Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

This is a discussion on ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ within the ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ forums, part of the ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ category; Αμανατίδης: «Δεν είναι εύκολο να μας νικήσουν» Αισιόδοξος για την πορεία της Εθνικής ομάδας στα τελικά του EURO 2008 παρουσιάστηκε ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 26-02-2008, 18:51:   #71
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή

Αμανατίδης: «Δεν είναι εύκολο να μας νικήσουν»

Αισιόδοξος για την πορεία της Εθνικής ομάδας στα τελικά του EURO 2008 παρουσιάστηκε ο Γιάννης Αμανατίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ρωσική εφημερίδα «Sport-Express».
«Μαζί με τους Ρώσους κληρωθήκαμε σε ένα ισοδύναμο γκρουπ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Μικρό αβαντάζ έχουν οι Ισπανοί, διότι ατομικά ως παίκτες διαθέτουν μεγάλη κλάση. Μπορεί στα Μουντιάλ και στα Euro να μην έχουν επιτυχίες, αλλά κάποια στιγμή θα τα καταφέρουν. Απομένουν τρεις περίπου ισοδύναμες ομάδες για τη διεκδίκηση μιας θέσης», δήλωσε ο αρχηγός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και πρόσθεσε: «Είμαστε οι πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά δεν προκριθήκαμε στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τώρα έχουμε μπροστά μας το Euro. Ελπίζω να ξεκινήσουμε με νίκη εις βάρος της Σουηδίας. Αν συμβεί αυτό, θα είμαστε ήρεμοι για την αναμέτρηση με τη Ρωσία. Το γεγονός ότι στην προηγούμενη διοργάνωση χάσαμε μόνο από τους Ρώσους, μιλά από μόνο του. Αλλά σε όλα τα ματς του Euro πρέπει να δώσουμε το 120% των δυνατοτήτων μας. Ακόμα και έτσι η επιτυχία δεν είναι δεδομένη, σε κάθε αγώνα μπορούν να συμβούν τα πάντα. Πολλά θα εξαρτηθούν από την αγωνιστική φόρμα που θα έχει η ομάδα τη συγκεκριμένη μέρα».
Αλησμόνητο θα μείνει στον διεθνή επιθετικό το γκολ που πέτυχε στην Κωνσταντινούπολη κατά της Τουρκίας. «Σίγουρα πολλά άλλαξαν για μένα ύστερα από το τέρμα που σημείωσα στην Τουρκία. Είχαμε να νικήσουμε τους Τούρκους παραπάνω από μισό αιώνα και δεν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε στην έδρα τους. Ευτυχώς η κακή παράδοση έλαβε τέλος και παράλληλα εξασφαλίσαμε την πρόκριση στην τελική φάση του Euro. Στην Τουρκία πέτυχα το πρώτο μου γκολ με τη φανέλα της Εθνικής και ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό για μένα και τους Έλληνες φιλάθλους».
Ο Γιάννης Αμανατίδης δεν θεωρεί εξασφαλισμένη τη θέση του στην ενδεκάδα, παρά το γεγονός ότι αποτελεί σταθερά μία από τις πρώτες επιλογές του Ότο Ρεχάγκελ και βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. «Στην επιθετική γραμμή παίζουν ο Χαριστέας, ο Γκέκας, ο Σαμαράς, ο Γιαννακόπουλος και άλλοι από το ελληνικό πρωτάθλημα. Οπότε θα χρειαστεί να παλέψω για μία θέση στην ενδεκάδα. Δεν είμαστε μία ομάδα με λαμπρά ονόματα, αλλά πολύ δεμένοι ως σύνολο. Όταν είμαστε οργανωμένοι, δεν είναι εύκολο να μας νικήσει κανείς. Δεν είναι τυχαίο ότι στην προκριματική φάση συγκεντρώσαμε 31 βαθμούς, δηλαδή περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα. Το 2004 ήμουν ακόμα πολύ νέος για να παίξω στην Εθνική και συμμετείχα με την Ολυμπιακή ομάδα στους Αγώνες του 2004. Φυσικά και ήθελα να παίξω στο Euro, αλλά ο κ.Ρεχάγκελ μου είχε πει να μη βιάζομαι και πως θα έχω την ευκαιρία στο μέλλον να αγωνιστώ με την Ανδρών».
Ο 26χρονος άσος αναφέρθηκε και στη ρωσική ομάδα, λέγοντας πως ίσως ο σταρ σε αυτή είναι ο… προπονητής της, Γκους Χίντινκ. «Η Ρωσία προκρίθηκε στην τελική φάση και άφησε εκτός την Αγγλία. Αυτό σημαίνει πολλά. Πέρυσι σε φιλικό που δώσαμε με την Αγγλία χάσαμε 4-0, αλλά η Ρωσία νίκησε τους Άγγλους. Ξέρω ότι η Ρωσία έχει καλούς παίκτες. Το πρωτάθλημά σας βρίσκεται σε άνοδο, γιατί οι ομάδες σας αγοράζουν ακριβά ονόματα. Εύχομαι τόσο η Ελλάδα όσο και η Ρωσία να περάσουν στην επόμενη φάση. Από τους Ρώσους ποδοσφαιριστές γνωρίζω καλά τον Σαένκο που παίζει στη Νυρεμβέργη. Είναι πολύ ικανός, αν και πρόσφατα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Στη Λεβερκούζεν αγωνίζεται ο Μπουλίκιν, τον οποίο οι Έλληνες φίλαθλοι τον θυμούνται από το τέρμα που πέτυχε εις βάρος μας στην Πορτογαλία. Μπορεί στην ομάδα σας να μην έχετε σούπερ σταρ, αλλά υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες. Ίσως σούπερ σταρ είναι ο Γκους Χίντινκ, μια και κατάφερε να οδηγήσει τη Ρωσία στο Euro».


sportfm.gr
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Παλιά 11-03-2008, 18:29:   #72
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



Μέσα ο Κυργιάκος έξω ο Καψής

Μια έκπληξη επεφύλλασε η κλήση του Ρεχάγκελ για το φιλικό των διεθνών απέναντι στην Πορτογαλία. Ο έμπειρος τεχνικός έστειλε τη σχετική λίστα των παικτών που θα κληθούν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ωστόσο έκπληξη αποτέλεσε η απουσία του ονόματος του Μιχάλη Καψή. Ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ, αν και είχε αγωνιστεί στα ματς με Φιλανδία και Τσεχία, θα απουσιάσει από αυτό με την Πορτογαλία στις 26 Μαρτίου, εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους εκλεκτούς του ομοσπονδιακού τεχνικού θα βρίσκεται και ο Σωτήρης Κυργιάκος, παρά τον τραυματισμό που υπέστει στη μύτη το Σαββάτο 8/3. Επίσης, τις υπηρεσίες και του Γιούρκα Σεϊταρίδη θα μπορεί να υπολογίζει ο Γερμανός τεχνικός, καθώς ο διεθνής ποδοσφαιριστής επέστρεψε στις προπονήσεις με την Ατλέτικό Μαδρίτης και θα είναι σε πλήρη αγωνιστική φόρμα μέχρι το παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι εκλεκτοί που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους είναι μεταξύ άλλων ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, Άγγελος Μπασινάς, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γιώργος Σαμαράς, Φάνης Γκέκας, Γιάννης Αμανατίδης, Άγγελος Χαριστέας, Σωτήρης Κυργιάκος και ο Κώστας Κατσουράνης. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Ντίσλεντορφ στις 26 Μαρτίου και ώρα 20:30 (τοπική ώρα) και αναμένεται να αποτελέσει ένα απο τα πιο δυνατά τεστ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-03-2008, 23:12:   #73
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



Ρεχάγκελ: Μένω κατά 50%

Εδώ και πολλούς μήνες η ΕΠΟ έχει καταθέσει την πρότασή της στον Ότο Ρεχάγκελ για την ανανέωση του συμβολαίου του και περιμένει την απάντησή του. Ο Γερμανός που μέχρι σήμερα δεν είχε μιλήσει για το θέμα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κρατική τηλεόραση, τόνισε ότι οι πιθανότητες να συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της Εθνικής μας ομάδας είναι μοιρασμένες (σ.σ. 50-50 όπως ανέφερε χαρακτηριστικά) και επεσήμανε ότι θα απαντήσει σε τρεις εβδομάδες επίσημα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. «Όλη η Ελλάδα περιμένει την απάντησή του. Αισιοδοξώ ότι θα πει το “ναι”», είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης.

Ο Ότο Ρεχάγκελ, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση, έκαναν δηλώσεις παραβρισκόμενοι στην εκδήλωση για την ενημέρωση των προπονητών και των στελεχών και των προέδρων των 16 ομοσπονδιών που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του EURO 2008.

«Αν απαντούσα σήμερα, οι πιθανότητες θα ήταν 50-50. Σε τρεις εβδομάδες θα δώσω την απάντησή μου στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία», ήταν τα λόγια του Ρεχάγκελ αναφερόμενος στο θέμα του συμβολαίου του.

Από εκεί και πέρα, μιλώντας για το Ερνστ Χάπελ, το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί ο τελικός του EURO 2008 είπε: «Γνωρίζω όλα τα γήπεδα της Ευρώπης και φυσικά και το Ερνστ Χάπελ. Έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια να δώσουμε στο Σάλτζμπουργκ. Ασφαλώς και θέλουμε να δώσουμε το παρών στο γήπεδο αυτό που θα γίνει ο τελικός, αλλά δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Ξέρω ότι όλος ο κόσμος το θέλει, εμείς όμως οφείλουμε να είμαστε συγκρατημένοι».

Γκαγκάτσης: Όλη η Ελλάδα περιμένει…

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, αναφερόμενος στο θέμα του συμβολαίου του Γερμανού τεχνικού είπε: «Για το θέμα του κ. Ρεχάγκελ θα πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμη. Η απάντησή του, με κάνει να αισιοδοξώ πως θα πει το ναι. Όλη η Ελλάδα περιμένει την απάντησή του».

Όσο για το γήπεδο που θα γίνει ο τελικός τόνισε: «Βλέποντας το Ερνστ Χάπελ, ονειρεύομαι φυσικά να φτάσουμε εδώ και να δώσουμε το παρών στις 29 Ιουνίου στον τελικό της διοργάνωσης. Είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά απ’ την άλλη έχουμε κάθε δικαίωμα να κάνουμε όνειρα. Τα όνειρα δεν απαγορευτικά. Όνειρα μπορούν να κάνουν και οι "16" φιναλίστ. Είμαστε ευτυχισμένοι που είμαστε εδώ και που κάναμε τους Έλληνες υπερήφανους. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Πρώτα βέβαια θα πρέπει να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στο Σάλτζμπουργκ».


Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-2008, 17:51:   #74
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



«Όπως και στο Euro 2004»

Την πεποίθησή του ότι η εθνική ομάδα της Ελλάδας θα καταφέρει να πρωταγωνιστήσει και στο Euro 2008, εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας Ότο Ρεχάγκελ, σε δηλώσεις που παραχώρησε σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης. Μεταξύ άλλων, ο Γερμανός τεχνικός εκμυστηρεύτηκε και τι είχε πει στους Έλληνες διεθνείς λίγο πριν το ματς με την Πορτογαλία στο πλαίσιο του Euro 2004, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην τακτική που θα ακολουθήσει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ακολουθεί.


«Θέλω η ομάδα μου να είναι στις πρώτες θέσεις στο ερχόμενο Euro, όπως συνέβη πριν από τέσσερα χρόνια στην Πορτογαλία. Θα δουλέψω πολύ σκληρά ώστε αυτός ο στόχος να γίνει πραγματικότητα», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη τακτική με την οποία θα παρατάξει τους Ελλήνες διεθνείς στο Euro 2008 : «Πρέπει να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ξεκινώντας με τους Ισπανούς. Ξέρω μόνο ένα πράγμα: Οτι είναι αδύνατον να χρησιμοποιήσεις μόνο μία τακτική ακόμα και αν παίζεις σκάκι. Για να πετύχεις νίκες, θα πρέπει να αποφύγεις τη μονοτονία και να ξέρεις πώς να αιφνιδιάσεις τον αντίπαλό σου».

Στη συνέχεια ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης εκμυστηρεύτηκε στους δημοσιογράφους της ρωσικής εφημερίδας «Sport-Express» μια ιδιαίτερη στιγμή που είχε με τους παίκτες του λίγο πριν το παιχνίδι με την Πορτογαλία στο πλαίσιο του Euro 2004: «Πριν από το ματς με την Πορτογαλία στο προηγούμενο Euro πληροφορήθηκα ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε το όνομα κανενός από τους παίκτες μας. Αυτό με θύμωσε και αμέσως μάζεψα τους παίκτες μου και τους είπα: ‘Δείξτε τι αξίζετε, ώστε να σας μάθει καλά’. Έτσι και έγινε. Μετά την ήττα των Πορτογάλων είμαι βέβαιος πως ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ρώτησε να μάθει τα βιογραφικά των παικτών μου».

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις προέβη και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο οποίος δήλωσε πως υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που ο Γερμανός απαντήσει αρνητικά στην πρόταση για να μείνε, ωστόσο ακόμα η πλευρά της Ελλάδας δεν έχει κάνει καμιά κρούση ακόμη: «Για τα πάντα υπάρχει εναλλακτική λύση. Ουδεμία κρούση έγινε, γιατί το θεωρώ ανέντιμο. Έχω την αίσθηση ότι αν το έκανα αυτό, τότε θα είχα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις. Να φανταστείτε, ο Οτο έρχεται αύριο (σ.σ.: σήμερα) στην Ελλάδα, για να φύγει μαζί μας για Γερμανία στην οποία βρίσκεται τώρα (σ.σ.: χθες). Θα μπορούσε να μας περιμένει, αλλά ήθελε να φύγουμε όλοι μαζί για το Ντίσελντορφ. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι θέλει να είναι μαζί μας. Μη μου ζητάτε όμως να γίνω ανεύθυνος. Πιστεύω ότι θα είναι ξένος ο επόμενος προπονητής. Μια καλή εναλλακτική λύση για Έλληνα προπονητή θα ήταν ο Νίκος Νιόπλιας, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος».

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-03-2008, 22:04:   #75
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή


Εντονο ελληνικό «χρώμα» θα έχει τη Τετάρτη το βράδυ (21:30-MEGA) το «LTU Arena» του Ντίσελντορφ στο φιλικό της Εθνικής μας με την Πορτογαλία. Περισσότεροι από 10.000 Ελληνες θα βρεθούν στο πλευρό της Εθνικής η οποία πλέον μετρά αντίστροφα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του ερχόμενου καλοκαιριού. Ο καιρός στη Γερμανία είναι χειμωνιάτικος χωρίς αυτό να επηρεάζει τους διεθνείς και πολύ περισσότερο, τον Οτο Ρεχάγκελ. Για τον ομοσπονδιακό τεχνικό ενδέχεται αυτό το φιλικό να συμπέσει με την αποκάλυψη των προθέσεών του σχετικά με την παραμονή του ή μη στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας. Το βράδυ στις 19.30 θα παραχωρήσει τη καθιερωμένη, πριν τα παιχνίδια, συνέντευξη Τύπου και θα ακολουθήσει στις 20.00 η τελευταία προπόνηση της Εθνικής. Δεν προπονήθηκαν χθες Αντζας, Πατσατζόγλου, Χαλκιάς ωστόσο αμφιβολίες υπάρχουν μόνο για τη συμμετοχή του τελευταίου. Χωρίς Ρονάλντο και Νάνι θα παραταχθούν οι Πορτογάλοι με τον Σκολάρι να αρνείται ότι βλέπει το ματς σαν ευκαιρία να πάρει τη ρεβάνς από την Ελλάδα. Φιλικό με το Χαϊδάρι για την Εθνική Ελπίδων την Τετάρτη στις 15:00 στον Αγιο Κοσμά.

flash.gr
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-03-2008, 21:35:   #76
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Δώδεκα χρόνια αήττητη από την Πορτογαλία (videos)



Απόλυτη ισορροπία έχει η Εθνική ελλάδας στις συναντήσεις της με την Πορτογαλία. Σε 12 παιχνίδια έχουμε τέσσερεις νίκες, τέσσερις ήττες και άλλες τόσες ισοπαλίες.
Ωστόσο στα τέσσερα τελευταία μετράμε δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, με τα τρία μάλιστα τελευταία παιχνίδια σε πορτογαλικό έδαφος.
Το φιλικό των εγκαινίων του γηπέδου του Αβέιρο, που έληξε 1-1 και τα δύο παιχνίδια του Ευρωπαϊκού του 2004, που τα κερδίσαμε.
Με τον Φελίπε Σκολάρι στον πάγκο της δηλαδή, η αντίπαλός μας δεν έχει καταφέρει να μας κερδίσει.

Η Πορτογαλία για τελευταία φορά μας κέρδισε σε φιλικό πριν απο ακριβώς 12 χρόνια, 27 Μαρτίου 1996, με πέναλτι του Οσεάνο.

Η Εθνική μας είναι αήττητη στα τελευταία επτά επίσημα και φιλικά παιχνίδια της, μετά τη φιλική ήττα από την Ισπανία τον περασμένο Αύγουστο.
Ακολούθησε η ισοπαλία στη Νορβηγία, οι τέσσερις θριαμβευτικές νίκες για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού και οι δύο νίκες το Φεβρουάριο στα φιλικά στην Κύπρο.



Δέκατος ο Καραγκούνης

Ο Καραγκούνης σκοράρει με βολίδα έξω από την περιοχή

Πρωταγωνιστής για διάφορους λόγους στα παιχνίδια με την Πορτογαλία, ο Γιώργος Καραγκούνης έχει την ευκαιρία να περάσει στη 10η θέση στον πίνακα των συμμετοχών στην Εθνική.
Αν παίξει θα συγκατοικήσει με τους Καλιτζάκη και Μανωλά, μέχρι τον επόμενο αγώνα.
Ο Γιώργος στο φιλικό παιχνίδι του Αβέιρο είχε αποβληθεί, στο παιχνίδι του ομίλου στο Ευρωπαϊκό είχε ανοίξει το σκορ με πέναλτι, ενώ στον τελικό ήταν ο μεγάλος άτυχος, καθώς δεν αγωνίστηκε λόγω καρτών.
Ο Καραγκούνης, που έκλεισε τα 31 χρόνια του, έκανε ντεμπούτο στις 20 Αυγούστου 1999, σε φιλικό με το Ελ Σαλβαδόρ.
Εχει πετύχει τέσσερα γκολ, με πρώτο στο ντεμπούτο του Οτο Ρεχάγκελ στον πάγκο, στο παιχνίδι Φινλανδία - Ελλάδα 5-1.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UeTheynAiYg&eurl=http://www.supersport.gr/soccer/euro/default.asp?aid=146571[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q_4bhy_PdZ4&eurl=http://www.supersport.gr/soccer/euro/default.asp?aid=146571[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u1qJ5wfgHKw&eurl=http://www.supersport.gr/soccer/euro/default.asp?aid=146571[/youtube]

Πηγή : supersport.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-04-2008, 15:14:   #77
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Trans Europe Express



Απομένουν 66 μέρες προκειμένου η εθνική ομάδα να ξεκινήσει την προσπάθεια της για την υπεράσπιση του στέμματος που κατέκτησε πανάξια πριν από τέσσερα χρόνια στην Πορτογαλία.

Άρωμα Euro 2008 με φόντο τη γαλανόλευκη σημαία αποτελούν τον καλύτερο συνδυασμό για τις αμαξοστοιχίες στην Αυστρία.

Η προετοιμασία προκειμένου τα πάντα να κυλήσουν δίχως δυσάρεστες εκπλήξεις έχουν ξεκινήσει στη συνδιοργανώτρια χώρα της επικείμενης διοργάνωσης.

Ήδη τα πρώτα τρένα με τη σημαία της Ελλάδας έχουν κάνει την εμφάνιση τους στον σιδηρόδρομο της Αυστρίας.

Παράλληλα, στο έμβλημα της χώρας μας (αναγράφεται ως Griecheland) υπάρχουν παραστάσεις από την εποποιία της Πορτογαλίας όπου απεικονίζονται ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Άγγελος Χαριστέας.

Το τρένο που θα εκπροσωπεί την πρωταθλήτρια Ευρώπης θα πραγματοποιεί 20 διαδρομές και θα καλύπτει κυρίως την δυτική πλευρά της Αυστρίας μέχρι τα σύνορα με το Λιχτενστάιν!

www.sport24.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-04-2008, 15:34:   #78
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

kai ola ta traina po exoyn kanei gia to Euro 2008









sport24.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη geodon : 04-04-2008 στις 15:40:
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-04-2008, 20:21:   #79
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



Στην 8η θέση η Ελλάδα

Στην 8η θέση της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με την επίσημη βαθμολογία της FIFA που διαμορφώνεται σε μηνιαία βάση. Η Εθνική Ελλάδος σκαρφάλωσε στην 8η θέση μετά την νίκη της με 2-1, στη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Πορτογαλία στις 26 Μαρτίου. Η επίδοση αυτή αποτελεί την καλύτερη στην ιστορία της ομάδας, ενώ είναι εκπληκτικό, το ότι η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ βρίσκεται πάνω από μεγαθήρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως η Ολλανδία και η Πορτογαλία.

Στο μεταξύ, για ακόμη ένα μήνα, η Αργεντινή καταλαμβάνει την πρώτη θέση του σχετικού πίνακα με 1.519 βαθμούς, ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται η Βραζιλία με 1.509. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η ομάδα της Ιταλίας, με τις εθνικές ομάδες της Ισπανίας και της Γερμανίας να ακολουθούν.

Αναλυτικά η βαθμολογία των δέκα πρώτων ομάδων σύμφωνα με την κατάταξη της FIFA:

1. Αργεντινή1.519
2. Βραζιλία1.509
3. Ιταλία 1.391
4. Ισπανία 1.319
5. Γερμανία 1.261
6. Τσεχία 1.234
7. Γαλλία 1.205
8. Ελλάδα 1.187
9. Πορτογαλία 1.125
10. Ολλανδία 1.124

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-05-2008, 02:02:   #80
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Λαμπερό... νινί!



Η εθνική Ελλάδος επικράτησε με 2-0 της Κύπρου στο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Παμπελοποννησιακό στάδιο. Ο Σωτήρης Νίνης στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος πέτυχε γκολ (5') και έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής μας. Ο Κατσουράνης με πέναλτι (59') διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το φιλικό της Εθνικής με αντίπαλο την Κύπρο, είχε τελικά και την ιστορική του στιγμή. Και αυτή φυσικά δεν ήταν η νίκη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με 2-0, αλλά το ότι σκόραρε ο Σωτήρης Νίνης. Ο μέσος του Παναθηναϊκού σκόραρε στο ντεμπούτο του και άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό και έγινε έτσι ο νεαρότερος παίκτης που σκόραρε με την Εθνική, όντας 18 χρονών και 46 ημερών.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Κώστας Ελευθεράκης, επίσης του Παναθηναϊκού, που είχε σκοράρει στις 4 Μαΐου 1969 στο παιχνίδι με την Πορτογαλία στο "Ντας Αντας" και ήταν 18 χρονών και 290 ημερών.

Πάντως το πιο γρήγορο γκολ στο ντεμπούτο, έχει πετύχει ο Αγγελος Χαριστέας, στο 2ο λεπτό του φιλικού με την Ρωσία στο Ηράκλειο στις 28 Φεβρουαρίου 2001. Μάλιστα ο Χαριστέας σε εκείνο το παιχνίδι είχε πετύχει 2 γκολ, καθώς είχε σκοράρει και στο 32ο λεπτό, ενώ το τελικό σκορ ήταν 3-3.

Οσον αφορά τώρα στο παιχνίδι με την Κύπρο, αυτό ουσιαστικά δεν αντέχει και σε μεγάλη κριτική καθώς ο Οτο Ρεχάγκελ ήθελε να δει τους νέους παίκτες που κάλεσε. Ο Νίνης ήταν στην ενδεκάδα μαζί με τον Παπασταθόπουλο, ενώ έπαιξαν ακόμα και οι Μελίσσης, Χριστοδουλόπουλος και Μάκος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός πάντως, διαπίστωσε τη διάθεση των παικτών να παίξουν στρωτό ποδόσφαιρο και να προσπαθήσουν με όλους τους τρόπους να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα.

Με ασίστ του Σαλπινγγίδη σημειώθηκε το πρώτο γκολ από τον Νίνη, ενώ στην συνέχεια χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες, πριν διαμορφωθεί το τελικό 2-0 από τον Κατσουράνη στο 59' με πέναλτι που κέρδισε ο Καραγκούνης.

# Αυτή ήταν η 8η σερί νίκη για την ελληνική ομάδα σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια
# O Στέλιος Γιαννακόπουλος πέρασε στην 8η θέση στον πίνακα των συμμετοχών με 74 αφήνοντας πίσω του τον Νίκο Αναστόπουλο
# Ο Γιώργος Καραγκούνης άφησε πίσω του τους Στέλιο Μανωλά και Γιάννη Καλιτζάκη και είναι πλέον στη 10η θέση στον πίνακα των συμμετοχών με 72
# O Τραϊανός Δέλλας συμπλήρωσε 40 συμμετοχές με τη φανέλα με το εθνόσημο


Γήπεδο: Παμπελοποννησιακό στάδιο
Διαιτητής: Ντάγκλας Μακ Ντόναλντ (Σκωτία)

Πηγή : supersport.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε την εθνική ομάδα των Ανδρών LATEAM RSS NEWS 0 23-11-2009 19:34:
Η Εθνική ομάδα μπάσκετ νίκησε άνετα 89-69 και την Βραζιλία LATEAM RSS NEWS 0 17-07-2008 11:00:
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ LATEAM RSS NEWS 0 11-06-2008 16:26:
Κοντά στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Special Olympics ο υπουργός Πολιτισμού Μ.Λιάπης LATEAM RSS NEWS 0 30-04-2008 15:59:
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ilias ΜΠΑΣΚΕΤ 10 18-09-2007 10:47:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:02:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam