Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΤΕΧΝΕΣ > ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ > Ξένος

Οι ταινίες της εβδομάδας από 21/10/10

This is a discussion on Οι ταινίες της εβδομάδας από 21/10/10 within the Ξένος forums, part of the ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ category; RESIDENT EVIL: ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ RESIDENT EVIL: AFTERLIFE του Πολ Γ.Σ. Άντερσον με τους Μίλα Γιόβοβιτς, Άλι Κάρτερ, Γουέντγουορθ Μίλερ, Σιένα ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-10-2010, 17:19:   #1
zoumzoum
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη zoumzoum
 
Εγγραφή: Dec 2008
Μηνύματα: 984
Thanks: 21
Thanked 442 Times in 245 Posts
zoumzoum is on a distinguished roadzoumzoum is on a distinguished roadzoumzoum is on a distinguished roadzoumzoum is on a distinguished road
Προεπιλογή Οι ταινίες της εβδομάδας από 21/10/10

RESIDENT EVIL: ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ
RESIDENT EVIL: AFTERLIFE






του Πολ Γ.Σ. Άντερσον
με τους Μίλα Γιόβοβιτς, Άλι Κάρτερ, Γουέντγουορθ Μίλερ, Σιένα Γκίλορι, Σπένσερ Λόκι

Υπόθεση:
Σε έναν κόσμο ρημαγμένο από έναν ιό, που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι, η Άλις συνεχίζει το ταξίδι της για την εύρεση επιζώντων. Μια πληροφορία θα την οδηγήσει στο Λος Άντζελες, όπου υποτίθεται πως βρίσκεται ένα λιμάνι σωτηρίας. Η πόλη όμως είναι κατακλυσμένη από ζόμπι και η Άλις πλησιάζει σε μια θανάσιμη παγίδα.



THE TOWN




του Μπεν Άφλεκ
με τους Μπεν Άφλεκ, Ρεμπέκα Χολ, Τζον Χαμν, Τζέρεμι Ρένερ, Μπλέικ Λάιβλι, Πιτ Πόστλγουεϊτ, Κρις Κούπερ

Υπόθεση: Κάθε χρόνο, στην Βοστόνη, γίνονται περισσότερες από 300 ληστείες. Από μια γειτονιά της, το Τσάρλσταουν, προέρχονται οι περισσότεροι ληστές τραπεζών και αυτοκινήτων από οπουδήποτε αλλού στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ένας από αυτούς είναι ο Νταγκ ΜακΡέι (Μπεν Άφλεκ). Ο Νταγκ δεν είναι από την ίδια πάστα όπως τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του. Σε αντίθεση με εκείνους, είχε τη δυνατότητα να επιτύχει, τη δυνατότητα να ξεφύγει από το να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του. Αντίθετα, έγινε αρχηγός μιας συμμορίας αδίστακτων ληστών που περηφανεύονται πως κάνουν τις κομπίνες τους, χωρίς ποτέ κανείς να τους πιάνει. Η μοναδική οικογένεια του Νταγκ είναι οι συνεργάτες του στις ληστείες και κυρίως ο Τζεμ (Τζέρεμι Ρένερ), που παρότι επικίνδυνος και οξύθυμος, είναι ότι πιο κοντινό έχει ο Νταγκ σε αδερφό. Όλα όμως θα αλλάξουν στη δυναμική της συμμορίας, όταν στην τελευταία τους δουλειά, ο Τζεμ θα πάρει μαζί τους έναν όμηρο: την βοηθό διευθυντή της τράπεζας, Κλερ Κίσι (Ρεμπέκα Χολ). Όταν αργότερα ανακαλύπτουν ότι μένει στο Τσάρλσταουν, ο Τζεμ αρχίζει να ανησυχεί και να θέλει να μάθει, τι μπορεί να γνωρίζει. Γνωρίζοντας τα όρια του Τζεμ, ο Νταγκ θα αναλάβει δράση. Αρχίζει να παρακολουθεί την Κλερ, η οποία δεν έχει ιδέα ούτε ότι η πρώτη τους συνάντηση δεν ήταν τυχαία, ούτε ότι ο γοητευτικός αυτός άγνωστος που μπήκε στη ζωή της, είναι ένας από τους άνδρες που την είχαν τρομοκρατήσει λίγες μέρες πριν. Καθώς η σχέση του με την Κλερ μετατρέπεται σε ένα παθιασμένο έρωτα, ο Νταγκ συνειδητοποιεί πως θέλει να φύγει από τη ζωή που κάνει… από την πόλη του. Με τους ομοσπονδιακούς, όμως, πράκτορες και κυρίως τον Πράκτορα Φόλεϊ (Τζον Χαμ) στο κατόπι τους, ο Νταγκ αντιλαμβάνεται πως το να ξεφύγει δεν είναι εύκολο και, χειρότερο όλων, ότι τα «σκάγια» που προορίζονται για τον ίδιο, μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ζωή της Κλερ. Οι μόνες του επιλογές; Να προδώσει τους φίλους του ή να χάσει την γυναίκα που αγαπά.


ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ
HOMELAND





του Σύλλα Τζουμέρκα
με τους Αμαλία Μουτούση, Θάνο Σαμαρά, Ιωάννα Τσιριγκούλη, Ερρίκο Λίτση, Γιούλα Μπούνταλη, Ιερώνυμο Καλετσάνο, Χρήστο Πασσαλή, Γιώργο Βαλαή, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Μαρία Καλλιμάνη.

Υπόθεση:
Η Χώρα Προέλευσης είναι η ιστορία μιας χώρας και μιας οικογένειας σε ελεύθερη πτώση. Τρεις γενιές μιας οικογένειας (η γενιά του ’50, η γενιά της μεταπολίτευσης και η νεώτερη γενιά), οδηγούνται σε μια σύγκρουση μέχρις εσχάτων εξαιτίας μιας ενδοοικογενειακής υιοθεσίας.

ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ
HEARTLESS






του Φίλιπ Ρίντλεϊ
με τους Τζιμ Στέρτζες, Κλεμάνς Ποεζί, Νόελ Κλαρκ, Τζόζεφ Μολ, Νικίτα Μίσρι, Εντι Μάρσαν, Τίμοθι Σπολ

Υπόθεση: Ο Τζέιμι ζει αποτραβηγμένος από τον κόσμο, κρύβοντας επιμελώς από τα περίεργα μάτια το πορφυρό σημάδι, στο σχήμα της καρδιάς, που σκεπάζει το μισό του πρόσωπο. Όταν, όμως, η βίαιη πραγματικότητα απειλήσει τους ανθρώπους που αγαπά, ο Τζέιμι θα μεταμορφωθεί σ’ έναν αδίστακτο εκδικητή.


ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΛΒΙΑ
IN THE CITY OF SYLVIA / EN LA CIUDAD DE SYLVIA




του Χοσέ Λουίς Γκουερίν
με τους Πιλάρ Λοπέζ ντε Αγιάλα, Ξαβιέ Λαφίτ

Υπόθεση:
Ημέρες καύσωνα, κι ένας τουρίστας, περνά τα απογεύματα του, ζωγραφίζοντας σε ένα καφέ. Περιμένει τη γυναίκα που τη λένε Σύλβια, που γνώρισε πριν χρόνια στην ίδια πόλη. Σχεδιάζει τις φιγούρες όλων των γοητευτικών γυναικών που περνούν δίπλα του- οποιαδήποτε από αυτές θα μπορούσε να είναι εκείνη. Μια μέρα, πιστεύει ότι πραγματικά την είδε, και θα αρχίσει να την αναζητά μέσα στην πόλη.

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ
WITHOUT BORDERS






του Νίκου Γκαϊτατζή
με τους Γιώργο Βογιατζή, Γιώργο Χωραφά, Δωροθέα Μερκούρη, Σπύρο Παπαδόπουλο, Απόστολο Γκλέτσο

Υπόθεση: Ο Θανάσης, ένας καλοκάγαθος πλανόδιος πωλητής έχει υπό την προστασία του την μικρή Μελίσα, ένα πεντάχρονο κοριτσάκι που η μητέρα της Μίλλα, μετανάστρια από την Ρωσία, του την εμπιστεύτηκε, προκειμένου να αναζητήσει την τύχη της στην Αμερική. Όλα θα ανατραπούν στη ζωή τους, όταν η Μίλλα επιστρέφει στην Ελλάδα με τον άνδρα της, για να πάρει την κόρη της στην Αμερική. Η Μελίσα πρέπει να αποχωριστεί τον άνθρωπο που θεωρεί πατέρα της, ενώ ο Θανάσης είναι αναγκασμένος να συνηθίσει να ζει και πάλι μόνος του, χάνοντας το μοναδικό πλάσμα που έδινε χαρά στην καθημερινότητα του. Με την προτροπή ενός φίλου του και την συμπαράσταση των γειτόνων του, ο Θανάσης θα ταξιδέψει στην Αμερική για να συναντήσει για μια ακόμη φορά την Μελίσα. Στην προσπάθεια του αυτή θα τον βοηθήσει ένας στενός του συγγενής, σε ένα ταξίδι πολύ διαφορετικό από αυτό που περίμενε όταν έφευγε από την Ελλάδα.

ΜΕΛΙ
HONEY






του Σεμίχ Καπλάνογλου
με τους Μπόρα Άλτας, Έντγκαρ Μπεσικσίογλου, Τουλίν Οζέν

Υπόθεση:
Ο Γιουσούφ είναι μοναχοπαίδι και ζει με τους γονείς του σε μια απομονωμένη ορεινή περιοχή. Για το νεαρό αγόρι, το γειτονικό δάσος είναι μέρος μυστηρίου και περιπέτειας όπως το ζει ενώ συνοδεύει τον πατέρα του στη δουλειά καθημερινώς. Ο πατέρας του ο Γιακούπ, είναι μελισσοκόμος και έχει τοποθετήσεις τις ειδικώς κατασκευασμένες κυψέλες του στην κορυφή των πιο ψηλών δέντρων του δάσους. Ο Γιουσούφ και ο Γιακούπ έχουν μια πολύ δυνατή σχέση, μοιράζονται τα ίδια όνειρα και έχουν τα δικά τους μυστικά. Από την άλλη μεριά, στο σχολείο ο Γιουσούφ έχει μια δυσάρεστη σχέση με τους συμμαθητές του λόγω της δυσλεξίας που τον κάνει να ντρέπεται την ώρα των μαθημάτων. Κι ενώ οι ανησυχίες του για το σχολείο εξακολουθούν, ο πατέρας του πρέπει να ταξιδέψει σ' ένα μακρινό δάσος για μια ριψοκίνδυνη αποστολή. Με τους οικονομικούς πόρους της οικογένειας να λιγοστεύουν εξαιτίας της ολοένα και πιο συχνής "εξαφάνισης" των μελισσών, ο Γιακούπ δεν έχει άλλη λύση από το να μεταφέρει τις κυψέλες του σε άλλη ορεινή περιοχή. Όμως οι μέρες περνούν και αυτό ανησυχεί τόσο τον Γιουσούφ όσο και την μητέρα του. Η απόφαση του νεαρού αγοριού ν' αναζητήσει τον πατέρα του, θα τον οδηγήσει σε μονοπάτια που έως τότε δεν είχε ποτέ «περπατήσει».
__________________
Ο χρήστης zoumzoum δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following 2 Users Say Thank You to zoumzoum For This Useful Post:
geodon (25-10-2010), Smell (25-10-2010)
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Οι ταινίες της εβδομάδας από από 4/11/10 zoumzoum Ξένος 0 08-11-2010 18:36:
Οι ταινίες της εβδομάδας από 14/10/10 zoumzoum Ξένος 0 18-10-2010 11:51:
Οι ταινίες της εβδομάδας από 7/10/10 zoumzoum Ξένος 0 09-10-2010 07:47:
Οι Ταινίες της Εβδομάδας antonis ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ 0 16-08-2007 12:16:
Οι Ταινίες Της Εβδομάδας antonis ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 0 09-08-2007 07:39:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:48:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam