Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΜΠΑΣΚΕΤ (https://www.lateam.gr/forum/f123/)
-   -   ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ (https://www.lateam.gr/forum/f123/nea-gia-aigalew-2532/)

geodon 03-01-2007 23:35:

ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ
 
Πήρε Σέινφελντ

Δεν άργησε το Αιγάλεω να βρει τον αντικαταστάτη του Μίρκοβιτς. Το «Σίτι» ανακοίνωσε την Τετάρτη (03/01) την απόκτηση του Ίσραελ Σέινφελντ. Ο 30χρονος σέντερ (ύψους 2.09μ.) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της περιόδου.

Ο Σέινφελντ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν Ολύμπια Λάρισας και εν συνεχεία στην Μακάμπι Ρισόν. Φέτος ξεκίνησε την χρονιά από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Πηγή : sportime.gr

ilias 26-01-2007 23:05:

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα η ομάδα του Αιγάλεω, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της, στο κλειστό της Νεάπολης, απέναντι στην ΑΕΛ. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, κάτι που μέχρι πριν από λίγες μέρες έμοιαζε απίθανο.

geodon 04-02-2007 00:12:

«Έκλεισε» Λάσκα

Μία ακόμη προσθήκη στο ρόστερ του ετοιμάζεται να κάνει το Αιγάλεω. Μετά τον Ισραηλινό γκαρντ, Όρι Ισάκι, την φανέλα των νεοφώτιστων αναμένεται να φορέσει και ο 26χρονος Λετονός, Μαρίς Λάσκα.

Ο Λάκσα ξεκίνησε την καριέρα του στην Βέντσπιλς, στο κολεγιακό πρωτάθλημα έπαιξε με το Πρόβιντενς, ενώ στην αρχή της φετινής σεζόν επέστρεψε στην Βέντσπιλς.

Πηγή : sportime.gr

ilias 20-04-2007 16:36:

Μόνο νίκη γιατί αλλιώς...
Οι τρεις αγωνιστικές που απομένουν είναι και οι πλέον κρίσιμες για το Αιγάλεω, αφού θα κριθεί η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Το «Σίτι» ξεπέρασε το... σκόπελο των διοικητικών προβλημάτων (μέρος τους τουλάχιστον) και απομένει να δείξει και αγωνιστικά, ότι έχει θέση στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου. Το Σάββατο οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται την ΑΕΚ και με νίκη οριστικοποιούν κατά πολύ μεγάλο ποσοστό τους στόχους τους. Σε αντίθετη περίπτωση, θα χρειαστούν οπωσδήποτε μια νίκη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές κόντρα σε Ολυμπιακό (εκτός) και Πανιώνιο (εντός), πράγμα όχι και τόσο εύκολο...
Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο τεχνικός του Αιγάλεω, όπως και όλοι στην ομάδα, περιμένει τη στήριξη των φίλων του συλλόγου και όπως όλα δείχνουν θα την έχει, μιας και οι οργανωμένοι ετοιμάζονται να γεμίσουν το κλειστό: «Το Σάββατο στις 5 το απόγευμα η ομάδα μπάσκετ υποδέχεται την ΑΕΚ. Όλοι στο κλειστό να κάνουμε για άλλη μια φορά το γήπεδο καμίνι και να πάρουμε την νίκη που και μαθηματικά θα μας κρατήσει στην Α1», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους.


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:33:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam