Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΜΠΑΣΚΕΤ (https://www.lateam.gr/forum/f123/)
-   -   ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ (https://www.lateam.gr/forum/f123/genika-nea-5991/)

ilias 25-09-2007 13:27:

ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ
 
Τρίποντο στην... ανθρωπιά
http://img207.imageshack.us/img207/5...ge28944at6.jpg
Το ένδοξο παρελθόν του ελληνικού μπάσκετ, συναντά το πολλά υποσχόμενο μέλλον, απόψε (ΝΕΤ 18:30) στο κλειστό του Ελληνικού. Και ένας θρύλους του παγκόσμιου αθλητισμού, ο παλαίμαχος άσος των Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον, θα είναι εκεί αφού ο αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα είναι υπό την αιγίδα της Unicef για τα παιδιά που πάσχουν από AIDS. Ο «Μάτζικ» θα παρακολουθήσει έναν ιστορικό αγώνα που οργάνωσε η ΕΟΚ μαζί με τη FIBA Europe και με τη συμπαράσταση των Δήμων Αθηναίων και Πειραιά. Αντίπαλοι, αλλά σύμμαχοι στην ανθρωπότητα η Εθνική ομάδα του 1987 που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Αθήνας και η Εθνική ομάδα των Εφήβων, που πριν από μερικές εβδομάδες πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

flash.gr

ilias 10-12-2007 18:52:

Παρουσιάστηκε ο... Βούλγαρος, Γκέρσον!
http://img408.imageshack.us/img408/4...ulgariaar8.jpg
Παρουσιάστηκε και επίσημα ο Πίνι Γκέρσον ως ως ομοσπονδιακού τεχνικού της Βουλγαρίας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ο Ισραηλινός κόουτς εκτός από τον Ολυμπιακό θα έχει και τον πάγκο των ...γειτόνων μας, με τον οποίο θα ασχολείται όπως δήλωσε, το καλοκαίρι: «O Oλυμπιακός είναι η δουλειά μου και τον ευχαριστώ, γιατί αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός, δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ. Με την Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας θα ασχοληθώ μετά το καλοκαίρι. Ξέρω ότι είναι πρόκληση αυτή η θέση. Στόχος είναι η πρόκριση της ομάδας στο επόμενο Ευρωμπάσκετ».
Όσο για τη σχέση του με τη Βουλγαρία ο Πίνχας είπε: "Ο παππούς μου ήταν ραβίνος στη Βουλγαρία και η δεύτερη σύζυγός του ήταν από εκεί. Ίσως να κλείνει ένας κύκλος. Όταν ήμουν μικρός, δεν κατάφερα να μάθω τη γλώσσα, αν και κάποιοι από την οικογένειά μου έχουν βουλγαρική προφορά".
Στην Εθνική Βουλγαρίας αγωνίζεται και ο Ρόντρικ Μπλάκνεϊν ενώ με… ένα τηλεφώνημα μπορεί να πάρει στη Βουλγαρία και τον Μπατίστ (!): "Αγαπώ τον Μπλάκνεϊ, αλλά δεν είναι εύκολο να παίζει το ίδιο καλά και στον Ολυμπιακό και στην Εθνική. Πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα του σέντερ. Ο Μπατίστ είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός τον αφήσει να παίξει για μένα. Αν ο Ομπράντοβιτς μου τηλεφωνήσει για αυτό το θέμα, ο Γιαννακόπουλος θα... κόψει τη γραμμή. Εμείς περιμένουμε τα μεταξύ μας ντέρμπι για να δούμε ο ένας τον άλλον και να φιληθούμε!
Η δουλειά μου αυτή τη στιγμή έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό. Εκεί έχω την προσοχή μου και όσος ελεύθερος χρόνος μου μένει θα τον αφιερώνω στη Βουλγαρία. Η καλύτερη πάντως άμυνα είναι η επίθεση. Είναι εύκολο να διδάσκεις άμυνα, αλλά εγώ είμαι επιθετικός προπονητής. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πιστεύω στην άμυνα».



sportmax.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:05:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam