Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (https://www.lateam.gr/forum/f122/)
-   -   ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (https://www.lateam.gr/forum/f122/nea-gia-thn-ethnikh-omada-1342/)

ilias 10-11-2006 19:14:

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
 
Ο Αλέξανδρος Τζιόλης είναι το νέο πρόσωπο στους εκλεκτούς του Ότο Ρεχάγκελ για την αποστολή της εθνικής ομάδας που θα αντιμετωπίσει την προσεχή Τετάρτη (15/11) την αντίστοιχη της Γαλλίας σε φιλικό παιχνίδι στο «Σταντ Ντε Φρανς» του Παρισιού. Ο μέσος του Παναθηναϊκού αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα Θοδωρή Ζαγοράκη και τον τραυματία Χρήστο Πατσατζόγλου. Επανέρχεται ο Τραϊανός Δέλλας που ήταν τραυματίας στα ματς με Νορβηγία και Βοσνία. Ανακλήθηκε η πρόσκληση στον Άγγελο Χαριστέα, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από πρόσφατο τραυματισμό, όπως και ο Λουκάς Βύντρα.

ilias 12-11-2006 00:01:

Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θα του στοιχίσει τη συμμετοχή του και στον αγώνα της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Γαλλία την ερχόμενη Τετάρτη στο Παρίσι, πέρα από την απουσία του από το ματς Εργοτέλης-Παναθηναϊκός στο Παγκρήτιο. Ο διεθνής επιθετικός αποκλείστηκε από την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αφού εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο, χωρίς όμως ο Ότο Ρεζάγκελ να ανακοινώσει κάποιον αντικαταστάτη του στην αποστολή, που αναχωρεί την Κυριακή για τη γαλλική πρωτεύουσα.

ilias 12-11-2006 23:33:

Σοβαρή πιθανότητα έχει ο Μιχάλης Καψής να ξαναφορέσει τη φανέλα της εθνικής Ελλάδος, στο φιλικό παιχνίδι με τη Γαλλία την Τετάρτη (15/11), στο «Σταντ ντε Φρανς». Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος επανεμφανίστηκε στο ματς με την Καλαμαριά, την Κυριακή θα είναι όπως δείχνουν τα πράγματα ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Παπαδόπουλου ο οποίος είναι τραυματίας και αποκλείστηκε από την αποστολή. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ότο Ρεχάγκελ είχε σκοπό να καλέσει το Νίκο Γεωργέα, αλλά ο αμυντικός της ΑΕΚ τραυματίστηκε στο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» με τη Λάρισα και έχασε τη μεγάλη ευκαιρία.

ilias 13-11-2006 23:15:

Χωρίς τον Θοδωρή Ζαγοράκη για πρώτη φορά μετά από χρόνια ανελλιπούς παρουσίας του στα ταξίδια της εθνικής ομάδας, αναχώρησε η ελληνική αποστολή το μεσημέρι της Δευτέρας για το Παρίσι, όπου το βράδυ της Τετάρτης αντιμετωπίζει τη Γαλλία στο «Σταντ Ντε Φρανς» σε σπουδαίο φιλικό παιχνίδι. Ο αρχηγός πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση με το εθνόσημο στις 11 Οκτωβρίου και στο νικηφόρο 4-0 επί της Βοσνίας για τα προκριματικά του EURO 2008 κλείνοντας ιδανικά μια καριέρα δώδεκα ετών και ενός μήνα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Η απουσία του δεν θα μπορούσε να μην είναι αισθητή, ιδιαίτερα από τους συνοδοιπόρους του όλα αυτά τα χρόνια. «Είναι περίεργο που ο Θοδωρής (Ζαγοράκης) δεν ταξιδεύει μαζί μας», δήλωσε ο Μιχάλης Καψής, ενώ ο Κώστας Κατσουράνης συμπλήρωσε: «Σίγουρα θα μας λείψει ο Ζαγοράκης στην πορεία της προκριματικής φάσης».

Ο Ότο Ρεχάγκελ μίλησε για τη σημασία του αγώνα και το… έξτρα κίνητρο των «τρικολόρ» απέναντι στην Εθνική. «Είναι για μας ένα πολύ δυνατό φιλικό απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα. Οι Γάλλοι έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για να μας νικήσουν, αφού θα θέλουν να πάρουν ρεβάνς για την ήττα τους και τον αποκλεισμό τους από εμάς στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Πορτογαλίας», είπε ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός, ενώ ερωτηθείς για το θέμα Καστίγιο και την πιθανή κλήση του στην εθνική ομάδα εφόσον ελληνοποιηθεί, απάντησε με νόημα: «Εγώ ασχολούμαι μόνο με παίκτες που έχουν ελληνική υπηκοότητα και μπορούν να αγωνιστούν στην εθνική».

ilias 16-11-2006 22:36:

Την άποψη πως το καλύτερο που έχει να κάνει η Εθνική μας μετά τη φιλική ήττα 1-0 από τη Γαλλία θα είναι να μάθει από τους αντιπάλους της, εξέφρασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του. Ο Γερμανός τεχνικός στάθηκε ιδιαίτερα και στον τομέα ταχύτητα στον οποίο όπως τόνισε η Εθνική μας υστερούσε έναντι των Γάλλων και χάρη στον οποίο κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα. Με αυτό συμφώνησε και ο Ραϊμόν Ντομενέκ, ο οποίος επίσης τόνισε πως η νίκη με 1-0 κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αφού όπως τόνισε «αυτή η ελληνική ομάδα δεν προσφέρεται για νίκες με 5-0».

ilias 25-11-2006 11:44:

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τους Αμανατίδη και Κυργιάκο θα έχει ο Γιάννης Τοπαλίδης στην αναμέτρηση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρνακφούρτης και τη Νιούκαστλ (30/11). Επιπλέον ο άμεσος συνεργάτης του Ότο Ρεχάγκελ θα βρεθεί και σε ματς τουρκικών ομάδων τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

ilias 25-11-2006 11:45:

Δύο θέσεις έχασε, το μήνα Νοέμβριο, στην κατάταξη της FIFA η εθνική ομάδα, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (22/11), η Παγκόσμια Ομοσπονδία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρέθηκε στην 16η θέση με 945 βαθμούς, πέφτοντας από την 14η που είχε βρεθεί τον μήνα Οκτώβριο. Στην πρώτη θέση της κατάταξης βρίσκεται η Βραζιλία, ενώ δεύτερη παραμένει η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία.

ilias 30-11-2006 22:26:

Το εξαιρετικό ξεκίνημα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2008 (τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες) φαίνεται πως «ζέστανε» τους Έλληνες φιλάθλους. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κατόπιν πολλών αιτημάτων που δέχτηκε, αποφάσισε να θέσει εκ νέου στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες των Πρωταθλητών Ευρώπης.

ilias 04-12-2006 17:45:

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων, Στέλιος Αποσπόρης, ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, που θα πάρουν μέρος σε τρεις προπονήσεις: την Τρίτη 12/12/06(10:30 και 19:00)και την Τετάρτη 13/12/06(10:30). Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι: Δημήτρης Αμαραντίδης (Τρίκαλα), Ορέστης Γουργιώτης (Λαμία), Αλέξης Δάρας (Αιολικός), Κώστας Δαύκος (Δόξα Δράμας), Παναγιώτης Ζορμπάς (Νίκη Βόλου), Λευτέρης Ιντζόγλου (Βύζας), Τάσος Ιορδανόπουλος (ΑΕ Γιάννενα), Κώστας Κασναφέρης (ΠΑΣ Γιάννενα), Γιώργος Καλογερόπουλος (Αχαρναϊκός), Νίκος Κωνσταντινίδης (Πανθρακικός), Μάρκος Κουτσάγιας (Πολύκαστρο), Χρήστος Κωστέλος (Αναγέννηση Καρδίτσας), Κώστας Λουΐζος (ΠΑΕ Θράκη), Παντελής Ντοτσαρίδης (Δόξα Γρατινής), Βαγγέλης Οικονόμου (Αγιος Δημήτριος), Θανάσης Παντελιάδης (Εθνικός Κατερίνης), Μάριος Παπαμαργαρίτης (Αναγέννηση Καρδίτσας), Στέφανος Σιόντης (Εθνικός Αστέρας), Δημήτρης Σπυριδάκης (Ανδρούτσος Γραβιάς), Γιάννης Στάθης (Παναχαϊκή), Θανάσης Τεγούσης (Παναιτωλικός), Γιώργος Τζαβέλλας (Κέρκυρα), Νίκος Τζημογιάννης (ΠΑΟΝΕ), Νίκος Τροΐδης (Πιερικός), Γιώργος Λάππας (ΠΑΣ Γιάννενα).

ilias 06-12-2006 19:54:

Τους παίκτες της Εθνικής Νέων που θα έχει μαζί του στα παιχνίδια με την Εθνική Παίδων και τον Φωστήρα (12/12 και 13/12), ανακοίνωσε ο Νίκος Νιόπλιας.

Οι ποδοσφαιριστές (γεννηθέντες το 1988 και το 1989) είναι οι: Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Αθανασόπουλος (Μιλτιάδης Πυριακίου), Ανδρούτσος (Ατρόμητος), Βαλλιάνος (ΑΕΚ), Βλασόπουλος (Θύελλα Πατρών), Γιάντσης (Ηρακλής), Δαμιανίδης (ΠΑΕ Θράκη), Μπαμπινιώτης (Ακράτητος), Δημούτσος (Φωστήρας), Ηρακλής (Αίας Ταύρου), Ιωαννίδης (Ηρακλής), Κομβολίδης (Θρασύβουλος), Κομεσίδης (Ξάνθη), Κοτσώνης (Πανηλειακός), Μονιάκης (Εργοτέλης), Μπαλλής (Λάρισα), Μπαρμπούδης (Ηλυσιακός), Μπουτζίκος (Παναθηναϊκός), Πάγκαλης (Παναθηναϊκός), Παπαδόπουλος Γιάννης (Ηρακλής), Παπαδόπουλος Παναγιώτης (ΑΕΚ), Παπάζογλου Αθανάσιος (Αρης), Παπάζογλου Τάσος (Πανσερραϊκός), Πεχλιβάνης (ΠΑΟΚ), Σιάκας (Πανσερραϊκός) και Στρατηλάτης (Αρης).


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:55:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam