Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ

This is a discussion on ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ within the ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ forums, part of the ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ category; [right:17d6f672f9]http://www.sportime.gr/images//podosfairo/a_ethniki/osfp/butina(4).jpg[/right:17d6f672f9] Πρόταση σε Μπούτινα Όσο περνούν οι ώρες τόσο φαίνεται ότι ο Στέφανος Κοτσόλης θα αποχωρίσει από την ΑΕΛ και ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 29-01-2008, 14:43:   #171
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

[right:17d6f672f9]http://www.sportime.gr/images//podosfairo/a_ethniki/osfp/butina(4).jpg[/right:17d6f672f9]
Πρόταση σε Μπούτινα

Όσο περνούν οι ώρες τόσο φαίνεται ότι ο Στέφανος Κοτσόλης θα αποχωρίσει από την ΑΕΛ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία. Στην προσπάθεια αντικατάστασής του, οι «βυσσινί» έκαναν την πρώτη κρούση στον Τόμισλαβ Μπούτινα και έπεται και συνέχεια. Παράλληλα εξετάζονται και άλλες δύο περιπτώσεις επιθετικών, ένας από την Αργεντινή και ένας από την Ευρώπη, χωρίς να έχει κλείσει το θέμα Καμπούροφ. Στην ΑΕΛ μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας δεν είχαν πάρει στα χέρια τους την επίσημη πρόταση από την Μπρίστολ Σίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, κάτι τέτοιο ενδέχεται να γίνει σήμερα. Κατά την παραμονή του στη Μεγάλη Βρετανία, όπου και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, ο 28χρονος τερματοφύλακας μίλησε με τους ιθύνοντες του συλλόγου και μάλιστα, κατέληξαν σε συμφωνία.

Ο γκολκίπερ της ΑΕΛ, πάντως, παραμένει ήρεμος και περιμένει τις εξελίξεις. Όπως λένε οι δικοί του άνθρωποι, θέλει να φτάσει η πρόταση, ώστε αν αποχωρίσει από τους «βυσσινί» να έχει και ο σύλλογος οικονομικά οφέλη. Κάτι που θεωρεί ότι πρέπει να γίνει, καθώς θα είναι η δική του ανταπόδοση στη στήριξη και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, τόσο ο Κώστας Πηλαδάκης και οι συνεργάτες του όσο και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ.

Με τις εμφανίσεις του με τη «βυσσινί» φανέλα κατάφερε να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό και να φτάσει να γίνει μέλος της εθνικής ομάδας της Ελλάδας. Κάτι που δεν μπορεί ο ίδιος να ξεχάσει και θα έχει πάντα μέσα στην καρδιά του. Ό,τι πέτυχε το «χρωστάει» στην ΑΕΛ.

Συζητήσεις με Μπούτινα

Επειδή το θέμα της μετακίνησης του Κοτσόλη στην Μπρίστολ Σίτι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, οι «βυσσινί» παράγοντες ψάχνουν για τον ποδοσφαιριστή που θα τον αντικαταστήσει. Αυτός, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportlarissa.gr είναι ο Τόμισλαβ Μπούτινα, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Το Σάββατο που μας πέρασε έγινε η πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον 34χρονο Κροάτη να μην δείχνει αντίθετος στην προοπτική να πάει στην ΑΕΛ. Όμως, εντοπίστηκε μια διαφορά στον οικονομικό τομέα. Οι «βυσσινί», πάντως, προσανατολίζονται να επανέλθουν με νέα, βελτιωμένη πρόταση, η οποία είναι πιθανό να βρει ανταπόκριση και το ζήτημα να «κλείσει» θετικά και για τις δύο πλευρές.

Σε πολλά.. μέτωπα


Αναφορικά με το ζήτημα του επιθετικού, ουσιαστική εξέλιξη δεν υπήρξε χθες. Εκτός από τους Καμπούροφ και Ντεράνια, στην ΑΕΛ εξετάζουν δύο ακόμα περιπτώσεις. Ενός Αργεντίνου και ενός Ευρωπαίου φορ. Επιπλέον, αργά το βράδυ της Δευτέρας είχαμε και νέα εξελίξεις. Εμφανίστηκε ένα ακόμα όνομα επιθετικού, το όνομα του οποίου δεν έχει γραφτεί. Είναι και αυτός Ευρωπαίος και πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση. Η ΑΕΛ θα επιδιώξει να βρει τη «φόρμουλα» και να τον φέρει στην Ελλάδα.

Αποχωρίσεις

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Χατζηλιόντας έλυσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ. Παράλληλα, ο Πούτας είναι σε αναζήτηση ομάδας. Υπάρχουν δύο υποψήφιοι προορισμοί για να παραχωρηθεί δανεικός. Είτε στον Ιωνικό, είτε στην Καλλιθέα. Ομάδα ψάχνει και ο Μουνιόθ, χωρίς πάντως να έχει βρει κάτι ακόμα.

Ευνοϊκή η μετάθεση

Ο θάνατος του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου έχει ως αποτέλεσμα να κηρυχτεί τριήμερο πένθος στη χώρα. Έτσι, μετά από απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η 19η αγωνιστική που θα διεξάγονταν την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου αναβλήθηκε και τα παιχνίδια θα γίνουν το Σάββατο και την Κυριακή, 2 και 3 Φεβρουαρίου, αντίστοιχα.

Μια εξέλιξη που είδαν με καλό μάτι στην ΑΕΛ. Αφενός, ο Τουμέρ Μετίν συνεχίζει να ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου. Παράλληλα, ο Γιώργος Φωτάκης που έχει ένα βαρύ διάστρεμμα από τον αγώνα με τον Ατρόμητο, θα μπορέσει να ξεκουράσει το πόδι του και θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

* Για τους φίλους της ΑΕΛ, περισσότερο ενημερωτικό και φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα www.sportlarissa.gr.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Παλιά 31-01-2008, 15:26:   #172
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

[right:c0a5323907]http://www.sportime.gr/images//podosfairo/a_ethniki/larisa/tomas.jpg[/right:c0a5323907]
Στο προσκήνιο ο Τομάς

Σε 41 ώρες ολοκληρώνεται η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και η ΑΕΛ εξακολουθεί να αναζητεί τον επιθετικό που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της. Μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης ως τα ξημερώματα της Πέμπτης, συνεχίζονταν οι επικοινωνίες και οι διαβουλεύσεις με διάφορες πλευρές. Στο επίκεντρο είναι η αγορά της Ιβηρικής Χερσονήσου. Τα ΜΜΕ στην Πορτογαλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον Ζοάο Τομάς της Μπράγκα. Επένδυση για το μέλλον αποτελεί η συμφωνία με τον νεαρό Γιάννη Ρέτσα.

Το θέμα του επιθετικού αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Πέμπτη. Εξάλλου, για την υπόλοιπη Ευρώπη η περίοδος των μεταγραφών εκπνέει το βράδυ της ίδιας ημέρας. Οπότε, μιας και οι «βυσσινί» έχουν επικεντρωθεί στις λύσεις εκτός συνόρων, είναι αναγκαίο να ξεμπερδέψουν σήμερα, μία και καλή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το βάρος έχει πέσει στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Άλλοι κάνουν λόγο για την Ισπανία και άλλοι για την Πορτογαλία. Το μόνο που μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε από την πλευρά της διοίκησης είναι ότι ο παίκτης προέρχεται από τη συγκεκριμένη περιοχή.

Την ίδια ώρα, τα ΜΜΕ στην Πορτογαλία έφεραν στο προσκήνιο ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον Ζοάο Τομάς. Ο 32χρονος διεθνής επιθετικός της Μπράγκα δεν αγωνίζεται αρκετά και δεν συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του Μανουέλ Μασάδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την επιστροφή του από το Κατάρ, στην πορτογαλική ομάδα, έχει μόλις έξι αγώνες και ούτε ένα 90λεπτο.

Η περίπτωση του υψηλόσωμου σέντερ φορ (1,88 μ.) δεν είναι εύκολη, γιατί έχει υψηλό κασέ. Όμως το ενδεχόμενο να παίξει και να μπορέσει να αποδείξει ότι δεν είναι «τελειωμένος», αποτελεί σημαντικό στοιχείο. Επιπλέον, πληροφορίες αναφέρουν ότι ρόλο στην υπόθεση αυτή έχει παίξει ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ και συμπατριώτης του Ζοάο Τομάς, ο Έλντερ.

Δυναμικό μπάσιμο

Μάλιστα, οι ίδιοι άνθρωποι από την Πορτογαλία επισημαίνουν ότι οι επαφές έχουν προχωρήσει και ότι αργά το βράδυ της Τετάρτης, ξημερώματα παίκτης θα τελείωνε αυτή η υπόθεση, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Την ίδια ώρα, η ιστορία με τον Μαρτίν Καμπούροφ έμπλεξε για την ΑΕΛ.

Πληροφορίες από τη Βουλγαρία αναφέρουν ότι μπήκε «σφήνα» στην υπόθεση ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες έχουν καταθέσει και αυτοί πρόταση στην Λοκομοτίβ Πλόντβιβ για την απόκτηση του 27χρονου σέντερ φορ και το θέμα έχει μπλέξει αρκετά.

Επένδυση

Στην προπόνηση της Τετάρτης έλειπε ο Στέφανος Κοτσόλης. Ο γκολκίπερ της ΑΕΛ που έμεινε τελικά στους «βυσσινί» είχε πάει για αιματολογικές εξετάσεις. Την Πέμπτη αναμένεται να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό, όμως οι πολλές χαμένες προπονήσεις που έχει, ίσως του «στοιχίσουν» τη θέση στην ενδεκάδα. Αντίθετα, ένα νέο πρόσωπο έκανε την εμφάνισή του. Πρόκειται για τον Γιάννη Ρέτσα.

Ο 18χρονος Ελλαδίτης μέσος (21.11.1990) συμμετείχε στην προπόνηση που έγινε υπό τις οδηγίες του Μάκη Αγγελίνα. Ο Γιώργος Δώνης απουσίαζε, καθώς ταλαιπωρείται από υψηλότατο πυρετό και είναι κλινήρης. Τα στοιχεία που έδειξε ο «μικρός» ήταν αρκετά καλά και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportlarissa.gr, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ.

Ο Ρέτσας έχει Έλληνα πατέρα και Κύπρια μητέρα και έμενε στη Μεγαλόνησο. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΠΟΠ Κινύρας Πέγειας και θεωρείται μεγάλο ταλέντο. Πέρσι είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον κυπριακό σύλλογο, όμως λόγω σπουδών έπρεπε να έρθει στην Ελλάδα, όπως και έκανε. Θα πάρει μέρος και στην προπόνηση της Πέμπτης, αλλά η συμφωνία με την ΑΕΛ είναι δεδομένη.

ΖΟΑΟ ΤΟΜΑΣ

Θέση: Επιθετικός

Ημερ. Γενν.: 27.05.1975

Εθνικότητα: Πορτογαλία

Τόπος Γενν.: Ολιβέιρα ντο Μπάρο

Ύψος: 1,88 μ.

Βάρος: 80 κ.

Διεθνής: 4

Σεζόν Ομάδα Αγώνες Γκολ

1996-97 Ακαντέμικα 15 1

1997-98 Ακαντέμικα 28 7

1998-99 Ακαντέμικα 21 1

1999-00 Ακαντέμικα 17 19

1999-00 Μπενφίκα 9 2

2000-01 Μπενφίκα 31 17

2001-02 Μπενφίκα 1 -

2001-02 Μπέτις 22 7

2002-03 Μπέτις 11 -

2003-04 Γκιμαράες 20 3

2004-05 Μπράγκα 29 15

2005-06 Μπράγκα 30 15

2006-07 Αλ Αράμπι 17 8

2006-07 Αλ Ραϊάν 9 8

2007-08 Μπράγκα 6 -

* Για τους φίλους της ΑΕΛ, περισσότερο ενημερωτικό και φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα www.sportlarissa.gr.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-02-2008, 17:34:   #173
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



Δώνης: Αποφαστικότητα, πάθος, μυαλό

Το τρίπτυχο της επιτυχίας, στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Αλκαζάρ, ανέλυσε στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής της ΑΕΛ ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν αποφασιστικότητα, πάθος και μυαλό, ενώ ξεκαθάρισε ότι «στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί το Σάββατο». Ο Δώνης αναφέρθηκε, επίσης, στα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξουν κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και στη διαιτησία και το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου.

«Οι δύο τελευταίες νίκες κόντρα στον Ατρόμητο και τον Λεβαδειακό ήταν πολύ σημαντικής σημασίας γιατί μας ανέβασαν στην βαθμολογία και μας επέτρεψαν να βλέπουμε τη συνέχεια με αισιοδοξία. Το ματς με την ΑΕΚ είναι καθοριστικό για το μέλλον της ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα και για την προσπάθειά μας να βάλουμε κι άλλες ομάδες από κάτω μας στον πίνακα της Superleague. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ αποφασιστικοί, πολύ παθιασμένοι και με μυαλό για να φτάσουμε στη νίκη», δήλωσε στην εισαγωγή του ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας μας και προχώρησε αναλύοντας το σπουδαίο σαββατιάτικο παιχνίδι:

«Η ΑΕΚ στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν ήταν στην κορυφή του πρωταθλήματος. Το πλεονέκτημα που έχει δείξει ο αντίπαλός μας στα περισσότερα φετινά ματς είναι ότι διαθέτει πολλούς ικανούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με ατομικές ενέργειες μπορούν να διασπάσουν την άμυνα. Γι αυτό πρέπει να παίξουμε με σωστή τακτική, με πολλές βοήθειες και όταν έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας να δημιουργούμε προβλήματα στον αντίπαλο. Σε αυτό το ματς δεν επιτρέπονται τα λάθη. Περιμένουμε την επιστροφή των διεθνών για να δούμε σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται και αναλόγως να αποφασίσουμε για την 11άδα. Έχουμε πολλά και σημαντικά προβλήματα εξαιτίας σημαντικών απουσιών, αλλά μετά το ματς του Σαββάτου με τις επιστροφές θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα πλήρες και πιο ουσιαστικό σύνολο».

Απαντώντας στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ ο Γιώργος Δώνης μίλησε για:

-Το πώς σχεδιάζει να αντιμετωπίσει την επιθετικότητα της ΑΕΚ.

«Δεν είμαστε ομάδα που προσαρμόζεται στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου. Εξετάζουμε τις δυνατότητες, τα χαρακτηριστικά, ατομικά και ομαδικά, της άλλης ομάδας, αλλά η αγωνιστική μας λειτουργία παραμένει ίδια τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Μέλημά μας είναι να επιβάλλουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού, όπως έχουμε κάνει σε όλους τους εντός έδρας αγώνες μέχρι σήμερα και ειδικά απέναντι σε αντιπάλους όπως ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός, όπου ήμασταν ανώτεροι και αξίζαμε τη νίκη. Γενικά σε όσα ματς παίξαμε στο Αλκαζάρ ήμασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και το ίδιο θα επιδιώξουμε να κάνουμε και το Σάββατο».

-Την ετοιμότητα των Ζουράφσκι και Μετίν.

«Γνωρίζουμε ότι προπονείτο διαρκώς όλο αυτό το διάστημα και ο ίδιος μας είπε ότι βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση. Όμως, πριν τον δούμε στην προπόνηση δεν μπορούμε να αποφασίσουμε. Ο Μετίν είχε μπει σε έναν συγκεκριμένο ρυθμό προπόνησης και δεν ξέρω τώρα – λόγω της απουσίας με την Εθνική – σε τι κατάσταση βρίσκεται. Σίγουρα, πάντως, είναι πιο εύκολο για έναν επιθετικό να χρησιμοποιηθεί άμεσα γιατί η δουλειά του μέσα στο γήπεδο είναι πιο απλή. Αντίθετα ένας κεντρώος πρέπει να ξέρει πολύ καλά την αμυντική τακτική και τις τοποθετήσεις, γιατί σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα».

-Το κατά πόσο «φοβάται» το ματς του Σαββάτου από πλευράς διαιτησίας μετά από τις πρόσφατες αντιδράσεις της ΑΕΚ.

«Δεν σχολιάζω δηλώσεις παραγόντων ή προπονητών άλλων ομάδων. Δεν με απασχολεί το ζήτημα της διαιτησίας στο συγκεκριμένο ματς. Ο συγκεκριμένος διαιτητής και στους τρεις αγώνες που μας σφύριξε φέτος – ανεξάρτητα από το γεγονός ότι τελείωσαν με αρνητικά αποτελέσματα για την ομάδα μας – συμπεριφέρθηκε πολύ καλά. Το ίδιο ελπίζω να γίνει και το Σάββατο».

-Την εξήγηση που δίνει στην παρατήρηση ότι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ αντιδρούν με καλύτερες εμφανίσεις όταν αντιμετωπίζουν πολύ ισχυρές ομάδες.

«Σε αγώνες όπως αυτός του Σαββάτου, η δουλειά του προπονητή είναι εύκολη. Γιατί όταν αντιμετωπίζεις μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αποδείξουν ότι είναι εντελώς τυχαίο το γεγονός ότι βρίσκονται στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα. Είναι αυτονόητο το κίνητρο και για μας αυτό που μετράει είναι το πώς θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα αναρριχηθούμε ακόμη ψηλότερο. Είναι επίσης σίγουρο ότι η ατμόσφαιρα του γηπέδου σε τέτοια παιχνίδια, μια ατμόσφαιρα ντέρμπι δηλαδή, προδιαθέτει διαφορετικά του παίκτες».

-Το αν η ΑΕΛ με νίκη επί της ΑΕΚ αλλάζει στόχους.

«Στην αρχή της σεζόν είχα πει ότι οι στόχοι μας είναι να αναρριχηθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται μέσω πρωταθλήματος και να μπούμε στα πλέι οφ, να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας στο Κύπελλο και να προκριθούμε στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ. Αυτή τη στιγμή λέω ότι ο μοναδικός μας στόχος είναι το ματς του Σαββάτου. Θα δούμε το κατά πόσο είμαστε σε θέση να αναθεωρήσουμε τους στόχους μας, αν η απόδοσή μας και η βαθμολογική συγκομιδή είναι αυτή που πρέπει».

-Τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

«Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο. Μετά από 4 χρόνια το ρόστερ μας έχει αλλάξει και προσπαθούμε να χτίσουμε μια δυνατή ομάδα και να φτάσουμε στο σημείο να έχουμε 24 δυνατές λύσεις, εί δυνατόν δύο ισάξιους ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Η πραγματικότητα είναι ότι χρειάζεται πολύς χρόνος για να δημιουργήσεις μια τέτοια ομάδα. Με τις μεταγραφικές μας επιλογές αποδεικνύουμε ότι βαδίζουμε προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης του ρόστερ μας. Το θέμα, ωστόσο, δεν είναι πόσο ηχηρή είναι μια μεταγραφή, αλλά πόσο ο κάθε παίκτης θα μας δικαιώσει στον αγωνιστικό χώρο. Μην υποτιμάμε, όμως, και όσα έχει πετύχει αυτή η ομάδα μέχρι τώρα. Χρειάζεται υπομονή και στήριξη, την οποία νιώθουμε ότι έχουμε κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».

-Το ζήτημα της κατασκευής του νέου γηπέδου.

«Η αλλαγή πορείας της ομάδας εξαρτάται άμεσα από το γήπεδο. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να θεωρείσαι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της χώρας και να κερδίσεις τον σεβασμό σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Μιλώντας με τον πρόεδρο κο Πηλαδάκη διαπίστωσα ότι είναι πολύ αισιόδοξος και πιστεύει ότι βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία. Δυστυχώς, η γραφειοκρατία – παρά τις όποιες καλές προθέσεις των εμπλεκόμενων φορέων – δυσκόλεψε το ζήτημα. Νομίζω ότι μας έχει μείνει πλέον η… ουρά».

-Τις τρεις μεταγραφικές κινήσεις την τρέχουσα περίοδο.

«Για τον Βάζγκετς: Θέλαμε έναν τερματοφύλακα νέο ση ηλικία, που να δουλέψει κοντά μας, να εξελιχθεί και να αποτελέσει ένα καλό τρίο με τους υπόλοιπους. Για τον Μετίν: Χρειαζόμασταν έναν χαφ με περισσότερες οργανωτικές ικανότητες και τον βρήκαμε στο πρόσωπο του Τουμέρ, έστω και γι αυτό το τετράμηνο. Υπάρχους, πάντως, οι προοπτικές επέκτασης της συνεργασίας. Για τον Ζουράφσκι: Ήταν η πιο δύσκολη περίπτωση γιατί στο σημερινό ποδόσφαιρο οι παίκτες που σκοράρουν είναι περιζήτητοι και κοστίζουν ακριβά. Με τον Ζουράφσκι κάνουμε πιο δυνατή και ουσιαστική την ομάδα μας».


Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-2008, 14:44:   #174
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



Με Ζουράφκσι και Μετίν

Στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ θα βρίσκονται τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της Λάρισας, οι Ζουράφκσι και Μετίν. Ο Γιώργος Δώνης έκρινε ότι αμφότεροι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι πολύ πιθανό να τους χρησιμοποιήσει στην σαββατιάτικη αναμέτρηση (09/02, 16:45) με τους "κιτρινόμαυρους". Αντίθετα εκτός αποστολής είναι οι τιμωρημένοι Νταμπίζας, Φωτάκης, Μπακαγιόκο όπως επίσης και ο τραυματίας Αλεξάνδρου.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή των "βυσσινί": Κοτσόλης, Κηπουρός, Γκαλίτσιος, Βενέτης, Βενετίδης, Κατσιαρός, Κώτσιος, Φέρστερ, Κυριακίδης, Ιγκλέσιας, Μετίν, Σαρμιέντο, Πάρα, Κλέιτον, Καλαντζής, Λαμπρόπουλος, Κόζλεϊ, Ζουράφσκι.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-02-2008, 18:14:   #175
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



Στον έβδομο ουρανό!

Η ΑΕΛ έψαχνε μια νίκη επί μεγάλου αντιπάλου, από την αρχή της σεζόν. Κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αν και καλύτερη, δεν τα κατάφερε και κόλλησε στην ισοπαλία. Με αντίπαλο την ΑΕΚ, όμως, δικαιώθηκε. Η κυπελλούχος Ελλάδας πήρε το τρίτο σερί τρίποντο, ξέφυγε οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη και με τη φόρα που έχει πάρει, θα κυνηγήσει στις 10 αγωνιστικές που απομένουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, στοχεύοντας ακόμη και στην είσοδο στα play off για την Ευρώπη.

ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ: Πρώτα από όλα τους τρεις βαθμούς, που ήταν και ο στόχος της. Από εκεί και πέρα, η "βυσσινί θύελλα" τελείωσε οποιαδήποτε συζήτηση ή φόβο για ενδεχόμενο περιπέτειας σχετικά με την παραμονή της και φουλάρει για Ευρώπη. Δίπλα της, άλλωστε, σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό και με ακόμη μεγαλύτερο πάθος θα είναι και πάλι ο κόσμος της. Ο ενθουσιασμός είναι τεράστιος στις τάξεις της Λάρισας, τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να έρχονται, η ομάδα παίζει πάντα καλό ποδόσφαιρο και η αισιοδοξία είναι απολύτως δικαιολογημένη.

ΤΙ ΕΧΑΣΕ: Σε αυτό τον αγώνα η ΑΕΛ δεν έχασε τίποτα. Σε κανέναν τομέα. Ολα πήγαν μια χαρά για την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Το μόνο που μπορεί να θεωρήσει κάποιος... χασούρα, είναι την ευκαιρία που είχε η Λάρισα και την απώλεσε, να καθαρίσει την ΑΕΚ με σκορ μεγαλύτερο του 1-0.

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ: Επόμενος αντίπαλος για την ΑΕΛ ο Πανιώνιος, ξανά στο Αλκαζάρ, το προσεχές Σάββατο. Στόχος; Μια ακόμη νίκη, η τέταρτη σερί, που θα ανεβάσει κι άλλο την ομάδα στην κατάταξη, θα εκτοξεύσει τον ενθουσιασμό όλων, θα τονώσει την αυτοπεποίθηση και θα επιτρέψει στους Θεσσαλούς να πιστεύουν ακόμη πιο βάσιμα ότι μπορούν να βγουν στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ: Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη από την ΑΕΚ και αυτό το λένε και οι αριθμοί. Η ομάδα του Δώνη είχε 13 τελικές προσπάθειες, αρκετές από τις οποίες ήταν ευκαιρίες, ενώ κέρδισε τέσσερα κόρνερ, είχε δύο διεισδύσεις στην αντίπαλη περιοχή και μέτρησε 7/28 σέντρες. Οι Θεσσαλοί έκαναν επτά επεμβάσεις, 11 κοψίματα, 19 κλεψίματα και λειτούργησαν πάρα πολύ καλά ανασταλτικά. Μοναδικό αρνητικό στοιχείο, τα λάθη που έκαναν και τα οποία έφτασαν στα 38. Λιγότερα, πάντως, από τον αντίπαλο τους.

Ατομικά, ο Κλέιτον ήταν και πάλι ο ηγέτης της ΑΕΛ. Ο Βραζιλιάνος άσος ήταν αυτός που έδωσε το γκολ στον Ζουράφσκι με την εκτέλεση φάουλ, είχε μία ευκαιρία ο ίδιος για να σκοράρει, μοίρασε 11 σωστές μπαλιές, έκανε δύο κλεψίματα και κέρδισε τρία φάουλ. Ο Ζουράφσκι έδειξε με το καλημέρα ότι μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ, καθώς πέτυχε το γκολ της νίκης, ήταν μέσα στις φάσεις, είχε τέσσερις τελικές προσπάθειες, έκανε και ένα κλέψιμο ενώ ο Ιγκλέσιας έδειξε και πάλι πόσο χρήσιμος είναι για την ΑΕΛ, με 10 σωστές μπαλιές, δύο τελικές προσπάθειες, τέσσερα κλεψίματα, τέσσερα κοψίματα και πέντε κερδισμένα φάουλ! Από την αμυντική τετράδα όλοι ήταν καλοί και περισσότερο ο Βενετίδης, που μέτρησε τρεις μπαλιές, δύο κλεψίματα, δύο κοψίματα και πέντε κερδισμένα φάουλ, ενώ ο Ηλίας Κυριακίδης βοήθησε ανασταλτικά, με δύο κλεψίματα, πολύ τρέξιμο αλλά και μία τελική προσπάθεια.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-02-2008, 18:17:   #176
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



Επιστροφή για τρεις

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού (Σάββατο 16/2) αγώνα με τον Πανιώνιο στο Αλκαζάρ (16:45) με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων, μετά το τέλος της οποίας ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές της αποστολής.

Οι Αλεξάνδρου και Μπουκουβάλας μαζί με τον Ιγκλέσιας, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς είναι οι τρεις παίκτες που δεν βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΛ.

Αντίθετα, ο αρχηγός Νίκος Νταμπίζας και οι Γιώργος Φωτάκης, Ιμπραϊμα Μπακαγιόκο, επιστρέφουν έχοντας εκτίσει τις ποινές τους λόγω καρτών. Την 18άδα απαρτίζουν οι: Κοτσόλης, Κηπουρός, Γκαλίτσιος, Βενετίδης, Κατσιαρός, Κώτσιος, Φέρστερ, Νταμπίζας, Γκίκας, Κυριακίδης, Σαρμιέντο, Πάρα, Κλέιτον, Μπακαγιόκο, Μετίν, Ζουράφσκι, Καλαντζής, Φωτάκης.


Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-2008, 19:28:   #177
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



«Γιατί δεν πήραμε εμείς τον Ρατζίνσκι»


Ο Τόμας Ρατζίνσκι αποτελεί το μεγάλο όπλο της Ξάνθης και σε αυτόν αναφέρθηκε και ο Γιώργος Δώνης ο οποίος μιλώντας για το ματς της Κυριακής, αναφέρθηκε στην εντύπωση που του προκάλεσε η μεταγραφή του Καναδού στην ακριτική ομάδα, αποκαλύπτοντας την απορία του γιατί οι συνεργάτες του δεν κινήθηκαν για την απόκτησή του. Ο Έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας, ενώ έδειξε να μην τον απασχολεί το θετικό σερί των τελευταίων αγώνων.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Δώνη


Για το ματς με την Ξάνθη και τον Τόμας Ραντζίνσκι

«Το κάθε παιχνίδι πλέον, όπως άλλωστε και τα προηγούμενα, είναι καθοριστικά για το αν θα καταφέρουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω και να ανέβουμε ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα. Είναι μεγάλο παιχνίδι αυτό της Κυριακής, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές και μας περιμένει ένα πολύ δυνατό ματς. Αυτό που θα κάνουμε και θα προσπαθήσουμε είναι να επιβάλλουμε το δικό μας τρόπο στο παιχνίδι και να εξουδετερώσουμε τα ατού του αντιπάλου. Έξω ακούγεται ότι τη διαφορά την κάνει ο Ρατζίνσκι και πραγματικά είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Δεν σας κρύβω ότι όταν άκουσα ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έρχεται στην Ελλάδα - επειδή τον ξέρω τόσο από τη θητεία μου στην Αγγλία αλλά και επειδή παρακολουθώ πολύ το αγγλικό ποδόσφαιρο - μου προκάλεσε έκπληξη και έλεγα στους συνεργάτες μου πώς ήταν δυνατόν να τον χάσουμε.

Βέβαια σε μας δεν τον είχε προτείνει κανείς. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, έχει τρομερή ευχέρεια στο σκοράρισμα. Όμως, για μένα πέρα από τον Ρατζίνσκι είναι σημαντική η όλη λειτουργία της ομάδας της Ξάνθης. Έχει παίκτες και πίσω από τον Ραντζίσκι που μπορούν να βγάλουν την μπάλα μπροστά και να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις. Είναι δεδομένο ότι, πέρα από την ποιότητα και την αγωνιστική λειτουργία, αυτό που θα κρίνει την πορεία μας από εδώ και πέρα είναι το πάθος για διάκριση όλων μας και κυρίως των ποδοσφαιριστών. Βρισκόμαστε σε οριακό σημείο, το κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και όλα θα κριθούν από τους προσωπικούς στόχους των ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα πρέπει να συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας…»

Για τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει την ΑΕΛ στον εν λόγω αγώνα

«Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι άλλος ο τρόπος του παιχνιδιού μας. Όταν αναλύουμε τον αντίπαλό μας ξέρουμε τα χαρακτηριστικά του, τα δυνατά του και αδύνατα σημεία του. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, μελετάμε σε ποια σημεία ο αντίπαλός μας μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και είμαστε έτοιμοι να λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στόχος μας είναι να μην αφήσουμε την Ξάνθη να φτάνει εύκολα στην επίθεσή της, χρειάζεται καλή πίεση κατοχής μπάλας και μετρημένες πάσες στους αμυντικούς μας γιατί ο Ρατζίνσκι είναι κινητικός παίκτης».

Για το πάθος που δείχνουν οι παίκτες του στα τελευταία παιχνίδια

«Ύστερα από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα διανύουμε μία εβδομάδα με μεγάλη διάθεση και περισσότερη αισιοδοξία. Παρότι υπάρχει πολύ καλή διάθεση επισημαίνω ότι υπάρχει εξίσου μεγάλη σοβαρότητα στις προπονήσεις και πάθος για διάκριση στον κάθε μας ποδοσφαιριστή. Το σημαντικότερο, που είναι και πλέον φανερό, είναι ο τρόπος με τον οποίο διαχειριζόμαστε και τις κρίσεις και τα καλά αποτελέσματα, γενικά ο τρόπος που διαχειριζόμαστε οτιδήποτε μας συμβαίνει για να μπορεί η ομάδα να προχωρά και να συνεχίζει την εξέλιξή της».

Για την βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας και της γενικότερης εικόνας των «βυσσινί»

«Έχουμε βελτιώσει πάρα πολύ την αμυντική μας λειτουργία. Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο η πίεση στον κάτοχο της μπάλας, οι αποστάσεις σε όλες τις γραμμές τόσο όταν η ομάδα επιτίθεται όσο και όταν αμύνεται. Στο τελευταίο ματς και ειδικά στο τελευταίο 30λεπτο που το παιχνίδι άνοιξε και βάλαμε περισσότερους μεσοεπιθετικούς παίκτες, οι αμυντικοί μας έβγαιναν ένας εναντίον ενός και τα κατάφεραν άψογα. Σίγουρα έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εξακολουθούμε όποιος κι αν είναι ο αντίπαλός μας να είμαστε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, να επιβάλλουμε τον δικό μας τρόπο και να έχουμε υπομονή ώστε με όλους τους τρόπους να προσπαθούμε να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Θεσσαλίας

«Ο Ιγκλέσιας χθες έβγαλε επιφυλακτικά σχεδόν όλο το πρόγραμμα και από σήμερα μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς, οπότε οι μοναδικές μας απουσίες είναι οι γνωστές, ο Μπουκουβάλας και ο Αλεξάνδρου. Όσο για τον Ζουράφσκι, το αρνητικό μέχρι στιγμής είναι ότι τον έχουμε δει μόνο σε μιάμιση προπόνηση».

Για τα πλέι οφ

«Τα πλέι-οφ δεν είναι αυτοσκοπός μας. Αυτοσκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα και από εκεί και πέρα να στοχεύσουμε στο πώς αυτή η ομάδα μπορεί να γίνει μεγάλη. Είμαστε ικανοποιημένοι από την εξέλιξη και το χτίσιμο της ομάδας μέσα σε αυτά τα 3-4 χρόνια. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα μεγάλη την οποία θα σέβεται ο καθένας και θεωρώ ότι αυτό το έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό, βλέποντας πώς μας αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοι εντός και εκτός έδρας. Μέσα από αυτό θα πάμε ψηλότερα και θα έρθουν οι μεγάλες επιτυχίες. Θέλουμε να συνεχίσει η ομάδα μας να εξελίσσεται και τα αποτελέσματα είναι αυτά που θα μας πάνε ψηλότερα».

Για τον πρώην παίκτη της Λάρισας και νυν της Ξάνθης, Άγγελο Διγκόζη

«Έχω μάθει να σέβομαι τον κάθε ποδοσφαιριστή και κάθε άνθρωπο που έχει προσφέρει. Η προσφορά του Άγγελου είναι δεδομένη, μας βοήθησε σημαντικά τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στα αποδυτήρια. Δεν το ξεχνώ, ακόμα και όταν κάποιος βγάζει κάποια πικρία όταν αποχωρίζεται κάτι και φεύγει».

Για την μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας

«Ο κάθε άνθρωπος που παρακολουθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να διακρίνει ότι η ΑΕΛ έχει σταθερότητα σε όλο το πρωτάθλημα. Απλά της έλειπαν κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Είχαμε σταθερή απόδοση, αλλά δεν είχαμε την αποτελεσματικότητα, είχαμε να αντιμετωπίσουμε τη διαιτησία - ενώ στον δεύτερο γύρο η διαιτησία μας αντιμετωπίζει διαφορετικά και μας παίζει 50-50 - και τρίτον είναι ότι από τη μια δεν καταφέρναμε να σκοράρουμε κι από την άλλη πληρώναμε εύκολα την κάθε αδράνειά μας.

Δεν βλέπω μεγάλη διαφορά, απλά γίναμε πιο αποτελεσματικοί. Μάλιστα υπάρχουν παιχνίδια στον πρώτο γύρο που τα ευχαριστήθηκα περισσότερο σύμφωνα πάντα με την απόδοση της ομάδας, αλλά δεν είχαν θετική κατάληξη και η ουσία στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα. Είμαι ευχαριστημένος από τη λειτουργία και την απόδοση της ομάδας πάνω σε αυτά που έχουμε δουλέψει, είμαστε πιο ώριμοι και πιο αποτελεσματικοί. Σε κανένα σημείο δεν έχασα την πίστη μου, έβλεπα την ομάδα στις προπονήσεις, μας έλειπε το αποτέλεσμα αλλά κάποια στιγμή αυτό θα γύριζε. Πρέπει να συνεχίσουμε να προκαλούμε την τύχη για να γυρίζει προς το μέρος μας. Η ομάδα από τακτική είναι δουλεμένη πολύ καλά και το μέλλον της θα κριθεί από το πάθος όλων και πάνω από όλα των ποδοσφαιριστών, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο».

Τέλος, τόνισε πως δεν τον απασχολεί το σερί νικών αλλά κοιτάει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά: «Δεν με ενδιαφέρει το «5 στα 5». Τα προηγούμενα παιχνίδια μένουν στο παρελθόν. Με νοιάζει μόνο το «1 στο 1».


Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-03-2008, 17:32:   #178
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



"Βόμβα" στην Λάρισα, "τέλος" ο Λυράκης

Ο Νίκος Λυράκης Η διοίκηση της Λάρισας με μία λιτή ανακοίνωση, γνωστοποίησε την Τρίτη την λύση της συνεργασίας της με τον... Νίκο Λυράκη. Ο άνθρωπος που επί σειρά ετών αποτέλεσε τον άμεσο συνεργάτη του Κώστα Πηλαδάκη και του Γιώργου Δώνη, δεν θα είναι πλέον ο τιμ μάνατζερ των Θεσσαλών.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ, κ. Νίκο Λυράκη".

Πλέον απομένει να γίνουν γνωστά και τα αίτια που οδήγησαν στην απόφαση της διοίκησης της Λάρισας, καθώς τα σενάρια που ακούγονται στην πόλη της Θεσσαλίας είναι αρκετά.

Πηγή : supersport.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-2008, 16:53:   #179
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



«Απαράδεκτη συμπεριφορά»

Ανακοίνωση με αφορμή την συμπεριφορά μεμονωμένων οπαδών της Λάρισας μετά τον αποκλεισμό από τον Θρασύβουλο στο κύπελλο Ελλάδας, εξέδωσε η ΠΑΕ του θεσσαλικού συλλόγου. Η διοίκηση της Λάρισας καταδίκασε αυτές τις συμπεριφορές και τις χαρακτήρισε απαράδεκτες τονίζοντας ότι ο κάθε παίκτης της ομάδας αγωνίζεται πάντοτε για το καλό της, ανεξάρτητα αν σε κάποιον αγώνα δεν έχει την απαιτούμενη απόδοση.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ έχει ως εξής

«Θεωρούμε δεδομένο ότι οποιοσδήποτε αθλητής της ομάδας μας αγωνίζεται πάντα για το καλό της κι αυτό οφείλεται να αναγνωρίζεται από όλους, ανεξάρτητα από την αγωνιστική απόδοση που μπορεί να έχει σε έναν συγκεκριμένο αγώνα. Πόσο μάλλον από τη στιγμή, που ο συγκεκριμένος αθλητής έχει ιδρώσει τη φανέλα της ΑΕΛ, με καθοριστική συμβολή στις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας στη σύγχρονη ιστορία της. Για το λόγο αυτό θεωρούμε απαράδεκτη τη συμπεριφορά μεμονωμένων φιλάθλων, οι οποίοι επιχειρούν με διάφορους τρόπους να σπιλώσουν τις υπολήψεις των αθλητών αυτών και των οικογενειών τους. Η ΑΕΛ πορεύεται μαζί με τους αθλητές της ως οικογένεια και η καλή ή κακή απόδοσή τους, είναι πάντα πέραν κάθε αμφισβήτησης για την αγάπη τους προς την ομάδα μας και την προσήλωση στους στόχους, που έχουμε από κοινού θέσει. Είμαστε βέβαιοι ότι το ήθος της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλάθλων της ΑΕΛ μπορεί και πρέπει να θεραπεύει τα όποια μεμονωμένα περιστατικά αντιτίθενται σε αυτή τη λογική και φιλοσοφία».

Διεθνείς οι Ζουράφκσι, Μετίν

Στις εθνικές ομάδες της χώρας τους κλήθηκαν οι Ματσέι Ζουράφσκι και Τουμέρ Μετίν. Ο πρώτος κλήθηκε από τον τεχνικό της Πολωνίας, Λίο Μπενάκερ, για τον εντός έδρας φιλικό αγώνα με τις ΗΠΑ την Τετάρτη 26/3, ενώ ο δεύτερος για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Τουρκίας με τη Λευκορωσία.

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων με Άρη

Από το επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ, Vissini Store (οδός Μανωλάκη 1) συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Άρη (23/3) στο "Κλεάνθης Βικελίδης", στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Superleague. Τα εισιτήρια τιμώνται προς 20 ευρώ το καθένα και οι φίλοι της Λάρισας θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 4 του γηπέδου.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-04-2008, 19:18:   #180
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



«Έπρεπε να περιμένουν να τελειώσει το πρωτάθλημα»

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αθλητική εφημερίδα. Ο ισχυρός άντρας της Λάρισας δεν δίστασε να κατηγορήσει τους ιθύνοντες της ΑΕΚ για τον «πανικό» που γίνεται γύρω από το όνομα του Γιώργου Δώνη λέγονατς: «θα έπρεπε να περιμένουν να τελειώσει η σεζόν», ενώ αναφορικά με το μέλλον του Κλέιτον, ο Πηλαδάκης τόνισε πως υπάρχει ενδιαφέρον από δυο συλλόγους, ωστόσο: «Δίνουμε μεγάλη βάση στον αθλητή, , ωστόσο τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα που θα πρέπει να ικνοποιηθεί οικονομικά».

Αναφορικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες γύρω από το θέμα της μετακίνησης του Δώνη στην ΑΕΚ, ο Πηλαδάκης τόνισε στο "Goalnews" πως: «Είναι ευθύνη της ΑΕΚ που «σήκωσε» το θέμα μεσούσης της περιόδου και τους το έχω πει, ανεξάρτητα από τις καλές σχέσεις. Για οτιδήποτε ήθελαν να κάνουν θα έπρεπε να περιμένουν να τελειώσει η σεζόν. Εγώ δεν θέλω να φύγει ο Γιώργος Δώνης. Το λέω και ας με κατηγορήσουν στο τέλος, εφόσον φύγει, ότι τον έχασα».

Στη συνέχεια ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας τόνισε, πως παρά το γεγονός ότι επιθυμεί να συνεχιστεί η συνεργασία με το Δώνη, ωστόσο σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, υπάρχει ήδη εναλλάκτική λύση: «Δεν υπάρχει προβληματισμός. Η σχέση μας με το Γιώργο Δώνη δεν είναι τυπική, το ξέρετε. Στο τέλος του πρωταθλήματος θα αποφασίσουμε», ενώ αναφορικά με την εναλλακτική λύση σε περίπτωσης αποχώρησης του Δώνη, υπογράμμισε: «Έχω στο μυαλό μου τον προπονητή που θα ήθελα, ωστόσο δεν έχει γίνει καμία κουβέντα».

Τέλος αναφερόμενος στο θέμα που αφορά την αποχώρηση του Κλέιτον, με τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ, να αποτελούν μνηστήρες, ο Πηλαδάκης ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει καμία συμφωνία για τον Κλέιτον. Έχουμε δύο προτάσεις από την Ελλάδα, ξέρω τι προσφέρει η κάθε ομάδα, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από εξωτερικό. Δίνουμε μεγάλη βάση στον αθλητή, παίζει μεγάλο ρόλο η επιθυμία του παίκτη, ωστόσο τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα που θα πρέπει να ικνοποιηθεί οικονομικά. Άλλωστε οι προτάσεις που έχουμε είναι από πολύ μεγάλες ομάδες».

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΛΑΡΙΣΑ geodon ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 10 07-03-2011 00:58:
Επεισόδια στη Λάρισα LATEAM RSS NEWS 0 24-03-2009 13:00:
ΛΑΡΙΣΑ geodon ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 7 15-02-2009 22:12:
Επίσκεψη Π. Παυλόπουλου στη Λάρισα LATEAM RSS NEWS 0 11-10-2008 15:26:
Στη Λάρισα ο Βαρθολομαίος LATEAM RSS NEWS 0 14-05-2008 16:14:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:27:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam