τον Ηλυσιακό, στην οποία αρκεί και... ήττα για πρόκριση, αλλά άπαντες την βλέπουν ως ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα. Ο Σάββας Κωφίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γαρπόζη που τραυματίστηκε χθες, ενώ Ζουέλα και Ουεντραόγκο έκαναν αποθεραπεία σήμερα.

Ανασύνταξη μέσω... Ηλυσιακού

Μια ακόμα εντός έδρας ισοπαλία, αυτή την φορά κόντρα στον Απόλλωνα, περιελάμβανε το... Κυριακάτικο μενού για την ακριτική ομάδα. Φυσικά, το εν λόγω αποτέλεσμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό αλλά ούτε και το επιθυμητό ωστόσο, οι συνεχόμενες υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο, δεν αφήνουν περιθώρια για... μεμψιμοιρία.

Άλλωστε, την Τετάρτη υπάρχει ο επαναληπτικός αγώνας του κυπέλλου, με αντίπαλο τον Ηλυσιακό και άπαντες παρουσιάζονται αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν μια νέα αρχή αλλά και να πετύχουν την νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση στους ημιτελικούς του θεσμού. Άσχετα αν αυτή θα έρθει ακόμα και με ήττα, με σκορ 1-0, γεγονός που δεν θέλει ούτε να... σκέφτεται ο Σάββας Κωφίδης.

Η εν λόγω αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 16:00 ενώ τα εισιτήρια τιμώνται 8 και 10 ευρώ. Ως γνωστόν, η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων είχε λήξει με νίκη με σκορ 2-0 για την Ξάνθη, χάρη στα γκολ των Σταύρου Λαμπριάκου και Αλέξη Γαρπόζη.

Νοκ άουτ ο Γαρπόζης!

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία της Skoda για αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε με απογευματινή προπόνηση, η οποία έλαβε χώρα στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, χωρίς να προκύψουν απρόοπτα προβλήματα για τον Κωφίδη.

Πάντως, ο 46χρονος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του τον Γαρπόζή, που ήταν ο άτυχος χθες, καθώς υπέστη κάκωση τετρακεφάλου και από αύριο αναμένεται να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας. Αντιθέτως, ο Ραχίμ Ουεντραόγκο συνέχισε και την Δευτέρα την αποθεραπεία του, όπως και ο Φρανσίσκο Ζουέλα, του οποίου πάντως η κατάσταση παρουσιάζει βελτίωση.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-01-2007, 22:31:   #73
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή

Το υπέρ της 2-0 του πρώτου αγώνα θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί η Ξάνθη στον επαναληπτικό του κυπέλλου απέναντι στον Ηλυσιακό, στα Πηγάδια και έτσι ο Σάββας Κωφίδης έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει νεαρούς ποδοσφαιριστές σε αυτό το ματς Κυπέλλου, όπως οι Γιαντσέλης και Ριζογιάννης.
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-01-2007, 22:38:   #74
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Ξανά ο Σάλας στο προσκήνιο

Τις προηγούμενες ημέρες είχε αναπτυχθεί το σενάριο που ήθελε την ομάδα της Ξάνθης να κηνυγά τον Μαρσέλο Σάλας αλλά εν τέλει το θέμα δεν εξελίχθηκε. Το ενδιαφέρον των Ακριτών ωστόσο δεν φαίνεται να "έσβησε" καθώς φήμες κάνουν λόγο πως οι συζητήσεις για ενδεχόμενη συνεργασία της Ξάνθης με τον Χιλιανό άρχισαν ξανά και δεν αποκλείεται η ανακοίνωσή απόκτησής του να γίνει γνωστή λίγο πριν ή λίγο μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ηλυσιακό.

Την Τετάρτη (31/1), όπως όλα δείχνουν, η Ξάνθη θα μπορέσει να προκριθεί στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας αφού το 2-0 με το οποίο κέρδισε στον πρώτο αγώνα τον Ηλυσιακό είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί. Το κλίμα θα είναι γιορτινό και ίσως για αυτό ο μεγαλομέτοχος της ομάδας να διαλέξει αυτό το παιχνίδι προκειμένου να ανακοινωθεί η απόκτηση του Μαρσέλο Σάλας.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν και τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί στην ακριτική πόλη και ίσως ο Πανόπουλος να διαλέξει αυτό το παιχνίδι και μάλιστα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ώστε να ανακοινώσει τον στράικερ που αναζητά η Ξάνθη.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-01-2007, 14:38:   #75
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Εκπληξη Κωφίδη με Ολισαντέμπε

Ο Εμμάνουελ Ολιζαντέμπε... Η προετοιμασία της Σκόντα Ξάνθης για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ηλυσιακό, ολοκληρώθηκε. Ο Σάββας Κωφίδης επεφύλαξε έκπληξη κατά την ανακοίνωση της αποστολής, καθώς στην 19άδα συμπεριέλαβε και τον Εμάνουελ Ολισαντέμπε, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό ήταν... παροπλισμένος.

Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς μόνο οι τραυματίες, Παπαδημητρίου και Ουεντραόγκο δεν είναι στην διάθεσή του. Φυσικά δεν υπολογίζεται και ο Πιζανόφσκι.

Οι παίκτες που επέλεξε για τον αγώνα της Τετάρτης είναι οι: Μάλαρζ, Αντζας, Σονκό, Βίζιο, Λαμπριάκος, Μαχράτζε, Μπάρκογλου, Φλίσκας, Μάνσο, Κωστούλας, Ντελγκάδο, Μπαϊκαρά, Βρύζας, Καζάκης, Ολισαντέμπε, Γκαρσία, Κόσογλου, Γιαντσέλης και Ριζογιάννης.

Πηγή : supersport.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-02-2007, 21:42:   #76
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Ποιο κύπελλο; Πρωτάθλημα...

Μπορεί η Ξάνθη να έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση του εγχώριου κυπέλλου, ωστόσο, ουδείς ασχολείται με αυτήν. Αντιθέτως, το μυαλό όλων είναι στο ματς με τον Άρη, για το πρωτάθλημα. "Τώρα κοιτάμε την συνάντηση με τον Άρη για το πρωτάθλημα και δεν μας ενδιαφέρει άλλο το κύπελλο. Θα έρθει και η ώρα του", τόνισε χαρακτηριστικά ο Καζάκης. Παραμένουν αμφίβολοι οι Ζουέλα και Ουεντραόγκο.

Καζάκης: Θα έρθει η ώρα του

Η ακριτική ομάδα κατάφερε χθες να "σφραγίσει" το εισιτήριο της για την τετράδα του ελληνικού κυπέλλου, μετά τη νέα νίκη της, αυτή την φορά με σκορ 1-0, απέναντι στον Ηλυσιακό. Εκεί, όμως, που θα περίμενε κανείς να επικρατεί πανηγυρικό κλίμα στις τάξεις της, διαπιστώνει ότι το μυαλό όλων είναι στραμένο στο επόμενο παιχνίδι, για το πρωτάθλημα, κόντρα στους "κιτρινόμαυρους".

"Τώρα κοιτάμε την συνάντηση με τον Άρη για το πρωτάθλημα και δεν μας ενδιαφέρει άλλο το κύπελλο. Θα έρθει και η ώρα του", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βλάσσης Καζάκης θέλοντας να αποτυπώσει πλήρως το κλίμα που υπάρχει. Όσο για την πρόκριση της ομάδας του; "Μπορεί οι εμφανίσεις μας στα δύο παιχνίδια να μην ήταν εντυπωσιακές αλλά πήραμε την πρόκριση πετυχαίνοντας δύο νίκες. Βρισκόμαστε στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος για ακόμη μια χρονιά και αυτό έχει σημασία", πρόσθεσε.

Ο νεαρός επιθετικός της Skoda μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους που υπάρχουν. "Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά ως τώρα δεν έχει γίνει εφικτό. Έχουμε καλά διαστήματα αλλά χρειάζεται περισσότερη δουλεία από όλους μας ώστε αυτό που κάνουμε να έχει διάρκεια", συμπλήρωσε.

Τα... γνωστά προβλήματα

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Ξάνθη συνεχίζει την προετοιμασία της για το ματς με τους Θεσσαλονικείς με τον Σάββα Κωφίδη να αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών, που αφοορύν τους Αλέξανδρο Γαρπόζη, Φρανσίσκο Ζουέλα και Ραχίμ Ουεντραόγκο.

Ο πρώτος έχει τεθεί ουσιαστικά νοκ άουτ, ενώ οι άλλοι δυο κάνουν αγώνα δρόμου για να μπορέσουν να τεθούν στην διάθεσή του προπονητή τους και ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας. Άλλωστε, δεν θα πρέπεινα ξεχνάμε ότι το εν λόγω παιχνίδι είναι ιδιαίτερο σημαντικό τόσο για τον Κωφίδη, που θέλει να σημειώσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα για το 2007, όσο και την ίδια την ομάδα, η οποία θα μπλέξει σε περιπέτειες, αν δεν πάρει τους τρεις βαθμούς.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-02-2007, 20:29:   #77
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Βιντεοθεραπεία στην Σκόντα Ξάνθη

Ο τεχνικός της Ξάνθης, Σάββας Κωφίδης Ο Σάββας Κωφίδης προπόνησε τους παίκτες του την Παρασκευή και στη συνέχεια η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Αρη συνεχίστηκε με βιντεοθεραπεία. Οι παίκτες της ακριτικής ομάδας είχαν την ευκαιρία να δουν τους αντιπάλους τους, προκειμένου να παρουσιαστούν "διαβασμένοι" την Κυριακή.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Ραχίμ Ουαντρεαόγκο προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίχτες δείχνοντας πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στην διάθεση του προπονητή του, μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε για περίπου 20 μέρες εκτός μάχης. Αντίθετα ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Αλέξη Γαρπόζη, κάτι που θα αποφασιστεί τελικά στην προπόνηση του Σαββάτου ενώ ο Φρανσίσκο Ζουέλα αναμένεται από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Στο μεταξύ, ο Πιετρ Πιζανόφσκι έμεινε ελεύεθερος για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της πατρίδας του, με τον όρο όμως ότι αυτή δεν θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία, αλλά σε χαμηλότερη. Ελεύθερος έμεινε και ο Νίκος Δαβουρλής, αλλά και ο Γαλάνης, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Πηγή : supersport.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-2007, 22:09:   #78
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Με Γαρπόζη στην αποστολή

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης με ένα ευχάριστο νέο για τον Σάββα Κωφίδη. Ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Αλέξη Γαρπόζη να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις που αισθανόταν με συνέπεια να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τον Αρη. Έτσι, ο προπονητής των ακριτών αναμένεται να παρατάξει τη καλύτερη ενδεκάδα με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Χωρίς προβλήματα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη η Ξάνθη. Ο Αλέξης Γαρπόζης έλαβε μέρος στην τελευταία προπόνηση χωρίς να παραπονεθεί για ενοχλήσεις και ο Σάββας Κωφίδης τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Εκτός από τον Γαρπόζη κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι και ο Ραχιμ Ουαντρεαόγκο που μετά την προπόνηση της Παρασκευής έβγαλε και το Σάββατο τις ασκήσεις χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης (3/2), ο Σάββας Κωφίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδσφαιριστών που θα απαρτίζουν την αποστολή. Αυτοί είναι οι: Μάλαρζ, Άντζας, Σονκό, Βίζιο, Κοντοδήμος, Μαχράτζε, Ουαντρεαόγκο, Φλίσκας, Γαρπόζς, Μάνσο, Κιντάνα, Κωστούλας, Ντελγκάδο, Μπαικαρά, Βρύζας, Καζάκης, Ολισαντέμπε και Κόσογλου.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-02-2007, 22:29:   #79
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Τρίτη διαδοχική νίκη με Ερνάντεθ

Ο Νασιμέντο μονομαχεί με τον Αντζα Την 3η διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα με τον Κίκε Ερνάντεθ στον πάγκο, πήρε ο Αρης που επικράτησε της Σκόντα Ξάνθης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με 1-0. Ο Κουλουχέρης πέτυχε το "χρυσό" γκολ για τους "κιτρινόμαυρους" ενώ οι Ακρίτες είχαν μεγάλη ευκαιρία στην εκπονή με τον Αντζα...

O Aρης ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο μέρος όμως οι επιθετικές του προσπάθειες, είτε με τον Κόκε, είτε με τον Κόστα, σταματούσαν πάνω στον Μάλαρζ, που πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις. Η Ξάνθη όμως ήταν αυτή που έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του 45λεπτου, όταν σε μια ταχύτατη αντεπίθεση της, ο Καζάκης βρέθηκε απέναντι από τον Χαλκιά, σημάδεψε όμως το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα του αρη.


Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι πιεστικοί και στην επανάληψη, χωρίς όμως να μπορούνε να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Η "λύτρωση" ήρθε στο 80', με δράστη τον Κουλουχέρη. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ο Σάββας Κωφίδης τα έπαιξε όλα για όλα, ρίχνοντας στον αγωνιστικό χώρο Ντελγκάδο και Ολισαντέμπε όμως ένας αμυντικός ήταν αυτός που λίγο έλλειψε να κάνει τη ζημιά στους Θεσσαλονικείς. Ο Αντζας στην εκπνοή, έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και υποχρέωσε τον Χαλκιά στην απόκρουση του αγώνα. Ετσι το 1-0 παρέμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα με τον Αρη να φτάνει στην 3η διαδοχική του νίκη με τον Κίκε Ερνάντεθ στον πάγκο ενώ αντίθετα η Ξανθη παρέμεινε χωρίς "τρίποντο", έχοντας στην τεχνική ηγεσία της τον Σάββα Κωφίδη.


Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Διαιτητής: Παπασταμάτης (Αθήνα)

Αρης (Κίκε Ερνάντεθ): Χαλκιάς, Κοίρα, Βανγκελί (68' Τίνγκα), Παπαδόπουλος, Κουλουχέρης, Νάτσο Γκαρσία, Νεμπεγλέρας, Χαβίτο, Νασιμέντο (46' Γιόναν Γκαρσία), Πάουλο Κόστα (82' Παλαφουέλος), Κόκε

Σκόντα Ξάνθη (Σάββας Κωφίδης): Μάλαρζ, Μαχράτζε, Αντζας, Κωστούλας, Κοντοδήμος, Φλίσκας, Ουεντραόγκο (73' Κιντάνα), Μάνσο (89' Ντελγκάδο), Σονκό (87' Ολισαντέμπε), Γαρπόζης, Καζάκης.

Πηγή : supersport.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-02-2007, 15:33:   #80
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Ανησυχία και... στήριξη

Έντονος είναι ο προβληματισμός στις τάξεις της Ξάνθης, μετά τη νέα ήττα αυτή την φορά από τον Άρη, με αποτέλεσμα το ματς με τη Λάρισα να θεωρείται... τελικός. Πάντως, ο Χρήστος Πανόπουλος συνεχίζει να στηρίζει τον Σάββα Κωφίδη και τους παίκτες, τους οποίους "ντόπαρε" ψυχολογικά σήμερα. Νέο πρόβλημα με Ουεντραόγκο, επιστρέφουν Λαμπριάκος και Μεσέρα.

Περιμένοντας τον... τελικό

Απογοήτευση και προβληματισμός... Αυτά είναι τα δυο κυρίαρχα συναισθήματα που επικρατούν στο "στρατόπεδο" των ακριτών, μια ημέρα μετά τη νέα "γκέλα" και την ήττα στην Θεσσαλονίκη από τους "κιτρινόμαυρους". Ο λόγος, προφανής και δεν είναι άλλος από το ότι δεν ξεκόλλησαν από τις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας, με αποτέλεσμα ο υποβιβασμός να είναι πιο ορατός από ποτέ.

Πέραν από τις κακές εμφανίσεις του τελευταίου καιρού και το γεγονός ότι ο Σάββας Κωφίδης έχει τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες στο διάστημα που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία, το μεγαλύτερο "αγκάθι" είναι η δυσκολία που αντιμετωπίζει η ομάδα στην επίτευξη του γκολ. Μοιραία, ακούγονται ήδη... μουρμούρες για τον έμπειρο τεχνικό.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο προσεχής αγώνας με αντίπαλο την ΑΕΛ, στα Πηγάδια, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κριτήριο για το μέλλον, ενώ κάθε άλλο παρά υπερβολή θα ήταν αν έλεγε κανείς ότι αντιμετωπίζεται απ' όλους ως... τελικός, με τη νίκη να είναι μονόδρομος.

Στήριξη από Πανόπουλο!

Από εκεί και πέρα, όμως, φαίνεται ότι στην παρούσα φάση και μέχρι την διεξαγωγή του ματς με την Λάρισα, ο Χρήστος Πανόπουλος επιθυμεί να διασφαλίσει την απαραίτητη ηρεμία στις τάξεις της Ξάνθης, προκειμένου να έρθει το πολυπόθητο αποτέλεσμα και να υπάρξει μια καλύτερη συνέχεια.

Μάλιστα, σήμερα, φρόντισε να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του, μέσω των λεγόμενών του προς αυτούς. "Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνισή σας και αν συνεχίσετε με το ίδιο πάθος μπορείτε να ανακάμψετε. Στο ματς με τη Λάρισα πρέπει να δείξετε αφοσίωση για τη νίκη η οποία αποτελεί μονόδρομο", είπε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της Skoda.

Παράλληλα, τόσο ο ίδιος όσο και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Σαμαράς, φέρονται να συνεχίζουν να στηρίζουν τον Κωφίδη, περιμένοντας βέβαια και καλύτερα αποτελέσματα και μάλιστα... άμεσα.

Πρόβλημα με έναν, επιστρέφουν δυο...

Τέλος, αναφορικά με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ραχίμ Ουεντραόγκο έφυγε χθες απο το "Κλεάνθης Βικελίδης" με... σουβενίρ ένα τράβηγμα, εξ ου και η αλλαγή του, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να είναι αμφίβολη. Αντιθέτως, ο Φρανίσκο Ζούελα ανέβασε ρυθμούς σημερα και λογικά θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Στα ευχάριστα για τον 46χρονο προπονητή συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Σταύρο Λαμπριάκο όσο και τον Μαριάνο Μεσέρα, καθώς αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές εξέτισαν τις ποινές τους και συμπεριλαμβάνονται ξανά στα πλάνα του.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΞΑΝΘΗ geodon ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 10 17-10-2011 02:00:
Τρίποντο με ανατροπή για την Ξάνθη LATEAM RSS NEWS 0 25-10-2009 22:00:
SKODA Ξάνθη Καβάλα 2- 1 LATEAM RSS NEWS 0 25-10-2009 21:08:
ΞΑΝΘΗ geodon ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 3 09-12-2008 18:02:
Φωτιές σε Ξάνθη και Γύθειο LATEAM RSS NEWS 0 23-08-2008 17:54:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:18:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam