Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ (https://www.lateam.gr/forum/f124/)
-   -   ΠΥΓΜΑΧΙΑ (https://www.lateam.gr/forum/f124/pygmaxia-2631/)

ilias 08-01-2007 22:26:

ΠΥΓΜΑΧΙΑ
 
Τo ίδρυμα Μοχάμεντ Άλι επιθυμεί ο θρυλικός πυγμάχος να θυμάται για πάντα τα 65α γενέθλια του, για αυτό και του ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για την 17η Ιανουαρίου.
Για πρώτη φορά οι φίλοι του Άλι, μπορούν να του στείλουν τις προσωπικές του ευχές, αφήνοντας ένα μήνυμα στην ιστοσελίδα του ιδρύματος
Κώδικας:

(www.alicenter.org)
ή επιλέγοντας να του στείλουν μία φωτογραφία τους με ένα πλαστικό banner Ηappy Birthday.

Βέβαια ο Άλι δεν θα γιορτάσει τα γενέθλια του στο ίδρυμα του, αλλά στο σπίτι του, αφού η ασθένεια Πάρκινσον από την οποία πάσχει, δεν του επιτρέπει τις πολλές μετακινήσεις, όμως όλα τα μηνύματα και οι ευχετήριες κάρτες θα μαζευτούν και θα χρησιμοποιηθούν από το ίδρυμα.

Οι υπάλληλοι του ιδρύματος Άλι επιθυμούν οι επισκέπτες να δουν πόσο πολύ αγαπάει ο κόσμος τον Μοχάμεντ Άλι, για αυτό και τα... δώρα θα εκτεθούν στους διαδρόμους του ιδρύματος.

ilias 12-02-2007 18:50:

Η δύναμη, το πάθος και το καλό θέαμα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των διασυλλογικών αγώνων πυγμαχίας παίδων- εφήβων και γυναικών στο Αλεξάνδρειο Μέλαθλο Θεσσαλονίκης.

Τα αποτελέσματα:

Γυναίκες:

54 κιλά: Μαυροματίδου (Κομοτηνή)- Μερτζιάνη (Ν. Πέραμος) 2-1

57 κιλά: Χατζηαντωνίου (Ταλώς)- Τσακίρη (Απόλλων) διακοπή στον 1ο γύρο

66 κιλά: Λιναρδάτου (Λεωνίδας)- Μπιρμπίλη (Γρεβενά) διακοπή στον 3ο γύρο

75 κιλά: Τσίλη (Ν. Πέραμος)- Χιντ Μουράι (Κομοτηνή) διακοπή στον 1ο γύρο

Παίδες - Εφηβοι:

45 κιλά: αγώνας επίδειξης μεταξύ του Αλί Τασίν (Κομοτηνή) και Γεωργιάδη (Ορμή)

60 κιλά: Μοσχόπουλος (Ορμή)- Τερλάκης (Ορμή) 3-0

57 κιλά: Σερδάρ (Κομοτηνή)- Σπυριδωνίδης (ΠΟΕΘ) 3-0, Παπάζογλου (Ν. Πέραμος)_ Κισελιώβ (ΠΟΕΘ) εγκατάλειψη στον 1ο γύρο

60 κιλά: Παπαδέλης (Ν. Περάμου)- Σταμούλης (Μουδανιά) εγκατάλειψη στον 4ο γύρο

64 κιλά: Δημητριάδης (Γρεβενά)- Δημόπουλος (Μ. Αλέξανδρος) εγκατάλειψη στον 3ο γύρο

66 κιλά: Μποσμπότα (Ν. Πέραμος)- Τσακήρ (Κομοτηνή) διακοπή στον 2ο γύρο, Πουλημένος (ΠΑΟΚ)- Μπανιωτόπουλος (Μ. Αλέξανδρος) 2-1, Γκαντζασβίλι (Απόλλων)- Μπιντζόεφ (Μουδανιά) εκγατάλειψη στον 1ο γύρο, Γαβριηλίδης (Μ. Αλέξανδρος)- Μπουτχουζής (ΠΑΟΚ) εγκατάλειψη 1ο γύρο, Θεοδωρίδης (Ν. Καβάλα)- Οροϊλίδης (Μουδανιά) διακοπή στον 1ο γύρο, Σιδηρόπουλος (Αρμύγος)- Χασιώτης (Κοζάνη) 3-0

69 κιλά: Κωτίδης (ΠΟΕΘ)- Αντωνιάδης (Αρης) εγκατάλειψη στον 1ο γύρο, Γκαντζασβίλι (Αρκών)- Λεοντίδης (ΣΠΑΘ) εγκατάλειψη στον 4ο γύρο

70 κιλά: Σανίδης (Συκιές)- Καραγκόζης (ΠΑΟΚ) εγκατάλειψη στον 1ο γύρο, Σεφκετρόγλου (Κομοτηνή)- Γούσης (Απόλλων) εγκατάλειψη στον 2ο γύρο, Αλαχβερντιέβ (ΠΟΕΘ)- Κασμαρίδης (ΠΟΕΘ) εγκατάλειψη στον 2ο γύρο

75 κιλά: Γεωργιάδης (ΠΑΟΚ)- Νικοπολιτίδης (Συκιές) εγκατάλειψη στον 1ο γύρο, Αγραφιώτης (Κοζάνη)- Κελέκης (Ν. Καβάλας) διακοπή από τον διαιτητή στον 3ο γύρο, Κιμιτσίδης (ΠΑΟΚ)- Πελιβανίδης (Ν. Καβάλας) διακοπή από τον διαιτητή στον 1ο γύρο

80 κιλά: Γεωργιάδης (ΠΟΕΘ)- Γκαμπαερίδης (Μουδανιά) εγκατάλειψη στον 2ο γύρο, Μαυρόπουλος (ΠΑΟΚ)- Κουλιασβίλι (Μουδανιά) εγκατάλειψη στον 1ο γύρο

81 κιλά: Απριλασβίλι (Αρης)- Καταθανάσης (Κοζάνη) 3-0

91 κιλά: Αβογιάν (Απόλλων)- Νιασμανίδης (ΠΟΕΘ) εγκατάλειψη 4ο γύρο

+ 91 κιλά: Αποστολίδης (Κοζάνη)- Ασλανίδης (Γρεβενά) εγκατάλειψη στον 1ο γύρο

ilias 19-02-2007 00:06:

http://img468.imageshack.us/img468/2598/katsidishc8.jpg
Ο Ελληνοαυστραλός Μιχάλης Κατσίδης είναι ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής ελαφρών βαρών στην πυγμαχία. Ο ομογενής πυγμάχος έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς κέρδισε στον πέμπτο γύρο τον Βρετανό Γκρέιαμ Ερλ, σε αγώνα που έγινε στην Γουέμπλεϊ Αρένα του Λονδίνου.

«Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», είπε ο Κατσίδης μετά τη νίκη του. Ο ομογενής παγκόσμιος πρωταθλητής με καίρια χτυπήματα του έριξε δύο φορές στο καναβάτσο τον αντίπαλο του. Τη δεύτερη φορά, ο Έρλ επέλεξε να αποδεχτεί την ήττα του. Ο Κατσίδης το 2000 είχε πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.

ilias 21-02-2007 20:25:

http://img69.imageshack.us/img69/895...orrisonuu2.jpg
Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών στο μποξ Τόμι Μόρισον με δηλώσεις του ανακοίνωσε την επιστροφή του στα ρινγκ για να «τακτοποιήσει κάτι ανοιχτούς λογαριασμούς». Ο μέχρι πρότινος… παλαίμαχος μποξέρ είχε διακόψει την καριέρα του προ δεκαετίας λόγω ενός λανθασμένου αποτελέσματος σε μία εξέταση για AIDS που είχε κάνει. Ο Μόρισον είναι πλέον 38 και θα ξαναγωνιστεί την ερχόμενη Τρίτη σε αγώνα τεσσάρων γύρων στο Mountaineer Racetrack.

«Είμαι αρνητικός και πάντα ήμουν! Το θέμα τελειώνει εδώ» δήλωσε ο αθλητής σε τηλεφωνική συνέντευξη του στο «associated press» και συνέχισε: «Ένιωσα σαν να μου παίρνουν το χαλί κάτω από τα πόδια μου. Το μόνο που θέλω είναι να πυγμαχώ και έχω αφήσει κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς».

Ο Μόρισον, που έχει λάβει μέρος στην κινηματογραφική ταινία Ρόκι 4, έχει περάσει κάποιο χρόνο στην φυλακή λόγω παράνομης κατοχής όπλων και ναρκωτικών. Η λανθασμένη, όπως αποδείχθηκε, ανακοίνωση του για το γεγονός ότι πάσχει από AIDS έγινε τo 1996 στην Ιαπωνία μετά από έναν εκπληκτικό του αγώνα εναντίον του Μάρκους Ρόντε τον οποίο και έβγαλε νοκ-αουτ στον πρώτο κιόλας γύρο.

Ο μεγάλος αυτός μποξέρ ανακοίνωσε ότι έχει κάνει πολλά τεστ και όλα δείχνουν ότι δεν έχει προσβληθεί από τον ιό και δηλώνει έτοιμος για την επάνοδο του. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είμαι ακόμα καλύτερος από ότι ήμουν πριν! Είμαι πιο ήρεμος και αυτό λόγω της εμπειρίας μου».

Ο Μόρισον θα αγωνιστεί εναντίον του Τζον Καστλ (4-2) την επόμενη Τρίτη και μόλις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον μάνατζερ του που προβλέπει 8 αγώνες για φέτος.

ilias 03-03-2007 11:18:

Η επιστροφή ενός γνώριμου στην Εθνική
Επιστροφή στα... παλιά του λημέρια για τον Πίο Σίλβα Μαρτίνες Εφραίμ. Ο Κουβανός προπονητής φθάνει αύριο στην Αθήνα, προκειμένου να νααλάβει και πάλι τα ηνία της Εθνικής μας ομάδας της πυγμαχίας. Υπογραμμίζεται, ότι ο 48χρονος τεχνικός είχε εργασθεί στην χώρα μας ως ομοσπονδιακός και την διετία 2002-2004, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, προερχόμενος άλλωστε από μια χώρα με τεράστια ιστορία στο άθλημα.

Στην αυριανή υποδοχή, παρόντες θα είναι σίγουρα ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΟΠ Νίκος Παναγιωτόπουλος, αλλά και δύο γνώριμοι στον Κουβανό αθλητές, ο Ολυμπιονίκης Ηλίας Παυλίδης και ο Γιώργος Γαζής, πυγμάχοι με τους οποίους είχε δουλέψει και στο παρελθόν. Ο Κουβανός προπονητής το Σάββατο το πρωί θα πάει στον Αγιο Κοσμά, εκεί όπου προπονείται η Προεθνική ομάδα της πυγμαχίας, προκειμένου να έχει μια πρώτη επαφή-συνάντηση, με τους διεθνείς αθλητές και εν συνεχεία θα μεταβεί στην Πάτρα, για 1-2 μέρες, εκεί όπου θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, συνοδευόμενος πάντα από το Νίκο Παναγιωτόπουλο.

ilias 18-03-2007 22:41:

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Γκιουράμ Μιρζάεφ, στο τουρνουά πυγμαχίας στο Βίλνιους της Λιθουανίας. Ο Έλληνας αθλητής, έφτασε στα ημιτελικά των 57 κιλών αλλά ηττήθηκε από τον Γάλλο Ρουντογιανί. Οι καλές εμφανίσεις για την Ελλάδα δεν σταματούν εδώ καθώς ο έφηβος Αλέξανδρος Κυρσιανίδης νίκησε τον Λιθουανό Αντοναβίτσιους και προκρίθηκε στο τελικό των 64 κιλών, στο ίδιο τουρνουά.


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:53:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam