Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΝΕΑ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

This is a discussion on ΝΕΑ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ within the ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ forums, part of the ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ category; Τα Όσκαρ θα... σφυρίξουν τρεις φορές Θα θέλαμε να είχαμε το γκολ του Ροναλντίνιο για να βραβεύσουμε. Έχουμε του Σφακιανάκη ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 29-11-2006, 17:51:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Korakia ΝΕΑ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Τα Όσκαρ θα... σφυρίξουν τρεις φορές




Θα θέλαμε να είχαμε το γκολ του Ροναλντίνιο για να βραβεύσουμε. Έχουμε του Σφακιανάκη κι ας μην ήταν με γυριστό! Θα θέλαμε να είχαμε τον Σαχά για να του απονείμουμε το τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη. Έχουμε τον Ζούλιο Σέζαρ, που έχει πάρει την ΑΕΚ στην πλάτη του. Θα θέλαμε να είχαμε πέντε ομάδες να μάχονται για πρωτάθλημα, όπως στην Primera Division. Έχουμε, όμως, οκτώ για ένα ξεχωριστό σενάριο γύρω από τη δική τους μάχη επιβίωσης. Μήπως θα θέλαμε να είχαμε και τη δικαιοσύνη της Ιταλίας; Μπα… Γιατί χωρίς τα λάθη των διαιτητών, θα έχαναν τα Όσκαρ τον καλύτερο πελάτη τους.

ΣΕΝΑΡΙΟΥ

Είναι παγκόσμιο φαινόμενο να ασχολούνται όλοι με την κορυφή και οι από κάτω να μένουν στη σκιά! Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει τα κακά του, έχει και τα καλά του. Μπορεί, λοιπόν, οι τρεις να έχουν ξεχωρίσει και να φαίνεται ώρες-ώρες ότι παίζουν χωρίς αντίπαλο, όμως μια ματιά από ‘κει και κάτω δείχνει το αμφίρροπο του θέματος. Ο ΟΦΗ πριν μερικές αγωνιστικές ήταν λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και τώρα βγαίνει ΟΥΕΦΑ. Η Ξάνθη ήταν προτελευταία και τώρα απέχει τρεις βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Η 5η με την 13η θέση απέχουν μόλις πέντε βαθμούς και λογικά το θρίλερ θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Το νέκταρ της Ευρώπης με το δηλητήριο του υποβιβασμού θα είναι πολύ κοντά, δημιουργώντας ένα άκρως πρωτότυπο και ενδιαφέρον σενάριο.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ


Όταν ανέλαβε το ρόλο του… Διγενή Ακρίτα, ο χάρος έμοιαζε να τον έχει βάλει από κάτω και να κερδίζει στα σημεία! Η ήττα στο Αιγάλεω έδωσε την εικόνα ότι η μάχη θα ήταν χαμένη, παρά την αλλαγή. Ο Τάκης Λεμονής, όμως, έκανε τη μεγάλη ανατροπή κι άφησε τον χάρο να αναρωτιέται από… πού του ήρθε. Η Ξάνθη μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο της και δείχνει σταθερά να βελτιώνεται. Μπορεί ακόμα να μην έχει φτάσει στα περυσινά στάνταρ απόδοσης και στο θεαματικό ποδόσφαιρο που μας είχε συνηθίσει, ωστόσο ο Λεμονής τη βοήθησε στο πιο σημαντικό κομμάτι, εκείνο που έλειπε στην αρχή του πρωταθλήματος. Έφερε καλή ψυχολογία και ουσία στο παιχνίδι της.

1ου ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ


Όσο κι αν θέλουμε να είμαστε αμερόληπτοι, δεν γίνεται. Ακόμα και στα Όσκαρ της αμερικάνικης Ακαδημίας, εξάλλου, παίζει ρόλο στην απόφαση αν ένας ηθοποιός κάνει συνεχόμενες καλές ταινίες! Έτσι και ο Ζούλιο Σέζαρ… Δεν αρκεί που ήταν από τους κορυφαίους της ΑΕΚ στο Αιγάλεω, δεν είναι μόνο το γεγονός ότι εκτέλεσε εύστοχα τα δύο πέναλτι και κέρδισε το δεύτερο, ούτε ότι έτρεχε συνέχεια δημιουργώντας προβλήματα στην άμυνα του Αιγάλεω… Για να είμαστε ειλικρινείς, παίζει ένα μικρό ρόλο και το τι είχε κάνει λίγες μέρες πριν. Ξέρετε, στο ματς με τη Μίλαν!

2ου ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ


Ο Βασίλης Τοροσίδης το είχε στα χέρια του… Το δικό του γκολ στις καθυστερήσεις χάρισε τη νίκη στην Ξάνθη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Όμως, ο… Τζακ Νίκολσον των δικών μας Όσκαρ είναι και πάλι εδώ! Και πώς να είναι διαφορετικά, όταν βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ και όταν κάνει μόνος του τη διαφορά σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα. Ο Ριβάλντο παίρνει ένα ακόμα αγαλματάκι και προφανώς έχει αποφασίσει στην τελευταία του σεζόν στην Ελλάδα να μας οδηγήσει στην… χρεοκοπία. Εκπληκτική ασίστ στον Μπαμπανγκίντα και γκολ… Εκτέλεση φάουλ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και γκολ! Μετά ξεκουράστηκε λίγο και στις καθυστερήσεις είχε έστω και έμμεση συμμετοχή στο τέρμα που σημείωσε ο Παππάς.

ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

«Σφύρα κι άλλο, θα τ’ αντέξω…»! Το παιχνίδι έχει αρχίσει να χοντραίνει... Όσο μπαίνουμε πιο βαθιά στο πρωτάθλημα, τόσο βγαίνουν άσοι από το μανίκι. Και είναι οι περισσότεροι σπαθάτοι, δηλαδή μαύροι. Όπως οι διαιτητές, όπως οι επόπτες, όπως όλοι εκείνοι που έχουν γίνει θέμα και πάλι τις τελευταίες αγωνιστικές. Ο Καλόπουλος και ο Πάνου άνοιξαν την στιχομυθία στο Αιγάλεω το Σάββατο, το συνέχισε ο Καρατζάς στο Καυταντζόγλειο και ολοκλήρωσε με εκπληκτικό φινάλε ο Ζανετίδης στο ΟΑΚΑ. Η στρογγυλή Θεά ακούει και πάλι τις σειρήνες να τις σφυρίζουν και πρέπει να βρει τρόπο να μείνει πιστή στο έργο της…

ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Αν ο Ολυμπιακός συνέχιζε από τη Βαλένθια, θα είχε σοβαρό πρόβλημα. Άλλαξε πρόσωπο και κέρδισε εύκολα της Λάρισα με 4-0. Το γεγονός, όμως, ότι ο Αρούνα Μπαμπανγκίντα συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στην Ισπανία δεν πρέπει να ενόχλησε και κανέναν. Ο Νιγηριανός επιθετικός ήταν για καιρό εκτός αποστολών των ερυθρολεύκων, αλλά ήταν κι εκείνος που είχε παραπονεθεί λιγότερο. Τέτοιους είδους νοοτροπία είναι που βοηθάει όταν μπεις στο γήπεδο να αποδείξεις ότι άξιζες κάτι παραπάνω. Ο Μπαμπανγκίντα το αποδεικνύει, γιατί αν μη τι άλλο έχει διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο και βγάζει μια φρεσκάδα, που αυτή τη στιγμή λείπει από τον Ολυμπιακό.

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ


Τέτοια γκολ μπαίνουν συχνά… Στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα! Κι όταν υπάρχουν, τα βλέπουμε ξανά και ξανά αναφωνώντας «ωωωω»! Να, όμως, που σημειώνονται και στην Ελλάδα και πρέπει να τους δίνουμε την πρέπουσα σημασία. Ο Στέλιος Σφακιανάκης πέτυχε το ωραιότερο γκολ της αγωνιστικής και το Όσκαρ του ανήκει. Εκτός απ’ το γεγονός ότι σφράγισε τη νίκη του ΟΦΗ στο 90’, είχε συνολικά καλή παρουσία και ήταν από τους κορυφαίους στο διπλό των Κρητικών στη Νεάπολη. Παίρνει το Όσκαρ γιατί οι ψηφοφορίες του ΠΣΑΠ βγάζουν συνήθως νικητές με… οπαδικές αποχρώσεις!

ΑΤΑΚΑΣ

Επειδή πολλές φορές χάνουμε την ουσία του ποδοσφαίρου, που είναι να διασκεδάζει και να προσφέρει συγκινήσεις στον κόσμο, ο Σταύρος Λαμπριάκος κερδίζει ένα Όσκαρ. Και κερδίζει το Όσκαρ της ατάκας που είναι πάντα το πιο… ανάλαφρο στην εκάστοτε απονομή. Ο λόγος είναι η εξήγηση που θέλησε να δώσει στη λογική των ανεγκέφαλων να τον βρίζουν… «Αρκετές φορές οι αντίπαλοι οπαδοί τα βάζουν μαζί μου. Δεν ξέρω τι έχουν με μένα. Ίσως επειδή είμαι ψηλός και ξανθός και ξεχωρίζω από τους υπόλοιπους».

ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ


Η Λάρισα μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε διαφήμιση telemarketing! Είναι η ομάδα που όλοι θέλουν να αντιμετωπίζουν, όταν κάτι τους πηγαίνει στραβά… Η ΑΕΚ έψαχνε γιατρειά μετά τον αποκλεισμό από το Χαϊδάρι και η ΑΕΛ την πρόσφερε απλόχερα. Ο Ολυμπιακός ήθελε παρηγοριά μετά τον αποκλεισμό από το Champions League και η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν προέβαλε την παραμικρή αντίσταση. Πριν μια αγωνιστική, ο Κώστας Πηλαδάκης υποσχέθηκε ότι θα είναι δωρεάν η είσοδος στο γήπεδο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα, ίσως αποφασίσει να μοιράσει και φανέλες στην κεντρική πλατεία της Λάρισας για να χρυσώσει το χάπι. Επί της ουσίας, όμως, τι αλλάζει;
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη geodon : 04-04-2008 στις 04:57:
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to geodon For This Useful Post:
PETROS.PAP (22-10-2008)
Sponsored Links
Παλιά 29-11-2006, 23:11:   #2
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Στο εδώλιο 4 διαιτητές
[right:8fd7014cdf]http://img230.imageshack.us/img230/9360/psixomanisfb8.jpg[/right:8fd7014cdf]
Η 12η αγωνιστική δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση από τις υπόλοιπες έντεκα. Η διαιτησία δεν στάθηκε για ακόμη μία φορά στο ύψος της και αρκετοί άρχοντες των αγώνων του πρωταθλήματος προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις με τις αποφάσεις τους, που σε ορισμένες περιπτώσεις στάθηκαν αρκετές για να διαμορφώσουν αποτελέσματα. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι τέσσερα μέλη της παραπέμφθηκαν και το πιθανότερο είναι να τιμωρηθούν.

Πρόκειται για τους κ.κ. Πάνου (βοηθός στο Αιγάλεω-ΑΕΚ), Καρατζά (διαιτητής στο Ηρακλής-Κέρκυρα), Ζανετίδη (διαιτητής στο Παναθηναϊκός-Απόλλων Καλαμαριάς), ενώ ο Ζολώτας (διαιτητής στο Πανιώνιος-Ατρόμητος) τέθηκε στη διάθεση της ΚΕΔ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΚΕΔ

-Στον αγώνα Αιγάλεω-ΑΕΚ ο α΄ βοηθός διαιτητή Πάνου Γ. (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας) παραπέμπεται στο Π.Ο. γιατί βαθμολογήθηκε με 5 στην εφαρμογή του κανονισμού απο τον παρατηρητή του Μέγα Β. (ΣΔΠ Αθηνών).

-Στον αγώνα Ηρακλής-Κέρκυρα ο διαιτητής Καρατζάς Χ. (ΣΔΠ Εύβοιας) παραπέμπεται στο Π.Ο. γιατί βαθμολογήθηκε με 5 στην εφαρμογή του κανονισμού απο τον παρατηρητή του Μιντιούρη Μ. (ΣΔΠ Σερρών).

-Στον αγώνα Παναθηναϊκός- Απόλλων Καλαμαριάς ο διαιτητής Ζανετίδης Κ. (ΣΔΠ Δωδεκανήσου) παραπέμπεται στο Π.Ο. γιατί βαθμολογήθηκε με 5 στην εφαρμογή του κανονισμού απο τον παρατηρητή του Παπαδάκο Σ. (ΣΔΠ Λακωνίας).

-Στον αγώνα Ν.Πανιώνιος-Ατρόμητος Αθηνών ο διαιτητής Ζολώτας Γ. (ΣΔΠ Θεσσαλονίκης) τίθεται στη διάθεση της ΚΕΔ γιατί βαθμολογήθηκε με 6 στην εφαρμογή του κανονισμού απο τον παρατηρητή του Κουκούλα Γ. (ΣΔΠ Λέσβου).
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-11-2006, 16:10:   #3
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

[right:788ef4a9f6]http://img134.imageshack.us/img134/839/kokkalispq2.jpg[/right:788ef4a9f6]
Κόκκαλης: Θα διορθωθούν τα πράγματα

Το πρόβλημα με τις διαιτησίες έγινε ακόμα μεγαλύτερο την τελευταία αγωνιστική, κάτι που παραδέχτηκε και ο Πέτρος Κόκκαλης. Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα εξέφρασε την αισιοδοξία πως με τα μέτρα που έχουν ληφθεί και τις αλλαγές που έχουν επέλθει σε βάθος χρόνου θα υπάρξει σαφής βελτίωση. Σε απολογία κλήθηκαν από τη διοργανώτρια, ΑΕΚ, Αιγάλεω, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

«Η διαιτησία δεν είναι στο επίπεδο που θέλουμε, γιατί υπάρχει μια μακροχρόνια έλλειψη προσοχής στις υποδομές και πολύχρονη εδραίωση της κακοπιστίας. Έχουμε πάντως περισσότερη κακοπιστία από όση αξίζουμε. Εκείνο που μπορώ να πω είναι πως ο κύριος Ψυχομάνης που είναι πρόεδρος έχει κάνει πέντε πράγματα για τη διαιτησία που σε βάθος χρόνου θα αποδώσουν», δήλωσε ο Πέτρος Κόκκαλης στο Σπορ FM και προσέθεσε: Ήταν ένα κακό Σαββατοκύριακο όσον αφορά στην απόδοση των διαιτητών. Μέχρι τώρα έγιναν λάθη, αυτοί που τα έκαναν παραπέμφθηκαν και βρισκόμαστε στη διαδικασία επιβολής κυρώσεων. Γίνονται προσπάθειες για να διορθωθούν τα πράγματα. Για παράδειγμα δεν υπάρχει πλέον κλήρωση, αλλά ορισμός διαιτητών, οι βαθμολογίες είναι δημόσιες, υπάρχουν επιμορφωτικά σεμινάρια κ.α.
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-12-2006, 15:17:   #4
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Διαιτητές Super League Ελλάδα 2007 (13η αγωνιστική)

Διαιτητές Super League Ελλάδα 2007 (13η αγωνιστική)

ΟΜΑΔΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (2.12.06)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Τσίκινης Η. ΣΔΠ Μεσσηνίας
ΒΟΗΘΟΣ Ακρίβος Χ. ΣΔΠ Αθηνών
ΒΟΗΘΟΣ Νικολακόπουλος Α. ΣΔΠ Αθηνών
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Μαζαράκος Η. ΣΔΠ Αρτας


ΟΜΑΔΕΣ ΑΕΚ-ΙΩΝΙΚΟΣ (2.12.06)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Γκαιτατζής Θ. ΣΔΠ Δράμας
ΒΟΗΘΟΣ Ζαχαρόπουλος Ε. ΣΔΠ Δράμας
ΒΟΗΘΟΣ Τρύφων Π. ΣΔΠ Δράμας
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Δαλούκας Γ. ΣΔΠ Θεσσαλίας


ΟΜΑΔΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κουκουλάκης Μ. ΣΔΠ Ηρακλείου
ΒΟΗΘΟΣ Φίτσας Η. ΣΔΠ Πρέβεζας
ΒΟΗΘΟΣ Γούκος Δ. ΣΔΠ Ηπείρου
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Παπασταμάτης Κ. ΣΔΠ Αθηνών


ΟΜΑΔΕΣ ΛΑΡΙΣΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Τσαχειλίδης Ι. ΣΔΠ Πειραιά
ΒΟΗΘΟΣ Βασιλειάδης Λ. ΣΔΠ Θεσ/νίκης
ΒΟΗΘΟΣ Κωνσταντινίδου Ι. ΣΔΠ Πειραιά
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Γερμανάκος Μ. ΣΔΠ Αθηνών


ΟΜΑΔΕΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Σταυρίδης Ι. ΣΔΠ Πιερίας
ΒΟΗΘΟΣ Λιόλιος Γ. ΣΔΠ Λάρισας
ΒΟΗΘΟΣ Μπιτσίδης Δ. ΣΔΠ Θράκης
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Αργυρόπουλος Β. ΣΔΠ Καστοριάς


ΟΜΑΔΕΣ ΟΦΗ-SKODA ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Φωτιάδης Θ. ΣΔΠ Θεσ/νίκης
ΒΟΗΘΟΣ Μποζατζίδης Δ. ΣΔΠ Θεσ/νίκης
ΒΟΗΘΟΣ Παπαδόπουλος Δ. ΣΔΠ Θεσ/νίκης
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Σκουφίτσας Β. ΣΔΠ Αθηνών


ΟΜΑΔΕΣ ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Τεροβίτσας Β. ΣΔΠ Αιτ/νίας
ΒΟΗΘΟΣ Ιτσκος Δ. Σερρών
ΒΟΗΘΟΣ Τομαράς Σ. ΣΔΠ Αιτ/νίας
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κοντογιαννίδης Ρ. ΣΔΠ Ξάνθης


ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΟΚ-ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Πολατιάν Λ. ΣΔΠ Πέλλας
ΒΟΗΘΟΣ Βλάχος Κ. ΣΔΠ Γρεβενών
ΒΟΗΘΟΣ Κωτσιαντής Σ. ΣΔΠ Ημαθίας
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Παμπορίδης Β. ΣΔΠ Κιλκίς
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-12-2006, 21:16:   #5
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Σχεδόν άριστος ο Τεροβίτσας

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Βασίλη Τεροβίτσα στην αναμέτρηση με τον Άρη, ωστόσο ο ρέφερι από την Αιτ/νία βαθμολογήθηκε με 8,2 από την ΚΕΔ βάσει των εκθέσεων των παρατηρητών διαιτησίας. Τη χαμηλότερη απέσπασε ο κ. Φωτιάδης για τα σφυρίγματά του στο παιχνίδι του ΟΦΗ με την Ξάνθη.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρατηρητής α: Μπάτρας Ι. (Αθηνών)
Διαιτητής: Τσίκινης Η. (Μεσσηνίας)
Βαθμολογία: 8,3
4ος Διαιτ.: Μαζαράκος Η. (Αρτας)
Βαθμολογία: 9
Παρατηρητής β: Τεβεκέλης Μ. (Θεσ/νίκης)
α΄ Βοηθός: Ακρίβος Χ. (Αθηνών)
Βαθμολογία:8,40
β΄ Βοηθός: Νικολακόπουλος Α. (Αθηνών)
Βαθμολογία:8,40

ΑΕΚ-ΙΩΝΙΚΟΣ

Παρατηρητής α: Κολοκυθάς Α. (Αθηνών)
Διαιτητής: Γκαιτατζής Θ. (Δράμας)
Βαθμολογία: 8,30
4ος Διαιτ.: Δαλούκας Γ. (Θεσσαλίας)
Βαθμολογία: 8
Παρατηρητής β: Αργυρίου Π. (Δωδ/νήσου)
α΄ Βοηθός: Ζαχαρόπουλος Ε. (Δράμας)
Βαθμολογία:8,5
β΄ Βοηθός: Τρύφων Π. (Δράμας)
Βαθμολογία:8,5

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Παρατηρητής α: Μαζαράκης Γ. (Κεφ/νίας)
Διαιτητής: Κουκουλάκης Μ. (Ηρακλείου)
Βαθμολογία:7,7
4ος Διαιτ.:Παπασταμάτης Κ. (Αθηνών)
Βαθμολογία: 7
Παρατηρητής β: Τσαγκαράκης Γ. (Χανίων)
α΄ Βοηθός: Φίτσας Η. (Πρέβεζας)
Βαθμολογία:8
β΄ Βοηθός: Γούκος Δ. (Ηπείρου)
Βαθμολογία:8,4

ΛΑΡΙΣΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Παρατηρητής α: Κεμπαρίδης Α. (Θεσ/νίκης)
Διαιτητής: Τσαχειλίδης Ι. (Πειραιά)
Βαθμολογία: 8,1
4ος Διαιτ.: Γερμανάκος Μ. (Αθηνών)
Βαθμολογία: 8
Παρατηρητής β: Ματσούκας Μ. (Εύβοιας)
α΄ Βοηθός: Βασιλειάδης Λ. (Θεσ/νίκης)
Βαθμολογία:9
β΄ Βοηθός: Κωνσταντινίδου Ι. (Πειραιά)
Βαθμολογία:8,8

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ

Παρατηρητής α: Ντάουλας Δ. (Αιτ/νίας)
Διαιτητής: Σταυρίδης Ι. (Πιερίας)
Βαθμολογία:8,50
4ος Διαιτ.:Αργυρόπουλος Β. (Καστοριάς)
Βαθμολογία: 7
Παρατηρητής β: Νικάκης Β. (Αιτ/νίας)
α΄ Βοηθός: Λιόλιος Γ. (Λάρισας)
Βαθμολογία:7,20
β΄ Βοηθός: Μπιτσίδης Δ. (Θράκης)
Βαθμολογία:8,40

ΟΦΗ-SKODA ΞΑΝΘΗ

Παρατηρητής α: Γιανναδάκης Ε. (Λασιθίου)
Διαιτητής: Φωτιάδης Θ. (Θεσ/νίκης)
Βαθμολογία:7,6
4ος Διαιτ.: Σκουφίτσας Β. (Αθηνών)
Βαθμολογία: 8
Παρατηρητής β: Γιαννόπουλος Γ. (Αθηνών)
α΄ Βοηθός: Μποζατζίδης Δ. (Θεσ/νίκης)
Βαθμολογία:8,5
β΄ Βοηθός: Παπαδόπουλος Δ. (Θεσ/νίκης)
Βαθμολογία:8,5

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρατηρητής α: Μπίκας Γ. (Χαλκιδικής)
Διαιτητής: Τεροβίτσας Β. (Αιτ/νίας)
Βαθμολογία:8,2
4ος Διαιτ.: Κοντογιαννίδης Ρ. (Ξάνθης)
Βαθμολογία: 8,30
Παρατηρητής β: Σπυρόπουλος Ι. (Φθιώτιδας)
α΄ Βοηθός: Ιτσκος Δ. (Σερρών)
Βαθμολογία:7,6
β΄ Βοηθός: Τομαράς Σ. (Αιτ/νίας)
Βαθμολογία:8,2

ΠΑΟΚ-ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παρατηρητής α: Αμυγδαλής Γ. (Σερρών)
Διαιτητής: Πολατιάν Λ. (Πέλλας)
Βαθμολογία:8,25
4ος Διαιτ.:Παμπορίδης Β. (Κιλκίς)
Βαθμολογία: 8,5
Παρατηρητής β: Σίπκας Α. (Φλώρινας)
α΄ Βοηθός: Βλάχος Κ. (Γρεβενών)
Βαθμολογία:7,2
β΄ Βοηθός: Κωτσιαντής Σ. (Ημαθίας)
Βαθμολογία:8
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-12-2006, 22:55:   #6
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Οι Διαιτητές των αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής του Champions League, την Τρίτη και την Τετάρτη.



Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων της Τρίτης:

Μπαρτσελόνα – Βέρντερ Βρέμης:

Μάσσιμο Μπουσάκα (Ελβετία)

Τσέλσι – Λέφσκι Σόφιας:

Αλαίν Χάμμερ (Λουξεμβούργο)

Σπόρτινγκ Λισσαβόνας – Σπάρτακ Μόσχας:

Νικολάι Βόλκαρτζ (Δανία)

Μπάγερν Μονάχου – Ίντερ:

Λουίς Μεντίνα Κανταλέχο (Ισπανία)

Γαλατασαράι – Λίβερπουλ:

Ολεγκάριο Μπενκουρέντσα (Πορτογαλλία)

Αϊντχόβεν – Μπορντώ:

Εντουάρντο Γκονζάλεθ (Ισπανία)

Ολυμπιακός – Σαχτάρ:

Στέφεν Μπένετ (Αγγλία)

Ρόμα – Βαλένθια:

Κόνραντ Πλάτζ (Αυστρία)

Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων της Τετάρτης:

Ντινάμο Κιέβου-Ρεάλ Μαδρίτης:

Μάικλ Ράιλι (Αγγλία)

Λιόν-Στεάουα Βουκουρεστίου:

Ντάρκο Τσέφεριν (Σλοβενία)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπενφίκα:

Χέρμπερτ Φάντελ (Γερμανία)

Κοπεγχάγη-Σέλτικ:

Μπερτράν Λαγιέκ (Γαλλία)

Πόρτο-Άρσεναλ:

Μάρκους Μερκ (Γερμανία)

Αμβούργο-ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

Στέφανο Φαρίνα (Ιταλία)

Άντερλεχτ-ΑΕΚ:

Πέτερ Φρόιντφελντ (Σουηδία)

Μίλαν-Λιλ:

Γκρέιαμ Πολ (Αγγλία)

Πηγή: UEFA
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-12-2006, 18:37:   #7
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Η συγνώμη των διαιτητών

"Οι διαιτητές ζήτησαν σήμερα μια μεγάλη συγνώμη, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές μας και θέλουν αυτή τη συγνώμη να τη μεταφέρω και στους παράγοντες των ομάδων".

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης έδωσε το "παρών" στη συνάντηση των μελών της ΚΕΔ με τους διαιτητές και τους 15 υποψήφιους διαιτητές για την Σούπερ Λίγκα και με τα παραπάνω λόγια, έδειξε ότι υπήρξε αναγνώριση των λαθών που έγιναν στις τελευταίες αγωνιστικές.

Συνεχίζοντας μάλιστα στο ίδιο μήκος κύματος τόνισε: "Ζήτησα από την Επιτροπή να επισπεύσει τη συνάντηση λόγω των κακών διαιτησιών στα παιχνίδια της προηγούμενης αγωνιστικής. Δεν αναφέρομαι σε μια δύσκολη φάση, αλλά για λάθη που δια γυμνού οφθαλμού τα καταλάβαινε και ο απλός φίλαθλος.

Εδωσα εντολή στην ΚΕΔ ότι δεν θα ανεχθούμε στο μέλλον παρόμοια λάθη και οι διαιτητές οφείλουν αυτό να το καταλάβουν. Είναι γνωστό ότι η Ομοσπονδία μαζί με τη Super League καταβάλουν συνεχώς προσπάθειες για να ικανοποιούνται τα αιτήματα των διαιτητών".

Στη συνάντηση εκτός από την ομιλία του προέδρου της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, έγινε εκτεταμένη αναφορά στα προβλήματα που παρουσιάζονται στους αγώνες, ενώ τα μέλη της Επιτροπής έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στις λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ. Τέλος, προβλήθηκαν σε βίντεο φάσεις από ευρωπαϊκούς αγώνες και αγώνες των ελληνικών πρωταθλημάτων.

Από την πλευρά του, ο κ. Γιώργος Ψυχομάνης δήλωσε: "Εγιναν πολλά λάθη την προηγούμενη αγωνιστική. Εμείς κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να βοηθήσουμε τους διαιτητές κυρίως στο ψυχολογικό τομέα, όμως και οι ίδιοι θα πρέπει να βοηθήσουν τους εαυτούς τους".
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-12-2006, 18:41:   #8
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Εκτός πίνακα ο Πάνου

Η λάθος υποδειξή του για αποβολή του Μπρούνο Τσιρίλο στον αγώνα της ΑΕΚ με το Αιγάλεω, είχε ως συνέπεια για τον βοηθό διαιτητή Γ. Πάνου να τιμωρηθεί με αποκλεισμό πέντε αγωνιστικών ημερών, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη, άρα και να μείνει εκτός Πίνακα βοηθών διαιτητών του πρωταθλήματος. Ποινή αποκλεισμού πέντε αγωνιστικών επιβλήθηκε και στον διαιτητή του αγώνα Παναθηναϊκός-Καλαμαριά, Κ. Ζανετίδη.

Η ανακοίνωση για τις ποινές αναφέρει:

"Ανακοινώνονται από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ποινές που επέβαλλε το Πειθαρχικό Οργανο σε διαιτητές και βοηθό διαιτητή του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2007, αφού έλαβε υπόψη τις απολογίες τους, τις εκθέσεις των παρατηρητών τους και τους ισχύοντες κανονισμούς:

-Στον Κ. Ζανετίδη (Δωδεκανήσου), διαιτητή του αγώνα Παναθηναϊκός-Απόλλων Καλαμαριάς (26/11/2006), επέβαλλε ποινή αποκλεισμού πέντε (5) αγωνιστικών ημερών.

-Στον Χ. Καρατζά (Εύβοιας), διαιτητή του αγώνα Ηρακλής-Κέρκυρα (26/11/2006), επέβαλλε ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών.

-Στον Γ. Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας), βοηθό διαιτητή του αγώνα Αιγάλεω-ΑΕΚ (25/11/2006), επέβαλλε ποινή αποκλεισμού πέντε (5) αγωνιστικών ημερών. Βάσει της απόφασης αυτής ο κ. Πάνου τίθεται εκτός του Πίνακα βοηθών διαιτητών πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2007, περιόδου 2006-2007, σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό Διαιτησίας (άρθρο 49, παράγραφος 2.β). Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πάνου είχε τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών για τον αγώνα Εργοτέλης-ΟΦΗ (23/9/2006)".
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-12-2006, 19:07:   #9
Exodia
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη Exodia
 
Εγγραφή: Sep 2006
Περιοχή: Στο Σπυρο θα μαι
Μηνύματα: 622
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
My Mood:
Exodia is an unknown quantity at this point
Προεπιλογή

Μια χαρα σωστη ηταν η αποβολη του tsirilo.αχαχαχαχαχαχ σε πειραζω ειμαι γαυρακος
Ο χρήστης Exodia δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-12-2006, 19:15:   #10
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Είσαι όμως πειραχτήρι exodia αλλα μου αρέσεις.
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ geodon ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 5 26-11-2010 18:46:
Ψηφίστηκαν τροπολογίες για την εργατική διαιτησία, αποκρατικοποιήσεις, αποζημιώσεις πρώην εργαζομένων στην ΟΑ LATEAM RSS NEWS 0 29-07-2010 18:52:
Βουλή: Κατάθεση της ρύθμισης Λοβέρδου για διαιτησία και αυξήσεις LATEAM RSS NEWS 0 23-07-2010 18:12:
Εθνικός Αστ. «να σταθεί στο ύψος της η διαιτησία» LATEAM RSS NEWS 0 25-10-2009 18:31:
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ geodon ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 12 26-02-2009 01:45:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:51:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam