Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΡΗ

This is a discussion on ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΡΗ within the ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ forums, part of the ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ category; [right:2002b598c0]http://www.sportime.gr/images//podosfairo/a_ethniki/aris/papazoglou-pan.jpg[/right:2002b598c0] «Δεν πρέπει να απελπιστώ»… Από τον… παράδεισο της Πέμπτης με τα δύο γκολ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ο Θανάσης ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-11-2007, 15:20:   #211
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

[right:2002b598c0]http://www.sportime.gr/images//podosfairo/a_ethniki/aris/papazoglou-pan.jpg[/right:2002b598c0]
«Δεν πρέπει να απελπιστώ»…

Από τον… παράδεισο της Πέμπτης με τα δύο γκολ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ο Θανάσης Παπάζογλου βρέθηκε ξαφνικά στην… κόλαση του σοβαρού τραυματισμού που θα τον αφήσει ουσιαστικά εκτός για την υπόλοιπη σεζόν. Ο επιθετικός του Αρη, μίλησε στον Sportime FM 89,2 και την εκπομπή, «Σφήνες» με τον Άγγελο Μενδρινό, και αναφέρθηκε στο ατυχές γεγονός του αγώνα με τον Ατρόμητο, λέγοντας πως αυτό που πρέπει να κάνει είναι να μην απελπιστεί από τον τραυματισμό του. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα όσα πέτυχε τις τελευταίες μέρες και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία του φετινού Άρη.

«Πιστεύω πως ότι και να συμβαίνει στην ζωή δεν πρέπει να απελπίζεσαι. Από την μία μέρα στην άλλη μου έδωσαν πολλά και μου τα πήραν πίσω. Θέλω να γυρίσω γερός και να καταφέρω να τα ξανακερδίσω.

Νομίζω ότι αυτό που έχει κάνει ο Άρης το αναγνωρίζει όλη η Ελλάδα και όχι μόνο οι οπαδοί του. Έχει δείξει και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Έχει πολύ καλό προπονητή και ομάδα και παίζει καταπληκτικά.

Για μένα να κάνει μία τέτοια δήλωση ένας τόσο μεγάλος προπονητής, σημαίνει πάρα πολλά. Δείχνει ότι στενοχωρήθηκε πολύ με τον τραυματισμό μου, όπως και όλοι μέσα στην ομάδα. Τον ευχαριστώ πολύ γι αυτά τα λόγια του.

Εκείνη την στιγμή δεν είχα καταλάβει πολλά πράγματα. Ήταν σαν ένα όνειρο. Μετά το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα άρχισα να καταλαβαίνω τι είχα κάνει. Η καλύτερη στιγμή μου φυσικά ήταν το πρώτο γκολ και μέσα σε όλα έμαθε και ο κόσμος το όνομά μου.Η καλύτερη ατάκα που άκουσα μετά το ματς ήταν από τον Κουλουχέρη που μου είπε ότι από την στιγμή που έβγαλα την μπλούζα, θα έχω πολλά μηνύματα από γυναίκες.Οι παίκτες μεταξύ μας είμαστε όλη μία παρέα. Μπορεί να μιλάμε άλλη γλώσσα, αλλά το κλίμα είναι εξαιρετικό και μάλιστα κάποιοι από αυτούς αρχίζουν να μιλάνε και ελληνικά».

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Παλιά 18-11-2007, 15:07:   #212
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

[right:9407ff836f]http://www.sportime.gr/images//podosfairo/a_ethniki/aris/ivic_vladan.jpg[/right:9407ff836f]
Ίβιτς: Λάθος που πήγα στην ΑΕΚ

Ως λάθος κίνηση στην ποδοσφαιρική του καριέρα χαρακτήρισε την μεταγραφή του στην ΑΕΚ ο Βλάνταν Ίβιτς, σε συνέντευξή του σε πολιτική εφημερίδα. Ο Σέρβος μέσος, αναφέρθηκε, επίσης, στην φετινή πορεία του Άρη, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά και τους μελλοντικούς του στόχους, φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ακολουθεί αναλυτικά η συνέντευξη του Βλάνταν Ίβιτς στο "Εθνοσπόρ":

-Όταν τον Αύγουστο κινδύνευες να μείνεις χωρίς ομάδα, περίμενες ότι θα συμβεί αυτό που ζεις σήμερα;

«Με την ΑΕΚ έγιναν πράγματα, που δεν έπρεπε να γίνουν. Έμεινα ελεύθερος τις τελευταίες μέρες, όταν όλες οι ομάδες είχαν κλείσει το ρόστερ τους. Κινδύνεψα πραγματικά να μείνω χωρίς ομάδα. Ευτυχώς, την τελευταία μέρα ήρθε η πρόταση του Άρη και υπέγραψα αμέσως. Σήμερα που μιλάμε, μπορώ να πω ότι αυτή η ιστορία μου βγήκε σε καλό. Τα πράγματα εξελίχθηκαν καλύτερα απ’ ό,τι περίμενα».

-Ο Άρης ήταν μια επιλογή ανάγκης;

«Αυτό δεν θα το έλεγα. Δεν θα πήγαινα ποτέ σε μια ομάδα που δεν θα είχε προοπτικές. Έπαιξα στην Παρτιζάν, πήγα στην Γκλάντμπαχ, έπαιξα δυόμισι χρόνια στην ΑΕΚ. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, έχει την ιστορία του και το γεγονός ότι παίζει στην Ευρώπη ήταν ένας σημαντικός λόγος για να έρθω».

-Μετά την Παρτιζάν, πήγες στην Γκλάντμπαχ, μετά στην ΑΕΚ...

«Αυτό ήταν το λάθος μου. Έπρεπε να μείνω στη Γερμανία. Στην Γκλάντμπαχ είχα τριετές συμβόλαιο και έφυγα στους έξι μήνες για να έρθω στην Ελλάδα. Αρχικά δεν ήθελα να έρθω, γιατί εκεί ήταν ο αδερφός μου κι εκείνη η σκέψη μου τελικά ήταν σωστή».

-Γιατί το λες αυτό;

«Αυτοί που δεν σε συμπαθούν μπορεί να λένε ότι δεν είσαι καλός παίκτης, αλλά παίζεις λόγω του αδερφού σου. Εγώ δεν ήμουν ο «αδερφός του Ιλια». Ήμουν ένας παίκτης που είχε παίξει έξι χρόνια στην Παρτιζάν, πήρε μεταγραφή στην Μπουντεσλίγκα κι αν με άφηνε η Παρτιζάν, θα είχα φύγει πολύ νωρίτερα στο εξωτερικό».

-Και γιατί πήγες στην ΑΕΚ;

«Μίλησα με τον πρόεδρο και τον προπονητή κι αποφάσισα να έρθω. Τώρα που έφυγα από την ΑΕΚ, μπορώ να πω ότι είναι μεγάλο βάρος όταν έχεις κάποιον δικό σου άνθρωπο στην ομάδα που παίζεις».

-Γιατί έφυγες από την ΑΕΚ πριν τελειώσει το συμβόλαιό σου;

«Με τα όσα έγιναν από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάιο, καλύτερα που έφυγα. Από τον Ιανουάριο, που έφυγε ο αδερφός μου και μέχρι τον Απρίλιο, δεν έπαιξα καθόλου κι ενώ η ομάδα δεν πήγαινε καλά. Όταν η ΑΕΚ έμεινε από παίκτες, λόγω τραυματισμών, τότε έπαιξα μερικά παιχνίδια και νομίζω ότι τα πήγα καλά».

-Πιστεύεις, δηλαδή, ότι η αποχώρηση του αδερφού σου επηρέασε και τη δική σου τύχη.

«Εγώ λέω απλά ότι από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο ήμουν στην κερκίδα. Ο καθένας μπορεί να δει τα γεγονότα και να σκεφτεί ό,τι θέλει. Τον λόγο που έφυγα από την ΑΕΚ μπορεί να τον καταλάβει ο καθένας. Εγώ πρέπει να το πω; Μετά από δυόμισι μήνες στον Άρη, μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος που έφυγα από εκεί».

-Νωρίτερα, πάντως, στις αρχές εκείνης της σεζόν είχες κι έναν τραυματισμό.

«Ναι, τη ζημιά που έπαθα στη Γαλλία με τη Λιλ. Ένα τράβηγμα στον δικέφαλο, που με άφησε έξω δύο μήνες! Γιατί έμεινα τόσο καιρό έξω μ ένα απλό τράβηγμα;»

-Γιατί;

«Στην ΑΕΚ είχαμε πολλούς τραυματίες, που αργούσαν να επιστρέψουν. Φταίνε οι παίκτες ή μήπως η ιατρική ομάδα; Λογικό δεν είναι να το σκεφτεί κάποιος; Εμείς είμαστε επαγγελματίες και κάνουμε αυτό που μας λένε οι ειδικοί. Τελικά, πήγα σε κάποιον άλλον εκτός ομάδας για να κάνω θεραπείες κι αυτός με βοήθησε πολύ να γυρίσω. Αν έμενα μαζί τους, θα ήμουν ακόμη έξω για ένα τράβηγμα!»

-Τη μεθεπόμενη αγωνιστική ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ. Μετά απ’ όλα αυτά, θα πεις κι εσύ αυτό που λένε όλοι; Ότι είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα;

«Είμαι επαγγελματίας και θέλω να παίξω καλά για να κερδίσουμε, γιατί έτσι έχω μάθει. Αν σου πω ότι αυτό το ματς δεν σημαίνει κάτι παραπάνω για μένα, θα σου πω ψέματα. Δεν θέλω να πω περισσότερα, τα κρατάω για μένα. Στην ΑΕΚ έχω και πολύ καλούς φίλους, κι αυτός είναι ένας λόγος που στεναχωρήθηκα όταν έφυγα. Έχει παίκτες που είναι πολύ καλά παιδιά κι έχουμε ακόμη επαφή. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλό κόσμο, που αγαπάει πολύ την ομάδα του. Σ αυτή την ομάδα έχω φίλους, όχι μόνο ποδοσφαιριστές».

-Λίγες μέρες αφότου υπέγραψες στον Αρη, έφτασε στο Χαριλάου και ο Μπάγεβιτς. Καλή συγκυρία;

«Φυσικά. Πρώτη φορά δουλεύω μαζί του, είχα ακούσει τόσο καλά πράγματα. Ο Ιλια μου είχε πει πολύ καλά λόγια, αλλά ούτως ή άλλως είναι γνωστός προπονητής. Μιλούν γι’ αυτόν οι επιτυχίες και οι τίτλοι που κέρδισε».

-Το ξέρεις ότι κάποτε είχαν μαλώσει;

«Παλιά. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Ο Ιλια μου είπε ότι στην ΑΕΚ είχαν πολύ καλή συνεργασία».

-Τι διαφορετικό έχει ο Μπάγεβιτς από άλλους προπονητές που είχες;

«Ξέρεις ότι δουλεύεις με κάποιον που έχει κερδίσει πάρα πολλά στην καριέρα του. Αυτή η πραγματικότητα σου δίνει την αίσθηση ότι δουλεύεις με έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο, τον οποίο πρέπει να σέβεσαι και να εμπιστεύεσαι. Νιώθεις σίγουρος, αισθάνεσαι ότι σου μιλάει ένας πετυχημένος, άρα σου λέει το σωστό».

-Μετά την αλλαγή προπονητή, που στην περίπτωση του Άρη θα μπορούσε να έχει παρενέργειες, η ομάδα απορρόφησε τους κραδασμούς κι έπαιξε καλύτερα. Πώς το εξηγείς;

«Η ομάδα έμεινε ήρεμη, γιατί υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα. Είμαστε όλοι ένα. Διοίκηση, προπονητής, παίκτες, κόσμος. Ο Άρης έχει πολύ καλούς παίκτες, παίζει καλό ποδόσφαιρο κι αυτός είναι επίσης ένας λόγος που κράτησε την ηρεμία της. Η παρουσία του κ. Μπάγεβιτς φάνηκε από το πρώτο ματς. Εναντίον του Πανιωνίου ο Άρης δεν είχε κάνει ευκαιρία. Με τη Σαραγόσα θυμάστε πώς παίξαμε; Και μέχρι σήμερα ο Άρης είναι η μοναδική αήττητη ομάδα».

-Και μέσα σε όλους τους στόχους του. Αλήθεια, μέχρι πού μπορεί να φτάσει;

«Ο Άρης τα τελευταία δύο χρόνια είναι σε μια διαρκή ανοδική πορεία και θα ανέβει κι άλλο. Μπορούμε να φτάσουμε μακριά. Έχουμε 15-18 παίκτες πρώτης γραμμής. Στο Περιστέρι είχαμε απουσίες, μπήκαν 3-4 παιδιά και η ομάδα έπαιξε το ίδιο καλά».

-Πόσο μακριά ελπίζετε να φτάσετε;

«Θέλουμε να διατηρήσουμε τουλάχιστον τα κεκτημένα, δηλαδή την 4η θέση. Στο μυαλό μας υπάρχει πάντα το κάτι παραπάνω. Θα δούμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε».

-Το «κάτι παραπάνω» είναι και η μείωση της απόστασης από τις τρεις ομάδες της Αθήνας;

«Μ αυτές τις ομάδες υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Εκεί τα μεγέθη είναι διαφορετικά. Αν υπάρχει διαφορά ποιότητας μέσα στο γήπεδο, θα το δούμε. Τα χρήματα δεν παίζουν μπάλα. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ισοφαρίσαμε στο 90, αλλά έπρεπε να κερδίσουμε 3-1 ή 4-1. Στο δεύτερο ημίχρονο τον παίξαμε στο μισό γήπεδο».

-Ποιο νομίζεις ότι είναι το πιο δυνατό σημείο του Άρη;

«Είμαστε ομάδα με διψασμένους παίκτες! Όλοι θέλουν να παίξουν, δεν θα δεις κανέναν μέσα στο γήπεδο να προσπαθεί να κρυφτεί. Στον Άρη, όλοι ζητάνε την μπάλα. Ανά πάσα στιγμή υπάρχει συμπαίκτης δίπλα σου να σε βοηθήσει. Ο ένας πιστεύει στον άλλον. Να το πω πιο απλά. Όποιος συμπαίκτης σου κι αν πάρει την μπάλα, δεν αγχώνεσαι. Νιώθεις δυνατός. Όταν παίζουμε, δεν φοβόμαστε. Στο Περιστέρι μείναμε δέκα και κάναμε τρεις κλασικές φάσεις για γκολ. Ακόμη κι όταν δεχόμαστε πρώτοι γκολ, δεν φοβόμαστε. Σκεφτόμαστε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην το γυρίσουμε το ματς».

-Η συμπεριφορά του κόσμου είναι επίσης ένα σημείο αναφοράς. Προφανώς τονώνει την αίσθηση του δυνατού που έχετε αποκτήσει.

«Αυτό είναι αλήθεια. Έπαιξα 4-5 ματς στο Χαριλάου και δεν έχω ακούσει ένα σφύριγμα όταν δεν κερδίζουμε. Είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο, έχει πολύ κόσμο, φωνάζουν 90 λεπτά μέσα στα αυτιά μας! Ο κόσμος είναι δίπλα μας, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Νιώθεις ότι έχεις έναν παίκτη παραπάνω, κι αυτό δεν είναι σχήμα λόγου».


Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-11-2007, 18:14:   #213
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Νεμπεγλέρας: Προσοχή στον Λεβαδειακό

Έτοιμος να πάρει και πάλι θέση στην ενδεκάδα του Άρη είναι ο Κώστας Νεμπεγλέρας, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ο αρχηγός του Άρη μίλησε στο «Sportime» για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μπορεί θεωρητικά και πρακτικά να έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως το παιχνίδι αυτό κρύβει παγίδες».

Ο 33χρονος μέσος συνέχισε τονίζοντας: «Ο Λεβαδειακός προέρχεται από μία σπουδαία επιτυχία μέσα στην Κρήτη επί του ΟΦΗ και θα παίξει με ενθουσιασμό. Πέρα από αυτό, έχει μεγάλο κίνητρο να μας κερδίσει. Το λέω αυτό γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα και όλοι θα θέλουν να σπάσουν αυτό το σερί. Αρα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα σκληρό ματς».

Στη συνέχεια ο έμπειρος μέσος ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του πρέπει να μπει δυνατά από την αρχή της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό. «Πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό για να μην αφήσουμε τον Λεβαδειακό να επιβάλει το ρυθμό του. Το γκολ θα έρθει για εμάς γιατί διαθέτουμε καλύτερη ομάδα με ποιότητα και περισσότερες λύσείς από τον αντίπαλο».

Οσον αφορά το γεγονός ότι ο αγώνας γίνεται εκτός έδρας αυτό δεν ανησυχεί τον Νεμπεγλέρα: «Δεν με προβληματίζει γιατί ξέρουμε ότι και στη Λιβαδειά θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θα νιώθουμε σαν να παίζουμε στην έδρα μας. Θέλουμε να αποζημιώσουμε τους φιλάθλους μας που θα κάνουν ακόμη ένα μακρινό ταξίδι και πιστεύω ότι θα τους ανταμείψουμε με άλλη μία νίκη».

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-11-2007, 17:12:   #214
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

[right:1e44760983]http://www.sportime.gr/images//podosfairo/a_ethniki/aris/xalkias_agonitistiki.jpg[/right:1e44760983]

Οριστικά εκτός ο Χαλκιάς


Το αιμάτωμα στα πλευρά που ταλαιπωρεί τον Κώστα Χαλκιά από τον αγώνα της Εθνικής κόντρα στην Ουγγαρία, τον άφησε τελικά εκτός αποστολής για τον ερχόμενο αγώνα του Άρη με τον Λεβαδειακό. Τα δοκάρια των "κιτρίνων" θα υπερασπιστεί ο νεαρός Καρατζιοβαλής. Το βραβείο του για το καλύτερο γκολ της 8ης αγωνιστικής, παρέλαβε την Παρασκευή (23/11), ο Βολιβιανός άσος της ομάδας, Νάτσο Γκαρσία.

Με Καρατζιοβαλή στο "1"


Εκτός 18άδας έμεινε τελικά ο Κώστας Χαλκιάς, αφού το ιατρικό επιτελείο του Άρεως, αποφάσισε την Παρασκευή (23/11) πως ο διεθνής τερματοφύλακας δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στον ερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Την θέση του κάτω από τα "κίτρινα" δοκάρια, θα πάρει ο νεαρός Καρατζιοβαλής, ενώ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Κέλεμεν, ο οποίος επίσης υποφέρει από τραυματισμό. Η 11άδα του αγώνα στην Λιβαδειά θα αποτελείται από τους: Καρατζιοβαλή, Νέτο, Βαγκέλι, Παπαδόπουλο, Κουλουχέρη, Νεμπεγλέρα, Σιστόν, Χαβίτο, Ίβιτς, Φελίπε, Κόκε. Στο πλευρό της ομάδας αναμένεται να βρεθούν 1.200 φίλοι του Άρεως.

Νάτσο Γκαρσία: Σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα

Το βραβείο του για το καλύτερο γκολ της 8ης αγωνιστικής, παρέλαβε την Παρασκευή (23/11), ο Νάτσο Γκαρσία, από τα χέρια του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Άρης, Νίκου Βογιατζή. Ο Βολιβιανός άσος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την τιμή που του έγινε, δεν παρέλειψε όμως να αναφέρει πως το σημαντικότερο όλων, είναι να κερδίζει η ομάδα.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Νίκος Βογιατζής, ο οποίος είπε: "Πάνω από όλα, του εύχομαι να είναι υγιής και δυνατός και να είναι κοντά μας για χρόνια". Στην συνέχεια, ο Νάτσο Γκαρσία τόνισε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε. Είναι πολύ σημαντικό βραβείο, αλλά πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και να βάζουμε όλοι όσα περισσότερα γκολ μπορούμε. Αισθάνομαι άσχημα που θα απουσιάσω στη Λιβαδειά, αλλά θα είμαι έτοιμος για να παίξω με την Μπόλτον".

"Πρέπει να έχουμε το μυαλό μας πρώτα στον Λεβαδειακό. Αναφορικά με την Μπόλτον, θα βάλουμε τα δυνατά μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η έλλειψη κάποιων παικτών είναι σημαντική, αλλά υπάρχουν κι άλλοι παίκτες. Η ομάδα άλλωστε είναι ενωμένη και συμπαγής. Είμαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα, πολύ ικανοποιημένος και ήρεμος. Προσωπικά δεν γνωρίζω τίποτα για δημοσιεύματα".

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-2007, 20:21:   #215
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

[right:3f9d28d83c]http://www.supersport.gr/media/47721.jpg[/right:3f9d28d83c]
Το αήττητο έσπασε στη Λειβαδιά

Ο Λεβαδειακός έβαλε τέλος στο αήττητο του Αρη Ο Λεβαδειακός έβαλε τέλος στο φετινό αήττητο του Αρη επί του οποίου επικράτησε με 2-0 και πήρε βαθιά βαθμολογική "ανάσα". Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Μοντόγια, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ. Για τρίτη φορά το αήττητο σερί των "κιτρίνων" σταμάτησε την 9η αγωνιστική...

Αυτή η νίκη ήταν η δεύτερη συνεχόμενη για τους Βοιωτούς (μετά το "διπλό" στην Κρήτη επί του ΟΦΗ), επίτευγμα που είχαν να κάνουν από τον Φεβρουάριο του 1994 και η πρώτη επί του Αρη μετά από αυτή που είχαν σημειώσει στις 11/11/1990 με 4-1!

Ο Λεβαδειακός κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά του Αρη ο οποίος ήταν εμφανώς επηρεασμένος από τις απουσίες των πολλών βασικών του παικτών. Η ταχύτητα του Ντιμπαλά και ο ρόλος του Μοντόγια που έβγαινε συχνά ως κρυφός επιθετικός (έτσι μάλιστα πέτυχε και τα δύο του πρώτα γκολ στιο πρωτάθλημα) ήταν τα "όπλα" της ομάδας του Βασίλιεφ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στους φιλοξενούμενους και προσπάθησαν να "τελειώσουν" το ματς παίζοντας με αντεπιθέσεις. Μπορεί να μην σημείωσαν τρίτο γκολ, αλλά ο σκοπός επιτεύχθηκε.

Το... χαμένο ρεκόρ
Ο Αρης για τρίτη φορά στην ιστορία του έφτασε αήττητος μέχρι την 9η αγωνιστική. Όμως ούτε αυτή τη φορά κατάφερε να γράψει ιστορία. Την περίοδο 1964-1965, ήταν ο Πανιώνιος που τον κέρδισε με 4-3. Τη σεζόν 1971-1972, τη... ζημιά έκανε ο Εθνικός ο οποίος είχε επικρατήσει με 2-0 και φέτος ήταν η σειρά του Λεβαδειακού.


Γήπεδο: Δημοτικό Λιβαδειάς
Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς)

# Στο αποψινό παιχνίδι ο Κώστας Νεμπεγλέρας συμπληρώνει 300 εμφανίσεις στην Α' Εθνική. Ο 33χρονος μέσος έχει αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία με τις φανέλες της Λάρισας, του Πανηλειακού, του Ηρακλή και του Αρη.


Πηγή : supersport.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-12-2007, 22:05:   #216
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

[right:fd5ea1df0b]http://www.supersport.gr/media/48140.jpg[/right:fd5ea1df0b]
Εντός έδρας νίκη μετά από δέκα μήνες...

Ο Αλεξάνδρου και ο Νταμπίζας πανηγυρίζουν με τον Πάρα το γκολ της νίκης Μετά από δέκα μήνες η Λάρισα κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη στην έδρα της σε παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ, ενώ φέτος αυτό ήταν το δεύτερο της τρίποντο. Σε ένα παιχνίδι με φτωχό θέαμα, οι "βυσσινί" επικράτησαν του Αρη με 1-0, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Πάρα στις καθυστερήσεις.

Κάποιος θα περίμενε περισσότερο θέαμα από δύο ομάδες που μας εκπροσωπούν στα κύπελλα Ευρώπης. Λάρισα και Αρης δεν τόλμησαν επιθετικά, πραγματοποίησαν ελάχιστες ευκαιρίες και η ισοπαλία ίσως να ήταν το πιο... δίκαιο αποτέλεσμα.

Η Λάρισα που είχε να πανηγυρίσει νίκη στην έδρα της στο πρωτάθλημα από τον περασμένο Φεβρουάριο δεν έδειξε ότι μπορούσε να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί που έχει δημιουργήσει, ενώ και ο Αρης από τη μεριά του δεν έδειχνε ότι μπορούσε να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο διαδοχικές ήττες.

Τόσο η Λάρισα, όσο και ο Αρης δεν τόλμησαν επιθετικά στο παιχνίδι. Ο Μπακαγιόκο από τη μία και ο Κόκε από την άλλη έδειχναν απομονωμένοι στην επίθεση της ομάδος τους και μόνο από ατομικές προσπάθειες των Κάλβο, Κλέιτον γινόταν υποψία ευκαιρίας στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Δώνης στο δεύτερο ημίχρονο έκανε πιο επιθετικό το σχήμα της ομάδος του, αλλά οι παίκτες της Λάρισας προσπαθούσαν με μακρινά σουτ να νικήσουν τον Χαλκιά. Ενώ όλοι πίστευαν ότι το παιχνίδι θα τελείωνε χωρίς γκολ, στις καθυστερήσεις οι δύο αλλαγές του Δώνη έδωσαν τη λύση. Ο Κατσιαρός έβγαλε τη σέντρα και ο Πάρα με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-0.

Ετσι η Λάρισα πανηγύρισε τη νίκη στην έδρα της μετά από οκτώ ματς (δύο ήττες και έξι διαδοχικές ισοπαλίες), ενώ στο πρωτάθλημα είχε να κατακτήσει το τρίποντο από την πρεμιέρα. Αντίθετα ο Αρης εκεί όπου την όγδοη αγωνιστική ήταν η μόνη αήττητη ομάδα, από τότε μετράει τρεις διαδοχικές ήττες και έμεινε πολύ πίσω από την κορυφή.


Γήπεδο: Αλκαζάρ Εθνικό
Διαιτητής: Κώστας Παπασταμάτης


Λάρισα (Γιώργος Δώνης): Koτσόλης, Κώτσιος, Βενετίδης (85' Κατσιαρός), Νταμπίζας, Κυριακίδης (45' Πάρα), Γκαλίτσιος, Κλέιτον, Αλεξάνδρου, Σαρμιέντο (85' Κόσλει), Μπακαγιόκο, Φωτάκης
Αρης (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Χαλκιάς, Μαρκο Αουρέλιο, Βανγκελί, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Πρίττας, Σιστόν (89' Κουλουχέρης), Τόνι Κάλβο (72' Χαβίτο), Κόκε (89' Φελίπε)


Πηγή : supersport.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-12-2007, 20:31:   #217
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

[right:481086f948]http://www.sportime.gr/images//podosfairo/a_ethniki/aris/skordas.jpg[/right:481086f948]
«Θετική ανταπόκριση»

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης η συνάντηση του προέδρου του Α.Σ. Άρη, Νίκου Παπαδόπουλου, του πρόεδρου της ΠΑΕ, Λάμπρου Σκόρδα, με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, με το γηπεδικό να βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα. Εξερχόμενος ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη σημείωσε: «Είχαμε μια συνάντηση, όπου συζητήσαμε θέματα που αφορούν τον σύλλογο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Αρης στο μπάσκετ είναι αυτός που παίζει στην Ευρωλίγκα και στο ποδόσφαιρο στο κύπελλο UEFA. Είναι γέννημα θρέμμα της Θεσσαλονίκης και ανήκει στη Θεσσαλονίκη.

Συζητήσαμε και θέματα που έχουν να κάνουν με το γήπεδο. Το ευχάριστο είναι ότι υπήρξε θετική ανταπόκριση και ενδιαφέρον από το δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Από εδώ και πέρα θα υπάρξουν και άλλες επαφές για τα ίδια θέματα. Βρισκόμαστε σε ένα στάδιο διερεύνησης και πολύ σύντομα θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα πράγματα».

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σημείωσε: «Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον πρόεδρο του Α.Σ, κ. Παπαδόπουλο, αλλά και της ΠΑΕ, κ. Σκόρδα. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι κοντά σε όλα τα σωματεία της Θεσσαλονίκης, αλλά και κοντά σε όλες τις μεγάλες ομάδες της πόλης. Βρισκόμαστε κοντά και στις ερασιτεχνικές ομάδες, τις οποίες βοηθούμε με όλες τις δυνάμεις μας. Είναι γνωστό άλλωστε ότι τις μεγάλες ομάδες δεν μπορούμε να τις βοηθήσουμε σε μεγάλο βαθμό. Τον Αρη απασχολούν γηπεδικά θέματα. Η περιοχή της Ν. Ελβετίας και της Χαριλάου βρίσκεται υπό ανάπλαση και ο Αρης καλά κάνει και βλέπει μακριά. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, όπου μπορεί να βοηθήσει, θα βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις του».

*Η ΠΑΕ Άρης ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι στο Μόναχο θα λειτουργήσει η μπουτίκ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ σε 2 σημεία της Βαυαρικής πρωτεύουσας. Οι φίλοι της ομάδας που θα ταξιδέψουν στο Μόναχο, αλλά πολύ περισσότερο οι Ελληνες που ζούν στο εξωτερικό και ειδικά στην Γερμανία, θα μπορούν να προμηθευτούν τα προιόντα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (επίσημες εμφανίσεις, μπλούζες, καπέλα, κασκόλ), από το ξενοδοχείο HILTON MUNICH CITY Rosenheimer Strasse 15 στις 18/12/2007 (12:00 - 21:00 ), και την ημέρα του αγώνα 19/12/2007 (09:00 - 17:00), ενώ θα υπάρχει και ειδικό stand έξω από τις θύρες 347 - 344 στο ALLIANZ ARENA στις 19/12/2007 (18:00 - 21:00).

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-12-2007, 21:15:   #218
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

[right:8b893161e5]http://www.supersport.gr/media/48290.jpg[/right:8b893161e5]

Επιστροφή στις νίκες...

Σκόραρε ο Νάτσο Γκαρσία Ο Αρης πέτυχε τρία κανονικά γκολ, ακυρώθηκε λανθασμένα αυτό του Ιβιτς, αλλά και τα δύο ήταν υπεραρκετά για να πάρει τη νίκη και να βάλει τέλος στο σερί των διαδοχικών ηττών. Οι "κίτρινοι" επικράτησαν με 1-0 της Σκόντα Ξάνθης και "σκαρφάλωσαν" στην πέμπτη θέση.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και έδειξαν τη διάθεση να "καθαρίσουν" από νωρίς τον αγώνα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι παίκτες της Ξάνθης ισορρόπησαν σιγά σιγά και στο 29' έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Λαμπριάκο να ανοίξει το σκορ. Αυτή ήταν και η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ από τον Αρη, αλλά ο βοηθός σήκωσε τη σημαία και καταλόγισε οφσάιντ τον Ιβιτς που ξεκίνησε από κανονική θέση πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Οι φίλαθλοι αντέδρασαν σε αυτή την απόφαση του Μιχάλη Γερμανάκου και άρχισαν τα υβριστικά συνθήματα, με αποτέλεσμα ο Αθηναίος ρέφερι να διακόψει για λίγα λεπτά το παιχνίδι. Ο Λάμπρος Σκόρδας κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί, όχι για το ακυρωθέν γκολ, αλλά επειδή ο Γερμανάκος διέκοψε το παιχνίδι χωρίς να γίνει ούτε μία σύσταση από τα μεγάφωνα, όπως αναφέρεται στους κανονισμούς.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον Αρη να έχει την καθολική υπεροχή και να καταφέρνει να ανοίξει το σκορ στο 63' με τον Νάτσο Γκαρσία, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την... ασίστ του Γκσμπούρνινγκ. Η Ξάνθη δεν έδειχνε ότι μπορεί να αντιδράσει, παρά τις αλλαγές του Νίκου Κεχαγιά. Ετσι οι γηπεδούχοι "καθάρισαν" το παιχνίδι στο 81' με τέρμα του Σανσόν και θα μπορούσε να είχε κάνει και το 3-0 αν ο ρέφερι της αναμέτρησης καταλόγισε καθαρό πέναλτι στις καθυστερήσεις.


Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"
Διαιτητής: Μιχάλης Γερμανάκος

Αρης (Ντούσαν Μπάγεβιτς):
Χαλκιάς, Νέτο, Μάρκο Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Νεμπεγλέρας, Νάτσο Γκαρσία, Τόνι Κάλβο (90' Κυριάκος), Χαβίτο (60' Σανσόν), Ιβιτς, Κόκε (88' Πρίττας).
Σκόντα Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Γκσμπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Διγκόζης, Κωστούλας, Ζουέλα, Κιντάνα (67' Αλβα), Πόι, Λαμπριάκος, Ριζογιάννης, Ρίκκα (81' Ρίκκα), Ρατζίνκσι.


Πηγή : supersport.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-12-2007, 21:06:   #219
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή

Πανέτοιμος για Μόναχο

Όλους τους ποδοσφαιριστές που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του κυπέλλου UEFA με αντίπαλο την Μπάγερν το βράδυ της Τετάρτης ο προπονητής του Άρη, Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Αναλυτικά στην αποστολή του Άρη συμπεριλήφθηκαν από τον "Ντούσκο" οι:
Χαλκιάς, Καρατζιοβαλής, Στρατηλάτης, Νέτο, Παπαδόπουλος Αβ., Ρονάλντο, Παπαδόπουλος Θ., Καράμπελας, Μάρκο Αουρέλιο, Κολτσίδας, Βανγκέλι, Γόγολος, Νεμπεγλέρας, Κάλβο, Γκαρσία, Σιστόν, Ιβιτς, Πρίττας, Κυριάκος, Κόκε, Φελίπε και ο Γκουγκουλιάς αν και δεν είναι δηλωμένος στο κύπελλο UEFA.
Στην Θεσσαλονίκη θα μείνουν οι τραυματίες Παπάζογλου, Κουλουχέρης, Κέλεμεν και Γκέσιος.
Η αποστολή του Άρη αναχωρεί για το Μόναχο με πτήση τσάρτερ στις 9:30 αύριο το πρωί ενώ η συνέντευξη Τύπου του Ντούσαν Μπάγεβιτς θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του «Allianz Arena» στις 18:30, ενώ στις 19:30 θα γίνει η τελευταία προπόνηση η οποία θα είναι ανοιχτή για τα μέσα ενημέρωσης όπως συνηθίζεται στα πρώτα 15΄.
Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Οτμαρ Χίτσφελντ, από την πλευρά του θα παραθέσει την συνέντευξη Τύπου του στις 14:00 μαζί με τον διεθνή Λούκα Τόνι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας (Sabener Strasse 51) και θα ακολουθήσει η προπόνηση της Μπάγερν στις 15:00.
Νωρίτερα στις 11:30 το πρωί συνέντευξη Τύπου θα δώσουν και οι Μίροσλαβ Κλόζε και Φρανκ Ριμπερί επίσης στο προπονητικό κέντρο της Μπάγερν.
Υπενθυμίζεται πως διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιραηλινός Αλόν Γιεφέτ με βοηθούς τους Ντάνι Κράσικοφ, Σαμπτάι Ναχμίας και τέταρτο τον Ασερ Κοέν. Η Μπάγερν θα φοράει ολόμαυρη στολή, ενώ ο Αρης την κίτρινη φλούο.

na euxithoume kali epituxia ston Ari kai to kalutero dunato

otenet.gr
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-12-2007, 23:34:   #220
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή

Μπάγεβιτς: «Βαθμολογικά και ψυχολογικά οφέλη»

Την πεποίθησή του πως τα οφέλη από τη σημερινή νίκη του Άρη επί του Ηρακλή δεν είναι μόνο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά, εξέφρασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός του Άρη μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς μίλησε για το παιχνίδι, τον Κώστα Χαλκιά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. «Τα οφέλη είναι τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά», τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ από τη μεριά του ο ένας εκ των δύο υπερεσιακών τεχνικών του Ηρακλή, κ. Αδάμου, επεσήμανε: «Αποδείχθηκε ότι έχουμε δυσκολία στο γκολ».


sportfm.gr
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας



Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:50:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam