Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΤΕΧΝΕΣ > ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ > Ξένος

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ 28/1-3//2/2010

This is a discussion on ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ 28/1-3//2/2010 within the Ξένος forums, part of the ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ category; Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ CITY OF LIFE AND DEATH του Λου Τσουάν με τους Λιου Γιε, Φαν ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 26-01-2010, 13:28:   #1
zoumzoum
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη zoumzoum
 
Εγγραφή: Dec 2008
Μηνύματα: 984
Thanks: 21
Thanked 442 Times in 245 Posts
zoumzoum is on a distinguished roadzoumzoum is on a distinguished roadzoumzoum is on a distinguished roadzoumzoum is on a distinguished road
Προεπιλογή ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ 28/1-3//2/2010

Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
CITY OF LIFE AND DEATH



του Λου Τσουάν
με τους Λιου Γιε, Φαν Γουέι, Χιντέο Νακαϊζούμι

Υπόθεση: Ακόμα και μετά από 70 χρόνια, η σφαγή στην τότε πρωτεύουσα της Κίνας Νανγίνγκ παραμένει μια σκοτεινή υπόθεση: η Κίνα ισχυρίζεται ότι βρήκαν το θάνατο γύρω στους 300.000 ανθρώπους, ενώ η Ιαπωνία παραδέχεται ότι σκοτώθηκαν οι μισοί και δεν έχει ακόμα απολογηθεί δημόσια γι΄αυτό το έγκλημα.



ΑΝΙΚΗΤΟΣ
INVICTUS



του Κλιντ Ίστγουντ
με τους Ματ Ντέιμον, Μόργκαν Φρίμαν

Υπόθεση: Ο τέσσερις φορές βραβευμένος με Όσκαρ Κλιντ Ίστγουντ (“Million Dollar Baby,” “Unforgiven”), σκηνοθετεί την ταινία “Ανίκητος” και μας διηγείται την πραγματική ιστορία του Νέλσον Μαντέλα (Μόργκαν Φρίμαν) που ένωσε τις δυνάμεις του με τον αρχηγό της ομάδας ράγμπι της Νότιας Αφρικής, Φρανσουά Πιενάαρ (Ματ Ντέιμον), για να συμφιλιώσουν τη διχασμένη πατρίδα τους. Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος Μαντέλα γνωρίζει ότι το έθνος του παραμένει φυλετικά και οικονομικά διχασμένο στον απόηχο του Απαρτχάιντ. Με την πίστη ότι μπορεί να ενώσει το έθνος κάτω από την παγκόσμια γλώσσα του αθλητισμού, ο Μαντέλα ενώνει τις δυνάμεις του με την ομάδα ράγκμπι της Νότιας Αφρικής, που ενάντια σε όλες τις πιθανότητες καταφέρνει να φτάσει στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του 1995.


AGORA


του Αλεχάντρο Αμεναμπάρ
με τους Ρέιτσελ Βάις, Μαξ Μινγκέλα, Όσκαρ Άιζακ

Υπόθεση: Στη Ρωμαϊκή Αίγυπτο, τον 4ο αιώνα μ.Χ., η αστρολόγος-φιλόσοφος Υπατία της Αλεξάνδρειας μάχεται για να σώσει τη συγκεντρωμένη σοφία του αρχαίου κόσμου. Η μειοψηφία του χριστιανικού πλυθυσμού υποκινεί τη βία στους δρόμους της Αλεξάνδρειας, με αποτέλεσμα το ξέσπασμα ενός εμφυλίου πολέμου τεραστίων διαστάσεων. Ο σκλάβος της Υπατίας, Ντάβους, είναι διχασμένος ανάμεσα στην αγάπη για την αφέντρα του και στην πιθανότητα να αποκτήσει την ελευθερία του, με την έλευση του Χριστιανισμού.


ΒΡΕΧΕΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ
CLOUDY WITH A CHANCE OF MEATBALLS (3D)



των Φιλ Λορντ, Κρις Μίλερ
με τους Νιλ Πάτρικ Χάρις, Άνα Φάρις, Μπρους Κάμπελ, Τζέιμς Κάαν, Μρ. Τ.

Υπόθεση: Ο Φλιντ Λόκγουντ είναι ένας φιλόδοξος εφευρέτης, όμως όλες του οι δημιουργίες μόνο προβλήματα φέρνουν στη μικρή του πόλη. Κι όμως ο Φλιντ είναι αποφασισμένος να σχεδιάσει κάτι που θα κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους. Όταν το τελευταίο του κατασκεύασμα, μια μηχανή που μετατρέπει το νερό σε φαγητό, καταστρέφει κατά λάθος την πλατεία της πόλης και εκτοξεύεται στα σύννεφα, ο Φλιντ θεωρεί ότι η καριέρα του έχει τελειώσει. Μέχρι που κάτι απίστευτο συμβαίνει: ο ουρανός αρχίζει να βρέχει τσίζμπεργκερ! Η μηχανή του τελικά δουλεύει! Ο γαστρονομικός καιρός γνωρίζει αυτόματα τεράστια επιτυχία και το όνειρο του Φλιντ γίνεται πραγματικότητα. Μέχρι που η μηχανή αρχίζει να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα, εκτοξεύοντας μακαρονάδες-ανεμοστρόβιλους και γιγάντιους κεφτέδες. Τώρα ο Φλιντ θα πρέπει να συνεργαστεί με τη νεαρή μετεωρολόγο Σαμ Σπαρκς για να σταματήσουν τη μηχανή και να σώσουν τον κόσμο από τα απειλητικά καιρικά φαινόμενα φαγητού.


ΕΠΑΦΗ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
THE FOURTH KIND





του Ολατούντε Οσουνσάνμι
με τους Μίλα Γιόβοβιτς, Ελία Κοτέα, Γουίλ Πάτον, Κόρι Τζόνσον

Υπόθεση: Τα γεγονότα της ταινίας λαμβάνουν χώρα στην σημερινή Αλάσκα και την πόλη Νομ, οπού δυσανάλογος αριθμός του πληθυσμού αναφέρεται ως αγνοούμενος ετησίως. Παρά τις πολλαπλές έρευνες του FBI η αλήθεια δεν αποκαλύφθηκε ποτέ. Μία ψυχολόγος η Δρ. Αμπιγκέηλ Τάιλερ ξεκινάει να βιντεοσκοπεί τις συνεδρίες από τραυματισμένους ασθενείς και αναπάντεχα ανακαλύπτει ενοχλητικές αλήθειες σχετικά με τις απαγωγές που έχουν καταγραφεί.


ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΝΤΟΡΙΑΝ ΓΚΡΕΪ
DORIAN GRAY



του Όλιβερ Πάρκερ
με τους Μπεν Μπαρνς, Κόλιν Φερθ, Ρέιτσελ Χερντ- Γουντ, Ρεμπέκα Χολ, Μπεν Τσάπλιν

Υπόθεση: Όταν ένας εντυπωσιακά όμορφος αλλά αγαθός νέος, ο Ντόριαν Γκρέι, καταφθάνει στο βικτωριανό Λονδίνο, παρασύρεται από τον χαρισματικό Χένρι Γουότον, που του παρουσιάζει τις ηδονιστικές απολαύσεις της πόλης. Ο φίλος του και καλλιτέχνης Μπάσιλ Χόλγουορντ ζωγραφίζει ένα πορτραίτο του Ντόριαν, προκειμένου να "αιχμαλωτίσει" την ομορφιά της νιότης του. Μετά την ολοκλήρωση του πίνακα, ο Ντόριαν Γκρέι κάνει επιπόλαια μια ευχή: θα έδινε τα πάντα, ακόμη και την ψυχή του, για να παραμείνει έτσι όπως είναι στο πορτραίτο, αιώνια νέος και όμορφος
__________________
Ο χρήστης zoumzoum δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ 18/02-24/02/2010 zoumzoum Ξένος 0 20-02-2010 10:57:
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ 11/02-17/02/2010 zoumzoum Ξένος 0 09-02-2010 13:32:
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ 4/02-10/02/2010 zoumzoum Ξένος 0 09-02-2010 13:23:
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ 21/1-27/1/2010 zoumzoum Ξένος 0 26-01-2010 13:17:
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ 14/1-20/1/2010 zoumzoum Ξένος 0 11-01-2010 14:47:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:44:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam